Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım normal referansı bilmiyorum ama ben gebeliğimde baktırdığımda 2.45 çıkmıştı. Dr um gebelikte 2,5 un üstünde olmasını pek istemeyiz demişti. Zannediyorum bı durumda 4 ün 5 in üstünde çıkmaması lazım.

Ay bende bugun gonul hanimlaydim sabah:) adetimin ilk gunu benim siz istanbukdami yasiyorsunuz sehur disindanmi?

Ben sehirdisindanim ya kontroller kac gunde bi oldu nasl gidip geldinizmi oteldemi kaldiniz diye soracaktim hayirli olsun insallah kucaginiza alirsiniz ya
Ben dondurulmuş embriyola transfer sürecindeyim adetin 2. Gününde ve 9. Gününde gittim şimdi 12. Günde çağırdılar bakalım hayırlısı olsun hepimize inşallah

kizlar bisey sorcam benim midem cok yaniyo reniee kullansam bisey olurmuki

Bence ılık süte bal kat çok rahatlatır canım. Rennie , parol, minoset gebelikte kullanılsada şuan farklı bir süreçteyiz. O yüzden o tarz şeyler kullanmamanı tavsiye ederim.

Maşallah canım hem pozitif sonucuna hem sabır ve dualarına. Ben de çok şey yaşadım.4 kez doğal gebelik kayıplarla dolu, 3 kez negatif.. babam bile diyor ki hayranım sabrınıza helal olsun, Allah hep yanınızda diyor. İnşallah Allah da razıdır bizden, hayrımızadır hepsi biliyoruz, yeter ki o razı olsun. Hayrımızda varsa elbet nasip eder. Elbette zor birşey, Allah biliyor napim gözüm hep kıvır saçlı sarışın kız çocuklarında. İster istemez aciz kuluz napalım özeniyorum.. Buradaki herkese Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Canım duş alabilirsin deniliyor. Ben de 2 gün sonra falan soğuğa yakın su ile çok oyalanmadan hızlı bi duş almıştım. Aşırı kokulu şampuan sabundan sakınsan iyi olur. Transfer günü de mesela parfüm vs sıkmayın diyorlar. Kokuyu sevmiyormuş minnoşlar. Annelerinin kendi kokularını mı duymak istiyorlar artık bilemiyorum:)

Haydi hayırlısı inşallah hakkında. Pgt de girdi mi işin içine sabır testi uzuyor. Opuda kaç çıktı, çıkanın kaçı embr oldu, kaçı 5. Güne, kaç tanesi pgt geçecek derken uzun bir sabır gerekiyor canım. Allah'a emanet ol, sabırlı ol. İnşallah güzel sona ulaşırsın.

Kızlar benim de transfer Cuma günü inşallah. idrara çıkınca yanma, ağrı vardı. Doktor çok önemli değil, transferi etkilemez dedi. Hiç böyle birşey yaşayan oldu mı transfer öncesi?

Ben sehirdisindanim ya kontroller kac gunde bi oldu nasl gidip geldinizmi oteldemi kaldiniz diye soracaktim hayirli olsun insallah kucaginiza alirsiniz ya
Benim de öncekinde 2,9,10 da çağırmışlar 16'da transfer olmuştu. Şimdi 2 ve 8 de kontrol, 16. Gün yine transfer içşn çağırdılar

Kızlar 15. Günde 3. Kez kan verdim 939 çıktı bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun..
9. Gün 35
11. Gün 130
15. Gün 939
Tekrar kan isterler mi bilmiyorum ‍ hastaneden arayan olmadı henüz..
Eşim artık ben hamileyim diyebilecek misin ?diyor kıyamam
İsteyen herkese,rabbim versin en kısa zamanda...
Ama herşeyin bir zamanı varmış gerçekten çünkü mayıs ayında çok büyük sorunlar yaşadım ben bittim dedim ama Rabbim yettim dedi çok duygusalım kusıra bakmayın..

Tebrik ederim gözün aydın mutlulukla sağlıkla büyüt bebeğini bak gördün mü ilk 35 çıktığında üzülmüş endişe etmiştin. Ah bizler neylerse mevlam eyler, neylerse de güzel eylerdarısı hepimize

Evet çok üzülmüştüm darısı isteyen herkese inşallah çok teşekkürler arkadaşım

Maşallah degerlerin çok güzel hayirli olsun

ohh masallah Rabbim kucagina almayida nasip etsin bizede o gunleri gormeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…