Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ahahaha :) bende çok üşümüştüm transfer zamanı bide stresten bacaklarım tir tir titredi durduramadım. BEnde demiştim ki bu titremeyle gitmiştir bu embriyocuk :)

Böyle ufak kanamalar normalmiş sonucta rahim büyüyo bebiş kendine yer açıyor heralde sıkma canını hele doktor önemsemediyse hiç takma keyfini çıkarmayı unutma bunun için

Böyle ufak kanamalar normalmiş sonucta rahim büyüyo bebiş kendine yer açıyor heralde sıkma canını hele doktor önemsemediyse hiç takma keyfini çıkarmayı unutma bunun için

inşallah canım çok teşekkür ederim :) darısı sizlere sağlıkla sıhhatle huzurla inşallah.

Ahahaha :) bende çok üşümüştüm transfer zamanı bide stresten bacaklarım tir tir titredi durduramadım. BEnde demiştim ki bu titremeyle gitmiştir bu embriyocuk :)
Zor bulunca işte böyle oluyor :) ya bişeyi cok merak ediyorum, iceriye bırakıyolar ya hani blastosisti o hangi gün tutunuyor bırakılır bırakmaz tutunmuyor dmi rahimin icinde gezinip kendine yer arıyor ilk gün

Zor bulunca işte böyle oluyor :) ya bişeyi cok merak ediyorum, iceriye bırakıyolar ya hani blastosisti o hangi gün tutunuyor bırakılır bırakmaz tutunmuyor dmi rahimin icinde gezinip kendine yer arıyor ilk gün

Kabuğundan ayrılıyor ve tutunmaya başlıyor ilk 3 gün içinde implantasyon gerçekleşiyor diye biliyorum.

kızlar öncelikle allah hepinizin emeklerinin karşılığını vermesini ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı dilerim.

umut olsun diye kendi hikayemi yazmak istedim. 37 yaşında ilk denemede tek embriyo transferi ile çok şükür ve maşallah ki ikiz bebek sahibi oldum.
çikolata kistlerim ve miyomlarım vardı. önce ameliyatla tüpleri aldırdım miyomları temizlettim. ardından 6 ay kadar dinlenip transferi gerçekleştirdik. eşimde problem yoktu. 2 tane 5aa embriyom vardı. biri transfer oldu. o da bana iki evlat olarak geri geldi. tutunacağına bile inanmazken bölünmesi bizi çok şaşırttı. zaten 35 yaş üstü doğum kontrol hapı kullanan kadınlarda bölünmeye çok sık rastlanıyormuş. 2 embriyo transferi istediğimde kabul etmediler ve dediler ki bakarsın bölünür iki olur, öyle olan hastalarımız çok. inanmamıştım daha doğrusu bana mı denk gelecek demiştim çok şükür ve maşallah ki bana da denk geldi.
demem o ki bana denk gelmez demeyin özellikle benim gibi 35 üstü olanlar. allah nasip etmişse oluyor gerçekten.

İşte bunları kastediyorum , sanki Burdur’un bir eksiklik gibi anan değil.. burda birbirimizi tanımadan dertleşebiliosak en yakınlarımız ile neden olmasın ama olmuş işte. Neyse herkes kalbinin ekmeğini yer .. boşver onları. Amin inşaallah, hamişsin ya Sen şimdi hormonlar değişik tabi

Bak gördün mü endişeye gerek yokmuş:) hadi hayırlı olsun. Daha dur annesi 5. Güne gidecek transfer olacak tutunacak vs vs vs

İnanılır gibi değil dimi maşallah allah mutlu etsin hep

evet verdim 87.7 cikti cok sukur Rabbim yuzumuze bakti insallah isteyen herkese yasatsin kucagima almayi nasip etsin Rabbim
Süpeeerrr:)) sağlıkla kucağına al inşşalah şöyle güzel bir ohhhh çek, bize de dualarında unutma :) senin de 5aa ydı dimi? Transfer sonrası süreçte belirtilerin oldu mu o zaman 8. Günü idrar testi yapabiliriz mi acaba

Son mesajlara bi bakayım dedim genelde yeni kişiler yazmış sizi merak ettim kızlar S sinkar nasıl gidiyo hamilelik yol arkadaşımsın çok şey yaşadık ben doğum yaptım iki aylık oldu bile Allah im ne zaman olacak diye göz yaşları dökerken şimdi bizi uyutmuyor kızım hep aklimdasiniz Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin Jalapenoo B BiYesilBiKahve Mutlu1anne @ShEagle sizler nasılsınız inşallah her şey yolundadır. Olacak inşallah olmayanlar dualarımda hamile olanları da Rabbim tamamına erdirsin

slm yol arkadaşım sende benım aklımdasın herşey yolundaymış şükürler olsun
ben 31. haftadayım, en son 29. haftada kontrole gittim kızım 1 kg 805 gr , 42 cm olmuş doktor gelişimi önde dedi hersey normal gidiyor şu an için , ayın 27 sinde tekrar kontrolüm var... ben normal doğum istiyordum biliyorsun ama doktorum sezaryandan yana bakalım ne olacak

Canımm teşekkür ederim. Biraz kanamam oldu geçenlerde raporluyum evde dinleniyorum. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Sen nasılsın kızımız nasıl her şey yolunda dimi canım ? Sizler bizim için iyi örneklersiniz, umutsunuz. İnsan rahatlıyor şuan sizin evlatlarınızla yan yana olduğunuzu bildikçe .

Kızlar ya bugünki jel tamamen tortu olarak gelmiş ne yapcam ben

Canım korkma çok çok normal. Bazen gelir bazen hiç gelmez bak ben 12 haftadır kullanıyorum. Artık kahverengi tortular geliyor. Korkma canım o alacağını alıyor. Ama yaptıktan sorna yürüyorsun dimi? Bu önemli. Jel baş belası maalesef .

Yürüyorum minik minik adımlarla 15 20 dk evin icinde ay ilk defa böyle geldi demek yine de yürümem yetmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…