Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım biz takvimleri ayarladığımızı çalışıyoruz ama O Allah ki bizi bizden çok düşünüp en hayırlı takvimleri planlıyor bize. Stres yapma, üzülme. En güzel vakitte en güzel hali ile yavruna kavuşacağın adımlar başlar inşallah.

Ben de negatiften sonra psikolojik okarak biraz negatiftim, takip doktoruma da biraz kızgın ve kırgındım. Dün çok içimi rahatlattı ve ilgilendi. Kendimi bir kez daha güvende hissetmemi sağladı. Neredeyse bu ay istemiyordun transferi ama şimdi çok motiveyim istiyorum.

Allah hepimizi umutlu ve sonunda hayallerimizle mutlu etsin inşallah

Aynen öyle Rabbim biliyor en iyi zamanı. Bende takip doktoruma çok kızgındım genetik sonuçta ilk olarak mail doktora gitmiş aradı baya ilgili konuştu süreçlerden haberim olsun dedi ama hiç görüşmedim eşimde gitmek istemiyor baya da tanıdık bi doktor ama bilmiyorum naparım bütün ameliyatlarımı herşeyimi o yaptı temiz ve özenli bi doktor tekrar tekrar farklı doktora derdimi anlatmak zor oluyor bakalım zaman ne gösterecek hele bi hamile kalayım da düşünürüz:)

Canım test yaptın mı heyecanla bekliyoruz :)

Selam kızlar şimdi kan sonucum çıktı değerim 35 bugün benim 9. Günüm 27 temmuzda olmuştum transfer 5. Gün domdurulmuş embriyosu.. hastaneden kimse aramadı internetten baktım.. Ama düşük geldi değer boğazım düğüm düğüm tecrübeli olanlar bana bir yol gösterir misiniz ?

Benimde 9. Gün 53 çıkmıştı canım önemli olan iki kat artması. Yani salı günü aynı yerde aynı saatte kan ver iki kat arttıysa sıkıntı edecek bir şey yok Allahın izniyle.

Yok kuzum düşük değil böyle olup bi çok arkadaşın yükseldi değeri inşâAllah seninde yükselecek gözünüz aydın

Canım maşallah diyelim hiç düşük bir değer değil bence güzel düşün lütfen ki güzel olsun :)

kizlar yarin transferim var gonul hanim yapicakmis transferi ben en basinda pek.isinamamistim kendisine simdi onun yapicagini duyunca cok mutlu olmadim sizce nasil ben 1 kere muayene oldum kendisine isinamadim bi daha olmamistim memnun olan varmi lutfen cvp yazin

Merhaba arkadaşlar, ben de bu ay memorial da başladım tüp bebek tedavisine..doğal 2 gebeliğim oldu geçmişte..biri düştü, diğerinin kalbi durdu kürtaj oldum..sonra tedaviye başlayalım dedik. Malum yaş kemale eriyor.. daha önce iki denemem oldu başka bir merkezde.. ancak sağlıklı embriyo bulunamadığı için bir türlü transfer aşamasına gelemedik.. daha bu işlere başlamadan hep memeorial dediler durdular ama nasip şimdiyeymiş..ilk görüşmede semra hoca ve soner beyi gördüm. Sonra günseli hanım ve yücel beye süreç içinde muayene oldum. Günseli hanım beni biraz demoralize etti. “Aman aman yumurtalık rezerviniz var diyemem” dedi. Bu güne kadar hiç bir hekim böyle dememişti. Bi ufak yıkıldım. Yani yaşım 35 .. neticede aman aman bi rezervim olmayacağını tahmin edebilecek şuura sahibim. Ama lak diye de insanın yüzüne söylenmez ki. Bi sonraki muayenede Yücel beye sordum.” Yoo gayet iyi görünüyor bizim derdimiz yumurta değil sende. Sağlıklı embriyo bulmak dedi.” Bi ohhh çektim.önceki 2 opu dan da 8 ‘er yumurta toplanmıştı.. ortalama nedir onu da bilmiyorum ya.. yarın sabah randevum var.. her halde opu tarihi belli olur.. Allah hepimizi bu yolda muaffak kılsın..utandırmasın..tüm iyi dileklerimle...

Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız yücel bey o gün yokmuş ben ya gönül hanımdan yada umut beyden alcam

Hayırlısı olsun canım bende bi kere muayene oldum bende çok ısınamadım çok moralimi bozmuştu şimdiye kadar hep ohss olmuştum bana yumurtalıkların iyi değil demişti halbuki yücel bey semra hanım normal demişti ama transferde eli iyi mâşâAllah bi çok arkadaşın tutundu Allah'ın izniyle KALBİNİ ferah tut
Hayırlı olsun doğru yerdesiniz Rabbim yardımcımız olsun

Tedaviniz hayırlı olsun inşallah güzel sonuclar alırsınız . Yücel beyin de dediği gibi sağlıklı embriyo gelişsin 1 tane de yeter Allahın izniyle . Ayrıca 8 yumurta gayet iyi bir rakam . 31 yaşında 3 yumurta ancak çıkmıştı çikolata kistlerinden dolayı.
Takılmayın sayılara stres sıkıntı yapmayın şu aşamalarda en faydalı şey pozitif olmak .

Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah .

uslup problemi var sanirim gonul hanimin ama eminim islemlerde ve mesleginde iyidir hayirlisi olsun

Canım hayırlı olsun. Opusunda 8 yumurta toplanan insanın rezervi kötü demek nedir.
Olumsuz yorum yapmayı sevmiyorum ama Günseli Hanım'a bir kere muayene oldum, odaya girdi dosyayı aldı baktı 'hımm evet sorun sizde değil mi' dedi pat diye. Sağol ya diyecektim. Bir hekim hele de umut pıtırcıkları arayan bizim gibi hassas durUmdaki insanlara bence böyle şeyler söylememeli. Hiç hoş, şık değil.
O yüzden aldırma sen de sakın. Zaten Yücel Bey de aksini söylemiş ki kendisine çok net güvenebilirsin.
Hayırlı olsun, hep güzel haberlerini alalım inşallah

Bence kalbini ferah tut cnm, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sakin olmaya çalış değerin de çok düşük değil merak etme

uslup problemi var sanirim gonul hanimin ama eminim islemlerde ve mesleginde iyidir hayirlisi olsun

Ben gönül hanım ve yücel beyde takip oldum genelde. Burada sorun yaşayan arkadaşlar yazıyorlar. Ama açıkcası bende hep pozitifliğiyle hatırlıyorum kendisini. Çok ağlardım muayenelerde yumurtalarım geç büyüyordu olmayacak mı diye ağlardım. Bana hep derdi ki sen ye iç gez o işide bırak biz düşünelim halledicez korkma. Ama sorun yaşayanları görünce çok üzüldüm ama yücel bey tabi çok farklı bir doktor çok pozitif güler yüzlü hastasını dinleyen anlayan zaman harcayan biri. Ama hepsi işinde çok iyiler buna eminim bende senin gibi. Allah iyi doktorları başımızdan eksik etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…