Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

BENde ilk tedavimde bi kaç kez test yapmıştım hep tek çizgi ikinci tedavimde silik çizgi çıkmıştı sonradan o da kaybolmuştu ilaç etkisi diye düşünmüştüm son tedavimde söz verdim test falan yapmicam diye çok şükür kan verene kadar sabrettim arada eşim hadi kalk gidelim dedi hafta sabahı beklemeyelim test gününü beklemeyelim dedi ama öyle bi kararlıydım ki o heyecanım eğer negatifse erkenden bitsin istemedim çok şükür pozitif almıştım 7 senede ilk kez o anki duygularım çok değişikti kan vermiştim eve geldim eşime dedim sen gidip al sonucu ağlayarak aramıştı o günleri tekrar nasip etsin Rabbim
Bende çok su içmiştim tamamen bi kere yaptım 23 Nisa'n için bayrak asıyordu görevliler benim odamda orada giremedim koridora gitmiştim :) ayrıca aşağıda iki kere daha gittim bi de abdest almıştım :))
Hiç bişey hatırlamıyorum sadece kalkmaya çalıştım herkes bi anda yapma napıyosun dedi:) o kadar heyecan vardı ki tekrar o günleri nasip etsin Rabbim

Evet translokasyon zor gerçekten. Sende hangi kromozomlar?
Benim 3-7 arası translokasyon var.
Bir de anladığım kadarıyla ilk defa transfer oldun ve tutundu değil mi?
Benim için umut oldun gerçekten transfer öncesi.
9-12 canım bendeki translokasyon. Evet ngs yapılan ilk transferim ilk tedavimde bilmediğimiz için transfer olmuştum ama negatif oldu. İnşallah sende olumlu sonuç alırsın..tüp bebek tedavisinde biz birde bu sonucu bekliyoruz çünkü opu sonucu 5. Güne gelen embriyo sonucu pgt sonucu transfer sonucu bu iş gerçekten sabır işi.. iş arkadaşlarım nasıl dayanıyorsun diyor ne kadar güçlüsün Rabbim güç veriyor ama gel sen ne çektiğimi birde bana sor diyor ya şarkı işte öyle..Ama beni ayakta tuttan duanın gücü inşirah suresi ve Yasin okuyarak ikisini de ezberledim şimdide Meryem süresi dinliyorum beni rahatlatıyor.

Evet ya 17 sinde kan veribilecekmişiz ufff son 8 gün düşünCesi bile heycanlandırıyor. Evet sorma bebişlerimiz Allahıma emanet önce sağlıklıdır sıhhatli bebekler nasip etsin hepimize geç olsun ama sağlıklı olsun evet evet öle dediler bana hemşireler bide sizlerde n gördüğün kadrıyla öle dir . Sabrın sonu selamettir çok beklettik ama duyguların en güzeliyaşıyoruz canım

bende o heycanla hemen kalkmaya yeltendim banada dur sedyeyle gidiceksin dedi odaya cikinca wc ye gitmek istedim hemsire bence bi 15 dk dayan kalkma dedi ben her ihtimale yarim saat bekledim insallah mukafatini aliriz cektigimiz acilarin

Kızlar merhaba doktor transferden sonra ne zaman söylüyor su gün test yapın diye. Ben eşime süpriz yapmak istiyorum. O yüzden ona 2 gün sonrasına erteleyerek test yapacakmışım gibi diyeceğim. Size ne zaman bu konuda bilgi verildi

Merhaba arkadaşım. eğer 5. Gün embriyosu ise transfer gününü saymıyorsun sonraki günü 1 sayıyorsun. 9. Gün test yapmanı istiyor merkez. Ben mesela 11 haziranda transfer oldum 20 Haziran test günümdü. Hayırlı hberler almak nasip olsun inşallah.

transferden sonra yapilicaklar die 2 sayfalik bi evra veriyolar onda yaziyo test tarihi benim carsamba bugunu saymazsak carsambayida saymazsak 4 gunum kaldi

Ayyyy desene sen bayrama musmutlu gireceksin tam Bayram havasııııı

Kızlar merhaba transeferden kaç zaman sonra banyo (duş)aldınız kızlar ? O gün bile alabileceğimizi sölediler ama ben yapmadım . jel falan da kullandığım içinde huzursuz oldum :/ şey bide bugün gögüs lerim çok şiş uyandım sol bacağımda da bi agrı var bel ağrım da normal sanırım

Bence duş için bir sakınca yoktur, neden olsun ki rutin hayatına devam et tatlım zor ama et

cnm ben tam hatırlamıyorum ama 3-4 gün sonra çok ılık hatta soğuğa yakın bi suyla saçımı yıkamadan yapmıştım duşu öyle beş dakika falan duş jeli şampuan falan olmadan.hayırlısı olsun inşallah cnm.sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle davran tabi herkesin kendini ii hissetme hali başka sonuçta cnm.inşallah bu mübarek Cuma saatinde Rabbim hepimizi selamete çıkarsın ve evlatlarımızı sağ salim sağlıkla hayırla uzun ömürle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

ben ertesi gun aldim dus sadece basimi esim yikadi uzanmak istemedim hava sicak oldugu icin zaten.cok.sicak suda dus almiyoruz bu sefer az daha soguga yakin ilik.suda dus aldim benimde gogusler fena bugun mide bulantim var bide kasikta huzursuzluk batma var insallah iyiye alamettir bu belirtiler

Canım ben 3 gün sonra yapmıştım. Hava çok sıcaktı zaten o yüzden çok soğuğa yakın bir suyla duş aldım. Saçlarımı çabuk çabuk şampuanladım. Vücuduma da duş jeli kullanmadım zor durulunuyor diye bildiğimiz hacı şakir kalıp sabun kullandım. Bir kerede vücudumu yıkadım. Karnımı ovmadım. Hızlı hızlı durulanıp çıktım toplam 7-8 dk sürdü. Ve ayakta duş aldım bilgin olsun.

Kızlar bugün gönül hanıma randevum vardı adetin 9. Günü 11 mm olmuş yumurtam pazartesi bidaha çağırdı. 5. Gün embriyosu transfer olcak sizce hangi güne gelir pazar günü falan mı olur acaba sormamışım hiç

Rutin hayatına devam et cnm ben ertesi gün duş almıştım .zaten transfer günü de duş almıştım sabah erkenden

Bence duş için bir sakınca yoktur, neden olsun ki rutin hayatına devam et tatlım zor ama et
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim cevaplarınız için ben de Saçımı yıkadım gene içimize sinmedi. Bir kaç gün daha beklemek istedim duş için . Şuan aslında sakinim ama tabi herkes gibi içten içten merakta etmiyor değilim .herşeyin hayırlısı gene .bu cuma günü suyu hürmetine duamı ettim herkes için allah kabul etsin inşallah tez zamnda hayırlısını versin Rabbbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…