Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canim benim bisey sorcam dun geceden beri sag tarafimda batma var ara ara gekiyo ama uykudan uyandiryodu demin tekrar oldu sende varmi boyle bisey bide agrilarin nasil oldu enfeksiyon durumun nasil
Sağol ablacım sorduğun için enfeksiyon geçti nil hanım toz verdi geçti düzeldi çok korktum bebeğe bişwy olucak ama bebekle bagımsızmış o . Ya bende bende var o hatta adet agrısı gibi geliyor gidiyor batma oluyor affedersin rahimde demi sonra kasıma bir agrı giriyor çıkıyor gögüs ler zaten aldı başını gidiyor küçükmüş gibi ))daha da olgunlaştı :))))

ya ben iyidim dun gece o batmayla uyamdim ilk gaz heralde dedim ama bu gun hala devam ediyo ara ara gidiyo gogusleri hic sorma canim onlar benden bagimsiz artik hele yataktan kalkinca sanki icindeki hersey ucuna toplaniyomus gibi.sizliyo Insallah iyiye alamettir bunlar bugun dayanamayim test yaptircaktim ama esim izin vermedi carsambayi beklicez mecbur

Kızlar transferim haftaya pazartesi arefe günü olcakmış aradılar hangi doktorlar olcak bilmiyorum... saat ve doktor bilgisi veremiyoruz şimdilik dediler malum tatil günü olcak diye heralde..yarın akşam 18:00 de çatlatma iğnesini vurmamı söylediler 2 gün sonra da rulid prednol ve jel başlıcakmısım.çatlatma iğnesinin saatine göre ayarlanmıyor mu transfer aklıma takıldı şimdi saat vermeleri gerekmezmiydi

Hayırlı olsun inşallah, merak etme bunlr hep planlı şekilde yapıyorlar sen atlanıldı mı acaba derken onlar çoktan kaydetmiş oluor. Sen dedikleri gibi çatlatma iğneni o saatte yap, büyük ihtimal yarın sana mesaj gelir bugün gelmediyse. O mesajda çatlatma iğne saatin ve opu saatin yazar. Hastanede kaçta olman gerektiği kaçtan sonra birşey yememen falan. Bayram tatillerinde kimin çalıştığı da belli olmuştur bu hafta, sorabilirsin.

Canım transfer opu gibi tam 36 saat sonra olmuyor. O açıdan sıkıntı etme yumurta toplamak değil amaç çatlaması yeterli. Büyük ihtimal transferin akşam 6-6.30 gibi olacaktır. Bende çatlatma iğnemi 18.00da yapmıştım. Transferimde 18.30 da yapılmıştı. Bol şans. Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Saat söylenmeyince bi tedirgin oldun Mesaj gelmedi telefonla aradılar dediğin gibi yarın mesaj atıp saati ve doktoru söylerler inşallah cok sağol

İyi ozaman sıkıntı etmiyim saati..yalnız arefe günü tam gün çalışırlar mı ki mesela pazar günü fln yarım gün çalısıyolar diye biliyorum..yücel bey olsun istiyorum ama sanırım olmıcak

Hayırlı olsun canım transferde saat çok önemli değil yani 36 saat olması
Kızlar yarın transferim olucak tavsiyeleriniz neler? Pıhtılaşma hastaları da extra bişi yaptı mı yedi içti mi?
Seninde hayırlı olsun canım İnşâAllah sımsıkı tutunsun sana başladın mı clexane? Ben transfer günü başladım hemen hergün alarm kurup aynı saatte yaptım extra bişey yapmana gerek yok antikoagülen değil clexane comodin içerikli sulandırıcı olmadığı için yiyecek içecekle alakası yokmuş

Canım benim normal bir iş günü bu cuma transferim, benim de belli değil. Geçen transferde hatırlamıyorum bi gün önce mi aramışlardı neydi. Çünkü sabah saatiydi Semra Hoca yapmıştı. Bu sefer transfer sabahı arayıp söyleyeceğiz dediler. Bakalım göreceğiz. Ama arefe falan kafana takılmasın orada hiç sorun değil. Ben geçen bayram kontrole gitmiştim. Doktorlar maşallah ordaydı hep.
Hayırlısı olsun şimdiden teansferin

Ay tesekkurler msjn icin :) yesiilik yeme filan dediler de. Bir de ananas ye kabak cekirdeği citle dediler forumda yapsam mı bilmiyorum pıhtılaşma var ya ters mi teper diye. Bir de pıhtılaşma var diye yatsak mı daha iyi evde ufak ufak saatte bir 20 dk evde dolansak mı

Kızlar yarın transferim olucak tavsiyeleriniz neler? Pıhtılaşma hastaları da extra bişi yaptı mı yedi içti mi?
Hadi bakalım heyecanlı anne adayı bak gelmez dedin sabırsızlandın transfer günün geldi. Allah gönlündekini hayrına nasibine yazsın inşallah. Sakin ol, yumoşunun içine yerleştiği anı izle tadını çıkar, duanı et bu arada. İnşallah güzel haberler alırız senden.

Ekstra hiç bişey yapmana yemene içmene gerek yok relax ol canım

Ah benim de gelecekmi transfer günüm İnşâAllah hayırlısıyla Senin ne zaman olacak belli oldu mu

Ay inşallah son güne kadar aramamazlık yapmazlar çatlarım ben:/ transferler peşpeşe Hayırlısı olsun bakalım arkandan geliyorum ozaman allah sonumuzu hayır etsin inşallah yüzümüzü güldürsün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…