Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayırlı olsun canım ekrandaki parlaklığı görünce bende ağlamıştım gerçekten duygusal bi an..pozitif haberini de alıcaz inşallah
Bende zaten hele hoca şey dedikten sonra prova yaptık gerçekten demesinden sonra o an o ekran pür dikkat kaldım ve o an bırakılışı anlatırken bile o anı yaşıyorum resmen. Geldi geçti ama inşallah bebe işimiz tutunur ♡inşallah pozitif te ne yaparım hiç bilmiyorum siz de mi pozitif oldu .

Ben şuanda 3. Kez kan vericem değerin katlanmasını bekliyoruz. 2. Testte katlandı ama bir kez daha görmek istediler 4 gün sonra cumartesiye denk gelecek Elim sürekli karnımda dua ederek geçiyor günler.. heyecan bekleyiş bitmiyor yani

Yok Canım ben Daha yumurta toplama aşamasındayım, birazdan alacaklar sanırım bekliyorum Taze transfer düşünüyorlar. Dua edin bana çok heyecanlıyım, hep belirsizlik oluyor ya ona da gülüyorum :)

Evet Cnm dengeli translokasyon yapıldı yapılmaz mı 3. Tedavide sağlıklı embriyo bulabildik Şimdi yavrum benimle
Maşallah çok güzel bir duygu.
Bende de translokasyon var. Normal genelik hemen oluşuyor ama ya düşük ya sağlıklı olmayan yavrularım oluyor ve gebelik devam edemiyor. Tedavide de negatif alıyorum hep, intihanımız büyük. Allah beterinden korusun hepimizi. Son bir embriyom kaldı pgt'den geçen, haftaya transferi inşallah bakalım.

Sizin pgt nasıl yapıldı? Fish mi? Ngs mi?

Arkadaşlar transfere hazırlanırken akupunktur, biorezonsns yaptıran var öı? Ben biorezonans düşünüyorum, araştırdım. Yardımcı olduğunu söyleyen yakınlarım var. Tabii yarın doktora da soracağım.

Kızlar selam, bugün yumurta büyüklüğüne bakılcaktı salı günü 15mmdi bugün bakılıp catlatma iğnesi verilcekti ama catlamıs, hatta daha yeni gelirken hastaneye catlamıs yücel bey bi sıkıntı olmaz biz de iğne verip catlatıcaktık zaten seninki tam naturel transfer olucak dedi. Transfer günü de cars deniyordu salıya alıncakmıs :)

Ben masajı da duydum hatta eşime dedim şöyle iyi bir otelin spasına gitsem filan, dedi ki ben sana yaparım elleri sopa gibi batmasa bir de

Ngs yapıldı canım
Evet translasyon çok zor rabbim yardımcımız olsun
Ben kendiliğinden hiç gebe kalamadım

Kızlar ben bütün testlerimi yaptırdım devlette fakat iki tane testi yapmıyoruz dediler birisi serbest testesteron diğeri antitrombin 3 takviyesi.özel hastaneye gitsem yine bu ikisi için dahiliyeye mi gitmem lazım

Belliydi senin böyle bir yaramazlık yapacağın :) her işin değişik, gülmeli. Küçük anne adayı hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun. Allah hep böyle yüzünü güldürsün canım

Ngs yapıldı canım
Evet translasyon çok zor rabbim yardımcımız olsun
Ben kendiliğinden hiç gebe kalamadım
Evet translokasyon zor gerçekten. Sende hangi kromozomlar?
Benim 3-7 arası translokasyon var.
Bir de anladığım kadarıyla ilk defa transfer oldun ve tutundu değil mi?
Benim için umut oldun gerçekten transfer öncesi.

Ciddimisinn kesin bende senin gibi olurum herhalde canım inanamam ilk dün gecemdi uyamadım resmen ve ben dönemedim bile sağa sola insan tedirgin oluyor yada ben çok ilk gün diye allah katlanarak arttırır canım ay ne güzel darısı bizimde başımıza canım allah kucagına almayı nasip etsin inşallah ♡♡

Yok Canım ben Daha yumurta toplama aşamasındayım, birazdan alacaklar sanırım bekliyorum Taze transfer düşünüyorlar. Dua edin bana çok heyecanlıyım, hep belirsizlik oluyor ya ona da gülüyorum :)
Anlıyorum canım seni hemde çok iyi dün ben ordayım ve o an bir tarftan gülüp sakin olsan da bir tarftan onu hissetmek onu o anı yaşamış olmak ♡çok iyi aynen brnim gibi oldu demek çok iyi dualarım seninde inşallah bizde sağlıkla hayırlı haberler alırız çifte bayram oluur bizim için

Belliydi senin böyle bir yaramazlık yapacağın :) her işin değişik, gülmeli. Küçük anne adayı hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun. Allah hep böyle yüzünü güldürsün canım
Yaa Allah inşallah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah peşpeşe hamile haberlerimizi duyarız eşim de benle aynı bugün gelemedi telefonda kendi kendine catlamıs dedim baktım sesi kesildi sonra sıkıntı değilmiş dedim diyoki kısa süreli kalp krizi gecirdim

Amin inşallah canım ya çççookk aminnn, biz de Bayram ederiz. Evet arka arkaya bizim durumlar:) 4 tanecik minnoş takıldı ağımıza artık rabbime emanetler, umarım hücrelerimiz de birbirlerini çok severler transfer sonrası 9. Günde belli oluyormuş doğru mu, burdan öğrendim ben de , 12 gün beklemiyoruz yani gerçi hep beklemek bizim işimiz de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…