Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım bnm doktorum gönül hanım çok tatlı bir bayan seveceksindir. Bende o olmayınca yücel beye alıyorum.
Tesekkurler kızlar insallah güzel olur hersey bu gecikmeden midir nedir bir garibim. Her ay 1 hafta öne atar 25 bile değil 24 ama bu ay olamayınca karnım filan şişti bakalım ne dicek yarın Gönül hanım. Yalnız yücel bey de bayadır yok sanırım

Hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın yücel bey Yen'i izinden gelmişti ama işi mi çıktı acaba takma kafaya gönül hanıma gidersin

slm kizlar bayadir yazmamistim ayin 6 sinda transferim var yuzduk yuzduk kuyruguna geldik insallah rabbim bu sefer yuzume guler bugun crinon jele baslicam 6 sinda da bebegimle bulusucam insallah bol bol dua edin Rabbim hepimizin dualerini kabul etsin bize evlatlar bagislasin

Kızlar selam, gönül hanımla görüstüm ama bugün heryer asırı kalabalıktı. 11deydi randevum 12de anca girdim. Kısa sürdü 1 hafta sonra tekrar cagırdı. Doğal siklusla transfer yapacagız dedi. İcimde hersey normalmiş. Ayın 7sine kadar gitmicem 7sine randevu verdi. Erken yumurtladıgımı söyledim oyüzden 8.gün cagırdım dedi.

evet cok kalabalik bende dun ordaydim 1 saat sonra girebildim transferin ne zaman soyledilermi

evet cok kalabalik bende dun ordaydim 1 saat sonra girebildim transferin ne zaman soyledilermi
Cok gerildim inanılmaz anlatamam. 11deki randevu 12ye sarkınca ve ben daha kan vermemişim hormonlarım normal mi belli değil transfere baslamak icin. Dedim yandın sen 12de doktorlara yemeğe gider kan vercek yer de kapanır. Sonra neyse girdim muayenem kısa sürdü zaten 12.20 gibi kan verdim. Buarada dostinexi bırak dedi bana prolaktin hastası olanlar transfere hazırlanırken bıraktınız mı? Benim daha gün belli değil transfere bugün reglimin 2. Günü doğal siklusla olcakmıs

Kızlar gönül hanımın kalabalık olması yücel beyin yokluğundan birde bayan doktor isteyen kişiler var o yüzden gönül hanım kalabalık oluyor bi gün bende 2 saate yakın bekledim gönül hanımı artık isyan ettim başka dr yok mu diye oradaki bayan diyo ki siz bayan dr istediniz sandık tövbe tövbe ne alaka dedim yücel bey oradaymış meğerse hemen muayene etti boşuna beklemişim ://

hmm benim oyle deil ben estrofem kullaniyorum pko semdromu var bende gebelde adetin 20.gunu yapiolar transferi benim ptesi transferim kac tane embriyon var

bende dun isyan ettim cuma gittigimde de 1 saat bekledim dun de 1 saat bekledim izmitten geliyorum ise yetismem lazim dedim ya kadin erkek olarakmi bu yoguk bilmiyorum ama butun hastalar bekliyo takip ettigim.kadariyla dun sordum 10 bucuga kadar semra hoca toplanti yapti.dediler bide sanirsam.yurt disindan sehir disindan insanlar yaz tatiline gekiyolar tedavi icin cunku anormal bi kalabalik var

Evet canım olabilir herkes yaz tatilini bekliyordu hayırlısı olsun herkes için

Amin canım Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

Bos
Canım kaybettigim meleklerimden konusup morallerimizi bozmayalım. Insallah bukez saglıcakla kucaklarım bebegimi. Darısı bekleyen herkese ❤

Canımmmmm hala titriyorum azcık da akıntı ve kasık agrısı veeee sonuç Allaha şükür pozitif :)
Tebrikler cnm sabahtan beri girip girip bakıyorum noldu diye.Rabbim herbirimize kucağımızda seveceğimiz sağlıklı sıhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah inşallah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…