Allahım hayırlara vesile kılsın inşallah cnmGünaydınnnnn kızlar bugün allahın izniyle bu mübarek günde çok şükür yolu yarıladık ve yumurta toplama gerçekleştik. Heycan var tabi haliyle sizler den dua bekliyorum.çok teşekkür ederim şimdiden
İyi olmanıza sevindim ikinizin de. Maşallah bin kere.
Ben negatiften sonra tatile çıktım zaten izindeydim, yılda 2 haftacığım var izin, negatifse oturup karalar bağlamayayım dedim. İyi geldi. Fiziksel ve bedensel dinlendik eşimle. Sonra tatil dönüşü peşpeşe iki arkadaş işi bırakınca milyonlarca iş üstüme kaldı. O yüzden giremedim hiç.
Bu akşam regl oldum bu ay transfer okacağım sanırın. Bayram dinlenmek için tam denk geliyor. Artık hayırlısı.
Sen de artık bayağı büyümüşündür, test vs yaptıracak mısın ikili vs?
Hayırlısı canım. Transferlere genelde günseli hnm ve yücel bey giriyor diye biliyorum ya da semra hoca. Benimkini semra hoca yapmıştı ama negatif oldu, kısmet bu. Bu noktada gerçekten çok önemi yok doktorun.Beni tanımışsınkim giriyorki transfere özellikle semra hocayı istiyorum ben ama bilmem mümkün mü. Benim de senden iki gün önce başladı bir de aynı zaman transfer olurmuş
Çıkmaz Allah'ın izniyle canım takılma. Eşin iyi yapıyor, haklı bence de.Hakkında en hayırlısı ve güzeli olsun inşallah.
Esasen ben ikili test istemiyordum . Benim eşim doktor. Ve doktorlara inanılmaz zaafı var yani eğer doktor bir şey yapılmalı , yapalım diyorsa eşim için konu kapanmıştır. Yapacağızdır :) bizim doktorda yapalım dedi. Tabi eşim içinde konu kapandı yapıcaz diyor. Kendide ikili testin gerekli olduğunu sadece bebek için değil anne içinde önemli olduğunu düşünüyor. Ama yani ben yaptırmak için yaptırıyorum inşallah sıkıntı çıkmaz. Allah herkesin hakkında en hayırlısını nasip etsin inşallah.
Bana da öyle dedi kalitesi düşer dedi bende korktum bende inşâAllah sağlıklıdırlar %100 garanti normal gebe kalanlarada vermiyoruz dedi bakalım inşâAllah tutar sağlıkla doğarİkisi de iyi kaliteydi ama ilk transfer edilen biraz daha gelişimi iyi demişti embriyolog. İki tur pgt yapıldığı için biraz hırpalanmışlar o yüzden kaliteleri düşmüş olabilir. Bu yüzden de olumsuz etkilenmiş olabilir demişti Semra Hoca. Neyse artık hayırlısı..
Karamsar düşünüyor insan peşpeşe olumsuz sonuçlar alınca ama ümidimizi yitirirsek kaybolur gideriz Allah muhafaza. Biz elimizden geleni yapacağız, umudumuzu koruyacağız. Allah'ın takdirine razı olacağız. Başka şansımız yok.
Evet canım tevekkül edelim şu mübarek cuma günü Rabbim hepimize nasip etsin bende sürpriz bi şekilde adet oldum dünden beri kıvrandım grip oldum sandım her yerim ağrıdı bu sabah oldu bundan sonraki adetle başlarım diyordum ama bu erken geldi çok oda tatile denk gelecek ben acele ettikçe ileriye gidiyor :/ nasip herşey hayırlısı olsun inşâAllahİyi olmanıza sevindim ikinizin de. Maşallah bin kere.
Ben negatiften sonra tatile çıktım zaten izindeydim, yılda 2 haftacığım var izin, negatifse oturup karalar bağlamayayım dedim. İyi geldi. Fiziksel ve bedensel dinlendik eşimle. Sonra tatil dönüşü peşpeşe iki arkadaş işi bırakınca milyonlarca iş üstüme kaldı. O yüzden giremedim hiç.
Bu akşam regl oldum bu ay transfer okacağım sanırın. Bayram dinlenmek için tam denk geliyor. Artık hayırlısı.
Sen de artık bayağı büyümüşündür, test vs yaptıracak mısın ikili vs?
Benim doktorum da aldırmayacaksan yaptırma demişti ama yine de yaptırır mıydım bilmiyorum tam o haftadaydım ama nasip bence de yaptır ama bi zararı olmaz kardeşimde yaptırdı ense ölçümü yapıldı mı canımHakkında en hayırlısı ve güzeli olsun inşallah.
Esasen ben ikili test istemiyordum . Benim eşim doktor. Ve doktorlara inanılmaz zaafı var yani eğer doktor bir şey yapılmalı , yapalım diyorsa eşim için konu kapanmıştır. Yapacağızdır :) bizim doktorda yapalım dedi. Tabi eşim içinde konu kapandı yapıcaz diyor. Kendide ikili testin gerekli olduğunu sadece bebek için değil anne içinde önemli olduğunu düşünüyor. Ama yani ben yaptırmak için yaptırıyorum inşallah sıkıntı çıkmaz. Allah herkesin hakkında en hayırlısını nasip etsin inşallah.
Hadi hayırlısı olsun canım bende çok sabırsızlanıyorum inşâAllah herşey yolunda olur yücel bey yoksa gönül hanımı tercih edebilirsin memorialde ilk tedavimin mi?Kızlar 5 gün gecikmeyle dün regl oldum sonunda bugün randevum vardı transfer hazırlığına başlayabiliriz dediler çok şükür..10 ağustosa çağırdılar yücel bey olmıcakmış o gün umut beyden alabilir demiş ama sizce napıyım onu hiç bilmiyorum yine gönül hanımı sizden cok duydum hangisinden alıyım...bide bu süreçte ne yesek ne içsek
Kızlar 5 gün gecikmeyle dün regl oldum sonunda bugün randevum vardı transfer hazırlığına başlayabiliriz dediler çok şükür..10 ağustosa çağırdılar yücel bey olmıcakmış o gün umut beyden alabilir demiş ama sizce napıyım onu hiç bilmiyorum yine gönül hanımı sizden cok duydum hangisinden alıyım...bide bu süreçte ne yesek ne içsek
Evet ilk tedavim benim inşallah hayırlı olur süreçlerimiz zaman geçmek bilmiyor sankiHadi hayırlısı olsun canım bende çok sabırsızlanıyorum inşâAllah herşey yolunda olur yücel bey yoksa gönül hanımı tercih edebilirsin memorialde ilk tedavimin mi?
doğru aslında sadece bakılcak cok önemli değil zaten 2. Randevu olcak..kabak çekirdeği ve havuç duymuştum ama su tüketmeyede özen göstericem cok sağol inşallah senin gibi mutlu sona ulaşırızCanım bence hiç problem değil doktor seçimi. Zaten yumurta boyutuna ve rahim kalınlığına bakıp ya iğne tarihi vercek ya da bir randevu daha isteyecekler. Ben uzaktan takip olmuştum transfer için istanbula gelmiştim. Ben kabak çekirdeği ve havuç yemiştim özel olarak o kadar. Zaten ramazana denk gelmişti benimki oruçtan dolayı çok yiyip içemiyordum. Ama suyu asla ihmal etme 2.5-3 lt mutlaka tüket her gün. Çok önemli.
doğru aslında sadece bakılcak cok önemli değil zaten 2. Randevu olcak..kabak çekirdeği ve havuç duymuştum ama su tüketmeyede özen göstericem cok sağol inşallah senin gibi mutlu sona ulaşırız
Benim için cok cok motive edici bir yazı oldu gercekten bende senin gibiyim aynı hep olumsuza önceden alıştırmaya çalışırım kendimi ama bu sefer var gücümle tam tersini denicem inşallahAMinnn aminnn. Allah emek veren çabalayan gönlünden geçiren kim varsa nasipetsin. Hamile arkadaşlarımıza da sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah. Ben pozitif enerjinin de çok etkili olduğunu düşünüyorum. Normalde çok duygusal genelde kendini hep negatife alıştırmaya çalışan ve daha sonuç zamanı gelmeden ağlayan üzülen biriyim. Ama hayatımda ilk defa bu denli pozitif oldum. O da transfer zamanıydı. Buradan ve özel hyatımdan bir kaç arkadaş beni çok olumlu motive ettiler.
İnşallah sende ve diğer transfere hazırlanan arkadaşlarda pozitifliği hiç elden bırakmayın.
Duanın gücüne inanıyorsanız teslim edin kendinizi Allaha ve duaya. O ne vericekse bizim iyiliğimiz içindir. Ve vakti geldiyse muhakkak ki olacaktır. Dualarım sizlerle ..
Allahım hayırlara vesile kılsın inşallah cnm
Teşekkür ederim canım allah razı olsun amin cümlemizin opu oldum bakalım ne olucak hayırlısı herşeyin ..
Aynen öyle benim de nasip olursa Eylül'de olacak çok sabırsızım hayırlısı ile o gün hemen gelsin istiyorumEvet ilk tedavim benim inşallah hayırlı olur süreçlerimiz zaman geçmek bilmiyor sanki
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.bi hafta on gündür afedersiniz kabızlık yaşıyorum doktorum magnezyum verdi ik ayrı çeşit bi hap diğeri toz direk ağza dökülüyor ve bi tanede suda karıştırılan kabızlık için magnesiee calsiee diye bi çözelti verdi.sorun artık kabızlığıda geçti benim popişim çok acıyoo afedersiniz su bile değse yada iç çamaşırı yanlışlıkla böle makata doğru değse acıyoo.doktoruma msj attım ama alanım diil genel cerrahiye görün yazmış.bu şekilde bişi yaşayan varmı arkadaşlar.su tüketiyorum,kuru kayısı kuru incir ama nafile.gebeliğe bebişlere bi zararı varmı Allah korusun bu durumun biliyormusunuz yada böle bişi yaşayıp atlattınızmı nasıl ?nette sıcak oturma banyosu yazıyoo ama sıcak su zararlı diilmiydi hamilelere..napıcağımı şaşırdım şehir dışındayım da.yinede Pazartesi için devlet hastanesi ki özel hastane yok burdaki ilçede genel cerrahiden randevu aldım.ama daha iki gün var.yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar yada bi fikri olan.acısınıda geçtim bebişler için korkuyorum Rabbim korusun.Allahım yardım etsin sağ salim sağlıkla hayırla uzun ömürle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah herbirimize
Saol cnm.gebelik öncesi öyle bi şakyetim yoktu hatta şunun şurasında yaklaşık 10. Gündür falan o da meyve yemem yasaklandı çok fazla tüketiyordum ben fazla meyve;amniyon sıvıyı ve şekeri artırır dedi perinatolog diyetisyen de kısıtladı günde bir çeşit o da tane ile.ondan önce hafif derecede idi kabızlık sonra arttı.doktora dedim magnesiee calsiee diye bi çözelti yazdı iki gün içtim normal geçti gibi oldu kabızlık 3. Günü unutmuşum içmeyi sonra yine başladı içsemde hemen etki etmiyoo gece yatarken içiyorum ta ertesi gün gün içinde olursa.korkum ordaki acı ve yanmanın bebişlere ulaşıp zarar vermesi Rabbim korusun öle şeyleri göstermesin inşallah.basur mu makat çatlağımı bilmiyorum ama hafif bi beyazlık var bide normalden biraz daha kırmızı.yanıyoo acıyoo.inşallah geçer hiç bişeye zarar vermeden.sizlerden dua istiyorum cnm.Rabbim korktuklarımızı yaşatmasın inşallah hiçbirimize.Güzel ve sağlıklı günler göstersin inşallah herbirimize. bebişlerimize kavuştursun inşallah herbirimizi sağlıkla hayırla uzun ömürle.Çok geçmiş olsun bende de kabızlık felaket derecedeydi neler denemedim ki en son kuru erik yedim birde kuru kayısı hoşafı biraz rahatlattı sende hemoroid mi var acaba ya da çok zorladığın için de acı oluşmuş olabilir çok Zor ah o kabızlık bende normalde de var doktorlar duphalac diye bi şurup var ya da osmolok zararı yokmuş hamileler içebiliyormuş sor doktoruna istersen cidden rahatlatıyor birde zeytinyağı ile masaj yap o da acısını alır
Sanıyorumki sende çatlak oluşmuş buna en iyi gelen şey sabah akşam suya oturmak ılık olsun yeter yalnız yine doktora sorarak yapmalısın tabiki ne olur ne olmazSaol cnm.gebelik öncesi öyle bi şakyetim yoktu hatta şunun şurasında yaklaşık 10. Gündür falan o da meyve yemem yasaklandı çok fazla tüketiyordum ben fazla meyve;amniyon sıvıyı ve şekeri artırır dedi perinatolog diyetisyen de kısıtladı günde bir çeşit o da tane ile.ondan önce hafif derecede idi kabızlık sonra arttı.doktora dedim magnesiee calsiee diye bi çözelti yazdı iki gün içtim normal geçti gibi oldu kabızlık 3. Günü unutmuşum içmeyi sonra yine başladı içsemde hemen etki etmiyoo gece yatarken içiyorum ta ertesi gün gün içinde olursa.korkum ordaki acı ve yanmanın bebişlere ulaşıp zarar vermesi Rabbim korusun öle şeyleri göstermesin inşallah.basur mu makat çatlağımı bilmiyorum ama hafif bi beyazlık var bide normalden biraz daha kırmızı.yanıyoo acıyoo.inşallah geçer hiç bişeye zarar vermeden.sizlerden dua istiyorum cnm.Rabbim korktuklarımızı yaşatmasın inşallah hiçbirimize.Güzel ve sağlıklı günler göstersin inşallah herbirimize. bebişlerimize kavuştursun inşallah herbirimizi sağlıkla hayırla uzun ömürle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?