Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah canım güzel sevindirici haberler veririz birbirimize. Hakkımızda hayırlısı. Çok merak ediyorsan ara bi yokla sorun olmaz. Stresini azaltırsın. Ben kafama takılınca arıyorum bazen hemşire hattını.

Amiin inşallah Allah peşpeşe güzel haberler vermeyi nasip etsin :) hastanede ne kadar yatırıyolar kalk diyorlar mı hemen yarım saat 1 saat sonra filan?

Amiin inşallah Allah peşpeşe güzel haberler vermeyi nasip etsin :) hastanede ne kadar yatırıyolar kalk diyorlar mı hemen yarım saat 1 saat sonra filan?

Islemden sonra seni hiç kaldırmadan aşağı odaya indiriyorlar ve en az yarım saat kalkmamani söylüyorlar . İstersen sürgü kullanabilirsin. Ama transfer öncesi mesane kontrolü yapılıyor fazlaysa zaten boşalt diyorlar bardak ölçüsüyle. Aslında düşündüğümüz kadar sıkışık olmamız gerekmiyor.

Ben çok rahat beklemiştim yarım saat. Sonrasında rutin hayatına dönebilirsin diyorlar zaten .

İnşallah güzel haberler verirsin bize .

Hadi fıstıklar bayram sonrası 2. Bayram yaşatın bize.. güzel güzel haberler verin. Mutluluğunuzla mutlu olalım:) benim de pazar opu vardı. Dün aramışlar sonra farkettim. Korkudan arayamadım. Sonra aradım ben ulaşamadım. Dedim kızım bu gün kocişin doğum günü şimdi kötü haber gelir enerjim düşer. Adamında doğum gününü burnundan getirme:) döllendiler mi döllenmediler mi bilmiyorum. Tekrar aramamaları da ürküttü biraz..du bakalım hayırlısı..

inanmıyorum sanaaa çatlardım herhalde ben yumoşlar yerine:) bence hiççç olumsuz düşünmeyelim, pzoitif enerjiler gerçekten çok etkiliyor. Döllenmemesi için bir sebep yokki baksana eşinin moralini düşüncek kadar çok seviyorsun o da seni seviyor eee yumoşlar da sabah kadar sevmişlerdir bence birbirlerini. Güzel duuaların için de çok teşekkür ederim. hepimiz için amin diorumm

Hayırlısı olsun arkadaşım inşallah bu kez pozitif olur . Benim de bugün Semra hoca yapacakmış transferimi
Hayırlısı olsun canım. Bu noktada doktorun çok önemi yokmuş gerçekten. Ama zaten Semra Hoca her prosedürde iyidir. Allah güzel haberler vermeni nasip etsin bize burada.

Yarım saat yeterli diyorlar ama istediğin kadar yatabilirsin.
Benim de babam tutturdu bu sefer söyle hastaneye 2 gün yatıcaksın diyor. Dedim 2 gün hastanede yatarsam kendimi keserim sıkıntıdan :)
Rahat ol yani canım herşey sakin ve huzurlu şekilde seyrediyor, sen de sakin ol, rahatsız olduğun birşey varsa söyle hemşirelere falan.
Hadi hayırlı olsun. Dualarım seninle

Aşılamada zeynep kamilde olmustum sadece 5 dk yatırdılar hadi kalk diye azarladılar ay nasıl bir travmaydı orası inşallah nasip olur inşallah. 3 te prda olcakmısım ancak transfer 5,5 6,5 arası olcakmıs yücel bey yapcakmıs

Ay sorma benim de annem aşılamada 5dk icinde kaldırınca busefer 1 gün yat dedi hatta gelcem sölücem dedi yücel beye söylemiş o da 1000tlden fazla ücret ne gerek var demiş :)) daha hala annem ben öderim yat diyor :))

Güzel düşün güzel olsun inşallah. Allah razı olsun Allah peşpeşe mutlu haberler vermeyi nasip etsin

Kızlar yaa bi de benim evde kedim var hiic sokak yüzü görmemiş bir bebekti zamanında kendisi. Zararı olur mu transferden sonra? Annem kendi evine almak istiyor da bu dönemde ben bilemedim

Kızlar yaa bi de benim evde kedim var hiic sokak yüzü görmemiş bir bebekti zamanında kendisi. Zararı olur mu transferden sonra? Annem kendi evine almak istiyor da bu dönemde ben bilemedim
Ayyyy minnoş, benim de var kedimm zararı olmuor ev keşişi olduğu için ama daha önceden her ihtimale karşı toxoplazma ıg vs baktırmıştım kendimde negatif çıkmıştı baktır istersen için rahat etsin bol şans sana da cnm :)

Bu seferki kolay olsun inşşalah halden anlayanlarla karşılaştırsın rabbim , benim transferim 12 de Semra hoca ile Rabbime emanetim artıkzırlaltırmasın kolaylaştırsın inşallah

Ay hiç bişey olmaz bende de var bide doğurttuk zilliyi 4 tane yaptı 1 gecede... kedim kadar olamadım. Veterinere düzenli gidiyorlar.. ama ben yinede toxoplazma testlerimi yaptırmıştım.. sen hiç canını sıkma sana da arkadaş olur beklerken:)

İnan varya şu güne kadar kedimin bişeye sebep olabilecegini hic düsünmemistim. Test de yaptırmadım hic artık Allaha emanetiz ne diyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…