Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ozmn muhtemel banada gerek yok dicekler devletteki de coraspin al dedi valla insan napıcaanı şaşırıyor

İnsallah :) yücel hocanın yanından cıktım simdi, dediki persembe catlatma iğneni veririz haftaya carsamba da transferin olur
Hadi bakalım güzel haber, biraz sabırlı ol ama, yumurtadan önce sen heyecandan çatlama lütfen. Güzel düşün herşey güzel ve hayırlı olsun inşallah senin için arkadaşım

İlk
Kızlar Daha önce opu yaptırmış olanlar, laboratuvar Nası haber veriyor bize , hergün arıyorlar mı döllendi, bölündü 2. Güne 3. Güne sağlıklı gidiyor diye mesaj mı atıyorlar ?
İlk gün bilgi veriyorlar kaç embriyo oluştu diye. Sonra ara ara arayıp bilgi veriyorlar. 5. Güne be bazen 6. Güne bekleyenler i de haber veriyorlar hep. Merak edip benim ekstra aradığım olmuştu, bilgi veriyorlar:)

Kızlar Daha önce opu yaptırmış olanlar, laboratuvar Nası haber veriyor bize , hergün arıyorlar mı döllendi, bölündü 2. Güne 3. Güne sağlıklı gidiyor diye mesaj mı atıyorlar ?
İlk gün bilgi veriyorlar kaç embriyo oluştu diye. Sonra ara ara arayıp bilgi veriyorlar. 5. Güne be bazen 6. Güne bekleyenler i de haber veriyorlar hep. Merak edip benim ekstra aradığım olmuştu, bilgi veriyorlar:)

Ozmn muhtemel banada gerek yok dicekler devletteki de coraspin al dedi valla insan napıcaanı şaşırıyor
Ben yine soracağım bu transferde bi coraspincik alsam nolur, olumsuz mu etkiler diye. İğnenin ağır olduğunu kendi dışarıdaki doktorum söylemişti zaten.

özel sağlık sigortası doğum teminatın varsa ya da ekonomik olarak imkanın varsa şişli memorial ahmet göçmen'i önerebilirim. yine memorial'da müzeyyen almora güleryüz de çok iyi.

Rabbim kolaylık versin canım buradaki %99 kişinin Melih bey yapmıştır opusunu ve mâşâAllah eli çok hafif seninde güzel geçer inşâAllah

allah yüzünüzü güldürsün inşallah.
melih bey opu konusunda belkide oradaki en deneyimli doktor. sadece opu yapar o zaten.

Hayırlı olsun şimdiden. Benimkini de Melih Bey yapmıştı, bu konuda çok tecrübeli birisi için rahat olsun. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…