Canım biz takvimleri ayarladığımızı çalışıyoruz ama O Allah ki bizi bizden çok düşünüp en hayırlı takvimleri planlıyor bize. Stres yapma, üzülme. En güzel vakitte en güzel hali ile yavruna kavuşacağın adımlar başlar inşallah.Ya bende dün adet oldum şuan şehir dışındayım ailemin yanındayım keşke orda olsaydım belki başlardık bizde bu ay tedaviye bi dahaki adetim bayrama denk gelecek bayramda yine İstanbul'da değilim nasip işte uzadıkça uzuyor
Aynen öyle Rabbim biliyor en iyi zamanı. Bende takip doktoruma çok kızgındım genetik sonuçta ilk olarak mail doktora gitmiş aradı baya ilgili konuştu süreçlerden haberim olsun dedi ama hiç görüşmedim eşimde gitmek istemiyor baya da tanıdık bi doktor ama bilmiyorum naparım bütün ameliyatlarımı herşeyimi o yaptı temiz ve özenli bi doktor tekrar tekrar farklı doktora derdimi anlatmak zor oluyor bakalım zaman ne gösterecek hele bi hamile kalayım da düşünürüz:)Canım biz takvimleri ayarladığımızı çalışıyoruz ama O Allah ki bizi bizden çok düşünüp en hayırlı takvimleri planlıyor bize. Stres yapma, üzülme. En güzel vakitte en güzel hali ile yavruna kavuşacağın adımlar başlar inşallah.
Ben de negatiften sonra psikolojik okarak biraz negatiftim, takip doktoruma da biraz kızgın ve kırgındım. Dün çok içimi rahatlattı ve ilgilendi. Kendimi bir kez daha güvende hissetmemi sağladı. Neredeyse bu ay istemiyordun transferi ama şimdi çok motiveyim istiyorum.
Allah hepimizi umutlu ve sonunda hayallerimizle mutlu etsin inşallah
Canım test yaptın mı heyecanla bekliyoruz :)Selam kızlar uzun bir sınavdan emekten sonra yarın test günüm evde gebelik testi yaptım silik çigi var.
Siz kan testi için hastaneye mi gideceksiniz yada gittiniz bilemedim napsam ? sadece kana mı bakıyorlar, kanda gebelik var ise muayene var mı ?
Rabbim inşallah kan sonucunda da yüzümü güldürür .. hepinizin tedavisi olumlu sonuçlansın..silik çizgi bile yüzümü güldürdü
Selam kızlar şimdi kan sonucum çıktı değerim 35 bugün benim 9. Günüm 27 temmuzda olmuştum transfer 5. Gün domdurulmuş embriyosu.. hastaneden kimse aramadı internetten baktım.. Ama düşük geldi değer boğazım düğüm düğümtecrübeli olanlar bana bir yol gösterir misiniz ?
Yok kuzum düşük değil böyle olup bi çok arkadaşın yükseldi değeri inşâAllah seninde yükselecek gözünüz aydınSelam kızlar şimdi kan sonucum çıktı değerim 35 bugün benim 9. Günüm 27 temmuzda olmuştum transfer 5. Gün domdurulmuş embriyosu.. hastaneden kimse aramadı internetten baktım.. Ama düşük geldi değer boğazım düğüm düğümtecrübeli olanlar bana bir yol gösterir misiniz ?
Evet aklıma ilk sen geldin zaten :)Benimde 9. Gün 53 çıkmıştı canım önemli olan iki kat artması. Yani salı günü aynı yerde aynı saatte kan ver iki kat arttıysa sıkıntı edecek bir şey yok Allahın izniyle.
Canım maşallah diyelim hiç düşük bir değer değil bence güzel düşün lütfen ki güzel olsun :)Selam kızlar şimdi kan sonucum çıktı değerim 35 bugün benim 9. Günüm 27 temmuzda olmuştum transfer 5. Gün domdurulmuş embriyosu.. hastaneden kimse aramadı internetten baktım.. Ama düşük geldi değer boğazım düğüm düğümtecrübeli olanlar bana bir yol gösterir misiniz ?
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız yücel bey o gün yokmuş ben ya gönül hanımdan yada umut beyden alcamben de bugün transfer için ilk muayeneye geldim, beni de Cuma çağırdılar. Yücel Bey yoksa ben de başkasına randevu alacağım. Ama gerçekten çok önemli değil. Soner Bey de olabilir, Gönül Hanım da olabilir.
Hayırlısı olsun canım bende bi kere muayene oldum bende çok ısınamadım çok moralimi bozmuştu şimdiye kadar hep ohss olmuştum bana yumurtalıkların iyi değil demişti halbuki yücel bey semra hanım normal demişti ama transferde eli iyi mâşâAllah bi çok arkadaşın tutundu Allah'ın izniylekizlar yarin transferim var gonul hanim yapicakmis transferi ben en basinda pek.isinamamistim kendisine simdi onun yapicagini duyunca cok mutlu olmadim sizce nasil ben 1 kere muayene oldum kendisine isinamadim bi daha olmamistim memnun olan varmi lutfen cvp yazin
Hayırlı olsun doğru yerdesiniz Rabbim yardımcımız olsunMerhaba arkadaşlar, ben de bu ay memorial da başladım tüp bebek tedavisine..doğal 2 gebeliğim oldu geçmişte..biri düştü, diğerinin kalbi durdu kürtaj oldum..sonra tedaviye başlayalım dedik. Malum yaş kemale eriyor.. daha önce iki denemem oldu başka bir merkezde.. ancak sağlıklı embriyo bulunamadığı için bir türlü transfer aşamasına gelemedik.. daha bu işlere başlamadan hep memeorial dediler durdular ama nasip şimdiyeymiş..ilk görüşmede semra hoca ve soner beyi gördüm. Sonra günseli hanım ve yücel beye süreç içinde muayene oldum. Günseli hanım beni biraz demoralize etti. “Aman aman yumurtalık rezerviniz var diyemem” dedi. Bu güne kadar hiç bir hekim böyle dememişti. Bi ufak yıkıldım. Yani yaşım 35 .. neticede aman aman bi rezervim olmayacağını tahmin edebilecek şuura sahibim. Ama lak diye de insanın yüzüne söylenmez ki. Bi sonraki muayenede Yücel beye sordum.” Yoo gayet iyi görünüyor bizim derdimiz yumurta değil sende. Sağlıklı embriyo bulmak dedi.” Bi ohhh çektim.önceki 2 opu dan da 8 ‘er yumurta toplanmıştı.. ortalama nedir onu da bilmiyorum ya.. yarın sabah randevum var.. her halde opu tarihi belli olur.. Allah hepimizi bu yolda muaffak kılsın..utandırmasın..tüm iyi dileklerimle...
Merhaba arkadaşlar, ben de bu ay memorial da başladım tüp bebek tedavisine..doğal 2 gebeliğim oldu geçmişte..biri düştü, diğerinin kalbi durdu kürtaj oldum..sonra tedaviye başlayalım dedik. Malum yaş kemale eriyor.. daha önce iki denemem oldu başka bir merkezde.. ancak sağlıklı embriyo bulunamadığı için bir türlü transfer aşamasına gelemedik.. daha bu işlere başlamadan hep memeorial dediler durdular ama nasip şimdiyeymiş..ilk görüşmede semra hoca ve soner beyi gördüm. Sonra günseli hanım ve yücel beye süreç içinde muayene oldum. Günseli hanım beni biraz demoralize etti. “Aman aman yumurtalık rezerviniz var diyemem” dedi. Bu güne kadar hiç bir hekim böyle dememişti. Bi ufak yıkıldım. Yani yaşım 35 .. neticede aman aman bi rezervim olmayacağını tahmin edebilecek şuura sahibim. Ama lak diye de insanın yüzüne söylenmez ki. Bi sonraki muayenede Yücel beye sordum.” Yoo gayet iyi görünüyor bizim derdimiz yumurta değil sende. Sağlıklı embriyo bulmak dedi.” Bi ohhh çektim.önceki 2 opu dan da 8 ‘er yumurta toplanmıştı.. ortalama nedir onu da bilmiyorum ya.. yarın sabah randevum var.. her halde opu tarihi belli olur.. Allah hepimizi bu yolda muaffak kılsın..utandırmasın..tüm iyi dileklerimle...
Cnm nette sıcak suya oturmak yazıyoo ama işte ondan emin olamıyorum doktorum zaten genel cerrahiye yönlendirdi msj
uslup problemi var sanirim gonul hanimin ama eminim islemlerde ve mesleginde iyidir hayirlisi olsunHayırlısı olsun canım bende bi kere muayene oldum bende çok ısınamadım çok moralimi bozmuştu şimdiye kadar hep ohss olmuştum bana yumurtalıkların iyi değil demişti halbuki yücel bey semra hanım normal demişti ama transferde eli iyi mâşâAllah bi çok arkadaşın tutundu Allah'ın izniyleKALBİNİ ferah tut
Hayırlı olsun doğru yerdesiniz Rabbim yardımcımız olsun
Canım hayırlı olsun. Opusunda 8 yumurta toplanan insanın rezervi kötü demek nedir.Merhaba arkadaşlar, ben de bu ay memorial da başladım tüp bebek tedavisine..doğal 2 gebeliğim oldu geçmişte..biri düştü, diğerinin kalbi durdu kürtaj oldum..sonra tedaviye başlayalım dedik. Malum yaş kemale eriyor.. daha önce iki denemem oldu başka bir merkezde.. ancak sağlıklı embriyo bulunamadığı için bir türlü transfer aşamasına gelemedik.. daha bu işlere başlamadan hep memeorial dediler durdular ama nasip şimdiyeymiş..ilk görüşmede semra hoca ve soner beyi gördüm. Sonra günseli hanım ve yücel beye süreç içinde muayene oldum. Günseli hanım beni biraz demoralize etti. “Aman aman yumurtalık rezerviniz var diyemem” dedi. Bu güne kadar hiç bir hekim böyle dememişti. Bi ufak yıkıldım. Yani yaşım 35 .. neticede aman aman bi rezervim olmayacağını tahmin edebilecek şuura sahibim. Ama lak diye de insanın yüzüne söylenmez ki. Bi sonraki muayenede Yücel beye sordum.” Yoo gayet iyi görünüyor bizim derdimiz yumurta değil sende. Sağlıklı embriyo bulmak dedi.” Bi ohhh çektim.önceki 2 opu dan da 8 ‘er yumurta toplanmıştı.. ortalama nedir onu da bilmiyorum ya.. yarın sabah randevum var.. her halde opu tarihi belli olur.. Allah hepimizi bu yolda muaffak kılsın..utandırmasın..tüm iyi dileklerimle...
Bence kalbini ferah tut cnm, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sakin olmaya çalış değerin de çok düşük değil merak etmeSelam kızlar şimdi kan sonucum çıktı değerim 35 bugün benim 9. Günüm 27 temmuzda olmuştum transfer 5. Gün domdurulmuş embriyosu.. hastaneden kimse aramadı internetten baktım.. Ama düşük geldi değer boğazım düğüm düğümtecrübeli olanlar bana bir yol gösterir misiniz ?
Aynen canım için rahat olsun işinin ehli senelerdir oradauslup problemi var sanirim gonul hanimin ama eminim islemlerde ve mesleginde iyidir hayirlisi olsun
uslup problemi var sanirim gonul hanimin ama eminim islemlerde ve mesleginde iyidir hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?