Ozmn muhtemel banada gerek yok dicekler devletteki de coraspin al dedi valla insan napıcaanı şaşırıyorHayır hiç önermediler. Hatta geçen ayki negatif aldığım transferde Yücel Bey ve Soner Bey e sordum, bi coraspin alayım günde bir içim rahat etsin dedim, çok net hayır cevabı aldım.
Kendi dışarıdaki kadı doğumcuma sordum, gerek yok dedi. E bu kadar doktor aynı diyorsa bilmişlik yapıp almayayım dedim ben de almadım. Bu sefer verecekler mi bilmiyorum ama sanmıyorum yine
Tebriklerr gözün aydınnn sağlıcakla kucağına da al inşallahKızlar 2. Test sonucum geldi 130 9. Günde 35ti
Doktor aramadı daha nasıl sonucum 11. Gün için
Hadi inşallah bir bir hayırlı haberler verelimİnsallah :) yücel hocanın yanından cıktım simdi, dediki persembe catlatma iğneni veririz haftaya carsamba da transferin olur
Hadi bakalım güzel haber, biraz sabırlı ol ama, yumurtadan önce sen heyecandan çatlama lütfen. Güzel düşün herşey güzel ve hayırlı olsun inşallah senin için arkadaşımİnsallah :) yücel hocanın yanından cıktım simdi, dediki persembe catlatma iğneni veririz haftaya carsamba da transferin olur
Harika! Maşallah arkadaşım, Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar 2. Test sonucum geldi 130 9. Günde 35ti
İlk gün bilgi veriyorlar kaç embriyo oluştu diye. Sonra ara ara arayıp bilgi veriyorlar. 5. Güne be bazen 6. Güne bekleyenler i de haber veriyorlar hep. Merak edip benim ekstra aradığım olmuştu, bilgi veriyorlar:)Kızlar Daha önce opu yaptırmış olanlar, laboratuvar Nası haber veriyor bize , hergün arıyorlar mı döllendi, bölündü 2. Güne 3. Güne sağlıklı gidiyor diye mesaj mı atıyorlar ?
İlk gün bilgi veriyorlar kaç embriyo oluştu diye. Sonra ara ara arayıp bilgi veriyorlar. 5. Güne be bazen 6. Güne bekleyenler i de haber veriyorlar hep. Merak edip benim ekstra aradığım olmuştu, bilgi veriyorlar:)Kızlar Daha önce opu yaptırmış olanlar, laboratuvar Nası haber veriyor bize , hergün arıyorlar mı döllendi, bölündü 2. Güne 3. Güne sağlıklı gidiyor diye mesaj mı atıyorlar ?
Ben yine soracağım bu transferde bi coraspincik alsam nolur, olumsuz mu etkiler diye. İğnenin ağır olduğunu kendi dışarıdaki doktorum söylemişti zaten.Ozmn muhtemel banada gerek yok dicekler devletteki de coraspin al dedi valla insan napıcaanı şaşırıyor
merhaba Istanbul gaziosmanpasa sultangazi tarafında otuyorum. Daha bir dr gitmedim sadece memorial de pozitiften sonra kontrole gittim su anda 7 haftaligim daha dr gitmedim. Ist pek bir yer bilmedigim icin halen karar veremedim. Senin nasıl gidiyor lekelenmelerin bittimi
Rabbim kolaylık versin canım buradaki %99 kişinin Melih bey yapmıştır opusunu ve mâşâAllah eli çok hafif seninde güzel geçer inşâAllahKızlar çok heyecanlıyım, mesaj geldi Perşembe toplama günümçok yumoşum yok 3 tanecikler teyzeleri dua eder misiniz bize melih bey yapacakmış , tanımıyorum kendisini nasıl , bir fikri olan var mı? RABBim hepimizin yardımcısı olsun. Dualarımdasınız
Bende sorucam mutlakaBen yine soracağım bu transferde bi coraspincik alsam nolur, olumsuz mu etkiler diye. İğnenin ağır olduğunu kendi dışarıdaki doktorum söylemişti zaten.
Kızlar çok heyecanlıyım, mesaj geldi Perşembe toplama günümçok yumoşum yok 3 tanecikler teyzeleri dua eder misiniz bize melih bey yapacakmış , tanımıyorum kendisini nasıl , bir fikri olan var mı? RABBim hepimizin yardımcısı olsun. Dualarımdasınız
Hayırlı olsun canım doktorun kimdi bir de tüp bebek sebebiniz neydiKızlar 2. Test sonucum geldi 130 9. Günde 35ti
Hayırlı olsun şimdiden. Benimkini de Melih Bey yapmıştı, bu konuda çok tecrübeli birisi için rahat olsun. Hayırlı uğurlu olsun şimdidenKızlar çok heyecanlıyım, mesaj geldi Perşembe toplama günümçok yumoşum yok 3 tanecikler teyzeleri dua eder misiniz bize melih bey yapacakmış , tanımıyorum kendisini nasıl , bir fikri olan var mı? RABBim hepimizin yardımcısı olsun. Dualarımdasınız
Tamam ben cum soracağım yazarım burada sana da.Bende sorucam mutlaka
Senin randevun kime benimki gönül hanıma çünkü yücel bey yokmus o gün bende gönül hanıma sorarımTamam ben cum soracağım yazarım burada sana da.
Benim de Soner Bey'eSenin randevun kime benimki gönül hanıma çünkü yücel bey yokmus o gün bende gönül hanıma sorarım
Sağol canım doktor neredeyse hepsi Yücel bey Fulya hanım Günseli hanım :)Hayırlı olsun canım doktorun kimdi bir de tüp bebek sebebiniz neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?