hayır tatlım , transferde yaşadım, bir yandan karnıma bastırdılar diğer yandan doktor rahim duvarına girmeye çalıştı. o anı anlatmam gerçekten çok zor . bunu tarif etmeye çalıştığımda kelimesel bir tanım bulamıyorum. sadece bağırdığımı ve sadece ve sadece acıdan ağladığımı söyleyebilirim size o masada. doktorum rahime girmeye çalıştığını falan söylüyordu o ara. bu yüzden transfer korkusu oluştu , sebebini bilmiorum. tecrübesizlikte olabilir rahim şeklide .. sadece bir daha o acıyı yaşamayayım .. ohss değil, benim temel sorunum amh düşüklüğü, 33 yaşındayım amh 0,2Ben hiçbir aşamasında acı hissetmedim işlemlerin. Opu için çok hafif bir sedasyon veriliyor çok tatlı bir uykuya dalıyorsun kalkıyorsun ki bitmiş:) bazılarında işlem sonrası 1-2 saat hafif karın ağrısı oluyormuş. Benim olmamıltı ağrım. Bir iki gün lekelenmem oldu o kadar. Gerçekten basit ve asla hiçbir aşamasında acı yok. Nasıl acılar yaşadın kiohss falan mı ?
hayır tatlım , transferde yaşadım, bir yandan karnıma bastırdılar diğer yandan doktor rahim duvarına girmeye çalıştı. o anı anlatmam gerçekten çok zor . bunu tarif etmeye çalıştığımda kelimesel bir tanım bulamıyorum. sadece bağırdığımı ve sadece ve sadece acıdan ağladığımı söyleyebilirim size o masada. doktorum rahime girmeye çalıştığını falan söylüyordu o ara. bu yüzden transfer korkusu oluştu , sebebini bilmiorum. tecrübesizlikte olabilir rahim şeklide .. sadece bir daha o acıyı yaşamayayım .. ohss değil, benim temel sorunum amh düşüklüğü, 33 yaşındayım amh 0,2. doğuştan tek tüpüm varmış rahmim de küçükmüş gerçi bunlar hamile kalmamaya sebep değilmiş, erken doğum olabilirmiş bu yüzden de embriyo transferi önermiyorlar. kist miyom polip vs yok, sperm yeterli. Semra hoca gonal f ve cetrotide kullandırıyor şuan haftaya yumuşların gelişimine göre opu dedi. o yüzden merak ediyorum burada nasıl diye , bakalım kısmet herşey.
Ya bende dün adet oldum şuan şehir dışındayım ailemin yanındayım keşke orda olsaydım belki başlardık bizde bu ay tedaviye bi dahaki adetim bayrama denk gelecek bayramda yine İstanbul'da değilim nasip işte uzadıkça uzuyorben de bugün transfer için ilk muayeneye geldim, beni de Cuma çağırdılar. Yücel Bey yoksa ben de başkasına randevu alacağım. Ama gerçekten çok önemli değil. Soner Bey de olabilir, Gönül Hanım da olabilir.
Canım çok geçmiş olsun ilk transferde benim öyle olmuştu kendimi nasıl kasmışsam istemsiz spekulumu takamadılar aynen bende bağırdım ağladım su içmişim bi dünya karnım şiş artı miyom var 7-8 cm artı ohss olmuştum karnımda şişlik vardı ah o acıyı sadece yaşayan bilir cidden çok zor dediğin gibi birde karnıma bastılar ölüyorum sanmıştım ve umudum kalmamıştı tutması için sana hangi merkezde yaptılar bunu? Ben sonradan iki transfer daha yaşadım ama ilkinde yaşadıklarımı yaşamadım çok şükür miyomlar alındı ve ohss olmamıştımhayır tatlım , transferde yaşadım, bir yandan karnıma bastırdılar diğer yandan doktor rahim duvarına girmeye çalıştı. o anı anlatmam gerçekten çok zor . bunu tarif etmeye çalıştığımda kelimesel bir tanım bulamıyorum. sadece bağırdığımı ve sadece ve sadece acıdan ağladığımı söyleyebilirim size o masada. doktorum rahime girmeye çalıştığını falan söylüyordu o ara. bu yüzden transfer korkusu oluştu , sebebini bilmiorum. tecrübesizlikte olabilir rahim şeklide .. sadece bir daha o acıyı yaşamayayım .. ohss değil, benim temel sorunum amh düşüklüğü, 33 yaşındayım amh 0,2. doğuştan tek tüpüm varmış rahmim de küçükmüş gerçi bunlar hamile kalmamaya sebep değilmiş, erken doğum olabilirmiş bu yüzden de embriyo transferi önermiyorlar. kist miyom polip vs yok, sperm yeterli. Semra hoca gonal f ve cetrotide kullandırıyor şuan haftaya yumuşların gelişimine göre opu dedi. o yüzden merak ediyorum burada nasıl diye , bakalım kısmet herşey.
Yaaa ne kadar güzel , inşallah dediğin gibi kolay olur cnm ya benim de desteği için çok teşekkürler. Evet Semra hoca taze yapacağını söyledi. Tek tüp olması ve rahimin küçük olması sebebi ile tek embriyo önerdi. İkiz için riskli olurmuş. embriyonun 5. Gün olmasına çok önem verdiğini anlattı. Pgt önermedi şimdilik. Benim daha önceki 2 transferimde 2 günlük embriyoyduÇok geçmiş olsun. Zor şeyler yaşamışsın sende. Ama burada acı çekmeyeceğine emin olabilirsin. Ben transferde bayıltmayacaklar diye çok korkmuştum. Hocam azcık bayıltsanız olmaz mı dedim hoca o esnada işlem bitti dedi:) normal muayenede bile probu daha çok hissediyordum. Çok kolay oldu sadece 5 dk sürdü. Sende öyle olacaksın inan buna. Pgt yapılacak mı? Taze transfer mi olacak ?
O zAman beni çok iyi anlarsın sen cnm ya, sana da çok geçmiş olsun. İnşallah bundan sonran tertemiz olurCanım çok geçmiş olsun ilk transferde benim öyle olmuştu kendimi nasıl kasmışsam istemsiz spekulumu takamadılar aynen bende bağırdım ağladım su içmişim bi dünya karnım şiş artı miyom var 7-8 cm artı ohss olmuştum karnımda şişlik vardı ah o acıyı sadece yaşayan bilir cidden çok zor dediğin gibi birde karnıma bastılar ölüyorum sanmıştım ve umudum kalmamıştı tutması için sana hangi merkezde yaptılar bunu? Ben sonradan iki transfer daha yaşadım ama ilkinde yaşadıklarımı yaşamadım çok şükür miyomlar alındı ve ohss olmamıştım
Gözünüz aydın ne güzel bir haber işte Yarın erkenden kan verin benceSelam kızlar uzun bir sınavdan emekten sonra yarın test günüm evde gebelik testi yaptım silik çigi var.
Siz kan testi için hastaneye mi gideceksiniz yada gittiniz bilemedim napsam ? sadece kana mı bakıyorlar, kanda gebelik var ise muayene var mı ?
Rabbim inşallah kan sonucunda da yüzümü güldürür .. hepinizin tedavisi olumlu sonuçlansın..silik çizgi bile yüzümü güldürdü
Cnm hayırlı olsun inşallah yarın kanda da güzel haberi alırsın ve iki gün sonrada arttığını görürsün inşallah.muayene hemen yok cnm artışın ii olursa test vermene gerek kalmaz inşallah ve 15 gün sonrada yani 5.-6. Hafta gibi yada ikisini bir göriyim dersen 7.hafta gibi kese ve kalp atışı için gidersin inşallah.hadi bakalım yarın ki kan değerine odaklan şimdi.mutlu haberini bekliyoruz inşallah cnm.tekrar hayırlı olsun cnm.Selam kızlar uzun bir sınavdan emekten sonra yarın test günüm evde gebelik testi yaptım silik çigi var.
Siz kan testi için hastaneye mi gideceksiniz yada gittiniz bilemedim napsam ? sadece kana mı bakıyorlar, kanda gebelik var ise muayene var mı ?
Rabbim inşallah kan sonucunda da yüzümü güldürür .. hepinizin tedavisi olumlu sonuçlansın..silik çizgi bile yüzümü güldürdü
Gözün aydın cnm aksilikler olmuş başta ama bundan sonrası hep güzel olur inşallah.yumoşların 5. Güne sağlıklı gelip sana sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar olarak dönsün inşallah.Rabbim Hepimize evlatlarımızı sağ salim sağlıkla hayırla uzun ömürle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah cnm.Selam kızlar merhaba dün yazma fırsatım olmadı yoğun geçti diye . O değişik bir gün dü belki beni memorial tüp bebek unutulmayacaklar arasında kalacağım :)ŞUAN her ne kadar gülsem de o anki durum hem beni üzüp hem korkutsada herşey onun için katlattıp o masaya yatmak .. Evet kızlar dün opu günüydü ve sabah erkenden hastaneye gittik işlemler yapıldı ve odamıza çıktık tabi o an tek istediğim kaç yumurta olucağı ve ben hazırladım anem ablam eşimle bekledik .sonra eşim örnek vermek için labaratuvar gitti ve bende bir öksürük krizi girdim sebepsizce tabi ben hayatımın en olmayacak şeyini işte o an yaptım ve su içtim hemde 1.5 su bardağı :)neyse ben almaya geldiler tabi duygusal anlar oldu o an gittim aşagıda beklemeye neyse arkdaşla konuşurken hemşire geldi seda hanım g diyoruz bişey yiyip içtiniz mi dedi ve ben saklamadan söledim o an bir panik bi kargaşa oldu tabi kızdılar .neyse ben bekledim sobra geldiler yanıma gidiyoruz canlı olucak sınız dediler hiç düşünmedim melih hoca geldi kırmızı biber sürücem dedi ağzına gülüştük tabi sonra başladık ben korktum.ama o masaya yattım canlı canlı 3 tane yumurtam alındı ve bu sabah da haberimiz geldi teyzeleri 3 tane side tutmuş sırada 5 günü tamamlamasını bekliyoruz .tabi önce Allahım daha sonra sevenlerinizin duasıyla inşallah hayırlısı olsun. .bu yollardan gececgimi deselerdi inanmazdım darısı isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah kızlar.
Yaaa ne kadar güzel , inşallah dediğin gibi kolay olur cnm ya benim de desteği için çok teşekkürler. Evet Semra hoca taze yapacağını söyledi. Tek tüp olması ve rahimin küçük olması sebebi ile tek embriyo önerdi. İkiz için riskli olurmuş. embriyonun 5. Gün olmasına çok önem verdiğini anlattı. Pgt önermedi şimdilik. Benim daha önceki 2 transferimde 2 günlük embriyoydu
sen şimdi test gününü mü bekliyorsun?
Evet canım sorma bebişlerimiz sağlıkla olsunda bizim bu yolda hep bizim böle oldu inatçı çıktı annesini uygraştırıyor. .hepimizin sağlıklı sıhhatli olurlar. Yumoşmu oluyor şimdi onlar annesi ölsün onlaraGözün aydın cnm aksilikler olmuş başta ama bundan sonrası hep güzel olur inşallah.yumoşların 5. Güne sağlıklı gelip sana sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar olarak dönsün inşallah.Rabbim Hepimize evlatlarımızı sağ salim sağlıkla hayırla uzun ömürle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah cnm.
Canım ben kısa süren gebeliğimde laxa fiber diye toz saşe kullanmıştım. Buna bebzer hamilelerin de kullandığı probiyotik tozlar var. Doktoruna danışıp al istersenKızlar yardımınıza ihtiyacım var.bi hafta on gündür afedersiniz kabızlık yaşıyorum doktorum magnezyum verdi ik ayrı çeşit bi hap diğeri toz direk ağza dökülüyor ve bi tanede suda karıştırılan kabızlık için magnesiee calsiee diye bi çözelti verdi.sorun artık kabızlığıda geçti benim popişim çok acıyoo afedersiniz su bile değse yada iç çamaşırı yanlışlıkla böle makata doğru değse acıyoo.doktoruma msj attım ama alanım diil genel cerrahiye görün yazmış.bu şekilde bişi yaşayan varmı arkadaşlar.su tüketiyorum,kuru kayısı kuru incir ama nafile.gebeliğe bebişlere bi zararı varmı Allah korusun bu durumun biliyormusunuz yada böle bişi yaşayıp atlattınızmı nasıl ?nette sıcak oturma banyosu yazıyoo ama sıcak su zararlı diilmiydi hamilelere..napıcağımı şaşırdım şehir dışındayım da.yinede Pazartesi için devlet hastanesi ki özel hastane yok burdaki ilçede genel cerrahiden randevu aldım.ama daha iki gün var.yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar yada bi fikri olan.acısınıda geçtim bebişler için korkuyorum Rabbim korusun.Allahım yardım etsin sağ salim sağlıkla hayırla uzun ömürle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah herbirimize
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Beylikdüzü tarafı ise Medicana'yı hastane olarak sevmiyorum ama Yıldız Eren Çetin hem insan yönü çok iyi hem de iyi bir doktor.Kızlar size birsey sormam gerekiyor. Pozitif aldıktan sonra kac hafta sonra kontrole gittiniz ve hangi doktora gittiniz? Ve sonrasında takibinizi nerede hangi doktorla yaptınız? Ben istda Avrupa yakasında oturuyorum. Sizden tavsiyelerinizi rica ediyorum
Canım ben yakın bi merkezde vermiştim gitmene gerek Yok sadece sonucu mail olarak atman gerekiyorSelam kızlar uzun bir sınavdan emekten sonra yarın test günüm evde gebelik testi yaptım silik çigi var.
İnşâAllah herşey güzel olur canımO zAman beni çok iyi anlarsın sen cnm ya, sana da çok geçmiş olsun. İnşallah bundan sonran tertemiz olur. Bahçeci de yaptılar,
Ah ben seni napayım :) keşke yanında gelseydim ben Bursa'ya geldim sen İstanbul'a:) neyse hakkından hayırlısı olsun her zorlukla beraber bir kolaylık vardır demiş yüce MevlaSelam kızlar merhaba dün yazma fırsatım olmadı yoğun geçti diye . O değişik bir gün dü belki beni memorial tüp bebek unutulmayacaklar arasında kalacağım :)ŞUAN her ne kadar gülsem de o anki durum hem beni üzüp hem korkutsada herşey onun için katlattıp o masaya yatmak .. Evet kızlar dün opu günüydü ve sabah erkenden hastaneye gittik işlemler yapıldı ve odamıza çıktık tabi o an tek istediğim kaç yumurta olucağı ve ben hazırladım anem ablam eşimle bekledik .sonra eşim örnek vermek için labaratuvar gitti ve bende bir öksürük krizi girdim sebepsizce tabi ben hayatımın en olmayacak şeyini işte o an yaptım ve su içtim hemde 1.5 su bardağı :)neyse ben almaya geldiler tabi duygusal anlar oldu o an gittim aşagıda beklemeye neyse arkdaşla konuşurken hemşire geldi seda hanım g diyoruz bişey yiyip içtiniz mi dedi ve ben saklamadan söledim o an bir panik bi kargaşa oldu tabi kızdılar .neyse ben bekledim sobra geldiler yanıma gidiyoruz canlı olucak sınız dediler hiç düşünmedim melih hoca geldi kırmızı biber sürücem dedi ağzına gülüştük tabi sonra başladık ben korktum.ama o masaya yattım canlı canlı 3 tane yumurtam alındı ve bu sabah da haberimiz geldi teyzeleri 3 tane side tutmuş sırada 5 günü tamamlamasını bekliyoruz .tabi önce Allahım daha sonra sevenlerinizin duasıyla inşallah hayırlısı olsun. .bu yollardan gececgimi deselerdi inanmazdım darısı isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah kızlar.
Saol cnm verdi doktorum bi toz sürekli her akşam almam gerekiyor sanırım ben düzeldi diyip bırakmıştım ama ilaca başlamadan öncede oluşmaya başlamıştı kabızlık malesef.Rabbim bundan sonraki gebeliğini inşallah tamamına erdirsin cnm.Rabbim evlatlarımızı sağ salim sağlıkla hayırla uzun ömürle kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah cnm.Allahım selamete çıkarsın inşallah herbirimizi.Canım ben kısa süren gebeliğimde laxa fiber diye toz saşe kullanmıştım. Buna bebzer hamilelerin de kullandığı probiyotik tozlar var. Doktoruna danışıp al istersen
Canım ben yakın bi merkezde vermiştim gitmene gerek Yok sadece sonucu mail olarak atman gerekiyor
İnşâAllah herşey güzel olur canım
Ah ben seni napayım :) keşke yanında gelseydim ben Bursa'ya geldim sen İstanbul'a:) neyse hakkından hayırlısı olsun her zorlukla beraber bir kolaylık vardır demiş yüce MevlaTaşıyamayacağımız yükler vermesin hepimize en kısa zamanda anne olmayı ve sağlıkla büyütebilmeyi nasip etsin inşâAllah
Canım benim her şerde bi hayır vardır belki anestezi zarar verecekti o anda Rabbim bilir herşeyin hayırlısını ve bu tedavi senin için hep zorluklarla geçti inşâAllah herşey güzel olacak mutlu sonla bitecek o minnoş annesine sımsıkı tutunacak Allah'ın izniyleHep sen gelmedin diye oldu zatenkeşke olsaydın yanımda ne güzel olurdu vardır bundada bir hayır demekki benim yumoşum da annesini zorluycakmış tabi önce Allah sonra doktorların izniyle sadece sabırla tevekkülü beklemek düşüyor bize .aminnnn inşallah hakkımızda hayırlısı olsun Allahım herkesin gönlüne göre versin canım bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah Allah sesimi duyar inşallah
Canım hayırlı olsun test sonucunda inşâAllah güzel bir değer çıkar bekliyoruz yaz burayaSelam kızlar uzun bir sınavdan emekten sonra yarın test günüm evde gebelik testi yaptım silik çigi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?