Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar ya size bir sorum var ben jele başladım cuma günü, salı da transferim olucak inşallah :) da bişi dicem ben bu jeli sıkıyorum sıktıktan sonra yatmalı mıyım gezmeli miyim?
Canım sıktıkran sonra en az 20 dakika yürü demişti doktorum ne kadar hareket edersen okadar kolay emiliyormuş rahim içersinde

Canımm işallah güzel haberlerini alırız burdan Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

sahiden keşke denk gelseydik. benim için gerçekten zor bir dönemdi. ama çok şükür sonuçlar temiz geldi. çok şükür sağlıklı doğum 3 ay önce yaptım. darısı başına burada bebeğini bekleyen tüm güzel anne adaylarının başına inşallah.

Canım tüm kromozomları tarıyorlar. Mesela benim en son yatırdığım pgt de down sendromu çıktı. 21. Kromozom du yanılmıyorsam.. transfer edilemedi.

Canım ben henüz o aşamaya gelemedim .. bu sabah yumurta toplandı yarın jele başlayacağım. Ama sürgü istersen. Veriyorlar. Bana bu gün idrarınızı yapmadan bırakmayız sizi dediler. Başınız dönüyorsa sürgü getirelim dediler.

Arkadaşlar danışmak istediğim bir konu var.benim düşüklerim olduğu için semra hoca pgt istedi. Fakat bu gün opu dan sonra hemşire hanım bana transfer öncesi kullanılan ilaçlara başlamamı söyledi. Ben de pgt yapılacak bana dedim. O da embriyoların durumuna göre sizi arayacaklar. Eğer yavaş ilerleyen varsa onları erkenden transfer ederler(yani biyopsi alınamayacaklardan bahsetti) dedi. Düşük bir ihtimal ama imha etmekten yada ilerleyen günlerde canlılığını yitirmesindense sizin için bir umut dedi. Anlamadım gitti. Böyle bi durum yaşayan var mı?

Burada pgt yaptıran hemen hemen herkes transfer olacakmış gibi hazırlandı. Normal bir uygulama yani, inşallah embriyoların sağlıkla gelişir

Amin güzel annerabbim sağlıkla bir ömür nasip etsin bebeğinle sana başka zorluk yaşanmasın

Evham yapma hemen hepimize deniyor bu ihtimaller, bana da dediler. Elde edilen embriyoların hepsi Yavaş ilerlerse transfer öneriyorlar . 5. Gün gelmeden kaldık 3. Gün vs embriyolarda da hamile kalan çok arkadaşımız var . Ve böyle embriyolara pgt yapmak istemiyorlar hem kaliteyi azaltıyor hem embriyodan hücre alınmış oluor ama tüm bunlar elindekiler ilerlemezse arkadaşım merak etme. Kaç tane topladılar

Merhaba Ellis,
Ben daha bu bahsettiğin aşamalara gelenedim arkadaşım. Tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum; saat gibi işleyen adetimin bu ay gecikeceği tuttu. Neyse... Bana ön görüşmede tedavi aşamalarını anlatırken Soner Bey, yumurta toplandıkran sonra en önemli 3. ve 5. gün aşamaları var. Yumurtaların gelişim durumuna göre bu günlerden önce de transfer ediyoruz demişti. Yani yumurtanın laboratuvar ortamında gelişimini beğenmezlerse bir an önce anne rahmine koymak o yumurtnın şansını artırıyormuş. Sana da önlem olarak transfere hazırlık ilaçlarını başlatmışlardır. Her ihtimale karşı önlem almaları iyi bir şey. İnşallah hayırlısı ile tamamına erer tedavin arkadaşım.

Canım demekki pgt ye gidebilecek gibiyse pgt yapacaklar ama öyle olmayanları belki canlılığını yitirmeden turunur diye transfer etmek istiyorlar demek ki. Mantıklı bir plan. Merak etme, güven doktorlara. Gerçekten tek tek değerlendirip plan çiziyorlar. Geçen akşam gittim ben kata dosyaları tartışıyorlardı birileri bi odada sesler duydum. Bu hasta böyle böyle vs. Ben güveniyorum. Zaten negatif sonucuma benden daha çok takmıştı doktorum.Allah ne bizim güvenimizi, ne onların çabasını boşa çıkarmasın inşallah

Allah yar be yardımcın olsun canım. İçini ferah tut. Allah'ın izniyle güzel haberler alırsın inşallah

canim benim bisey sorcam dun geceden beri sag tarafimda batma var ara ara gekiyo ama uykudan uyandiryodu demin tekrar oldu sende varmi boyle bisey bide agrilarin nasil oldu enfeksiyon durumun nasil

canim benim bisey sorcam dun geceden beri sag tarafimda batma var ara ara gekiyo ama uykudan uyandiryodu demin tekrar oldu sende varmi boyle bisey bide agrilarin nasil oldu enfeksiyon durumun nasil

canım hangi aşamadasın transfer oldun mu bilmiyorum ama benim de öyle olmuştu transfer sonrası. hamileliğimin son aylarına kadar da deva m etti o batma. şu an miniğim kucağımda bunu yazıyorum. inşallah senin bu batma da tutunma belirtisidir

transferin 7.gunundeyim canim hic yoktu dun gece uykudan uyandim bu sabah ta devam ediyo ara ara batiyo bide sabah kalktigimda anlik bi yumurta kokusu ve tadi hissettim agzimda sence batma icin bi doktora gitmelimiyim

Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin umarım mutlu haberler verirsin bizlere

Aminnn, bol şans tatlım herşey ok güzel şekilde ilerler umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…