- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Yücel beyin bıraktıgı yerden biraz asagı kaydı embriyo bırakınca acaba tutmayacak mı
Dayanamadım embriyolojiyi aradım bugün opudan sonra 2. Gün.. dediler ki bugün bilgi vermiyoruz. Yarın ararız sizi.. ama dedim ben dün de bilgi almamıştım :) neyse 4 yumurtanın 4 ü de olgunmuş ama 3 ü döllenmiş. Du bakalım 5. Güne çıkan olur mu? Malum sayı az olunca olasılıkta az oluyor
Canım bu duayı bende bu son tedavimden önce okumuştumEki Görüntüle 2179468 Kızlar bir şey gönderdi bir arkadaşım sizinlede paylaşmak istedim. Duanın gücüne çok inanırım .
88- Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm, ve kezâlike nuncil mu’minîn 89- ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn. 90- Festecebnâ lehu, ve vehebnâ lehu yahyâ ve aslahnâ lehu zevcehu, innehum kânû yusâriûne fîl hayrâti ve yed’ûnenâ ragaben ve reheben, ve kânû lenâ hâşiîn. 91-Velletî ahsanet fercehâ fe nefahnâ fîhâ min rûhinâ ve cealnâhâ vebnehâ âyeten lil âlemîn
Canım bu duayı bende bu son tedavimden önce okumuştum
Yaaa çok sevindim hayırlı olsun canım yarın inş kan sonucunda güzel çıkarkizlar transferin 8.gunu bugun evde test yaptim cok kirmizi olmasada 2.cizgiyi gorduk inanmasi zor ama galiba bu sefer oldu
Ananası bende yemiştim 1 taneyi 1 haftada bitirdim azar azar yanihayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bu arada ananas'ın doğum başlatıcı etkisi var, illa olacak die bir şey yok ama transfer aşamasında tutunmayı engelleyebilir. aklınızda olsun. rahim kaslarını gevşetiyor. pek tüketmeyin ya da dikkatli ve az tüketin.
Kızlar transferim oldu:) bakalım neler olcak :)
Canım hayırlı olsun aşağı kaydığını nerden anladın kaymaz o merak etme:) o çubuğun ucu gözüküyor ultrasonda yoksa yücel bey mi bişey dediYücel beyin bıraktıgı yerden biraz asagı kaydı embriyo bırakınca acaba tutmayacak mı
Yok bişi demedi de ben gördüm o parlak sey biraz asagı geldiYaaa çok sevindim hayırlı olsun canım yarın inş kan sonucunda güzel çıkar
Ananası bende yemiştim 1 taneyi 1 haftada bitirdim azar azar yani
Canım hayırlı olsun aşağı kaydığını nerden anladın kaymaz o merak etme:) o çubuğun ucu gözüküyor ultrasonda yoksa yücel bey mi bişey dedi
Evet canim cok şükürÇok şükür Allahım kabul etmiş :))
Eki Görüntüle 2179468 Kızlar bir şey gönderdi bir arkadaşım sizinlede paylaşmak istedim. Duanın gücüne çok inanırım .
Allah razı olsun okuyalım hemen
88- Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm, ve kezâlike nuncil mu’minîn 89- ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn. 90- Festecebnâ lehu, ve vehebnâ lehu yahyâ ve aslahnâ lehu zevcehu, innehum kânû yusâriûne fîl hayrâti ve yed’ûnenâ ragaben ve reheben, ve kânû lenâ hâşiîn. 91-Velletî ahsanet fercehâ fe nefahnâ fîhâ min rûhinâ ve cealnâhâ vebnehâ âyeten lil âlemîn
Hayırlı olsun tatlım, az olduğu kısmı görmek yerine 1 tane bile yeter bana de, merak da etme Allah’a bırakDayanamadım embriyolojiyi aradım bugün opudan sonra 2. Gün.. dediler ki bugün bilgi vermiyoruz. Yarın ararız sizi.. ama dedim ben dün de bilgi almamıştım :) neyse 4 yumurtanın 4 ü de olgunmuş ama 3 ü döllenmiş. Du bakalım 5. Güne çıkan olur mu? Malum sayı az olunca olasılıkta az oluyor
Hayırlı olsun bakalım o zamanKızlar transferim oldu:) bakalım neler olcak :)
Vesvese yapma canım olacak inşâAllah için rahat olsunYok bişi demedi de ben gördüm o parlak sey biraz asagı geldi
Maşallah canım hadi hayırlısı olsun inşallahkizlar transferin 8.gunu bugun evde test yaptim cok kirmizi olmasada 2.cizgiyi gorduk inanmasi zor ama galiba bu sefer oldu
Hepsi ulaşır inşallah 5.güne canım. Hakkında hayırlısı olsun. Heyecanlı bekleyişler bunlar :)Dayanamadım embriyolojiyi aradım bugün opudan sonra 2. Gün.. dediler ki bugün bilgi vermiyoruz. Yarın ararız sizi.. ama dedim ben dün de bilgi almamıştım :) neyse 4 yumurtanın 4 ü de olgunmuş ama 3 ü döllenmiş. Du bakalım 5. Güne çıkan olur mu? Malum sayı az olunca olasılıkta az oluyor
Çok teşekkürler paylaşım için. Keşke dün akşam görseymişim. Şimdi okudum hemen. Zilhicce ayının ilk 10 günü çok mübarek vakitlermiş, 10. Günü bayram zaten. Kasir gecesine eş değer zamanlar deniliyor.Hacılar için de çok önemli günler. Bayrama kadar dualarda daha çok buluşalım. Allahım gönlümüzdekini hayrımıza nasibimize de yazsın inşallah. Boynumuzu bükük bırakmasın. Ama kaderimze ne olursa olsun razı kılsın inşallah bizi.Eki Görüntüle 2179468 Kızlar bir şey gönderdi bir arkadaşım sizinlede paylaşmak istedim. Duanın gücüne çok inanırım .
Çok teşekkürler paylaşım için. Keşke dün akşam görseymişim. Şimdi okudum hemen. Zilhicce ayının ilk 10 günü çok mübarek vakitlermiş, 10. Günü bayram zaten. Kasir gecesine eş değer zamanlar deniliyor.Hacılar için de çok önemli günler. Bayrama kadar dualarda daha çok buluşalım. Allahım gönlümüzdekini hayrımıza nasibimize de yazsın inşallah. Boynumuzu bükük bırakmasın. Ama kaderimze ne olursa olsun razı kılsın inşallah bizi.
ya adına bilmiyorum ama ÇiğdemAsya allah razı olsun çok etkilendim, namazında bizlere de dua etmene . çok çok çok teşekkür ederim kendi adıma, duygulandım biraz da. hani herkes kendi için dua eder tabi de başkasının sizler için ettiği dua çok kıymetlidir. bir de annelerimizin duası çok olur ya üzerimizde. ne bileyim ben annemi 5yıl önce kaybettim, sanki arkam duasız gibi. bu tüp bebek sürecini de eşimin tarafı ile paylaşamıyorum. sağlık sonuçta tabi bu da ama işte nasıl dedikodular çıkar kötülüğünden değil ama kimse kimsenin halinden anlamaz bir laf eder kırılırım die korkuyor insan. O yüzden allah razı olsun senden , bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah . almadan da oh demeyeceksin galiba :) onu artık rabbim koruyor endişe etme.Aminn inşallah canım. Biz duamızı edelim Rabbim kabul buyursun inşallah. İnanın buradaki ismini bildiğim herkese bilmediklerimede toplu olarak her namazımda dua ediyorum. Hamile arkadaşlarımıza da sağlıklı sıhhatli hayırlı doğumlar diliyorum.
Bende uzun zamandır buraya yazmıyorum. Ben hamile kalınca her şey biticek sanıyordum heh tamam dicem sanıyordum. Ama olmuyormuş öyle . Hep stres devam ediyormuş. Cuma günü ne yazık ki kanamam oldu doktora gittim bebekte bir sıkıntı yok rahimde de kanama alanı yok ama anlamadım işte neden kanama oldu. Doktorumm da çok rahat bir kadın , ben panik o aşırı relax :) takılma öyle ufak tefek şeylere diyip geçti. Sonra jel tortuları hep kahverengi geldi geliyor cuma gününden beri onun için korktum durdum. Yani ne bilim tam böyle ohh diyemedim. Raporluyum evde durdukça da kuruyorum galiba. Doktorum dedi ki sen ğzerine ultrason cihazı taktırıp 24 saat bebekten haber almak istiyorsun ama olmaz böyle sakin ol dua et ve sabret dedi.
Öyle işte aman ne çok konuşasım varmış.
Hakkını helal et Elif’im çenem düştü :)
Haklısın bir de transfer esnasında altına bişi seriyolar ya onu rahat alsınlar diye transferden hemen sonra kalcamı kaldırdım bacaklarımdan güc alıp sonra ben bir kork bir kork böyle yaptım tutmucak diye.. kafa gitti iyice :)Vesvese yapma canım olacak inşâAllah için rahat olsun
ya adına bilmiyorum ama ÇiğdemAsya allah razı olsun çok etkilendim, namazında bizlere de dua etmene . çok çok çok teşekkür ederim kendi adıma, duygulandım biraz da. hani herkes kendi için dua eder tabi de başkasının sizler için ettiği dua çok kıymetlidir. bir de annelerimizin duası çok olur ya üzerimizde. ne bileyim ben annemi 5yıl önce kaybettim, sanki arkam duasız gibi. bu tüp bebek sürecini de eşimin tarafı ile paylaşamıyorum. sağlık sonuçta tabi bu da ama işte nasıl dedikodular çıkar kötülüğünden değil ama kimse kimsenin halinden anlamaz bir laf eder kırılırım die korkuyor insan. O yüzden allah razı olsun senden , bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah . almadan da oh demeyeceksin galiba :) onu artık rabbim koruyor endişe etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?