Yaaaaaa şuan transferim oldu yatar haldeyim be o kadRrrrrrr sevindimkiiii tebrik ederim çokça devamını nasip etsin rabbimmmmm hep mutlu olsun annesiyle yavrucak inşşalah darısı şuan benimle henüz tanışmış miniğime ve buradaki tüm arkadaşlarımıza inşşalahhhhhkizlar transferin 8.gunu bugun evde test yaptim cok kirmizi olmasada 2.cizgiyi gorduk inanmasi zor ama galiba bu sefer oldu
Hayırlısı olsun inşallahYaaaaaa şuan transferim oldu yatar haldeyim be o kadRrrrrrr sevindimkiiii tebrik ederim çokça devamını nasip etsin rabbimmmmm hep mutlu olsun annesiyle yavrucak inşşalah darısı şuan benimle henüz tanışmış miniğime ve buradaki tüm arkadaşlarımıza inşşalahhhhh
yarin insallah kan testiyle daha da garantilicez insallah Rabbim hepimizin yavrucagini bizlere bagislasinYaaaaaa şuan transferim oldu yatar haldeyim be o kadRrrrrrr sevindimkiiii tebrik ederim çokça devamını nasip etsin rabbimmmmm hep mutlu olsun annesiyle yavrucak inşşalah darısı şuan benimle henüz tanışmış miniğime ve buradaki tüm arkadaşlarımıza inşşalahhhhh
Hadi bakalım inşşalah annesi tescille testle çok heyecanlı ya, şimdi transferim oldu ya nasıl beslenmem lazım nelere dikkat ettin sen?yarin insallah kan testiyle daha da garantilicez insallah Rabbim hepimizin yavrucagini bizlere bagislasin
ben hic biseye dikkat etmedim diyebilirim sabahlari ac karnina meyva yedim nektari ve ananas yedim kabiz olmamida en gelledi onun haricinde kahve icmedim hoplamadim ziplamadim yukari ileri uzanmadim onun haricinde herseyi yaptim gezmeyede gittim evimide temizledim yemegimide yaptim hic yatmadim desem yeri jelini saati saatine yap ve jelden sonra bol.bol hareket et mutlaka eger Allah nasip ettiyse ne yaparsan yap olucaktir sakin kendini kasma tramsferin olmamis gibi davranHadi bakalım inşşalah annesi tescille testle çok heyecanlı ya, şimdi transferim oldu ya nasıl beslenmem lazım nelere dikkat ettin sen?
benim bugun transferin 8.gunu ve evde testte silikte olsa 2.cizgiyi gordum insallah yarinda kan tahliliyle tescilliycem Rabbim hepimizjn yuzune gulsun insallahHadi fıstıklar bayram sonrası 2. Bayram yaşatın bize.. güzel güzel haberler verin. Mutluluğunuzla mutlu olalım:) benim de pazar opu vardı. Dün aramışlar sonra farkettim. Korkudan arayamadım. Sonra aradım ben ulaşamadım. Dedim kızım bu gün kocişin doğum günü şimdi kötü haber gelir enerjim düşer. Adamında doğum gününü burnundan getirme:) döllendiler mi döllenmediler mi bilmiyorum. Tekrar aramamaları da ürküttü biraz..du bakalım hayırlısı..
ben hic biseye dikkat etmedim diyebilirim sabahlari ac karnina meyva yedim nektari ve ananas yedim kabiz olmamida en gelledi onun haricinde kahve icmedim hoplamadim ziplamadim yukari ileri uzanmadim onun haricinde herseyi yaptim gezmeyede gittim evimide temizledim yemegimide yaptim hic yatmadim desem yeri jelini saati saatine yap ve jelden sonra bol.bol hareket et mutlaka eger Allah nasip ettiyse ne yaparsan yap olucaktir sakin kendini kasma tramsferin olmamis gibi davran
evet ya bende sonradan duydum ama ben 6 gunde 1 anasi.bitirdim gunde 2 dilim yiyodum.en cok insallah hepimiz alalim kucagimiza evlatlarimizihayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bu arada ananas'ın doğum başlatıcı etkisi var, illa olacak die bir şey yok ama transfer aşamasında tutunmayı engelleyebilir. aklınızda olsun. rahim kaslarını gevşetiyor. pek tüketmeyin ya da dikkatli ve az tüketin.
Burda bir arkadaşın sırunuda azospermiydi şimdi hamile tedavi süreç ne bilmiyorum ama onu etiketliyorum size bilgi verirBu hastanede azospermi tedavisi yapilyor mu acaba yada tedavi olan varmi
Burda bir arkadaşın sırunuda azospermiydi şimdi hamile tedavi süreç ne bilmiyorum ama onu etiketliyorum size bilgi verircemile___ bilgilerine ihtiyaç var canım
Adetin 2. Gününden sonra genelde 5. Ve 8. Günlerde çağırıyolar sonra daha sıklaşıyor normalde mesajla bir sonraki randevu yazar ama sistemde sıkıntı varsa demek ondan telefonla aranmışsındır yarını bekle bence aramazlarsa sen ararsınMerhaba arkadaşlar,
Biraz acemilik sorusu olacak benimkisi. Bugün tedaviye başladık sonunda. Sabah muayene oldum, kan verdim, eğitim gördüm vs. İğnelerin dozajları mesajla gelecek dendi ama sistemlerde bir sıkıntı varmış mesaj gelmedi. Hemşire hanım arayıp dozajı ve bir sonraki muayene gününü söyledi. Randevu alacak mıyım dedim, hayır kızlar size randevu verecek aranacaksınız dedi. Tekrar arayıp kimseyi darlamak istemedim. Prosedür böyle midir gerçektem yoksa yoğunluktan hemşire hanım ne demek istediğimi anlamamış olabilir mi?
Ayyy maşşallahhhhhbenim bugun transferin 8.gunu ve evde testte silikte olsa 2.cizgiyi gordum insallah yarinda kan tahliliyle tescilliycem Rabbim hepimizjn yuzune gulsun insallah
hadi gozunaydin insallah Rabbim guzel haberler vermeyi nasip etsinKızlar transferim oldu:) bakalım neler olcak :)
Gözünaydın canım. Kasık batmaları pozitif habercisi oldu o zaman :) inşallah yarın sonucunu da bekliyoruz.hadi gozunaydin insallah Rabbim guzel haberler vermeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?