Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

1 tane var çok şükür. Ben de cmt kontrole gittim 2. Gün olarak. Bu ay aynı prosedür ile naturel tekrar deneyeceğiz. Doktor umutlu bizden daha fazla. Hayırlısı bakalım göreceğiz Allah hakkımızda me nasip ederse.
Senin adına da sevindim embryon olmasına. O da iyi birşey. Bakalım bizim de son elimizde kalan bu, olmazsa artık sonrasında tekrar baştan mı olur bakacağız..

Allah’ın izniyledir sağlıklı gelsinler annelerine stres yapmamaya çalış

Kızlar genetik test yaptırmıştım zeynep kamil hastanesinde (transfere kadar acıklanır ona göre tedbir alırım diye düşünmüştüm 12-13 gün sonra transfer olacak kısmetse)sonucları aldım bugün genetik bir sorun yok yalnız mthfr c677t heterozigot cıktı oradaki doktor cok az birsey bu önemli değil yalnız yüksek miktar folik asit ve hergün bir tane corasprin alman gerekir gebelik gerceklesirse dedi. Ben iğne fln gerekir mi dedim ama hayır hayır gereksiz sadece corasprin yeterli olur dedi şimdi ben tabi hemen bu işe yoğunlaşıyorum eksik bisey yapmıyım.cuma günü yücel bey olmadığı için gönül hanıma randevu var ona sorarım..sizin bu konuda deneyimleriniz vardı hep okuyodum ama pek aklımda kalmamış Cankiriklarim sen bu konuda iyi bir doktora gitmiştin sanırım kimdi o sana ne tavsiye etmişti bende mi gitsem ona acaba

Merhaba benim gittiği cerrahpaşa prof kadın dogumcuydu aynı zamanda riskli gebelik uzmanıydı. Şöyleki bence gözün aydın cünkü sende pıhtılaşma yok bile denebilir mtfhr tek gen heterozigot nerdeyse herkeste varolan birşeymiş. Zaten heterozigot hasta değil taşıyıcı demekmiş. Mtfhr benim iki gen heterozigot( eğer iki gen mtfhrde heterozigotsa homozigot gibi düşünülebilir dedi doktor),faktör V heterozigot(asıl bunun icin eğilim var teşhisi kondu yani heterozigotlugu bile risk. Asıl pıhtılaşma da bunun homozigot olmasıyla oluyormus), pai homozigot (bu da kalp saglıgı icin riskliymis aslında ama gebelikte de sulandırıcı gerektirebilirmiş). Yani cok daha ağır ve bana bile eğilim var sadece dendi. Korkma sadece coraspin yeter sana ama için rahat etmezse prof dr Altay Gezer. Muayenehanesi var nişantaşında. Buarada bana memorial sadece iğne baslayalım coraspine gerek yok cok büyük bir pıhtılaşma durumu yok demişti. Altay hoca coraspin de şart dedi iğne ile.

Yaaa gercektenmi cok sağol rahatlattın beni cok..bende hemen ne yapmalıyım diye panik oldum peki şimdi iğne coraspine göre daha hafif mi yani

Merhaba canim sen bu konulari bayagi arastirmis gibisin.banada yardimci olur musun.benim pai heterozigot beta fibrinojen homozigot .2 kurtajim var acaba pihti sorunumdan midir

Yaaa gercektenmi cok sağol rahatlattın beni cok..bende hemen ne yapmalıyım diye panik oldum peki şimdi iğne coraspine göre daha hafif mi yani
İğne daha ağır memorial sadece iğne yeter dedi ama diğer doktorum coraspinle de takviye lazım dedi. Senin sadece coraspin kullanman yeter bence. Ama yine de yücel beye sor.

Merhaba canim sen bu konulari bayagi arastirmis gibisin.banada yardimci olur musun.benim pai heterozigot beta fibrinojen homozigot .2 kurtajim var acaba pihti sorunumdan midir
Merhaba :) yani pai heterozigotun sıkıntı yarattıgını sanmam ancak diğer testi bilmiyorum maalesef. Genetikte bakılanlar arasında beta fibrinojen yok benim

Canım benim de heterozigot mthfrc677t ve pai serpine. Bunlar toplumda çok kişide olan birşey, pıhtılaşma var denmez dedi Devlette yaptırdığım hastanedeki tubbi genetik doktoru ve Yücel Bey.
Endişelenmene gerek yok. Yine de doktorlarla konuşursun. Hayırlı olsun tedavin. Senin cuma kaçıncı günün çağrılmışsın? Benim adetin 9. Günü cuma, çağırdılar.

Canım stres yapma, benim de bir önceki tedavim başka yerdeydi daha fazla yumurtam çıkmıştı ama hepsi embriyo olamamıştı. Burda çıkan bütün yumurtalar embriyo oldu. Yani tahminimce boşu boşuna sayı çok olsun diye basmıyorlar hormonu. Herkese özel bir doz stratejisi oluyor. Sakin ol, Semra Hoca ve doktorlara güven. Zaten Semra Hoca'nın korkusundan hepsi istemese de titiz :)
Ama tabii mesela Yücel Bey kendisi zaten çok titiz. Soner Bey de iyi bence, dikkatli ve rahatlatıcı. Diğer doktorları çok bilmiyorum ama. Gerçekten Semra Hoca'mın hastası olmak iyi, ekibinde olmak streslidir sanıyorum :)
Ama böyle bir merkezi yönetmek için de biraz böyle olmak gerekiyor.
Geçen hafta bankodaki görevlilere 3 defa doktora not bıraktım beni arasın diye, doktora sordum haberi bile yok. Çıkınca muhtemelen kızlara fırçayı kaymıştır. Çünkü bir keresinde bir sonucumu sordum çıkmış dosyaya koymamışlar, doktor güzelce kızları paraladı ki çok haklıydı. Önemli bir sonuç yok ve biz görüşme yapıyoruz..

Allah gönlüne göre en hayırlısını versin inşallah hakkında arkadaşım. Ne zaman transfer? Yarın mı bu durumda?

Evet canım Semra Hoca farklı bir kategori. Kalitesi, kibarlığı, disiplini.. çok farklı bir havası var. Gerçi doktorlara biraz baskısı fazla gibi, sanki hafif onlara esnek rahat bi alan verse sanki daha iyi olabilecekler gibi. Ama tabii değerlendirme toplantılarını bilmiyoruz. Dışarıdan görünen biraz doktorlar baskı altında gibi. Heyecanlanıyorlar hocanın yanında :) ki beni bile ilk görüşmede sınava çekmişti, kibar tatlı net ve disiplinli hali beni etkilemişti. Valla maşallah kadına.
Senin gibi çok zor zamanında benim de yanımda bir kadın doğumcum vardı, herşeyi soruyorum hala, bi sağlıkla gebe kalıp ona gidebilsem sevinçten ölecek kadın. Kaç defa benden üzgün kürtajımı yaptı.
Onun dışında kadın doktor özellikle çok enterasan ama kadın doğumcularda erkeklere göre daha kötüler sanki bence de.

Sağol cevap için şimdide bunu öğreniyoruz..Peki sana devletteki doktor ve yücel bey hiç coraspin fln önermediler mi..benimde cuma 9. Gün olcak

Evet canım katılıyorum dediklerine Semra hanımın farklı bir havası var gerçekten ve diğer dr lara olan davranışını bende gördüm ipler elinde herzaman .

Benim diğer bahsettiğim kadın dahiliye uzmanıydı işinde iyiydi gerçekten .

Kadın doğumcu tercihim erkeklerden yana yine de :)

Ay ben de yarın gidiyorum 8.günü olucak yarın :)

İyi niyetli doktorlar çıksın inşallah karşımıza. Özellikle bu tüp bebek olayı bir sektör ve bir çok doktorun gözü dönmüş durumda para hırsı ile.

İyi niyetli doktorlar çıksın inşallah karşımıza. Özellikle bu tüp bebek olayı bir sektör ve bir çok doktorun gözü dönmüş durumda para hırsı ile.

Aynen öyle bu kadar büyük bir rant varken ortada bir çoğunun gözü dönmüş hakikaten kimsenin ne yaşadığı umurlarında değil. Dediğin gibi Rabbim merhametli insanlarla karşılaştırsın çok kişiden gördüm sadece paralarını almaya çalışmışlar tedavi hikaye ..

Sağol cevap için şimdide bunu öğreniyoruz..Peki sana devletteki doktor ve yücel bey hiç coraspin fln önermediler mi..benimde cuma 9. Gün olcak
Hayır hiç önermediler. Hatta geçen ayki negatif aldığım transferde Yücel Bey ve Soner Bey e sordum, bi coraspin alayım günde bir içim rahat etsin dedim, çok net hayır cevabı aldım.
Kendi dışarıdaki kadı doğumcuma sordum, gerek yok dedi. E bu kadar doktor aynı diyorsa bilmişlik yapıp almayayım dedim ben de almadım. Bu sefer verecekler mi bilmiyorum ama sanmıyorum yine

Merhaba gunaydin lekelemmem halen devam ediyor. Sen dr olarak kime gidiyorsun ist. Mi otuyorsun benimm acil iyi bir dr bulmam gerekiyor yardimci olursan sebinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…