Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sağol canım doktor neredeyse hepsi Yücel bey Fulya hanım Günseli hanım :)
Tüp bebek sebebimiz eşimde morfoloji sorunu bende genetik translokasyon ama bunlatın hepsini ilk tüp bebekten sonra öğrendik sayılır
Bende pko eşimde de morfoloji sorunu var doktorum da yücel bey.durumumuz benziyor inşallah hamilelik de benzer hamile kalirim canım tüp bebekten önce yapılan testler arasında yok muydu sende çıkan sorun

Bende pko eşimde de morfoloji sorunu var doktorum da yücel bey.durumumuz benziyor inşallah hamilelik de benzer hamile kalirim canım tüp bebekten önce yapılan testler arasında yok muydu sende çıkan sorun

İnşallah canım rabbim isteyen herkese versin
Ben ilk tedavimi umut tüp bebekte oldum ve 42 yumurta toplandı ama 5. Güne giden bir embriyo olunca benden genetik test istediler ve o zaman çıktı translokasyon sonra birkez daha orada ve 3. Kez memorialde tedavi oldum sağlıklı embriyo bulunamadı 4. Tedavimde 1 tane bulunan embriyom ile tedavi oldum umarım değerim artarak devam eder Yavrumu sağsağlim kucağıma alırım

Inşallah canım gerçekten bütün kalbimle amin dedim..

Kızlar iyi günler bugün büyük gün 2 saat sonra transferim var.Transferimi yücel hoca yapacak.Transferden önce ve sonra nelere dikkat etmeliyim.Şuan da adet ağrısı gibi bir hafiften ağrı var sanki ilaçların etkisinden dolayı mı yoksa heyecandan falan mı?Herkese teşekkür ederim şimdiden dualarınızı esirgemeyin...

Bol şans tatlım , umarım herşey çok güzel geçeeerr

Canım herşeyden önce önünü arkasını düşünmeden sadece bebeğine odaklan ve onu alıp vermezden çıkıcam de bütün kalbimle inan buna gerçekten ki olacağına inanıyorum ben Allah'ın izniyle

Bol şans tatlım , umarım herşey çok güzel geçeeerr
Çok çok çok teşekkür ederim canım inşallah bebeğime gitmek için can atıyorum şuan :)♡
Çok teşekkür ederim canım sadece şuan ne yapıcagını bilmeyen acemi bir anne adayıyım şu zaman dursun ben ona kavuşayım diyorum allah razı olsun kuzum biliyorum iyiki varsınız iyiki ♡♡♡ en güzel teyzoşlar ♡

Bize de hayırlı haberler ver inşşallaaahhh umut ol

Cnm Allah hayırlısını versin öncelikle.transfere girerken sürekli dua oku cnm.çıktığında da eşin göbeğine parmağıyla dokunup “Rabbi hebli mines salihin” diye okusun cnm kaç taneydi hatırlamıyorum ama hatırlayanlar söyler cnm.içinden hep dua et iyi düşün iyi olsun cnm.transferden sonra doktorlar söyler zaten sana cnm sıkma ve kasma kendini rahat bırak transfer sırasında.sonrasında yarım saat falan kaldırmıyorlar tuvalete odaya çıktığında çok sıkışırsan ördeğe yapabilirsin cnm süre dolunca.bunun dışında evde dikkat et eğilme yükseğe uzanma.Dikkat et düzenli ve sağlıklı beslen kabız olmamaya çalış cnm.Allah hayırlı eylesin inşallah.

Canım dualarımız seninle bebişin sımsıkı tutunsun annesine Rabbim hayırlısı ile nasip etsin

kizlar biliyorum biraz erkenci davraniyorum ama benim transfer olali 2.gun bugun bende hic belirti yok hasta ede ilk 2 gun siddetli agri olabilir endise etmeyin dedi ama bende hic bi sekilde agri sizi yok bi tek goguslerim sisti ve aciyo okadar bu 2.denemem ilki negatifti budami olmadi acaba dusunmeden edemiyorum

Ama daha çok erken, anca tutunuyordur ya da yeni tutunmuştur. . Kandaki hormon seviyesi değişecek ki anca bişeler hissedilsin ki onu da herkes yaşamıyor. Belirti aramayın ,dua edin orada olduğuna sizi bırakmadığına inanın ,onunla konuşun, 9 gün zor geçiyor yoksa.. İnşallah bu kez pozitif olur sonuç

Transferden sonra sabırla 9 gün bekleyeceksin öncelikle ,erkenden belirti aramayacaksın :) onun dışında suyunu bol iç, ağır hareketten uzak dur. İlk birkaç gün uzan ,otur ve bu şekilde dinlenmiş ol.. Ara ara kısa yürüyüşler yap ev içinde. Sağlıklı beslen, pozitif ol hep güzel düşün inşallah müjdeli haberi de ver bize sonunda

Evet canım farkında olman da güzel erkenci olduğunun :) benim test günümden 1 hafta sonra belirtiler başladı bulantı falan birde 6.7. Gün şiddetli bel ağrısı çatlatma iğnesinden sonra göğüslerim şişti ve acıdı normaldede şişer adet günü inerdi bu sefer hiç inmedi içime doğmuştu pozitif oldu inşâAllah senin de pozitiftir canım

Canım transferimiz gerçekleşti Allahın izniyle dualarımızı kabul olur inşallah senin dediğin gibi eşim bir an olsun yanımdan ayrılmadı ve duayı okudu. Şuan çok iyiyim hatta kızlar vardı beklemede gülerek girdim ağlayarak çıktım oda o anı yaşamak duygular ne biliyim şuan mucize benimle olduğuna inanmak hayal gibi bu arada çok teşekkürler allah hepimize hayırlı çocuklar nasip etsin

Canım teşekkür ederim öncelikle 9 gün beklemek ne kadar uzun süre gibi gelse de kulağa nasibimizde varsa allahım tatırsın bizlere♡daha şimdiden eşim o kadar çok heycanlı ki ben ne yapıcam hiç bilmiyorum ya :))))telaşlı ki telaşlı yok otur bişey yapma öle olur ona kalsa bişey yaptırmaz bana gülüyorum bugün hep inşallah bebe işimiz şimdiden babasına alışması lazım :)))

Amin cnm inşallah inşallah.9 gün sonra inşallah güzel haberlerini alırız Allahın izniyle.sabır ve dua cnm.Rabbim hepimizi selamete çıkarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…