Bende zaten hele hoca şey dedikten sonra prova yaptık gerçekten demesinden sonra o an o ekran pür dikkat kaldım ve o an bırakılışı anlatırken bile o anı yaşıyorum resmen. Geldi geçti ama inşallah bebe işimiz tutunur ♡inşallah pozitif te ne yaparım hiç bilmiyorum siz de mi pozitif oldu .Hayırlı olsun canım ekrandaki parlaklığı görünce bende ağlamıştım gerçekten duygusal bi an..pozitif haberini de alıcaz inşallah
evet ptesi oldu transferim haftaya bugun sonucu ogrenmis olucam
amiiinn insallahHadi hayırlı olsun canım allah gönlüne göre versin inşallah kucagınıza almayı nasip etsin inşallah Allah ♡
Ben şuanda 3. Kez kan vericem değerin katlanmasını bekliyoruz. 2. Testte katlandı ama bir kez daha görmek istediler 4 gün sonra cumartesiye denk gelecekBende zaten hele hoca şey dedikten sonra prova yaptık gerçekten demesinden sonra o an o ekran pür dikkat kaldım ve o an bırakılışı anlatırken bile o anı yaşıyorum resmen. Geldi geçti ama inşallah bebe işimiz tutunur ♡inşallah pozitif te ne yaparım hiç bilmiyorum siz de mi pozitif oldu .
Sizde de dengeli translokasyn mu var?Sağol canım doktor neredeyse hepsi Yücel bey Fulya hanım Günseli hanım :)
Tüp bebek sebebimiz eşimde morfoloji sorunu bende genetik translokasyon ama bunlatın hepsini ilk tüp bebekten sonra öğrendik sayılır
Evet Cnm dengeli translokasyon yapıldı yapılmaz mı 3. Tedavide sağlıklı embriyo bulabildikSizde de dengeli translokasyn mu var?
Pgt yapıldı mı veya yapılacak mı?
Yok Canım ben Daha yumurta toplama aşamasındayım, birazdan alacaklar sanırım bekliyorumAminnn canım amin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah iyi haberler bende veririm . Aalında agrılı değil deslerde olmuyor diyemem aslında oldu ama sonra o an brn unuttum hiçbişeyi dua ettim bol bol allahım kabul eder se inşllahsen transfer mi olucaksın
Maşallah çok güzel bir duygu.Evet Cnm dengeli translokasyon yapıldı yapılmaz mı 3. Tedavide sağlıklı embriyo bulabildikŞimdi yavrum benimle
Ben masajı da duydum hatta eşime dedim şöyle iyi bir otelin spasına gitsem filan, dedi ki ben sana yaparımArkadaşlar transfere hazırlanırken akupunktur, biorezonsns yaptıran var öı? Ben biorezonans düşünüyorum, araştırdım. Yardımcı olduğunu söyleyen yakınlarım var. Tabii yarın doktora da soracağım.
Ngs yapıldı canımMaşallah çok güzel bir duygu.
Bende de translokasyon var. Normal genelik hemen oluşuyor ama ya düşük ya sağlıklı olmayan yavrularım oluyor ve gebelik devam edemiyor. Tedavide de negatif alıyorum hep, intihanımız büyük. Allah beterinden korusun hepimizi. Son bir embriyom kaldı pgt'den geçen, haftaya transferi inşallah bakalım.
Sizin pgt nasıl yapıldı? Fish mi? Ngs mi?
Canım cevabın icin cok tesekkürler ama beylikdüzü bana cok uzak. Ben istanbul levent tarafında oturuyorum.Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Beylikdüzü tarafı ise Medicana'yı hastane olarak sevmiyorum ama Yıldız Eren Çetin hem insan yönü çok iyi hem de iyi bir doktor.
Belliydi senin böyle bir yaramazlık yapacağın :) her işin değişik, gülmeli. Küçük anne adayı hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun. Allah hep böyle yüzünü güldürsün canımKızlar selam, bugün yumurta büyüklüğüne bakılcaktı salı günü 15mmdi bugün bakılıp catlatma iğnesi verilcekti ama catlamıs, hatta daha yeni gelirken hastaneye catlamısyücel bey bi sıkıntı olmaz biz de iğne verip catlatıcaktık zaten seninki tam naturel transfer olucak dedi. Transfer günü de cars deniyordu salıya alıncakmıs :)
Evet translokasyon zor gerçekten. Sende hangi kromozomlar?Ngs yapıldı canım
Evet translasyon çok zor rabbim yardımcımız olsun
Ben kendiliğinden hiç gebe kalamadım
Ben şuanda 3. Kez kan vericem değerin katlanmasını bekliyoruz. 2. Testte katlandı ama bir kez daha görmek istediler 4 gün sonra cumartesiye denk gelecekElim sürekli karnımda dua ederek geçiyor günler.. heyecan bekleyiş bitmiyor yani
Anlıyorum canım seni hemde çok iyi dün ben ordayım ve o an bir tarftan gülüp sakin olsan da bir tarftan onu hissetmek onu o anı yaşamış olmak ♡çok iyi aynen brnim gibi oldu demek çok iyi dualarım seninde inşallah bizde sağlıkla hayırlı haberler alırız çifte bayram oluur bizim içinYok Canım ben Daha yumurta toplama aşamasındayım, birazdan alacaklar sanırım bekliyorumTaze transfer düşünüyorlar. Dua edin bana çok heyecanlıyım, hep belirsizlik oluyor ya ona da gülüyorum :)
Yaa Allah inşallah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah peşpeşe hamile haberlerimizi duyarızBelliydi senin böyle bir yaramazlık yapacağın :) her işin değişik, gülmeli. Küçük anne adayı hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun. Allah hep böyle yüzünü güldürsün canım
Amin inşallah canım ya çççookk aminnn, biz de Bayram ederiz. Evet arka arkaya bizim durumlar:) 4 tanecik minnoş takıldı ağımızaAnlıyorum canım seni hemde çok iyi dün ben ordayım ve o an bir tarftan gülüp sakin olsan da bir tarftan onu hissetmek onu o anı yaşamış olmak ♡çok iyi aynen brnim gibi oldu demek çok iyi dualarım seninde inşallah bizde sağlıkla hayırlı haberler alırız çifte bayram oluur bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?