Kızlar 15. Günde 3. Kez kan verdim 939 çıktı bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun..
9. Gün 35
11. Gün 130
15. Gün 939
Tekrar kan isterler mi bilmiyorum hastaneden arayan olmadı henüz..
Eşim artık ben hamileyim diyebilecek misin ?diyor kıyamam
İsteyen herkese,rabbim versin en kısa zamanda...
Ama herşeyin bir zamanı varmış gerçekten çünkü mayıs ayında çok büyük sorunlar yaşadım ben bittim dedim ama Rabbim yettim dedi çok duygusalım kusıra bakmayın..
Hemen transfer olup kan tahlili için bekleyen arkadaşların sabırsızlığını görünce kızıyorum onlara:) ben üçüncüyü deniyorum şuan daha tranfer aşamasına gelemedik .. beterin beteri var. Sabır sabır sabır....Haydi hayırlısı inşallah hakkında. Pgt de girdi mi işin içine sabır testi uzuyor. Opuda kaç çıktı, çıkanın kaçı embr oldu, kaçı 5. Güne, kaç tanesi pgt geçecek derken uzun bir sabır gerekiyor canım. Allah'a emanet ol, sabırlı ol. İnşallah güzel sona ulaşırsın.
Seninde başına gelmeyeni kalmadı be güzelim,Kızlar iyi günler dün gece hayatımda ilk defa bu kadar korkup ağladım belki ailemi eşimi çok korktum .dün hayatımda kendimden çok ona bişey oldu sandın geç buldum çabuk mu kaybettim diye çok ağladığımı hatırlıyorum.. hoca bile 9 ay nasıl dayanacağımı oo daha bi sürü şey olucak bile diyip güldü bana ama o an o duyguya kapılıyorsuun onu mu düşüneyim , demesi kolay herkeseneyse kızlar dün sabah uyandım sol bacağımda diz kapağıma kadar bir agrım vardı ben anlamadım ilk sonra akşama doğru sık sık lavaboya gitmeye başladım .normal düşündüm.akşam yemeği yedik aradan 1 saat geçti saat 6 buçuk 7 arası sıklaşmaya başladı ve yanmaya başladı daha sonra dkka bir olmaya sanki affedersiniz rahim çıkıcakmış gibi oldu ve dayanamayacak bir sancı ve pembesi idrar gelince korkum katlanarak arttı.tek dediğim ona bişey olması zor buldum dediğim tabi ailem eşim kuzenlerim hepsi korktum abar topar özel hastaneye gittik ne tesadüftür ki nil hanım orda doktor çıktı yücel beyin asistanı hemen baktı mantar olduğunu ama korkmam gerektiğini daha 2 gün olduğunu transferin idrar tahlili vermememi söledi .dediği gibi idrar yolu enfeksiyonu olmuşum toz verdi .akşam içip yattım sabah gittim lavabaya daha yeni kendime geldim desem yeri şuan da bursaya eve dönüyoruz .kızlar bu durum tekrar yenilermi dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba?
İnsanoğlu işte hep daha fazlasını istiyoruz ve sabırsızız. Oysa çok kez tanık olmuşuzdur istediğimiz bir şey olmazken üzerine zaman geçer ve bi bakmışız iyiki olmamış dedirtiyor bize. Doğru zamanda doğru anda tekamül ile inşşalah. Gönlüne göre versin mevlam arkadaşım .Hemen transfer olup kan tahlili için bekleyen arkadaşların sabırsızlığını görünce kızıyorum onlara:) ben üçüncüyü deniyorum şuan daha tranfer aşamasına gelemedik .. beterin beteri var. Sabır sabır sabır....
cok gecmis olsun canim dikkat et usume kendini ve bol bol su ic gunde en az 3 litre arkadasimda senin gibi oldu ama o tuttugunu ogrenince oldu usutme sakin kendini ve suyu ihmal.etme enfeksiyona en iyo gelen sey bol su icmek Allah bidaha yasatmasinKızlar iyi günler dün gece hayatımda ilk defa bu kadar korkup ağladım belki ailemi eşimi çok korktum .dün hayatımda kendimden çok ona bişey oldu sandın geç buldum çabuk mu kaybettim diye çok ağladığımı hatırlıyorum.. hoca bile 9 ay nasıl dayanacağımı oo daha bi sürü şey olucak bile diyip güldü bana ama o an o duyguya kapılıyorsuun onu mu düşüneyim , demesi kolay herkeseneyse kızlar dün sabah uyandım sol bacağımda diz kapağıma kadar bir agrım vardı ben anlamadım ilk sonra akşama doğru sık sık lavaboya gitmeye başladım .normal düşündüm.akşam yemeği yedik aradan 1 saat geçti saat 6 buçuk 7 arası sıklaşmaya başladı ve yanmaya başladı daha sonra dkka bir olmaya sanki affedersiniz rahim çıkıcakmış gibi oldu ve dayanamayacak bir sancı ve pembesi idrar gelince korkum katlanarak arttı.tek dediğim ona bişey olması zor buldum dediğim tabi ailem eşim kuzenlerim hepsi korktum abar topar özel hastaneye gittik ne tesadüftür ki nil hanım orda doktor çıktı yücel beyin asistanı hemen baktı mantar olduğunu ama korkmam gerektiğini daha 2 gün olduğunu transferin idrar tahlili vermememi söledi .dediği gibi idrar yolu enfeksiyonu olmuşum toz verdi .akşam içip yattım sabah gittim lavabaya daha yeni kendime geldim desem yeri şuan da bursaya eve dönüyoruz .kızlar bu durum tekrar yenilermi dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba?
Ne kadar doğru söyledin evet ya çok sakınmadımki kendimi bide rahattım hatta birden öle olunca ne yapıcagımı şaşrdım .yok canım antibiyotik falan verilmedi sadece kullandığım crinone jel glifor bide folik asit başka bişey yok. Annemler de kaldım annemde temiz kadındır aslında ne oldu anlamadımSeninde başına gelmeyeni kalmadı be güzelim,sen anlattıkça ben korkuyorum. Transfer sonrası her ihtimale karşı antibiyotik falan vermediler mi kullanmadım mı? Opuda da veriyorlar, bir de crionel jeli yaparken çok dikkat etmelisin temizliğe hijyene. Çubuk bir yerlere hiç değmesin, toz vs olur ya allah korusun. Çok çok geçmiş olsun huzur en önemli şey. İnan tatlım sadece İnan. Bu inatçı yavrular bunkafar kolay annelerini bırakmazlar merak etme. Rabbimin kudretli çok büyük ufak bir sperm ufak bir yumurta yetiştir biliyorsun, minicik bir hareket ile emeklerini boşa çıkartmaz nasibinde varsa emin ol O’na güven . Çoook geçmiş olsun .
Ahh ah canınm sorma çok agrılıydı allah bi daha yaşatmasın .galiba içtim ama demekki daha çok içmeliyim.çok teşekkür ederim cevap için şimdiden çorapsız falan gezmeme başladım hiç giymezdim ama üşütmemek için daha dikkatli olmaya çalışıyorum.cok gecmis olsun canim dikkat et usume kendini ve bol bol su ic gunde en az 3 litre arkadasimda senin gibi oldu ama o tuttugunu ogrenince oldu usutme sakin kendini ve suyu ihmal.etme enfeksiyona en iyo gelen sey bol su icmek Allah bidaha yasatmasin
Canım neden pgt önerdiler yada yaptırdın. Öykünde genetik bi sıkıntı mı var yoksa düşüklerin mi?Selammm arkadaşlar uzun süredir yazmadım hiç bişey sormadım eminim çok üzülmüşsnüzdür canım çok sıkkın yardım edin, tedavi sonrası 9embriyo oluştu 3ü ikinci günde kaldı 3iyi durumdaydı 5gün pgt ye gitti ve hiç biri sağlam çıkmadı kromozom bozukluğu çıktı dolayısıyla transfere uygun değil dendi ve elimizde son 3embriyomız var bi gün geriden gelişen 5gün embriyosu şimdi bunları direk transfer edelim dedik doktorumuzda doğrusunun bu olacağını söyledi ama çok umutsuzum bu şekilde hamile kalan varmı acaba çok üzgünüm çok
Maşalh canım gözün aydın. Allah tamamına erdirsin inşallah.Kızlar 15. Günde 3. Kez kan verdim 939 çıktı bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun..
9. Gün 35
11. Gün 130
15. Gün 939
Tekrar kan isterler mi bilmiyorum hastaneden arayan olmadı henüz..
Eşim artık ben hamileyim diyebilecek misin ?diyor kıyamam
İsteyen herkese,rabbim versin en kısa zamanda...
Ama herşeyin bir zamanı varmış gerçekten çünkü mayıs ayında çok büyük sorunlar yaşadım ben bittim dedim ama Rabbim yettim dedi çok duygusalım kusıra bakmayın..
Canım üzme kendini herşey olacağına varır. Geri kalanlar bi bakmışsın seneye kucağında bebiş. Allah bilir. Umut etmek bizim en güçlü silahımız. Neden pgt yapılmıştı ? Diğerlerinde kromozomal sıkıntı çıktıysa Geri kalanlara neden yapmayalım dediler anlamadım. Bi bildikleri vardır ama herhaldeSelammm arkadaşlar uzun süredir yazmadım hiç bişey sormadım eminim çok üzülmüşsnüzdür canım çok sıkkın yardım edin, tedavi sonrası 9embriyo oluştu 3ü ikinci günde kaldı 3iyi durumdaydı 5gün pgt ye gitti ve hiç biri sağlam çıkmadı kromozom bozukluğu çıktı dolayısıyla transfere uygun değil dendi ve elimizde son 3embriyomız var bi gün geriden gelişen 5gün embriyosu şimdi bunları direk transfer edelim dedik doktorumuzda doğrusunun bu olacağını söyledi ama çok umutsuzum bu şekilde hamile kalan varmı acaba çok üzgünüm çok
Geçmiş olsun çok , endişe etme hemen elbet bu kadar embriyodan biri sağlam gelmiştir. Son kalan 3 tanesi için ne diyorlar peki gelişimi kalitelimiymiş , inşallah öyledir Dualarımız seninle .. neden pgt istendi sizden? saha önce düşük var mıydı, yoksa çok embriyo oluştu diye önlem amaçlı mı yaptılarSelammm arkadaşlar uzun süredir yazmadım hiç bişey sormadım eminim çok üzülmüşsnüzdür canım çok sıkkın yardım edin, tedavi sonrası 9embriyo oluştu 3ü ikinci günde kaldı 3iyi durumdaydı 5gün pgt ye gitti ve hiç biri sağlam çıkmadı kromozom bozukluğu çıktı dolayısıyla transfere uygun değil dendi ve elimizde son 3embriyomız var bi gün geriden gelişen 5gün embriyosu şimdi bunları direk transfer edelim dedik doktorumuzda doğrusunun bu olacağını söyledi ama çok umutsuzum bu şekilde hamile kalan varmı acaba çok üzgünüm çok
Genetik taşıyıcılık, hastalığı olanlara veya çokfazla düşük yapanlara öneriliyor. Ya da isteyen yaptırıyor bunlar olmasa bile ama maliyeti çok yüksek olduğu için bi sorun yoksa genelde yaptırmayı tavsiye etmiyor Memorial'de doktorlarKızlar bu pgt kimlere öneriliyor? Yani Semra hoca 5. Güne giden her embriyoya önermiyor dimi
Genetik ile ilgili sorunu olanlara ve memorialde 35 yaş üstündeki bütün hastalara yapıyorlar diye duymuştum. Opu günü bir bayan vardı 38 yaşında genetik bir sorunumuz yok ama 35 yaş üstüne istiyorlar demişti.Kızlar bu pgt kimlere öneriliyor? Yani Semra hoca 5. Güne giden her embriyoya önermiyor dimi
Genetik ile ilgili sorunu olanlara ve memorialde 35 yaş üstündeki bütün hastalara yapıyorlar diye duymuştum. Opu günü bir bayan vardı 38 yaşında genetik bir sorunumuz yok ama 35 yaş üstüne istiyorlar demişti.
Maalesef biraz maliyetli fiyatlar dolar ile rabbim şu günlerde yaptıranların yardımcısı olsun..
Nifty test down sendromlarına bakıyor, ama pgt daha detaylı bir test bildiğim kadarı ile. Ayrıca nifty gibi testlerde mevcut mesela panorama. Amerika da yaptırılıyor kanınız Amerika’ya gidiyor yanı. Pgt kromozom analizi, acaba içerisinde down sendromu vs var mıdırhayır canım ben 37 yaşındayım benden pgt istemedi semra hanım. hatta riskinin %2 bile değil demişti. çok şükür ve maşallah ki haklı çıktı. ama pgt yaptırmadığıma ben pişmanım. hamileyken yaptırdığım genetik teste gerek olmayacaktı. nift test diyorlar onlara hem daha maliyetli hem daha stresli.
Başarısız iki deneme var üçüncüde 13 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum, bu dördüncü deneme sebepsiz infertilite malesefCanım neden pgt önerdiler yada yaptırdın. Öykünde genetik bi sıkıntı mı var yoksa düşüklerin mi?
Daha önce başarısız denemeler ve birde 13haftalık kaybettiğim bebeğim var, ondan pgt yapıldı kalan 3tane dondurulmuş onları çözüp biyopsi alıp tekrar dondurucaz,transfere uygun olursa tekrar çözüp transfer yapıcaz buda embriyoda strese yol açar tutunma şansı iyice azalır dedi doktor, dua edin işallah hepimizin bebşleri olsun bıcır bıcır gezinsinler etrafımızdaCanım üzme kendini herşey olacağına varır. Geri kalanlar bi bakmışsın seneye kucağında bebiş. Allah bilir. Umut etmek bizim en güçlü silahımız. Neden pgt yapılmıştı ? Diğerlerinde kromozomal sıkıntı çıktıysa Geri kalanlara neden yapmayalım dediler anlamadım. Bi bildikleri vardır ama herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?