- 29 Mayıs 2018
- 306
- 532
- 53
Yok canım başarısız denemeler ve kaybedilmiş bir bebeğimiz var ondan pgt yaptık kalanlarında iyi kalitede olduğunu hatta genetiğe uygun olduğunu söyledi embriyolog ama stres yüklenmesin embriyo diye direk transfer edelim dedik doktorumuzda doğrusunun bu olacağını söyledi bakalım, mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler. Güzel dualarınız hepimize olsun işallahGeçmiş olsun çok , endişe etme hemen elbet bu kadar embriyodan biri sağlam gelmiştir. Son kalan 3 tanesi için ne diyorlar peki gelişimi kalitelimiymiş , inşallah öyledir Dualarımız seninle .. neden pgt istendi sizden? saha önce düşük var mıydı, yoksa çok embriyo oluştu diye önlem amaçlı mı yaptılar
Bildiğim kadarıyla başarısız denemeler ailede herhangi bi genetik hastalık yada kaybedilen bebek yoksa istenmiyor canım ha bide 38yaş üstüne istiyor Semra hocaKızlar bu pgt kimlere öneriliyor? Yani Semra hoca 5. Güne giden her embriyoya önermiyor dimi
Nifty test down sendromlarına bakıyor, ama pgt daha detaylı bir test bildiğim kadarı ile. Ayrıca nifty gibi testlerde mevcut mesela panorama. Amerika da yaptırılıyor kanınız Amerika’ya gidiyor yanı. Pgt kromozom analizi, acaba içerisinde down sendromu vs var mıdır
Kızlar ya size bir sorum var ben jele başladım cuma günü, salı da transferim olucak inşallah :) da bişi dicem ben bu jeli sıkıyorum sıktıktan sonra yatmalı mıyım gezmeli miyim?
Selammm arkadaşlar uzun süredir yazmadım hiç bişey sormadım eminim çok üzülmüşsnüzdür canım çok sıkkın yardım edin, tedavi sonrası 9embriyo oluştu 3ü ikinci günde kaldı 3iyi durumdaydı 5gün pgt ye gitti ve hiç biri sağlam çıkmadı kromozom bozukluğu çıktı dolayısıyla transfere uygun değil dendi ve elimizde son 3embriyomız var bi gün geriden gelişen 5gün embriyosu şimdi bunları direk transfer edelim dedik doktorumuzda doğrusunun bu olacağını söyledi ama çok umutsuzum bu şekilde hamile kalan varmı acaba çok üzgünüm çok
Bir tanem benim de 2 tane düşüğüm oldu o sebeble pgt şart dediler. Bence sen de ihmal etme olur mu karnında iken kaybetmek daha acı...Başarısız iki deneme var üçüncüde 13 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum, bu dördüncü deneme sebepsiz infertilite malesef
Kızlar ya size bir sorum var ben jele başladım cuma günü, salı da transferim olucak inşallah :) da bişi dicem ben bu jeli sıkıyorum sıktıktan sonra yatmalı mıyım gezmeli miyim?
Aah keşke o dönem denk gelseydik, en azından bir kaç defa yapmanı engellerdim. Sağlık sektöründe çalışıyorum ben biraz bilgim var Bunlrdan, Harmony kışın Türkiye’den kaldırıldı yanlış sonuçlar veriyordu, artık yapılmıyor. Tranquality İsviçre’ye gidiyor evet ancak burda bir kurumları yok, bu konuda Önce Panorama’ya (kullanılan yöntem açısından tek) sonra nifty e güvenebilirim. Yapılan klinik çalışmaların ve verilen sonuçların güvenirliği, sensivitesi ve bakılan kromozomların neticesinde. Evet bu testlerin sonucu 10 günü buluyor , Müsbet sonuçlar alırsın sen de inşşalah tatlım.evet aynen öyle canım. sadece down'a değil bir kaç şeye daha bakıyor. sadece amerikada değil farklı ülkelerde yapılanlar da var. ben önce harmony yani amerika'da olanı yaptırdım. sonuç hatalı geldi sonra isviçre'de yapılan transquality adlı olanı yaptırdım. o yüzden diyorum pgt yaptırsaydım başta keşke. sonradan o kadar strese girmezdim. gebelikte daha zor çünkü o testlerin sonucu beklemek.
daha önce de yazmıştım risk grubunda olmasanız bile pgt yaptırın diye.
Ayyy hayırlı olsun dondurulmuş mu taze mi? Benim de salı olabilir ama daha belli değil senin Nası belirlendiKızlar ya size bir sorum var ben jele başladım cuma günü, salı da transferim olucak inşallah :) da bişi dicem ben bu jeli sıkıyorum sıktıktan sonra yatmalı mıyım gezmeli miyim?
KAtılıyorum size allah güç kuvvet versin, bu kasa rbelirsizliğin içinde teknolijiden yararlanıp şansımızı artıralım bariCanım mutlaka gezmen gerekiyor. Jeli sık 2-3 dk yat. Sonra hemen kalk en az 15 dk yürü.
Canım 10 dkka yatıp 10 dkka geziyorum ben evin içinde çok ileriye sıkıyorum öle yaptım enfeksiyon oluştu allah hayırlısını versin inşallah.
Tesekkurler kızlar bir de en dibe kadar ileri mi götürüyosunuz? Ben sadece pompa kısmı kalcak sekilde ileri götürüp sıkıyorum ama yinede biraz kalıyor icinde cubugun. Bir de benim geri geliyor ama böyle sıvı hic tortulu gelmiyor gün icinde daha cok yogun akıntı gibi geliyorCanım mutlaka gezmen gerekiyor. Jeli sık 2-3 dk yat. Sonra hemen kalk en az 15 dk yürü.
Valla cok heycanlıyım ilk deneme ya :) aşılamada cok sakindim ama busefer icime canlı konucak resmen. İnşallah beni sever benimle kalır :) benim dondurulmus transfer olcak rahim kalınlıgı ve yumurta catlamasına göre karar veriliyor sanırım. Persembe yumurtam catlamıstı cuma basladım jele :)Ayyy hayırlı olsun dondurulmuş mu taze mi? Benim de salı olabilir ama daha belli değil senin Nası belirlendibana opu Dah sonra crionell jeli kullandırmaya başladılar, sıktıktan sonra 2 dk ya yat sonra 20 dk yürü dediler. Yatman aşağı inmesi die yürümen de rahim ağzında emilsin die bol şansss
Tesekkurler kızlar bir de en dibe kadar ileri mi götürüyosunuz? Ben sadece pompa kısmı kalcak sekilde ileri götürüp sıkıyorum ama yinede biraz kalıyor icinde cubugun. Bir de benim geri geliyor ama böyle sıvı hic tortulu gelmiyor gün icinde daha cok yogun akıntı gibi geliyor
Gözün aydın sağlıcakla kucağına al inşallahKızlar 15. Günde 3. Kez kan verdim 939 çıktı bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun..
9. Gün 35
11. Gün 130
15. Gün 939
Tekrar kan isterler mi bilmiyorum hastaneden arayan olmadı henüz..
Eşim artık ben hamileyim diyebilecek misin ?diyor kıyamam
İsteyen herkese,rabbim versin en kısa zamanda...
Ama herşeyin bir zamanı varmış gerçekten çünkü mayıs ayında çok büyük sorunlar yaşadım ben bittim dedim ama Rabbim yettim dedi çok duygusalım kusıra bakmayın..
Ben jeli kullanırken 2-3 dk yatıp sonra 10-15 dk evde yürüyodum su şeklinde akıntı geliyo bendende onu kullanırken seninki baya yaklaştı hadi bakalım hayırlısıValla cok heycanlıyım ilk deneme ya :) aşılamada cok sakindim ama busefer icime canlı konucak resmen. İnşallah beni sever benimle kalır :) benim dondurulmus transfer olcak rahim kalınlıgı ve yumurta catlamasına göre karar veriliyor sanırım. Persembe yumurtam catlamıstı cuma basladım jele :)
Canım hemşire bugün bana sık 10 dk yat sonra 20 dk yürü dediKızlar ya size bir sorum var ben jele başladım cuma günü, salı da transferim olucak inşallah :) da bişi dicem ben bu jeli sıkıyorum sıktıktan sonra yatmalı mıyım gezmeli miyim?
Ben jeli kullanırken 2-3 dk yatıp sonra 10-15 dk evde yürüyodum su şeklinde akıntı geliyo bendende onu kullanırken seninki baya yaklaştı hadi bakalım hayırlısı
Ben de sıkıp hemen hicbisi olmamıs gibi günlük işime baslıyodum hataymıs demek 10 dk yatayım sonra. Ay cok az kaldı cok heycanlı :) transferden sonra tuvalet ihtiyacı icin sürgü mü getiriyolar yoksa gidip mi yapıyosun?Canım hemşire bugün bana sık 10 dk yat sonra 20 dk yürü dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?