- 29 Mayıs 2018
- 306
- 532
- 53
Canım sıktıkran sonra en az 20 dakika yürü demişti doktorum ne kadar hareket edersen okadar kolay emiliyormuş rahim içersindeKızlar ya size bir sorum var ben jele başladım cuma günü, salı da transferim olucak inşallah :) da bişi dicem ben bu jeli sıkıyorum sıktıktan sonra yatmalı mıyım gezmeli miyim?
Canımm işallah güzel haberlerini alırız burdan Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınÇok üzüldüm ama siz gene üzmeyin kendinizi hocalar daha iyi biliyorlar en kaliteli olanı eminim transfer ederleer bizimde 3 tane yumurta vardı .2 kalitelisi 5 aa 1 sağ yumurta vardı geriden geldi embriyo oldu 5 güne devam etti ama oluşmadı öldü bende çok üzüldüm ama yaşım genç diye hocalar olsun elimizde dondurulmuş 1 yumurtamız var .herşeyin hayırlısı allah nasip ederse olur tabi şuan bir transefer edildi 4 günlük şuan bekliyoruz haftaya cuma herşey belli olucak allah büyüktür. Siz hiç üzülmeyin.
Aah keşke o dönem denk gelseydik, en azından bir kaç defa yapmanı engellerdim. Sağlık sektöründe çalışıyorum ben biraz bilgim var Bunlrdan, Harmony kışın Türkiye’den kaldırıldı yanlış sonuçlar veriyordu, artık yapılmıyor. Tranquality İsviçre’ye gidiyor evet ancak burda bir kurumları yok, bu konuda Önce Panorama’ya (kullanılan yöntem açısından tek) sonra nifty e güvenebilirim. Yapılan klinik çalışmaların ve verilen sonuçların güvenirliği, sensivitesi ve bakılan kromozomların neticesinde. Evet bu testlerin sonucu 10 günü buluyor , Müsbet sonuçlar alırsın sen de inşşalah tatlım.
Canım tüm kromozomları tarıyorlar. Mesela benim en son yatırdığım pgt de down sendromu çıktı. 21. Kromozom du yanılmıyorsam.. transfer edilemedi.Nifty test down sendromlarına bakıyor, ama pgt daha detaylı bir test bildiğim kadarı ile. Ayrıca nifty gibi testlerde mevcut mesela panorama. Amerika da yaptırılıyor kanınız Amerika’ya gidiyor yanı. Pgt kromozom analizi, acaba içerisinde down sendromu vs var mıdır
Canım ben henüz o aşamaya gelemedim .. bu sabah yumurta toplandı yarın jele başlayacağım. Ama sürgü istersen. Veriyorlar. Bana bu gün idrarınızı yapmadan bırakmayız sizi dediler. Başınız dönüyorsa sürgü getirelim dediler.Ben de sıkıp hemen hicbisi olmamıs gibi günlük işime baslıyodum hataymıs demek 10 dk yatayım sonra. Ay cok az kaldı cok heycanlı :) transferden sonra tuvalet ihtiyacı icin sürgü mü getiriyolar yoksa gidip mi yapıyosun?
Burada pgt yaptıran hemen hemen herkes transfer olacakmış gibi hazırlandı. Normal bir uygulama yani, inşallah embriyoların sağlıkla gelişirArkadaşlar danışmak istediğim bir konu var.benim düşüklerim olduğu için semra hoca pgt istedi. Fakat bu gün opu dan sonra hemşire hanım bana transfer öncesi kullanılan ilaçlara başlamamı söyledi. Ben de pgt yapılacak bana dedim. O da embriyoların durumuna göre sizi arayacaklar. Eğer yavaş ilerleyen varsa onları erkenden transfer ederler(yani biyopsi alınamayacaklardan bahsetti) dedi. Düşük bir ihtimal ama imha etmekten yada ilerleyen günlerde canlılığını yitirmesindense sizin için bir umut dedi. Anlamadım gitti. Böyle bi durum yaşayan var mı?
Amin güzel annesahiden keşke denk gelseydik. benim için gerçekten zor bir dönemdi. ama çok şükür sonuçlar temiz geldi. çok şükür sağlıklı doğum 3 ay önce yaptım. darısı başına burada bebeğini bekleyen tüm güzel anne adaylarının başına inşallah.
Evham yapma hemen hepimize deniyor bu ihtimaller, bana da dediler. Elde edilen embriyoların hepsi Yavaş ilerlerse transfer öneriyorlar . 5. Gün gelmeden kaldık 3. Gün vs embriyolarda da hamile kalan çok arkadaşımız var . Ve böyle embriyolara pgt yapmak istemiyorlar hem kaliteyi azaltıyor hem embriyodan hücre alınmış oluor ama tüm bunlar elindekiler ilerlemezse arkadaşım merak etme. Kaç tane topladılarArkadaşlar danışmak istediğim bir konu var.benim düşüklerim olduğu için semra hoca pgt istedi. Fakat bu gün opu dan sonra hemşire hanım bana transfer öncesi kullanılan ilaçlara başlamamı söyledi. Ben de pgt yapılacak bana dedim. O da embriyoların durumuna göre sizi arayacaklar. Eğer yavaş ilerleyen varsa onları erkenden transfer ederler(yani biyopsi alınamayacaklardan bahsetti) dedi. Düşük bir ihtimal ama imha etmekten yada ilerleyen günlerde canlılığını yitirmesindense sizin için bir umut dedi. Anlamadım gitti. Böyle bi durum yaşayan var mı?
Merhaba Ellis,Arkadaşlar danışmak istediğim bir konu var.benim düşüklerim olduğu için semra hoca pgt istedi. Fakat bu gün opu dan sonra hemşire hanım bana transfer öncesi kullanılan ilaçlara başlamamı söyledi. Ben de pgt yapılacak bana dedim. O da embriyoların durumuna göre sizi arayacaklar. Eğer yavaş ilerleyen varsa onları erkenden transfer ederler(yani biyopsi alınamayacaklardan bahsetti) dedi. Düşük bir ihtimal ama imha etmekten yada ilerleyen günlerde canlılığını yitirmesindense sizin için bir umut dedi. Anlamadım gitti. Böyle bi durum yaşayan var mı?
Canım demekki pgt ye gidebilecek gibiyse pgt yapacaklar ama öyle olmayanları belki canlılığını yitirmeden turunur diye transfer etmek istiyorlar demek ki. Mantıklı bir plan. Merak etme, güven doktorlara. Gerçekten tek tek değerlendirip plan çiziyorlar. Geçen akşam gittim ben kata dosyaları tartışıyorlardı birileri bi odada sesler duydum. Bu hasta böyle böyle vs. Ben güveniyorum. Zaten negatif sonucuma benden daha çok takmıştı doktorum.Allah ne bizim güvenimizi, ne onların çabasını boşa çıkarmasın inşallahArkadaşlar danışmak istediğim bir konu var.benim düşüklerim olduğu için semra hoca pgt istedi. Fakat bu gün opu dan sonra hemşire hanım bana transfer öncesi kullanılan ilaçlara başlamamı söyledi. Ben de pgt yapılacak bana dedim. O da embriyoların durumuna göre sizi arayacaklar. Eğer yavaş ilerleyen varsa onları erkenden transfer ederler(yani biyopsi alınamayacaklardan bahsetti) dedi. Düşük bir ihtimal ama imha etmekten yada ilerleyen günlerde canlılığını yitirmesindense sizin için bir umut dedi. Anlamadım gitti. Böyle bi durum yaşayan var mı?
Allah yar be yardımcın olsun canım. İçini ferah tut. Allah'ın izniyle güzel haberler alırsın inşallahDaha önce başarısız denemeler ve birde 13haftalık kaybettiğim bebeğim var, ondan pgt yapıldı kalan 3tane dondurulmuş onları çözüp biyopsi alıp tekrar dondurucaz,transfere uygun olursa tekrar çözüp transfer yapıcaz buda embriyoda strese yol açar tutunma şansı iyice azalır dedi doktor, dua edin işallah hepimizin bebşleri olsun bıcır bıcır gezinsinler etrafımızda
canim benim bisey sorcam dun geceden beri sag tarafimda batma var ara ara gekiyo ama uykudan uyandiryodu demin tekrar oldu sende varmi boyle bisey bide agrilarin nasil oldu enfeksiyon durumun nasilAhh ah canınm sorma çok agrılıydı allah bi daha yaşatmasın .galiba içtim ama demekki daha çok içmeliyim.çok teşekkür ederim cevap için şimdiden çorapsız falan gezmeme başladım hiç giymezdim ama üşütmemek için daha dikkatli olmaya çalışıyorum.
canim benim bisey sorcam dun geceden beri sag tarafimda batma var ara ara gekiyo ama uykudan uyandiryodu demin tekrar oldu sende varmi boyle bisey bide agrilarin nasil oldu enfeksiyon durumun nasil
transferin 7.gunundeyim canim hic yoktu dun gece uykudan uyandim bu sabah ta devam ediyo ara ara batiyo bide sabah kalktigimda anlik bi yumurta kokusu ve tadi hissettim agzimda sence batma icin bi doktora gitmelimiyimcanım hangi aşamadasın transfer oldun mu bilmiyorum ama benim de öyle olmuştu transfer sonrası. hamileliğimin son aylarına kadar da deva m etti o batma. şu an miniğim kucağımda bunu yazıyorum. inşallah senin bu batma da tutunma belirtisidir
Allah razı olsun işallah hepimiz güzel haberler alalımAllah yar be yardımcın olsun canım. İçini ferah tut. Allah'ın izniyle güzel haberler alırsın inşallah
Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin umarım mutlu haberler verirsin bizlereKızlar merhaba bugün transferim olacak. İnanılmaz heyecanlıyım. Gece uyuyamadım bile. Dualarınızda bana yer vermenizi istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Hepimiz umarım güzel sonuçlar alırız. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.
Aminnn, bol şans tatlım herşey ok güzel şekilde ilerler umarımKızlar merhaba bugün transferim olacak. İnanılmaz heyecanlıyım. Gece uyuyamadım bile. Dualarınızda bana yer vermenizi istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Hepimiz umarım güzel sonuçlar alırız. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?