- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
Geçmiş olsun cnm benim inşallah geçecek.kaç haftalık oldun sen şimdi.ben istanbulda değilim cnm.avrupa mı asyadamısın cnm belki doktor tavsiye ye edebiliriz burda arkadaşlarla.şu anki doktorun herhangi bişi vermedimi cnm peki.Merhaba gunaydin lekelemmem halen devam ediyor. Sen dr olarak kime gidiyorsun ist. Mi otuyorsun benimm acil iyi bir dr bulmam gerekiyor yardimci olursan sebinirim
İnsallah :) yücel hocanın yanından cıktım simdi, dediki persembe catlatma iğneni veririz haftaya carsamba da transferin olurHadi bakalım senin transferin benden önce olacak gibi. Sırayla hayırlı güzel haberler veririz inşallah.
Çooookkk güzel annesi tebrik ederim darısı başımızaKızlar 2. Test sonucum geldi 130 9. Günde 35ti
Doktor aramadı daha nasıl sonucum 11. Gün için
Süper gözün sydın sağlıkla kolayca olsun inşalalhİnsallah :) yücel hocanın yanından cıktım simdi, dediki persembe catlatma iğneni veririz haftaya carsamba da transferin olur
Kızlar 2. Test sonucum geldi 130 9. Günde 35ti
Kızlar Daha önce opu yaptırmış olanlar, laboratuvar Nası haber veriyor bize , hergün arıyorlar mı döllendi, bölündü 2. Güne 3. Güne sağlıklı gidiyor diye mesaj mı atıyorlar ?
Ayyy hadi inşallahhhKızlar 2. Test sonucum geldi 130 9. Günde 35ti
Kızlar 2. Test sonucum geldi 130 9. Günde 35ti
Tesekkur ederiim :) bilmiyorum neden ama yücel hocada cok olumlu hissediyorum günseli hanım ve gönül hanıma göre. Sanırım onunla yola cıktıgım icin. Bir de sanki daha olumlu konusuyor :) bugün yine o haziranda ilk başlarkenki umut ve heyecanı hissettim inşallah Allah sağlıkla bebeklerimizin bizimle kalmasını sağlar :)Süper gözün sydın sağlıkla kolayca olsun inşalalhçok heyecanlı dimi benzer zamanlarda olacağız seninle hayırlısı olsun hakkımızda
Gözün aydın sağlıkla kucagına al inşallah :)Kızlar 2. Test sonucum geldi 130 9. Günde 35ti
merhaba Istanbul gaziosmanpasa sultangazi tarafında otuyorum. Daha bir dr gitmedim sadece memorial de pozitiften sonra kontrole gittim su anda 7 haftaligim daha dr gitmedim. Ist pek bir yer bilmedigim icin halen karar veremedim. Senin nasıl gidiyor lekelenmelerin bittimiGeçmiş olsun cnm benim inşallah geçecek.kaç haftalık oldun sen şimdi.ben istanbulda değilim cnm.avrupa mı asyadamısın cnm belki doktor tavsiye ye edebiliriz burda arkadaşlarla.şu anki doktorun herhangi bişi vermedimi cnm peki.
Çok güzel maşallah. .... hayirlisi olsun...Kızlar 2. Test sonucum geldi 130 9. Günde 35ti
Canım 1,5 kat artması lazım demişlerdi bak ne güzel seninde güzelce artmış hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar 2. Test sonucum geldi 130 9. Günde 35ti
Canım memorial ilk kontrolden sonraki kısımlara karışmıyoo malesef.ilk önce ii bi takip doktoru bulman lazım ha yok bulamadın mı o zaman acile git gebeyim lekelenmelerim var de sana proluton depot iğne vursunlar.kadın doğuma yönlendirirlerse zaten o ya progestan fitil yada progestan iğne verecektir.en az 12 haftan doluncaya kadar yada gerekirse uzatır zaten doktor cnm.zaten memoriala ilk kontrole gittiysen kanama alanı varsa söylemişlerdir.yada karşıdasın madem hazır,memorialdaki kadın doğumculara başlayabilirisn en azından riskli haftaların geçinceye kadar.ben hala progestan fitil sabah akşam kullanıyorum ve haftada birde proluton depot iğne oluyorum.yapacak bişi yok Rabbime emanetiz Allahım korusun esirgesin inşallah ta sağ salim sağlıkla hayırla uzun ömürle evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahmerhaba Istanbul gaziosmanpasa sultangazi tarafında otuyorum. Daha bir dr gitmedim sadece memorial de pozitiften sonra kontrole gittim su anda 7 haftaligim daha dr gitmedim. Ist pek bir yer bilmedigim icin halen karar veremedim. Senin nasıl gidiyor lekelenmelerin bittimi
Canım bnmde pazartesi muhtemelen transferim aynı saatleerde bende oradaydım :) yücel bey ile görüştüm.hayırlısı olsun hakkımızda.İnsallah :) yücel hocanın yanından cıktım simdi, dediki persembe catlatma iğneni veririz haftaya carsamba da transferin olur
İlk gün üçüncü gün aradılar birde 5. Gün galiba mesaj gelmemişti banaKızlar Daha önce opu yaptırmış olanlar, laboratuvar Nası haber veriyor bize , hergün arıyorlar mı döllendi, bölündü 2. Güne 3. Güne sağlıklı gidiyor diye mesaj mı atıyorlar ?
Sağlıkla gelsin yavrucak inşallsh bence medicalpark sahla hanıma ya da yüzyıl üniversitesi hastanesinde birine gidebilirsinmerhaba Istanbul gaziosmanpasa sultangazi tarafında otuyorum. Daha bir dr gitmedim sadece memorial de pozitiften sonra kontrole gittim su anda 7 haftaligim daha dr gitmedim. Ist pek bir yer bilmedigim icin halen karar veremedim. Senin nasıl gidiyor lekelenmelerin bittimi
Merhaba canım, bende gopaşa civarında oturuyorum. Yeniyüzyıl Üni Özel Gop Hastanesinde Doç Dr. Volkan Turan' a gidiyorum. Doktorumdan memnunum. Sende bir görüş istersen içine sinerse devam edersin.merhaba Istanbul gaziosmanpasa sultangazi tarafında otuyorum. Daha bir dr gitmedim sadece memorial de pozitiften sonra kontrole gittim su anda 7 haftaligim daha dr gitmedim. Ist pek bir yer bilmedigim icin halen karar veremedim. Senin nasıl gidiyor lekelenmelerin bittimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?