Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok geçmiş olsun canım o acı ulaşmaz bebişlere kuzum korkma Allah'ın izniyle Rabbime emanet her türlü koruyor Rabbim onları benim kuzenim hamileyken beyin ameliyatı oldu düşünebiliyor musun sapa sağlam doğdu bebeği çok şükür o yüzden herşeyi stres yapma elde değil biliyorum Rabbim sana da bebeklerine de hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin hayırlı evlat olsunlarDarısı başımıza

Sanıyorumki sende çatlak oluşmuş buna en iyi gelen şey sabah akşam suya oturmak ılık olsun yeter yalnız yine doktora sorarak yapmalısın tabiki ne olur ne olmaz
Cnm nette sıcak suya oturmak yazıyoo ama işte ondan emin olamıyorum doktorum zaten genel cerrahiye yönlendirdi msj atmıştım başka yorum yapmadı bakalım.Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Amin amin amin inşallah canım benim çok çok sağol.Rabbim dualarımızı hep duyulanlardan eylesin inşallah.İçinden gönlünden iyi niyetle dua geçiren herkesin Rabbim hep gönlüne göre wersin inşallah.kucaklara sağlıklı sıhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin Hepimize Allahım.

Bana sade soda iyi gelmişti bir ara kabız olduğumda
Bağırsakları çalıştırıyor bende
Sende dene istersen hem faydali bebis için soda
Kan hapı iciyorsan oda kabız yapabilir

Bana sade soda iyi gelmişti bir ara kabız olduğumda
Bağırsakları çalıştırıyor bende
Sende dene istersen hem faydali bebis için soda
Kan hapı iciyorsan oda kabız yapabilir
Saol cnm kan hapı sabah akşam alıyorum kan değerlerim düşük olduğundan.sade soda çok sewerim şu anda da içiyorum zaten :) eskiden dört tane falan içerdim şimdi en fazla iki tane herşeyin fazlası zarar deyip içirmiyorlar.

Anladım hersey herkeste aynı etki yapmıyor demekki
Ama kan hapini kabızlığin geçene kadar günde 1 tane icsen olmaz mı
Bende kan hapi içiyorum gece yatarken alıyorum ama günde 1 tane o yüzden bende sıkıntı yapmadı
Yada Türk kahvesi iç günde 1 tane dr lar serbest diyor kahveyi
Oda bağırsakları çalıştiriyor

Ne güzel haber maşallah. Allah mutluluğunu sonuna kadar hayırlısıyla devam ettirsin inşallah.
Negatifin ilk tedavi ilk transfermiydi? Destek için verdiğin bu güzel haber için de teşekkür ederim
Canım ben desteginiz icin tesekkür ederum. Memorialde 2. Transferimdi. Daha önce Acıbademde 3 transfer olmustum tutmustu hepsi ama düsük yapmıstım. Bu sefer rabbim kucagıma saglıkla almayı nasip eder insallah

Kan hapı bir taneydi canım da bir süredir ikiye çıkardı kan değerleri çok düşük çıkınca.Türk kahvesini ewet serbestmiş ben daha yeni öğrendim yasak olmadığını günde bir tane şekersiz içebilirsin dedi doktorum çok sewindim hatta çünkü ben çok sewerim kokusuna hastayım telvesini bile yiyordum yani:) inşallah geçecek Allahın izniyle.içimi rahatlattınız burdaki herkes sağolsun. acısını ağrısını unutuyordum bebişlere zararı olacak diye ağlıyordum ordaki acının yada kaşıntının enfeksiyon yapmasından korkuyordum cnm.Rabbim korktuklarımızı yaşatmasın göstermesin inşallah hiçbirimize.Allahım hepimize şifa nasip etsin inşallah darda zorda bırakmasın hiçbirimizi inşallah

Ay yakınmıs baya cok heycanlı :) pıhtılaşma var mı sende? Benim 3 tanecik embriyom var ilk deneme olcak sanırım 1 adet koycaklar
cok sukur pihtilasma yok bende sadece estrofem ve crinon jel kullaniyorum benim 2.denemem onun icin cok heycanli deilim hatta hissizlestim galiba evet 1 adet koyuyolar benim 24 tane embriyom 29 tane yumurta toplandi

cok sukur pihtilasma yok bende sadece estrofem ve crinon jel kullaniyorum benim 2.denemem onun icin cok heycanli deilim hatta hissizlestim galiba evet 1 adet koyuyolar benim 24 tane embriyom 29 tane yumurta toplandi
Oo masallah cok güzel benden zaten 13 yumurta toplanmıstı 11i döllendi,9u 3.güne gitti 6sı 5.güne gitti ama pgtden 3ü sağlıklı geldi. Allah onlara ömür versin hepsi hayırlı evlat olsun inşallah diyorum ben artık :) senin en azından şansın cok hiç hissizleşme bence :)

Canım kayısı hosafı iyi gelir derler ama. Ben sana danısmak istedigim bende de asırı derece demir eksikligi cıktı kan hapı verildi ama hamile iken hangisini kullanabiliyoruz? Doktor bana yazdıgında daha transfer olmamıstım ama simdi kullansam mı bilemedim? Daha önce hem aspirin hem kan ignesi verilmisti ama busefer Yücel Hoca hicbirse vermedi.

Tatlım takip dr u buldun mu kendine . Bulmadıysan hemen araştır güveneceğini düşündüğün birisini ve muayene ol testlerini yaptirirsin ona göre düzenlesin ilaçlarını. Kafadan iş yapma yapma canım .

Kızlar size birsey sormam gerekiyor. Pozitif aldıktan sonra kac hafta sonra kontrole gittiniz ve hangi doktora gittiniz? Ve sonrasında takibinizi nerede hangi doktorla yaptınız? Ben istda Avrupa yakasında oturuyorum. Sizden tavsiyelerinizi rica ediyorum

Cevabın icin tesekkür ederim canım. Cok haklısın. Pozitiften sonra kese veya kalp atısı kontrolünde alttan muayene oldugumda düsügüm oldugumdan 2-3 gün sonrasında düsük yasamıstım. Acaba memorialde göbek üzerinden ultrasonla bakıyorlar mı?

Canım ben 5. Haftada karından kese ve 6. Haftamda karından kalp atışını duydum. Eğer ikisi bir arada olsun istiyorsan 6. Haftalarda gidebilirsin direk. Gerçi Memorial genelde 7. Haftaya randevu veriyor hem kalp hem kese için. Doktor konusunda destek olamıyorum ben Trabzon’da yaşıyorum çünkü

Tatlım bu konuda bütün dr lar farklı. Çoğunluk alttan muayene sıkıntı olmaz diyor ama senin korkunu anlayabiliyorum.

Keseyi karından görmek için yeterince beklersen alttan muayene olmana da gerek kalmaz zaten . Memorial alt muayene ediyor soruna cevap olarak.

Pozitif test değerinden 15 gün sonra karından çok rahat kese görünüyor. Hatta 10 12 . Günlerde de görünüyor ama kalp atışı için biraz daha beklemek gerekiyor karından duymak için .

Ben istanbulda değilim ama olan arkadaşlar yazarlar muhakkak . Sende araştır iyi bir takip dr u bul kendine . Sağlıkla devam etsin inşallah .

Saol canım destegin icin. Karından görülebildigine cok sevindim

Tesekkürler canım benim destegin icin sabırla bekleyecegim galiba besefer.

Merhaba çok geçmiş olsun. Bende kabızlık hep var hatta ameliyat bile oldum. Yemeklerden once bir kasik zeytinyağı içmeye çalış ve ameliyat sonrasi ben çok kotu olmustum galiba mikrop kapmisti. Oturma banyosu yap demisti ama sen hamilesin ne kadar doğru olur bilmem. Birde bir kaşık zeytinyagini ocakta isit ve orana sür insallah faydasi olur. Sifa olur insallah

Merhaba bu arada yazmak istedim. Hamile kalan arkadaslar çok mutlu oldum Allah devamini getirsin insallah. Evet sonunda bende hamileyiiiim. Ama kanamam oldu lekelemlerim devam ediyor o yuzden devamli yatıyorum. .. bir turlu sevinemedim. Riskli gebelik dedi dr. Biraz büyüsün peritolog la devam et dediler hayırlısı insallah guzel haberler vermeye devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…