Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ay bende günseli hanıma semra hanımla ilk görüşmede gitmiştim aslında biz semra hanım için randevu almıştık günseli hanımda daha yeni gelmişti çok heyecanlıydı:) rahim filmini aldı eline filmde tüpün açılmaya çalışıldığı ama açılmadığı yazıyor ben onu söyledim o ise laparoskopi ile tüpünü açmaya çalışmışlar açılmamış diyor semra hanıma:) ben diyorum ki hayır hsg de o beni hiç duymuyor bile :) sonra gönül hanıma denk geldim başka bi gün dosya da düzeltti laparoskopi olmadığımı :) dinlemiyor çok heyecanlı bi yapısı var

Bana randevu verdiklerinde bi araştırayım dedim . Üçüzleri varmış doktor hanımın.. muhtemel tedavi ile olan çocuklar.. insan halden anlar biraz ya.. walla genelleme yapmak istemem ama kadın doğumcu ve diş hekiminin erkeği makbul kanımca:)

evet gunseli hanimda pko semdromu varmis tup bebek ile anne olmus bende yumurta toplamadan sonra 1 gece hastanede kaldim o muayene etmisti kendisi soylemisti

Kızlar selam yarın 3 günü olucak yumoşların bugün aramadılar biliyordum sırf kafamız dağılsın diye ailemizle istanbulda piknik yapıcak zor bela bir yer bulduk tabiki si :))) güzrl bir gündü eşim kısa bir süreliğine bursaya döndü yarın akşam gibi döner diye umuyorum :))) neyse kızlar benim sormak istediğim opu tarihte bir ilk canlı oldum agrım oldu ama bugün o jelle başlayalı 2 gün oldu ondan mıdır nedir sol kasık ta agrı hisettim normal mi resmen oturmadım agrı olursa parol içebilecğimi sölemişlerdi şuan onun üstüne daha iyi oldum . Opu dan sonra dikkat etmem gereken bişey var mı transferden sonra ?şuan kendimi tecrübesiz bir o kadarda heycanlı gördüğüm için yanlış bişey yapmaktan çok korkuyorum kızlar şimdiden çok teşekkürler ♡♡♡

Evet üçüzleri ben de okumuştum. Tedavi midir bilmem Allah bağışlasın ama tedaviyse ve bize böyle pat çat söylüyorsa daha da ilginç. Sanıyorum erkek doktorlar bu konuda daha kibar oluyor sanki. Ama benim normal kadın doğumcum çok güzel bir istisna. Çok düşünceli. Bilmem kaçıncı kaybımı kürtaj yapacaktı beni üzülmeyeyim diye doğum katına yatırmadı, vajinal ilacı hemşire koyar genelde, geldi kendi yerleştirdi vs.. canım ya.. böyleleri de var yani.
Son dönemde kendime iyi kadın dişçi de buldum ben. Ama bu konuda ben de önceden senin gibi düşünüyordum. Memorial'de ise işinde iyi ve en kibar doktorlar Yücel Bey ve Soner Bey benim muayene olduklarımdan. Hepsi sağolsunlar. Semra Hoca da çok nezaket sahibi yalnız hastalara karşı.

Canım crinone jel mi başladın? O da ağrı yapıyor biraz. Taze embriyo transferi mi olacaksın?
Hakkında hayırlısı olsun bakalım, güzel haberler alalım inşallah

Canım crinone jel mi başladın? O da ağrı yapıyor biraz. Taze embriyo transferi mi olacaksın?
Hakkında hayırlısı olsun bakalım, güzel haberler alalım inşallah

Evet canım başladık bakalım 2 gün oldu evet canım Allahtan bişey olmazsa taze transefer düşünüyoruz 3 yumurta vardı 2 si ni dondurmayı düşünüyoruz nasip tabi inşallah canım inşallah dua edin bizlere duaya ihtiyacımız var ♡♡

Benim bayan dr on yargimi Semra hanım yok etti diyebilirim :) Ama yine de yücel beyi tercih ettim hep ekip Dr u olarak .

Yani Semra hanım kalitesinde kadın dr bulmak biraz zor galiba ama yok da değil . Hayatımın yine en zor zamanlarında bir kadın dr yanımdaydı çok şükür Rabbim ondan razı olsun yine hatırladım ..

jel agri yapio banada ilk 2 gun baya agri yapmisti jelin yan etkisi cok bugun jelebaslayali 5.gunum kendimi hic iyi hissetmiyorum mide bulantisi halsizlik uykusuzluk kasik ve bel agrisi yapti bende yarin insallah transferim var Rabbim cektigimiz acilarin mukafatini versin insallah

Canım hadi hayırlı haberlerin gelsin inşallah . Jel ağrı yapıyor göğüs hassasiyeti de verebiliyor normal yani .

Anladım cnm hayırlı olsun senin için de canım allah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın .Allah herkesin gönlüne göre versin. Yok bende mide bulantısı olmadı ama jel den ağrı olduğunu düşündüm ama jel den sonra hareket ediyorsun değilmi bu çok önemliymiş olan arkdaşlar da bilir sanırım olucak arada söleyeyim ben bol bol yürüyorum ♡

Umut beyde hiç muayene olmadım gönül hanım sevinç hanım birde günseli hanımA yücel beyin olmadığı zamanlarda muayene olmuştum doktorlar bazen kendi hatalarını örtmek için bizi yalancı durumuna düşürüyorlar

Canım hadi hayırlı haberlerin gelsin inşallah . Jel ağrı yapıyor göğüs hassasiyeti de verebiliyor normal yani .
Evet canım gögsülerimde agrı var hatta vucut ısım bile sıcak geliyor bana o zaman jelin etkisi bu OLsa gerek .sağol canım allah razı olsun amin inşallah ♡

evet sabah sabah 10 da yapiorum bide aksam altida tam ev icerisinde en hareketli oldugum zamanlar hareket etmeye bende dikkat ediyorum jelden sonra

Arkadaşlar bu sabah muayenem vardı. Soner bey’e... semra hoca da girdi.. düşük dozla gidiyoruz dedi.. o yüzden çok yumurta bekleme bizim için kaliteli yumurta önemli dedi.. fazla ilaç yumurta kalitesini de düşürürmüş. Velhasıl 3 yumurta ve arkadan gelenler var dedi. İyi gidiyoruz dedi. Çarşambaya opu günümüz belli olacak.. ama ben 8 yumurtadan 3 e düşmenin yıkımını yaşıyorum. Semra hoca bana karşı çok zarif ve ilgili sağolsun. Ama öğrencisi yada alt kadrosu olmak istemezdim:) soner bey e direktifleri yağdırırken ben kötü oldum walla.. çarşamba yücel yapsın muayeneni dedi bi de.. adam mahvoldu.. şimdi bu üç yumurtanın kaçı kalır 5. Güne? Kaçı sağlıklı çıkar biyopsiden? Ayyy çok fenayım

M Mucizemolsan sen ne yaptın ? Aynı gün transfer olup negatif almıştık
Embriyo var mı? Transfer oluyor musun bu ay?
Bugun 2.günüm tekrar transfer hazırlığina başladım canım yine naturel olucak ama oncesinde bu sefer rahme çizik atıldı.Çok şükür embiriyolarim var çift transfer olucak rabbim hayirlisini nasip etsin Sen ne yaptın varmı bu ay transfer

Evet daha önce iki düşüğüm oldu. O sebeble istiyorlar. Tüp bebeğe başaladığımdan beri yapıyoruz. Daha önceki embriyolarımda kromozom bozukluğu çıktı bakalım bu arkadaşlar nasıl çıkacak. Ama zaten %40 ı kalıyor 5. Güne ... 3 yumurtadan kalır mı kalmaz mı bilmiyorum

onu Allah bilir sen kendini strese sokma stres yumurtalari cok etkiliyo Allah korusun olanlarinda durmasin buyumesi 1tane olsun kaliteli gelisimi iyi olsun tabiki 1 den fazla olsun isteriz ama olmuyosada sakin uzulme olanlarida etkileme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…