- 15 Eylül 2012
- 8.438
- 6.897
- 398
Hiç bekleme canım bence başla hemen bende hemen başlamak istiyorum ama benim beklemem gerekiyormuşEvet beklemeye engel durum yok bende de. Sadece dinlendirmek daha mı iyi yoksa bazen peşpeşe daha iyi diyorlar p yüzden merak ettim
Senin ne zaman transfer?
1 embriyocuğum kaldı transfere kıyamıyorum:)Hiç bekleme canım bence başla hemen bende hemen başlamak istiyorum ama benim beklemem gerekiyormuş
Kendini en hazır hissettiğinde başla canım o zaman :)1 embriyocuğum kaldı transfere kıyamıyorum:)
Orda durursa umudum olacak, transfer ettirirsem yibe kaybolup giderse diye. Bu da negatif olursa tekrar tedavi için kendimde güç bulabilir miyim bilmiyorum.
Hayırlısı her zaman.
Sen neler yapıyorsun?
Sizden bir süredir uzak kaldım, kim ne durumda tarayamadım da forumdan.
Senin görüşmen nasıldı? Pgt vs yapılacak mı senin minnoşlara? Yazmışsındır buraya ama okuyamıyorum çok yoğununm iş yerinde.
Ben de engel yoksa dinlendirmeye gerek yok diye düsünüyorum bi programda dinlemiştim aynı yıl icinde 4ten fazla tüp deneyenin şansı, 4 yılda 4 kez deneyenle aynı değilmiş daha yüksekmis aynı yıl icinde tedavi görenin şansı.Evet beklemeye engel durum yok bende de. Sadece dinlendirmek daha mı iyi yoksa bazen peşpeşe daha iyi diyorlar p yüzden merak ettim
Senin ne zaman transfer?
104 cıktı yarın tekrar yaptırıcam. Kızlar iyi dilekleriniz icin hepinize tek tek tesekkür ederim. Allah razı olsun dileyen herkese nasip olsun. 3 aylık olana kadar icim rahat edemiyor. Ama insallah saglıkla kucagıma alabilirim busefer ❤Bende sürekli baktım yazdın mı diye :)
Çok şükür canım çok sevindim senin için. İnşallah sağlıkla devam etsin . Kaç çıkti değerin ? .
Amin kuzummmmmMaşallah cok sevindim sağlıkla devam etsin inşallah
Canım inşallah saglıcakla kucagımıza alalım, sabırla bekleyen arkadaşlara da pozitif görmek nasip olsun sonra kese sonra kalp atısı sonra saglıcakla bebek sesi ❤Canım tebrik ederim gözün aydın bu defa saglikla kucağına almak nasip olur inşallah
Canım ben negatiften sonra hemen transfer oldum. Allaha şükür busefer pozitifArkadaşlar selam. Negatif sonuçtan sonra dondurulmuş ile hemen sonraki ay tekrar mı transfer daha iyi sizce yoksa 1-2 ay beklemek mi? Doktor hemen transfer olabilir sorun yok demişti ama hem ben de hemen istiyorum bir yandan tedavisi Histeroskopisi transferi çok mu yüklendik rahime acaba diyorum? Negatif alıp sonra pozitif alanlar ne kadar ara ile transfer oldunuz? Veya farklı görüşü bilgisi olan var mı?
Peki canım neden beklemen gerekiyor o zaman?Kendini en hazır hissettiğinde başla canım o zaman :)
Benim görüşmem iyi geçti semra hanımda yücel beyde pgt önermedi turner sendromu tekrar eden genetik bir hastalık değilmiş diğer embriyolar kaliteli onları çözdür dondur tekrar çözülünce kaliteleri düşebilir dedi işin maddi kısmını hiç düşünmeden söylediler ama illa yaptıralım derseniz sizin kararınız dediler zaten 10000 ₺ ye yakın pgt tutar yücel beyde dedi ki ben sizin yerinizde olsam ve maddi durumum da yerinde olsa yine de yaptırmam bizde tevekkül ettik inşâAllah bi sorun çıkmaz ama semra hanım tekrar düşük veya negatif olursa o zaman belki düşünebilir risk alırız dedi Rabbime sığındım inşâAllah kalan embriyolar sağlıklıdır
Aaa çok enteresan bir bilgiymiş. Teşekkürler.Ben de engel yoksa dinlendirmeye gerek yok diye düsünüyorum bi programda dinlemiştim aynı yıl icinde 4ten fazla tüp deneyenin şansı, 4 yılda 4 kez deneyenle aynı değilmiş daha yüksekmis aynı yıl icinde tedavi görenin şansı.
Ne güzel haber maşallah. Allah mutluluğunu sonuna kadar hayırlısıyla devam ettirsin inşallah.Canım ben negatiften sonra hemen transfer oldum. Allaha şükür busefer pozitif
Kürtaj olduğum için canım daha adet olmadım 30 gün kanamam oldu sına doğru adet oldum gibi ama tam olmadı küçük bi kist oluşmuş gebelikte olurmuş bazen bu da adet olmanı engelleyebilir dedi ama sönmeye yakın belki de hemen kaybolur 3 hafta içinde adet olmazsam gel muayene edelim söktürücü kullanman gerkebilir dedi şuan karnım kasıklarım ağrıyor olacak gibiyim olsamda bu adetle değil bi sonraki adetle başlayalım dediler işimizi garantiye alalım iyice toparlanmam açısından bu arada 6 tane embriyom var çok şükür iki tüpte ikişer diğerleri tek bende iki istedim çokta ısrar ettim ama yücel bey ısrarla olmaz diyor birde miyomum var ameliyattan sonra tekrar büyüyen 2 cmdi gebelikte 3 cm olmuş ve bu daha da büyür gebelikte dedi ikiz olursa bebeklere yer kalmaz dedi riskli olur falan dedi bu 4. Denemem olacak öyle yoruldum ki yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal Rabbim en güzel olanını nasip etsin ve bize en doğru yolu Rabbim göstersin gerçekten artık işin içinden çıkamıyorumPeki canım neden beklemen gerekiyor o zaman?
Dürüst şekilde söylemeleri çok güzel birşey. Senin adına sevindim, daha rahatlamışsındır. Kaç tane vardı? 2 transfer ettirşrsin belki
Canım vardır bir bildiği doktorun. Hayırlısı neyse o olsun. Küetajlardan sonra azcık şaşıyor tabii takvim. Benim de hep 35 günlerde olmuştu kürtaj sonrası adet başlangıçlarım.Kürtaj olduğum için canım daha adet olmadım 30 gün kanamam oldu sına doğru adet oldum gibi ama tam olmadı küçük bi kist oluşmuş gebelikte olurmuş bazen bu da adet olmanı engelleyebilir dedi ama sönmeye yakın belki de hemen kaybolur 3 hafta içinde adet olmazsam gel muayene edelim söktürücü kullanman gerkebilir dedi şuan karnım kasıklarım ağrıyor olacak gibiyim olsamda bu adetle değil bi sonraki adetle başlayalım dediler işimizi garantiye alalım iyice toparlanmam açısından bu arada 6 tane embriyom var çok şükür iki tüpte ikişer diğerleri tek bende iki istedim çokta ısrar ettim ama yücel bey ısrarla olmaz diyor birde miyomum var ameliyattan sonra tekrar büyüyen 2 cmdi gebelikte 3 cm olmuş ve bu daha da büyür gebelikte dedi ikiz olursa bebeklere yer kalmaz dedi riskli olur falan dedi bu 4. Denemem olacak öyle yoruldum ki yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal Rabbim en güzel olanını nasip etsin ve bize en doğru yolu Rabbim göstersin gerçekten artık işin içinden çıkamıyorum
Transferinde ki hangi kalitedeydi şu anda ki hangi kalan son embriyo? Ben bu transferimde çok umutluydum çünkü bütün engellerimiz kalkmıştı miyomlar tüpler ... artı histeroskopi olnuştum yanlardan genişletme yapılmıştı artık ne işe yarıyorsa bu sefer de garip bi şekilde sanki artık hiç olmayacak gibi bi his kaplıyor içimi normal mi yoksa bende mi oluyor bu kaygılar hep hayırlısını diledik Rabbimden inşâAllah nasip etsin bu sefer hayırlısı üle hepimizeCanım vardır bir bildiği doktorun. Hayırlısı neyse o olsun. Küetajlardan sonra azcık şaşıyor tabii takvim. Benim de hep 35 günlerde olmuştu kürtaj sonrası adet başlangıçlarım.
Beklemek zor tabii ama koşturmaya da gerek yok.
Ben acayip saldım, şu kalan bi embriyocuğumu da harcayalım napalım diyorum. Çok umudum yok, geçen aykinde de herşey iyiydi ama çok aşırı umutlu değildim, bunda da değilim ama tabii Allah bilir. Ne gelirse razıyız. Hakkımızda her zaman en hayırlısını dileyelim biz.
Mutlu1anne canım nasıl gidiyor? Minnoşa selam söyle benden :)
İkisi de iyi kaliteydi ama ilk transfer edilen biraz daha gelişimi iyi demişti embriyolog. İki tur pgt yapıldığı için biraz hırpalanmışlar o yüzden kaliteleri düşmüş olabilir. Bu yüzden de olumsuz etkilenmiş olabilir demişti Semra Hoca. Neyse artık hayırlısı..Transferinde ki hangi kalitedeydi şu anda ki hangi kalan son embriyo? Ben bu transferimde çok umutluydum çünkü bütün engellerimiz kalkmıştı miyomlar tüpler ... artı histeroskopi olnuştum yanlardan genişletme yapılmıştı artık ne işe yarıyorsa bu sefer de garip bi şekilde sanki artık hiç olmayacak gibi bi his kaplıyor içimi normal mi yoksa bende mi oluyor bu kaygılar hep hayırlısını diledik Rabbimden inşâAllah nasip etsin bu sefer hayırlısı üle hepimize
İyi olmanıza sevindim ikinizin de. Maşallah bin kere.Elif’cim merhaba nasılsın ? Ne zamandır aklımdasın yazıcam yazıcam baktım hiç siteye giriş yapmadın . Dedim dinleniyor sanırım. Çok şükür iyiyiz şimdilik hamdolsun .
Sizler için duacıyız en kısa sürede gebe kalıp sağlıkla sıhhatle doğum yapmak hepimize nasip olsun inşallah. Bence transfere psikolojik olarak hazırsan hemen başlaman güzel olur. Zaman insanı strese sokabiliyor bazen. Ama kendini iyi hissetmiyorsan bekle biraz daha pozitif enerji önemli biliyorsun kardeşim.
Kendini özletme olur mu gir sık sık buralara. Öpüyorum çok seni :)
Beni tanımışsınAaa çok enteresan bir bilgiymiş. Teşekkürler.
Sana zaten sormaya hiç gerek yok, sen bu heyecanla zaten bekleyemezsin ki :)
Ben de bu akşam regl başladı. Cmt kontrole gitmem lazım bu durumda. Sanırım gideceğim. Çünkü tam kurban bayramı tatiline denk geliyor. Dinlenirim tatilde. Ama bayrama denk gelse kim olur transfer için bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?