Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba gunaydin lekelemmem halen devam ediyor. Sen dr olarak kime gidiyorsun ist. Mi otuyorsun benimm acil iyi bir dr bulmam gerekiyor yardimci olursan sebinirim
Geçmiş olsun cnm benim inşallah geçecek.kaç haftalık oldun sen şimdi.ben istanbulda değilim cnm.avrupa mı asyadamısın cnm belki doktor tavsiye ye edebiliriz burda arkadaşlarla.şu anki doktorun herhangi bişi vermedimi cnm peki.

Hadi bakalım senin transferin benden önce olacak gibi. Sırayla hayırlı güzel haberler veririz inşallah.
İnsallah :) yücel hocanın yanından cıktım simdi, dediki persembe catlatma iğneni veririz haftaya carsamba da transferin olur

Kızlar Daha önce opu yaptırmış olanlar, laboratuvar Nası haber veriyor bize , hergün arıyorlar mı döllendi, bölündü 2. Güne 3. Güne sağlıklı gidiyor diye mesaj mı atıyorlar ?

Kızlar Daha önce opu yaptırmış olanlar, laboratuvar Nası haber veriyor bize , hergün arıyorlar mı döllendi, bölündü 2. Güne 3. Güne sağlıklı gidiyor diye mesaj mı atıyorlar ?

1. Gün arıyorlar toplananların kaçı döllendi diye bilgi veriyorlar. 3. Günü ve 5. Günü arıyorlar birde.

Süper gözün sydın sağlıkla kolayca olsun inşalalh çok heyecanlı dimi benzer zamanlarda olacağız seninle hayırlısı olsun hakkımızda
Tesekkur ederiim :) bilmiyorum neden ama yücel hocada cok olumlu hissediyorum günseli hanım ve gönül hanıma göre. Sanırım onunla yola cıktıgım icin. Bir de sanki daha olumlu konusuyor :) bugün yine o haziranda ilk başlarkenki umut ve heyecanı hissettim inşallah Allah sağlıkla bebeklerimizin bizimle kalmasını sağlar :)

merhaba Istanbul gaziosmanpasa sultangazi tarafında otuyorum. Daha bir dr gitmedim sadece memorial de pozitiften sonra kontrole gittim su anda 7 haftaligim daha dr gitmedim. Ist pek bir yer bilmedigim icin halen karar veremedim. Senin nasıl gidiyor lekelenmelerin bittimi

Canım memorial ilk kontrolden sonraki kısımlara karışmıyoo malesef.ilk önce ii bi takip doktoru bulman lazım ha yok bulamadın mı o zaman acile git gebeyim lekelenmelerim var de sana proluton depot iğne vursunlar.kadın doğuma yönlendirirlerse zaten o ya progestan fitil yada progestan iğne verecektir.en az 12 haftan doluncaya kadar yada gerekirse uzatır zaten doktor cnm.zaten memoriala ilk kontrole gittiysen kanama alanı varsa söylemişlerdir.yada karşıdasın madem hazır,memorialdaki kadın doğumculara başlayabilirisn en azından riskli haftaların geçinceye kadar.ben hala progestan fitil sabah akşam kullanıyorum ve haftada birde proluton depot iğne oluyorum.yapacak bişi yok Rabbime emanetiz Allahım korusun esirgesin inşallah ta sağ salim sağlıkla hayırla uzun ömürle evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

İlk gün üçüncü gün aradılar birde 5. Gün galiba mesaj gelmemişti bana

Sağlıkla gelsin yavrucak inşallsh bence medicalpark sahla hanıma ya da yüzyıl üniversitesi hastanesinde birine gidebilirsin

Merhaba canım, bende gopaşa civarında oturuyorum. Yeniyüzyıl Üni Özel Gop Hastanesinde Doç Dr. Volkan Turan' a gidiyorum. Doktorumdan memnunum. Sende bir görüş istersen içine sinerse devam edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…