Çook güzell bi haberr buu rabbimm sağlıkla devam ettirsin canım.Canımmmmm hala titriyorum azcık da akıntı ve kasık agrısı veeee sonuç Allaha şükür pozitif :)
Canımmmmm hala titriyorum azcık da akıntı ve kasık agrısı veeee sonuç Allaha şükür pozitif :)
Saol cnm sorduğun için çok şükür cnm kaşıntı- şişme-kızarıklık kalmadı Allaha bin şükür.Sen nasıl oldun canım elin geçti mi ?
Maşallah cok sevindim sağlıkla devam etsin inşallahCanımmmmm hala titriyorum azcık da akıntı ve kasık agrısı veeee sonuç Allaha şükür pozitif :)
Canım tebrik ederim gözün aydın bu defa saglikla kucağına almak nasip olur inşallahCanımmmmm hala titriyorum azcık da akıntı ve kasık agrısı veeee sonuç Allaha şükür pozitif :)
Canım tebrik ederim. Allahm hepimize kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahCanımmmmm hala titriyorum azcık da akıntı ve kasık agrısı veeee sonuç Allaha şükür pozitif :)
Rabbim kolaylıklar versin canımMerhaba kızlar bu hafta hayatımın en yorucu bir o kadarda mutlu dolu dolu geçen haftası oldu . Geldiğim günden beri hayla umudumu kaybetmedim şuan o umut hep var . Bu hafta bildiğiniz gibi kan ver muayne ol tempoda geçti ilaçlar devam oldu dün ve bugün kesinleşti olgunlaşmış 2 yumurtam var ama tabi cuma günü toplama işlemim olucak allahın izniyle o an ki durumu göre bakılacak inşallah daha çok çıkar da . Semra hanımı görme ve muayne olma sansı yakalamak çok güzeldi hatta ben üzüldüm diye özel olarak arandım çok mutlu etti beni. Bugün 21.20 de son iğne ovitrelle vurulcam .cuma günü büyük gün yavaş yavaş yaklaştığımı bilmek içimi daha çok rahatlasa da ne olucagı nı hiç bilemiyorum. Kızlar dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Ayy desene yandım ayın 7sine aldıgım randevu yine gönül hanımdan yani gönül hanım öyle istediKızlar gönül hanımın kalabalık olması yücel beyin yokluğundan birde bayan doktor isteyen kişiler var o yüzden gönül hanım kalabalık oluyor bi gün bende 2 saate yakın bekledim gönül hanımı artık isyan ettim başka dr yok mu diye oradaki bayan diyo ki siz bayan dr istediniz sandık tövbe tövbe ne alaka dedim yücel bey oradaymış meğerse hemen muayene etti boşuna beklemişim ://
Ay yakınmıs baya cok heycanlı :) pıhtılaşma var mı sende? Benim 3 tanecik embriyom var ilk deneme olcak sanırım 1 adet koycaklarhmm benim oyle deil ben estrofem kullaniyorum pko semdromu var bende gebelde adetin 20.gunu yapiolar transferi benim ptesi transferim kac tane embriyon var
Yücel bey cidden mi Yok o tarihe kadar hayırlısı olsun stres yapmayın olup bitiyor ben orada beklemeyi bile seviyorum :) bende kürtaj sonrası 25. Günümde yani tamda adet günümde adet oldum ya da ben öyle zannettim yücel bey çok erken olmuşsun dedi 30-35 gün normal dedi 3-4 gün var benim hesaplarıma göre 45 gün oldu kürtaj olalıAyy desene yandım ayın 7sine aldıgım randevu yine gönül hanımdan yani gönül hanım öyle istediesim de işi cok yakın merkeze öyle bir ugruyor benimle geciktikce stres olup bana cemkiriyor ise geciktim diye.
İyi olmaya çalışıyorum şükür halimize. Çok yoğun değişken farklı farklı acı tatlı telaşlarla geçiyor günler. Arada baksam da yazamıyoruz uzaklaştım biraz konudan. Durumumuzun ne olacağı hiç belli değil. Eşim ameliyat olmuştu 2buçuk ay oldu. İlk defa test vermek için sabırsızlanıyor 3 ay dolsun diye bekliyoruz. Yeni bir tedavi en erken ekim gibi görünüyor ama onu da henüz hiç konuşmadık eşimle de. Sıfırdan başlamak çok büyüyor gözümde. Çok uzaklaşmışım bilmiyorum nasıl olacak. Sürpriz yapsa kendiliğinden gelse keşke... İnşallah...
Bana da gecikti dedim dedi ki zaten 24 gün cok erken normali böylesi. 35 güne kadar döngü uzarsa sıkıntı yok dedi. Senin belki kürtajdan farklı olmuştur. Ay ama söyle düsün tatil iyi gelir vücudun gevser. Hem bi de tatil geciktirebiliyor hava değişimi filan oluyor. Ya sey sorucam sizin de naturel mi oldu transfer? Bana ilac filan vermedi adetimin 8.günü tekrar cagırdılarYücel bey cidden mi Yok o tarihe kadar hayırlısı olsun stres yapmayın olup bitiyor ben orada beklemeyi bile seviyorum :) bende kürtaj sonrası 25. Günümde yani tamda adet günümde adet oldum ya da ben öyle zannettim yücel bey çok erken olmuşsun dedi 30-35 gün normal dedi 3-4 gün var benim hesaplarıma göre 45 gün oldu kürtaj olalıbakalım gelecek keşke biraz geç gelse çünkü bundan sonraki adetimle başlayacağımı söyledi yücel bey o tarihte de tatilde olmuş oluruz nasipse sonra kalacak eylül sonuna of beklemek ne zormuş hayırlısı olsun inşâAllah
Selam, hani ben şu cerrahpaşa profesörüne gitmistim ya pıbtılaşma sormaya, o sıra yumurtalıklarıma baktı ve rahmimin aslında tutmaya engel bir hali olmadıgını söyledi. Eğer kist bişi yoksa rahim normal kalınlaşıyorsa beklemeye gerek yok demişti. Sanıyorum ki sende de böyle sıkıntılar olmadıgından beklemesen de olur. Hem transferde ilac da vermiyolar ki. Yani bana vermediler adetimin 2. Günü gittim bir de 8.günü gidicem ama folik asit verdi sadece. Bana da dedi ki yumurtanı takip edicez. Catladıktan sonra transfer olcak. Yani anladıgım bu :)Arkadaşlar selam. Negatif sonuçtan sonra dondurulmuş ile hemen sonraki ay tekrar mı transfer daha iyi sizce yoksa 1-2 ay beklemek mi? Doktor hemen transfer olabilir sorun yok demişti ama hem ben de hemen istiyorum bir yandan tedavisi Histeroskopisi transferi çok mu yüklendik rahime acaba diyorum? Negatif alıp sonra pozitif alanlar ne kadar ara ile transfer oldunuz? Veya farklı görüşü bilgisi olan var mı?
İnşallah bir mucize olur kendiliğinden gelir :) varikoseli hangi derecedeydi? Bizde grade 2 idi 2 sene önce hicbir doktor ameliyata yanaşmadı. Bilmem şimdi ne alemde :)İyi olmaya çalışıyorum şükür halimize. Çok yoğun değişken farklı farklı acı tatlı telaşlarla geçiyor günler. Arada baksam da yazamıyoruz uzaklaştım biraz konudan. Durumumuzun ne olacağı hiç belli değil. Eşim ameliyat olmuştu 2buçuk ay oldu. İlk defa test vermek için sabırsızlanıyor 3 ay dolsun diye bekliyoruz. Yeni bir tedavi en erken ekim gibi görünüyor ama onu da henüz hiç konuşmadık eşimle de. Sıfırdan başlamak çok büyüyor gözümde. Çok uzaklaşmışım bilmiyorum nasıl olacak. Sürpriz yapsa kendiliğinden gelse keşke... İnşallah...
Hatırlayıp sorduğun için de teşekkür ederim ayrıca. Allah senin de yüzünü güldürsün bir dahaki sefere inşallah sonuna kadar.
Canım senin bana burada emeğin öyle çok ki Allah razı olsun sabırla her soruma cevap vermiştin diğer arkadaşlarla beraber.İyi olmaya çalışıyorum şükür halimize. Çok yoğun değişken farklı farklı acı tatlı telaşlarla geçiyor günler. Arada baksam da yazamıyoruz uzaklaştım biraz konudan. Durumumuzun ne olacağı hiç belli değil. Eşim ameliyat olmuştu 2buçuk ay oldu. İlk defa test vermek için sabırsızlanıyor 3 ay dolsun diye bekliyoruz. Yeni bir tedavi en erken ekim gibi görünüyor ama onu da henüz hiç konuşmadık eşimle de. Sıfırdan başlamak çok büyüyor gözümde. Çok uzaklaşmışım bilmiyorum nasıl olacak. Sürpriz yapsa kendiliğinden gelse keşke... İnşallah...
Hatırlayıp sorduğun için de teşekkür ederim ayrıca. Allah senin de yüzünü güldürsün bir dahaki sefere inşallah sonuna kadar.
Anlamadım bende bakalım nasıl olacak hakkımızdan hayırlısı olsun benim de naturel transferdi hiç bi ilaç kullanmadım sadece transferden önce 4 gün rulid prednol kullandım crinone jelide aynı gün başladım yumurta takibi yapılıp ovitrelle kullandımBana da gecikti dedim dedi ki zaten 24 gün cok erken normali böylesi. 35 güne kadar döngü uzarsa sıkıntı yok dedi. Senin belki kürtajdan farklı olmuştur. Ay ama söyle düsün tatil iyi gelir vücudun gevser. Hem bi de tatil geciktirebiliyor hava değişimi filan oluyor. Ya sey sorucam sizin de naturel mi oldu transfer? Bana ilac filan vermedi adetimin 8.günü tekrar cagırdılar
Evet beklemeye engel durum yok bende de. Sadece dinlendirmek daha mı iyi yoksa bazen peşpeşe daha iyi diyorlar p yüzden merak ettimSelam, hani ben şu cerrahpaşa profesörüne gitmistim ya pıbtılaşma sormaya, o sıra yumurtalıklarıma baktı ve rahmimin aslında tutmaya engel bir hali olmadıgını söyledi. Eğer kist bişi yoksa rahim normal kalınlaşıyorsa beklemeye gerek yok demişti. Sanıyorum ki sende de böyle sıkıntılar olmadıgından beklemesen de olur. Hem transferde ilac da vermiyolar ki. Yani bana vermediler adetimin 2. Günü gittim bir de 8.günü gidicem ama folik asit verdi sadece. Bana da dedi ki yumurtanı takip edicez. Catladıktan sonra transfer olcak. Yani anladıgım bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?