1 tane var çok şükür. Ben de cmt kontrole gittim 2. Gün olarak. Bu ay aynı prosedür ile naturel tekrar deneyeceğiz. Doktor umutlu bizden daha fazla. Hayırlısı bakalım göreceğiz Allah hakkımızda me nasip ederse.Bugun 2.günüm tekrar transfer hazırlığina başladım canım yine naturel olucak ama oncesinde bu sefer rahme çizik atıldı.Çok şükür embiriyolarim var çift transfer olucak rabbim hayirlisini nasip etsin Sen ne yaptın varmı bu ay transfer
Allah’ın izniyledir sağlıklı gelsinler annelerine stres yapmamaya çalışEvet daha önce iki düşüğüm oldu. O sebeble istiyorlar. Tüp bebeğe başaladığımdan beri yapıyoruz. Daha önceki embriyolarımda kromozom bozukluğu çıktıbakalım bu arkadaşlar nasıl çıkacak. Ama zaten %40 ı kalıyor 5. Güne ... 3 yumurtadan kalır mı kalmaz mı bilmiyorum
Merhaba benim gittiği cerrahpaşa prof kadın dogumcuydu aynı zamanda riskli gebelik uzmanıydı. Şöyleki bence gözün aydın cünkü sende pıhtılaşma yok bile denebilir mtfhr tek gen heterozigot nerdeyse herkeste varolan birşeymiş. Zaten heterozigot hasta değil taşıyıcı demekmiş. Mtfhr benim iki gen heterozigot( eğer iki gen mtfhrde heterozigotsa homozigot gibi düşünülebilir dedi doktor),faktör V heterozigot(asıl bunun icin eğilim var teşhisi kondu yani heterozigotlugu bile risk. Asıl pıhtılaşma da bunun homozigot olmasıyla oluyormus), pai homozigot (bu da kalp saglıgı icin riskliymis aslında ama gebelikte de sulandırıcı gerektirebilirmiş). Yani cok daha ağır ve bana bile eğilim var sadece dendi. Korkma sadece coraspin yeter sana ama için rahat etmezse prof dr Altay Gezer. Muayenehanesi var nişantaşında. Buarada bana memorial sadece iğne baslayalım coraspine gerek yok cok büyük bir pıhtılaşma durumu yok demişti. Altay hoca coraspin de şart dedi iğne ile.Kızlar genetik test yaptırmıştım zeynep kamil hastanesinde (transfere kadar acıklanır ona göre tedbir alırım diye düşünmüştüm 12-13 gün sonra transfer olacak kısmetse)sonucları aldım bugün genetik bir sorun yok yalnız mthfr c677t heterozigot cıktı oradaki doktor cok az birsey bu önemli değil yalnız yüksek miktar folik asit ve hergün bir tane corasprin alman gerekir gebelik gerceklesirse dedi. Ben iğne fln gerekir mi dedim ama hayır hayır gereksiz sadece corasprin yeterli olur dedi şimdi ben tabi hemen bu işe yoğunlaşıyorum eksik bisey yapmıyım.cuma günü yücel bey olmadığı için gönül hanıma randevu var ona sorarım..sizin bu konuda deneyimleriniz vardı hep okuyodum ama pek aklımda kalmamışCankiriklarim sen bu konuda iyi bir doktora gitmiştin sanırım kimdi o sana ne tavsiye etmişti bende mi gitsem ona acaba
Yaaa gercektenmi cok sağol rahatlattın beni cok..bende hemen ne yapmalıyım diye panik oldum peki şimdi iğne coraspine göre daha hafif mi yaniMerhaba benim gittiği cerrahpaşa prof kadın dogumcuydu aynı zamanda riskli gebelik uzmanıydı. Şöyleki bence gözün aydın cünkü sende pıhtılaşma yok bile denebilir mtfhr tek gen heterozigot nerdeyse herkeste varolan birşeymiş. Zaten heterozigot hasta değil taşıyıcı demekmiş. Mtfhr benim iki gen heterozigot( eğer iki gen mtfhrde heterozigotsa homozigot gibi düşünülebilir dedi doktor),faktör V heterozigot(asıl bunun icin eğilim var teşhisi kondu yani heterozigotlugu bile risk. Asıl pıhtılaşma da bunun homozigot olmasıyla oluyormus), pai homozigot (bu da kalp saglıgı icin riskliymis aslında ama gebelikte de sulandırıcı gerektirebilirmiş). Yani cok daha ağır ve bana bile eğilim var sadece dendi. Korkma sadece coraspin yeter sana ama için rahat etmezse prof dr Altay Gezer. Muayenehanesi var nişantaşında. Buarada bana memorial sadece iğne baslayalım coraspine gerek yok cok büyük bir pıhtılaşma durumu yok demişti. Altay hoca coraspin de şart dedi iğne ile.
Merhaba canim sen bu konulari bayagi arastirmis gibisin.banada yardimci olur musun.benim pai heterozigot beta fibrinojen homozigot .2 kurtajim var acaba pihti sorunumdan midirMerhaba benim gittiği cerrahpaşa prof kadın dogumcuydu aynı zamanda riskli gebelik uzmanıydı. Şöyleki bence gözün aydın cünkü sende pıhtılaşma yok bile denebilir mtfhr tek gen heterozigot nerdeyse herkeste varolan birşeymiş. Zaten heterozigot hasta değil taşıyıcı demekmiş. Mtfhr benim iki gen heterozigot( eğer iki gen mtfhrde heterozigotsa homozigot gibi düşünülebilir dedi doktor),faktör V heterozigot(asıl bunun icin eğilim var teşhisi kondu yani heterozigotlugu bile risk. Asıl pıhtılaşma da bunun homozigot olmasıyla oluyormus), pai homozigot (bu da kalp saglıgı icin riskliymis aslında ama gebelikte de sulandırıcı gerektirebilirmiş). Yani cok daha ağır ve bana bile eğilim var sadece dendi. Korkma sadece coraspin yeter sana ama için rahat etmezse prof dr Altay Gezer. Muayenehanesi var nişantaşında. Buarada bana memorial sadece iğne baslayalım coraspine gerek yok cok büyük bir pıhtılaşma durumu yok demişti. Altay hoca coraspin de şart dedi iğne ile.
İğne daha ağır memorial sadece iğne yeter dedi ama diğer doktorum coraspinle de takviye lazım dedi. Senin sadece coraspin kullanman yeter bence. Ama yine de yücel beye sor.Yaaa gercektenmi cok sağol rahatlattın beni cok..bende hemen ne yapmalıyım diye panik oldum peki şimdi iğne coraspine göre daha hafif mi yani
Merhaba :) yani pai heterozigotun sıkıntı yarattıgını sanmam ancak diğer testi bilmiyorum maalesef. Genetikte bakılanlar arasında beta fibrinojen yok benimMerhaba canim sen bu konulari bayagi arastirmis gibisin.banada yardimci olur musun.benim pai heterozigot beta fibrinojen homozigot .2 kurtajim var acaba pihti sorunumdan midir
Canım benim de heterozigot mthfrc677t ve pai serpine. Bunlar toplumda çok kişide olan birşey, pıhtılaşma var denmez dedi Devlette yaptırdığım hastanedeki tubbi genetik doktoru ve Yücel Bey.Kızlar genetik test yaptırmıştım zeynep kamil hastanesinde (transfere kadar acıklanır ona göre tedbir alırım diye düşünmüştüm 12-13 gün sonra transfer olacak kısmetse)sonucları aldım bugün genetik bir sorun yok yalnız mthfr c677t heterozigot cıktı oradaki doktor cok az birsey bu önemli değil yalnız yüksek miktar folik asit ve hergün bir tane corasprin alman gerekir gebelik gerceklesirse dedi. Ben iğne fln gerekir mi dedim ama hayır hayır gereksiz sadece corasprin yeterli olur dedi şimdi ben tabi hemen bu işe yoğunlaşıyorum eksik bisey yapmıyım.cuma günü yücel bey olmadığı için gönül hanıma randevu var ona sorarım..sizin bu konuda deneyimleriniz vardı hep okuyodum ama pek aklımda kalmamışCankiriklarim sen bu konuda iyi bir doktora gitmiştin sanırım kimdi o sana ne tavsiye etmişti bende mi gitsem ona acaba
Arkadaşlar bu sabah muayenem vardı. Soner bey’e... semra hoca da girdi.. düşük dozla gidiyoruz dedi.. o yüzden çok yumurta bekleme bizim için kaliteli yumurta önemli dedi.. fazla ilaç yumurta kalitesini de düşürürmüş. Velhasıl 3 yumurta ve arkadan gelenler var dedi. İyi gidiyoruz dedi. Çarşambaya opu günümüz belli olacak.. ama ben 8 yumurtadan 3 e düşmenin yıkımını yaşıyorum. Semra hoca bana karşı çok zarif ve ilgili sağolsun. Ama öğrencisi yada alt kadrosu olmak istemezdim:) soner bey e direktifleri yağdırırken ben kötü oldum walla.. çarşamba yücel yapsın muayeneni dedi bi de.. adam mahvoldu.. şimdi bu üç yumurtanın kaçı kalır 5. Güne? Kaçı sağlıklı çıkar biyopsiden? Ayyy çok fenayım
Allah gönlüne göre en hayırlısını versin inşallah hakkında arkadaşım. Ne zaman transfer? Yarın mı bu durumda?Evet canım başladık bakalım 2 gün oldu evet canım Allahtan bişey olmazsa taze transefer düşünüyoruz 3 yumurta vardı 2 si ni dondurmayı düşünüyoruz nasip tabi inşallah canım inşallah dua edin bizlere duaya ihtiyacımız var ♡♡
Evet canım Semra Hoca farklı bir kategori. Kalitesi, kibarlığı, disiplini.. çok farklı bir havası var. Gerçi doktorlara biraz baskısı fazla gibi, sanki hafif onlara esnek rahat bi alan verse sanki daha iyi olabilecekler gibi. Ama tabii değerlendirme toplantılarını bilmiyoruz. Dışarıdan görünen biraz doktorlar baskı altında gibi. Heyecanlanıyorlar hocanın yanında :) ki beni bile ilk görüşmede sınava çekmişti, kibar tatlı net ve disiplinli hali beni etkilemişti. Valla maşallah kadına.Benim bayan dr on yargimi Semra hanım yok etti diyebilirim :) Ama yine de yücel beyi tercih ettim hep ekip Dr u olarak .
Yani Semra hanım kalitesinde kadın dr bulmak biraz zor galiba ama yok da değil . Hayatımın yine en zor zamanlarında bir kadın dr yanımdaydı çok şükür Rabbim ondan razı olsun yine hatırladım ..
Sağol cevap için şimdide bunu öğreniyoruz..Peki sana devletteki doktor ve yücel bey hiç coraspin fln önermediler mi..benimde cuma 9. Gün olcakCanım benim de heterozigot mthfrc677t ve pai serpine. Bunlar toplumda çok kişide olan birşey, pıhtılaşma var denmez dedi Devlette yaptırdığım hastanedeki tubbi genetik doktoru ve Yücel Bey.
Endişelenmene gerek yok. Yine de doktorlarla konuşursun. Hayırlı olsun tedavin. Senin cuma kaçıncı günün çağrılmışsın? Benim adetin 9. Günü cuma, çağırdılar.
Evet canım Semra Hoca farklı bir kategori. Kalitesi, kibarlığı, disiplini.. çok farklı bir havası var. Gerçi doktorlara biraz baskısı fazla gibi, sanki hafif onlara esnek rahat bi alan verse sanki daha iyi olabilecekler gibi. Ama tabii değerlendirme toplantılarını bilmiyoruz. Dışarıdan görünen biraz doktorlar baskı altında gibi. Heyecanlanıyorlar hocanın yanında :) ki beni bile ilk görüşmede sınava çekmişti, kibar tatlı net ve disiplinli hali beni etkilemişti. Valla maşallah kadına.
Senin gibi çok zor zamanında benim de yanımda bir kadın doğumcum vardı, herşeyi soruyorum hala, bi sağlıkla gebe kalıp ona gidebilsem sevinçten ölecek kadın. Kaç defa benden üzgün kürtajımı yaptı.
Onun dışında kadın doktor özellikle çok enterasan ama kadın doğumcularda erkeklere göre daha kötüler sanki bence de.
Ay ben de yarın gidiyorum 8.günü olucak yarın :)Canım benim de heterozigot mthfrc677t ve pai serpine. Bunlar toplumda çok kişide olan birşey, pıhtılaşma var denmez dedi Devlette yaptırdığım hastanedeki tubbi genetik doktoru ve Yücel Bey.
Endişelenmene gerek yok. Yine de doktorlarla konuşursun. Hayırlı olsun tedavin. Senin cuma kaçıncı günün çağrılmışsın? Benim adetin 9. Günü cuma, çağırdılar.
İyi niyetli doktorlar çıksın inşallah karşımıza. Özellikle bu tüp bebek olayı bir sektör ve bir çok doktorun gözü dönmüş durumda para hırsı ile.Evet canım katılıyorum dediklerine Semra hanımın farklı bir havası var gerçekten ve diğer dr lara olan davranışını bende gördüm ipler elinde herzaman .
Benim diğer bahsettiğim kadın dahiliye uzmanıydı işinde iyiydi gerçekten .
Kadın doğumcu tercihim erkeklerden yana yine de :)
İyi niyetli doktorlar çıksın inşallah karşımıza. Özellikle bu tüp bebek olayı bir sektör ve bir çok doktorun gözü dönmüş durumda para hırsı ile.
Hayır hiç önermediler. Hatta geçen ayki negatif aldığım transferde Yücel Bey ve Soner Bey e sordum, bi coraspin alayım günde bir içim rahat etsin dedim, çok net hayır cevabı aldım.Sağol cevap için şimdide bunu öğreniyoruz..Peki sana devletteki doktor ve yücel bey hiç coraspin fln önermediler mi..benimde cuma 9. Gün olcak
Merhaba gunaydin lekelemmem halen devam ediyor. Sen dr olarak kime gidiyorsun ist. Mi otuyorsun benimm acil iyi bir dr bulmam gerekiyor yardimci olursan sebinirimDualarına amin cnm inşallah ve çok mutlu oldum haberini alınca.canım yatmana dewam et ayaklarının altına minder koy biraz yükselti olsun.genelde sol tarafına yatmaya çalış ki rahme kan akışı düzenli olsun öle derler ne kadar doğru bilmiyorum cnm.yatmaktan sıkılma hiç ben çok yattım hala daha yatıyorum öle dolaşamıyorum yeterki bebişler ii olsun da Allahın izniyle.pruloton depot-progestan fitil yada progestan günlük iğne vermiştir zaten doktorun cnm.ben 12 hafta boyunca progestan iğne kullandım hergün ve haftada bi defada proluton depot iğne.Rabbime emanetiz hepimiz.iyi düşün hep iyi olsun olurmu.Dualarımız hepimiz için.Rabbim hepimize evlatlarımızı sağ salim sağlıkla hayırla uzun ömürle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah cnm.
Hadi bakalım senin transferin benden önce olacak gibi. Sırayla hayırlı güzel haberler veririz inşallah.Ay ben de yarın gidiyorum 8.günü olucak yarın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?