Kızlar iyi akşamlar ben geldim transferimiz gerçekleşti şuan mucizelemle birlikteyiz mi şimdi ♡♡insan anne olunca anlarmış diyolar ya ben anne olmanın ne değerli ne kıymetli bişey olduğunu belki benim yapamaycaklarımdan dolayı düşünselerde o acılar o duygu değişimleri ne kıymetliymiş bir kez daha olsa gene yaparım yatrım o masaya ♡ neyse bu duygusallıktan sonra bugün 15.30 gibi embriyoların haklında bilgi edindikten sonra 2 embiriyomuzuda dondurduk sona yatış vee eb büyük an indik ve kızlarla gülüp eğlenceli geçti tabi ben mesaneyi o kadar doldurmuş ki sonra idrar çıktım bi kaç kez sonra gerçekleşti bebeğime kavuşma anı ağlama krizi tabi kısa bir süreli şuan bebeğim bana tutunması kaldı herşwy Allahtan tabi Allahım dualarımı kabul eder inşallah ♡♡
saol canim benim insallah insan ilkinde negatifi gorunce 2.sinde daha bi umutsuz oluyo galiba Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsinEvet canım farkında olman da güzel erkenci olduğunun :) benim test günümden 1 hafta sonra belirtiler başladı bulantı falan birde 6.7. Gün şiddetli bel ağrısı çatlatma iğnesinden sonra göğüslerim şişti ve acıdı normaldede şişer adet günü inerdi bu sefer hiç inmedi içime doğmuştu pozitif oldu inşâAllah senin de pozitiftir canım
Canım benim yaaa çok duygulu gerçekten hayırlısı ile sımsıkı tutunsun annesine güzel haberlerini bekliyoruz inşşalahKızlar iyi akşamlar ben geldim transferimiz gerçekleşti şuan mucizelemle birlikteyiz mi şimdi ♡♡insan anne olunca anlarmış diyolar ya ben anne olmanın ne değerli ne kıymetli bişey olduğunu belki benim yapamaycaklarımdan dolayı düşünselerde o acılar o duygu değişimleri ne kıymetliymiş bir kez daha olsa gene yaparım yatrım o masaya ♡ neyse bu duygusallıktan sonra bugün 15.30 gibi embriyoların haklında bilgi edindikten sonra 2 embiriyomuzuda dondurduk sona yatış vee eb büyük an indik ve kızlarla gülüp eğlenceli geçti tabi ben mesaneyi o kadar doldurmuş ki sonra idrar çıktım bi kaç kez sonra gerçekleşti bebeğime kavuşma anı ağlama krizi tabi kısa bir süreli şuan bebeğim bana tutunması kaldı herşwy Allahtan tabi Allahım dualarımı kabul eder inşallah ♡♡
hadi bakalim insallab bebislerimiz sımsıki tutunur bize ptesi gunu bende oyle oldum insan tuhaf oluyo napicagini bilmiyo onun orda oldugunu bilmek bile cok guzel bide tutunsa nasil bi duygu acabaKızlar iyi akşamlar ben geldim transferimiz gerçekleşti şuan mucizelemle birlikteyiz mi şimdi ♡♡insan anne olunca anlarmış diyolar ya ben anne olmanın ne değerli ne kıymetli bişey olduğunu belki benim yapamaycaklarımdan dolayı düşünselerde o acılar o duygu değişimleri ne kıymetliymiş bir kez daha olsa gene yaparım yatrım o masaya ♡ neyse bu duygusallıktan sonra bugün 15.30 gibi embriyoların haklında bilgi edindikten sonra 2 embiriyomuzuda dondurduk sona yatış vee eb büyük an indik ve kızlarla gülüp eğlenceli geçti tabi ben mesaneyi o kadar doldurmuş ki sonra idrar çıktım bi kaç kez sonra gerçekleşti bebeğime kavuşma anı ağlama krizi tabi kısa bir süreli şuan bebeğim bana tutunması kaldı herşwy Allahtan tabi Allahım dualarımı kabul eder inşallah ♡♡
kizlar biliyorum biraz erkenci davraniyorum ama benim transfer olali 2.gun bugun bende hic belirti yok hasta ede ilk 2 gun siddetli agri olabilir endise etmeyin dedi ama bende hic bi sekilde agri sizi yok bi tek goguslerim sisti ve aciyo okadar bu 2.denemem ilki negatifti budami olmadi acaba dusunmeden edemiyorum
evet insan bi his bekliyo bisey olucak saniyo insallah bu sefer bebegim bana tutunur esimde kiziyo hemen umutsuzlanma dur bekle die ama insan duramiyo dayanamiyo korkuyo bide kendini pozitife hazirlamaya ya tersi cikarsa die onun icin karamsar duruyoruz yoksa icimizde umut bitmiyoCanımm aramızda erkenci kuşlar vardı onlardan biride benim ama sen baya baya erkencisin :) test gününe 2-3 gün kalaya kadar gram bir şey hisstmedim . Hatta bir arkadaş demişti ki çiğdem beklediğin gibi bir şey olmayacak öyle bir his bir şey hissetmiyor insan. Normal hayatına devam ediyorsun demişti. Aynen öyle olmuştu. Benim testgünüm aynı zamanda adet günümdü. 2-3 gün önce klasik her ay ki adet belirtilerimi yaşadım. Onlarıda söylim sana benim öyle kasık karın ağrım olmaz adet öncesi. Sadece göğsüm hassaslaşır birde bağırsaklarım gurul gurul sesler çıkarır. He bide adetten bir gün önce leke gelir ce sabahına adetim başlardı. Klasik bu iki belirtim olmuştu o kadar. Hatta testten 2 gün önce kahverengi leke eldi ve ben dedim ki bitti sabah adet olucam tutmadı. Ama öyle olmadı. Sonuç pozitifti. Hamdolsun. Ve hamilelik belirtilerim 8. Haftamda başladı ; bulantı göğüste ağrı kasık ağrısı. Bunlar baya geç başladı bende. Sende bir belirti bekleme lütfen hamilelik belirtileri çok sonra geliyo. Hayırlı haberlerle gel inşallah.
evet insan bi his bekliyo bisey olucak saniyo insallah bu sefer bebegim bana tutunur esimde kiziyo hemen umutsuzlanma dur bekle die ama insan duramiyo dayanamiyo korkuyo bide kendini pozitife hazirlamaya ya tersi cikarsa die onun icin karamsar duruyoruz yoksa icimizde umut bitmiyo
Seni çok çok iyi anlıyorum canım çünkü aynı şeyi ben defalarca yaşadım çok tedirgin oluyoruz acaba oldu olmadı mı diye sayısız yumurta takibi çatlatma iğnesi ve her seferinde gününde gelen adet 1 gün bile gecikmedensaol canim benim insallah insan ilkinde negatifi gorunce 2.sinde daha bi umutsuz oluyo galiba Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin
Aynen canım bulantı kısmını iyi dedin gerçekten :) ama çok bulaşık çıkarmayın :)) o tepsileri kim yıkasın sonra ah benim o bulantılar ah aklıma geldikçe hamile kalmaktan tırsıyorum şaka gibigerçekten yaşamayan bilemezmiş ama yine olsa yine çekerim Rabbim taşıyamayacağımız yükler vermesinO his hiç bitmiyor biliyor musun . Bir yanımız hep karamsar ama diğer yandan umut hiç bitmiyor. Umut olmadan da yaşanmıyor ki zaten . Allah ümitsiz bırakmasın ve dermansız dert vermesin. Güzel şeyler düşün sürekli bebeği düşünme. Biraz film izle kitap oku hazır miden bulanmıyorken mutfakta kek börek falan ye bi güzel ye :) Allah her şeyin en hyırlısını nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun canım ekrandaki parlaklığı görünce bende ağlamıştım gerçekten duygusal bi an..pozitif haberini de alıcaz inşallahKızlar iyi akşamlar ben geldim transferimiz gerçekleşti şuan mucizelemle birlikteyiz mi şimdi ♡♡insan anne olunca anlarmış diyolar ya ben anne olmanın ne değerli ne kıymetli bişey olduğunu belki benim yapamaycaklarımdan dolayı düşünselerde o acılar o duygu değişimleri ne kıymetliymiş bir kez daha olsa gene yaparım yatrım o masaya ♡ neyse bu duygusallıktan sonra bugün 15.30 gibi embriyoların haklında bilgi edindikten sonra 2 embiriyomuzuda dondurduk sona yatış vee eb büyük an indik ve kızlarla gülüp eğlenceli geçti tabi ben mesaneyi o kadar doldurmuş ki sonra idrar çıktım bi kaç kez sonra gerçekleşti bebeğime kavuşma anı ağlama krizi tabi kısa bir süreli şuan bebeğim bana tutunması kaldı herşwy Allahtan tabi Allahım dualarımı kabul eder inşallah ♡♡
Ben heyecan ve dua okumaktan o parlaklığı görememiştim bile:) bir dk içinde oldu bitti herşeyHayırlı olsun canım ekrandaki parlaklığı görünce bende ağlamıştım gerçekten duygusal bi an..pozitif haberini de alıcaz inşallah
tahmin etmem mi insanin dunyasi basina yikiliyo resmen encokta caresizlik insani yipratiyo elinden bisey gelmemesi bi vakti var bizim bebislerde vaktini bekliyo yok test yapmicam gunu geldiginde direkt kan vericem ilkinde cok test yaptim erken oldugunu bildigim halde her tek cizgi moralimi bozdu bu sefer yapmicam zaten kaldi 6 gunum elbet gecicek o gunlerde busefer cok kasmiyorum zaten dedigin gibi varsa nasibimizde naparsak yapalim olucak ya da olmicak insallah hepimizin yuzunu guldursun RabbimSeni çok çok iyi anlıyorum canım çünkü aynı şeyi ben defalarca yaşadım çok tedirgin oluyoruz acaba oldu olmadı mı diye sayısız yumurta takibi çatlatma iğnesi ve her seferinde gününde gelen adet 1 gün bile gecikmedensonra bi negatif aşılama sonra 2 negatif tüp 3. De pozitif aldım çok şükür ama kaybettim Benim şu An ki psikolojimi biraz tahmin edersin:) o yüzden biz ne yaparsak yapalım olacağı varsa oluyor Rabbim OL desin yeter ki çünkü biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah'tan...
Biraz relax ol sakın erkenden test falan da yapma
dusunmemeye calisiyorum kitap okuyorum el isi yapiorum zaten ilaclardanmi anlamadim.doymak bilmiyorum o olsunda ben mide bulantisina raziyim onun orda oldugunu bileyim 9 ay kalkmadan yatarim yeterki tutunsunO his hiç bitmiyor biliyor musun . Bir yanımız hep karamsar ama diğer yandan umut hiç bitmiyor. Umut olmadan da yaşanmıyor ki zaten . Allah ümitsiz bırakmasın ve dermansız dert vermesin. Güzel şeyler düşün sürekli bebeği düşünme. Biraz film izle kitap oku hazır miden bulanmıyorken mutfakta kek börek falan ye bi güzel ye :) Allah her şeyin en hyırlısını nasip etsin inşallah.
Semra hoca yapmıştı transferimi bak tutundu dedi:)Ben heyecan ve dua okumaktan o parlaklığı görememiştim bile:) bir dk içinde oldu bitti herşey
banada parlakligi gosterince bebegim mi o dedim yok onu goremiyoruz simdi sadece oraya biraktik embriyoyu dedi gonul hanim bende o benim bebegim ve suan benimle.diyip agladim sonra evet bebegin suan seninle annesi dedi hemsire ben iyice aglamaya basladimBen heyecan ve dua okumaktan o parlaklığı görememiştim bile:) bir dk içinde oldu bitti herşey
Sağol canın allah razı olsun amin inşallah ah ah o 9 gün gelir mi ki ya :)))ayyyyy şimdi öle dedin ya içim bir tuhaf oldu ♡♡oyy annesi ölür onaHayırlı uğurlu olsun canım . 9 gün sonra güzel haberler alıp 9 ayın sonunda da kucağına almak nasip olsun inşallah. Çok güzel bir gün bugün bebeğinle uyucaksın. 3 gün çok dikkat et kendine. Arada evin içinde yürü ama eğilme uzanma gibi hareketler yapma. İş falanda yapma boşver nazlan biraz :)
Aminnn canım amin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah iyi haberler bende veririm . Aalında agrılı değil deslerde olmuyor diyemem aslında oldu ama sonra o an brn unuttum hiçbişeyi dua ettim bol bol allahım kabul eder se inşllahCanım benim yaaa çok duygulu gerçekten hayırlısı ile sımsıkı tutunsun annesine güzel haberlerini bekliyoruz inşşalahnasıl bir işlem peki acı oluyor mu hiç?
Ah canım şuan seninde mi transefer oldu insan dediğin gibi bi de tecrübesiz acemi olunca hiç ne yapıcagını hiç bilemiyor Allah dualarımızı kabul etsin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhadi bakalim insallab bebislerimiz sımsıki tutunur bize ptesi gunu bende oyle oldum insan tuhaf oluyo napicagini bilmiyo onun orda oldugunu bilmek bile cok guzel bide tutunsa nasil bi duygu acaba
evet ptesi oldu transferim haftaya bugun sonucu ogrenmis olucamAh canım şuan seninde mi transefer oldu insan dediğin gibi bi de tecrübesiz acemi olunca hiç ne yapıcagını hiç bilemiyor Allah dualarımızı kabul etsin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?