Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yok canım başarısız denemeler ve kaybedilmiş bir bebeğimiz var ondan pgt yaptık kalanlarında iyi kalitede olduğunu hatta genetiğe uygun olduğunu söyledi embriyolog ama stres yüklenmesin embriyo diye direk transfer edelim dedik doktorumuzda doğrusunun bu olacağını söyledi bakalım, mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler. Güzel dualarınız hepimize olsun işallah

Kızlar ya size bir sorum var ben jele başladım cuma günü, salı da transferim olucak inşallah :) da bişi dicem ben bu jeli sıkıyorum sıktıktan sonra yatmalı mıyım gezmeli miyim?

evet aynen öyle canım. sadece down'a değil bir kaç şeye daha bakıyor. sadece amerikada değil farklı ülkelerde yapılanlar da var. ben önce harmony yani amerika'da olanı yaptırdım. sonuç hatalı geldi sonra isviçre'de yapılan transquality adlı olanı yaptırdım. o yüzden diyorum pgt yaptırsaydım başta keşke. sonradan o kadar strese girmezdim. gebelikte daha zor çünkü o testlerin sonucu beklemek.
daha önce de yazmıştım risk grubunda olmasanız bile pgt yaptırın diye.

Kızlar ya size bir sorum var ben jele başladım cuma günü, salı da transferim olucak inşallah :) da bişi dicem ben bu jeli sıkıyorum sıktıktan sonra yatmalı mıyım gezmeli miyim?

Canım 10 dkka yatıp 10 dkka geziyorum ben evin içinde çok ileriye sıkıyorum öle yaptım enfeksiyon oluştu allah hayırlısını versin inşallah.

Çok üzüldüm ama siz gene üzmeyin kendinizi hocalar daha iyi biliyorlar en kaliteli olanı eminim transfer ederleer bizimde 3 tane yumurta vardı .2 kalitelisi 5 aa 1 sağ yumurta vardı geriden geldi embriyo oldu 5 güne devam etti ama oluşmadı öldü bende çok üzüldüm ama yaşım genç diye hocalar olsun elimizde dondurulmuş 1 yumurtamız var .herşeyin hayırlısı allah nasip ederse olur tabi şuan bir transefer edildi 4 günlük şuan bekliyoruz haftaya cuma herşey belli olucak allah büyüktür. Siz hiç üzülmeyin.

Canım mutlaka gezmen gerekiyor. Jeli sık 2-3 dk yat. Sonra hemen kalk en az 15 dk yürü.

Aah keşke o dönem denk gelseydik, en azından bir kaç defa yapmanı engellerdim. Sağlık sektöründe çalışıyorum ben biraz bilgim var Bunlrdan, Harmony kışın Türkiye’den kaldırıldı yanlış sonuçlar veriyordu, artık yapılmıyor. Tranquality İsviçre’ye gidiyor evet ancak burda bir kurumları yok, bu konuda Önce Panorama’ya (kullanılan yöntem açısından tek) sonra nifty e güvenebilirim. Yapılan klinik çalışmaların ve verilen sonuçların güvenirliği, sensivitesi ve bakılan kromozomların neticesinde. Evet bu testlerin sonucu 10 günü buluyor , Müsbet sonuçlar alırsın sen de inşşalah tatlım.

Ayyy hayırlı olsun dondurulmuş mu taze mi? Benim de salı olabilir ama daha belli değil senin Nası belirlendi bana opu Dah sonra crionell jeli kullandırmaya başladılar, sıktıktan sonra 2 dk ya yat sonra 20 dk yürü dediler. Yatman aşağı inmesi die yürümen de rahim ağzında emilsin die bol şansss

Canım 10 dkka yatıp 10 dkka geziyorum ben evin içinde çok ileriye sıkıyorum öle yaptım enfeksiyon oluştu allah hayırlısını versin inşallah.
Canım mutlaka gezmen gerekiyor. Jeli sık 2-3 dk yat. Sonra hemen kalk en az 15 dk yürü.
Tesekkurler kızlar bir de en dibe kadar ileri mi götürüyosunuz? Ben sadece pompa kısmı kalcak sekilde ileri götürüp sıkıyorum ama yinede biraz kalıyor icinde cubugun. Bir de benim geri geliyor ama böyle sıvı hic tortulu gelmiyor gün icinde daha cok yogun akıntı gibi geliyor

Valla cok heycanlıyım ilk deneme ya :) aşılamada cok sakindim ama busefer icime canlı konucak resmen. İnşallah beni sever benimle kalır :) benim dondurulmus transfer olcak rahim kalınlıgı ve yumurta catlamasına göre karar veriliyor sanırım. Persembe yumurtam catlamıstı cuma basladım jele :)

Evet ccanım sadece pompa kısmı dışarıda kalıcak. Çubuğun içinde biraz kalıyor o normal. Şuan tortu olarak gelmez çok erken daha :) keşke hiç gelmese o tortular iğrenç bir şey sen mümkün olduğu sürece hareket et ki çok tortulaşmasın.

Gözün aydın sağlıcakla kucağına al inşallah

Ben jeli kullanırken 2-3 dk yatıp sonra 10-15 dk evde yürüyodum su şeklinde akıntı geliyo bendende onu kullanırken seninki baya yaklaştı hadi bakalım hayırlısı

Ben jeli kullanırken 2-3 dk yatıp sonra 10-15 dk evde yürüyodum su şeklinde akıntı geliyo bendende onu kullanırken seninki baya yaklaştı hadi bakalım hayırlısı
Canım hemşire bugün bana sık 10 dk yat sonra 20 dk yürü dedi
Ben de sıkıp hemen hicbisi olmamıs gibi günlük işime baslıyodum hataymıs demek 10 dk yatayım sonra. Ay cok az kaldı cok heycanlı :) transferden sonra tuvalet ihtiyacı icin sürgü mü getiriyolar yoksa gidip mi yapıyosun?

Arkadaslar ben guya 1 asilama 4 tup bebek yaptitdim.genetik trankolasyonu ilk defa duydum.hicbisey bilmeden yapiyolar burda ben dogudayim.bu konu hakkinda bilgi verirmisiniz.nasil yaptirabilirim bu testi esimde mi yaptiracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…