Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım kalbini ferah tut lütfen umarım hersey yolunda devam eder.

Ay çok sevindim canım yaa Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah içini ferah tut stres yapma sakın .

Amin canım inşâAllah
Canım ilk üç ay kan ilacı içilmiyor demişti benim doktorum üç ay tam bitince başlayacaktım yazdı ama kullanmak nasip olmamıştı
Ben pozitiften 8 gün sonra gittim kese görüşmüştü 6+3 te alttan kalp atışı duyuldu 7+4 te de karnımdan duyulmuştu bu kadar sık gitmemin sebebi aşırı bulantımın olmasıydı her seferinde muayene ettiler alttan iki kere muayene oldum benim hiç kanama olmamıştı bebeğim sessiz sedasız gitmişti ama kanama olması illa düşük olacak diye bişey yok şakın kafana takma benimki turner sendromlu olduğu için yaşamamış
Alttan muayene aslında düşük sebebi değilmiş canım sende zaten risk varsa onun etkisinden oluyormuş ilişki de zaten yasak oluyor ya

Canım çok çok çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin. Kanamayı hiç stres yapma doktorum bana kanamaların sadece yüzde 5i düşer yüzde 95i sağlıkla devam eder demişti. Kanamasız gebelik nerdeyse yok gibi. Tekrardan hayırlı olsun canım.

Selam kızlar, çok uzun süredir takip ediyorum sizleri:) hatta ezberlemişimdir satırları belki de :)) artık ben de somut bir şekilde merhaba diyeyim dedim sizlere. Çıktığınız bu ulvi yolda hep güzel haberlerle karşılaşın inşallah . Ben de Semra Hanım ile geçen hafta muayenem neticesinde tedaviye başladım. sistemlerini hiç bilmiyorum, buradan sizleri takip ettikçe yaptıkları doğruları yanlışları görebiliyorum. bence hiç çıkarsız tarafsız buradaki oluşturduğunuz destek çok güzzel

benim bu 3. denemem , memorial 'de ilk . daha önce yumurta havuzu işlemi ile beraber 2 kez transfer oldum ve negatif sonuçlandı, umarım umarım bu kez bu iş burada pozitif sonuçlanır hepimizinki ile beraber. Ne kadar zor ne kadar duygusal ama aynı zamanda ne kadar da güç gerektiren bir yol. çok tuhaf değil mi? bizlere neler neler öğretiyor...
akıl ve ruh sağlığımızı korumamız ümidi ile

Cnm annem ewde kırmızı erik hoşafı ve vişne hoşafı yaptı şekersiz arada onlardan da içiyorum kayısının kurusunu yiyorum çok saol.santafer fort diye bi demir eksikliği hapı kullanıyorum cnm sabah akşam.yalnız bu belli bi haftadan sonra verildi sanırım.doktoruna danışmadan alma sakın olur mu.

Ay böyle durumlarda aramıza hoşgeldin demek gerekiyor ama bizim durum da bir tuhaf :)

Umarim tedaviniz hayırla olumlu sonuçlanır inşallah . Rabbim bu yolda ki herkesin yardımcısı olsun .

ben de bugün transfer için ilk muayeneye geldim, beni de Cuma çağırdılar. Yücel Bey yoksa ben de başkasına randevu alacağım. Ama gerçekten çok önemli değil. Soner Bey de olabilir, Gönül Hanım da olabilir.

İlk önce hayırlı olsun cnm tekrar ve öncekiler için geçmiş olsun.memorialda alttan bakılıyoo cnm kese ve kalp atışı muayenesinde.ama kendine bi takip doktoru bulursan şayet o karından bakar korkma olurmu.Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Amin inşallah Çok saol cnm benim desteğin için sana da çok geçmiş olsun.kabızlık geçse inşallah belki o acıma yanma hisside geçer Allahın izniyle.oturma banyosunu duydum ama zararı olur diye uzak duruyorum cnm.çok saol yinede.Allahım hepimize gönlümüzdeki muratlarımızı nasip etsin inşallah

Ay böyle durumlarda aramıza hoşgeldin demek gerekiyor ama bizim durum da bir tuhaf :)

Umarim tedaviniz hayırla olumlu sonuçlanır inşallah . Rabbim bu yolda ki herkesin yardımcısı olsun .
çook teşekkürler :) olsun Hoşbuldum her türlü, burada önerilerinizi okumak , destek ve dualarınızı görmek hepimizi iyi gelecek :)

Hoşgeldin arkadaşım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda mutlu sonuçlarla hastaneden ayrılmak nasip olsun. Bence buraya üye olmakla çok doğru bir karar vermişsin. İnsan çok şey öğreniyor belkide buradan okumasa yapabileceği bir çok yanlışı burası sayesinde ekarte etmiş oluyor. Aile gibi olduk burada :) aramıza hoşgeldin tekrar :)

çok tatlısın :) kesinlikle haklısın amaç birbirimize destek ve yardımcı olmak . bilebildiğimiz kadar işte zaten takdir yüce Rabbimizin. Biyologum ben, 10 yıldır sağlık sektöründe çalışıyorum, bildiklerimi ve öğrenebildiklerimi ben de buradan sizlerle paylaşırım umarım. belki karşılaşırız koridorlarda ya da opu günümüzde . sevinçli haberlerimiz de çoğalır inşallah. sevgiler hepinize

Dualarına amin cnm inşallah ve çok mutlu oldum haberini alınca.canım yatmana dewam et ayaklarının altına minder koy biraz yükselti olsun.genelde sol tarafına yatmaya çalış ki rahme kan akışı düzenli olsun öle derler ne kadar doğru bilmiyorum cnm.yatmaktan sıkılma hiç ben çok yattım hala daha yatıyorum öle dolaşamıyorum yeterki bebişler ii olsun da Allahın izniyle.pruloton depot-progestan fitil yada progestan günlük iğne vermiştir zaten doktorun cnm.ben 12 hafta boyunca progestan iğne kullandım hergün ve haftada bi defada proluton depot iğne.Rabbime emanetiz hepimiz.iyi düşün hep iyi olsun olurmu.Dualarımız hepimiz için.Rabbim hepimize evlatlarımızı sağ salim sağlıkla hayırla uzun ömürle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah cnm.

Amin inşallah cnm hep güzel ve mutlu haberler aldırsın Rabbim bu yolun her aşamasında olanlarımıza.seninde hayırlı olsun inşallah cnm umarım burdaki ilk ve son denemen olur Allahın izniyle.

Amin inşallah cnm hep güzel ve mutlu haberler aldırsın Rabbim bu yolun her aşamasında olanlarımıza.seninde hayırlı olsun inşallah cnm umarım burdaki ilk ve son denemen olur Allahın izniyle.
amin inşallah. hepimiz muvaffak olalım. Anladığım kadarı ile memorial ve semra hanımdan herkes memnun, henüz olumsuz bir yorum okumadım. Buna da şaşırdım esasen, memorial'a karşı düşüncelerim bu kadar olumlu değildi. Buraya adım atınca böyle olmadığını gördüm. Buraya başlamadan önce pek çok yerle görüşüp, muayene oldum, bazısı çok ünlü idi hepimizin bildiklerinde (diğer tüp bebek denememdeki gibi ilk gittiğim yerde başlamak istemedim) ama burası daha fazla bilimsel daha az ticari gibi geldi bana

Şöyle söyleyebilirim . Elbette ki memnun olmayan kötü şeyler yaşayan olumsuzluklarında olduğu bir merkezdir . Çok fazla hasta kapasitesi var ve buraya herkes üye değildir. Ama bir sağlıkçı olarak sen daha iyi anlarsın hasta-doktor arasında ki güven ilişkisi diğer olumsuzlukların ötesine daima geçer. Ben yaklaşık 8-9 aylık bir süreç geçirdim memorialde. Ama merkezdeyken bir huzur oluyordu içimde. Randevuları bazen uzun süre bekleyebiliyorsun yoğunluktan dolayı ama ben hiçbeklerken sıkılmadım, şikayet etmedim. Doktorların nasıl arı gibi çalıştığını izleyip mutlu oluyordum bizim için diyordum.
He kendimde bir kaç sorun yaşadım ancak merkeze güvenim hiç değişmedi. Zor hasta grubundan olduğum için semra hanımla yaklaşık 3-4 kere görüşme fırsatım olmuştu. Her seferinde aydınlattı , rahatlattı.. önemli olan da zaten tedavimizin doğru düzgün işlediğine emin olmak.

Amin cnm amin.tabiki her yerde olduğu gibi burda da var sıkıntı yaşayanlarımız,ilk seferde olmayanlarımız,randevularda bekleyenlerimiz,negatif sonuç alıp tekrar burda başlayanlarımız,yumişleri döllenmeyenlerimiz yada pgtden olumlu sonuç alamayanlarımız,çözünürken embriyosu bozulanlarımız,yazık ki kürtaj olmak zorunda kalanlarımız-düşük yapanlarımız( Allah esirgesin inşallah)Rabbim bir daha o günlere geri döndürmesin inşallah.Ama bu yolda uğraşan emek harcayan kişilerin çabalarını, üzüntülerini ve sevinçlerini anlıyorlar en azından empati kurup yardım etmeye çalışıyorlar diye düşünüyorsun ve görüyorsun.Yol uzun,yorucu,stresli..sonu hep iyi olsun mutlu olsun diye uğraştığımız bir yol.Rabbim hiçbirimizin emeklerini çabalarını sonuçsuz bırakmasın inşallah.Allahım hepimize evlatlarımızı sağ salim sağlıkla hayırla uzun ömürle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.Allahım çok büyük dualarımız hep aynı yönde.

haklısınız, tüm dileklerinize katılıyorum. tüm vücudumuz ve ruh halimiz bu tedavi süreciyle uyumlu olsun inşallah:)
benim daha önceki transferim inanılmaz sancılı olmuştu, öyle ki hayatımda bu acıyı tarif edemiyorum. ki acı eşiğim çok dirençlidir. ama buralarda okuduklarım çok basit acısız bir işlem olduğu yönünde. bu arada haftaya opu işlemine girecek olan var mı aramızda , sizler hangi aşamadasınız. ? opu nasıl oluyor burada.

Ben hiçbir aşamasında acı hissetmedim işlemlerin. Opu için çok hafif bir sedasyon veriliyor çok tatlı bir uykuya dalıyorsun kalkıyorsun ki bitmiş:) bazılarında işlem sonrası 1-2 saat hafif karın ağrısı oluyormuş. Benim olmamıltı ağrım. Bir iki gün lekelenmem oldu o kadar. Gerçekten basit ve asla hiçbir aşamasında acı yok. Nasıl acılar yaşadın ki ohss falan mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…