Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar ya bugünki jel tamamen tortu olarak gelmiş ne yapcam ben
Şimdi sana bişey dicem sakın gülme. Jeli yaptıgım ilk gün evde bi ileri bi geri yürüdüm. Baktım bi işe yaramıyor olduğu gibi çamaşırda rezil durum. Dedim kızım bu iş böle olmaz. Koydum müziği çekiyom halayı:) ne tortu ne bişey

Tabi ki buradaki herkese dua ediyoruz, birbirimize hep desteğiz, bu ara iş yogunlupundan dolayı çok yazamıyorum ama dua ederken sıradan adını bildiklerim rumuzunu hatırladıklarıma sonra da yazan herkese dua ediyorum. İnşallah burada daha çok pozitif haberine sevineceğiz vakti geldikçe..

Maşallah canım yaa, zaman çabuk geçiyor.. Bir sıkıntım yok çok şükür ilk haftalardaki kanamam sonrası bi problem yaşamadım Yarın da kontrolüm var inşallah her şey yolunda geçer yine.. Bol duaya ihtiyacımız var, prenses uyutmadığında aklına düşmek nasip olsun :))

Canım ben de çok baktım normal yapan nadirdi sezaryen oldum ben de maşallah bebeğin iyiymiş bizimki küçük doğdu biraz 2 kilo 800 gram rahmim dardi

Çok şükür her şey yolunda . Kanama çoğu kişide oldu olmayan gormedim neredeyse bebeginle konuş bol bol bence hissediyorlar yakında sizde yanyana olacaksınız :)

Rabbim mutlu sona ulastirsin inşallah güzel kalplim :) tanimamama rağmen senin için çok iyi hislerim var . Seninki uysal bi bebis olsun inşallah :)

Yaa benim de son 2 gündür sabah olduğu gibi gelmiş oluordu 1 saat sonra falan yürümem yeterli gelmedi sanmıştım Mutlu1anne saolasın yorumun beni de rahatlattı

Yaa benim de son 2 gündür sabah olduğu gibi gelmiş oluordu 1 saat sonra falan yürümem yeterli gelmedi sanmıştım Mutlu1anne saolasın yorumun beni de rahatlattı

Hiç merak etme canım çok normal ben mesela 12 haftadır kullanıyorum son 1 haftadır her gün geliyor tortu öncesinde haftada 1 kez gelirdi sadece.

Zor bulunca işte böyle oluyor :) ya bişeyi cok merak ediyorum, iceriye bırakıyolar ya hani blastosisti o hangi gün tutunuyor bırakılır bırakmaz tutunmuyor dmi rahimin icinde gezinip kendine yer arıyor ilk gün
Bi yerde tutunmanın 7. Gün olduğunu okumuştum sanıyorum hatta demek o yüzden 6. Güne kadat bakıyolar embriyoya diye gecmişti aklımdan ama tabi ne kadar doğru bilmiyorum

cok iyiymiş ya bu da eğlenceli bir öneri

Bi yerde tutunmanın 7. Gün olduğunu okumuştum sanıyorum hatta demek o yüzden 6. Güne kadat bakıyolar embriyoya diye gecmişti aklımdan ama tabi ne kadar doğru bilmiyorum
Ben sanıyordum ki transfer anında bırakıldıgı yere tutunursa tutunur

Selam Kızlar yarın keseyi görmeye gideceğiz randevum var yücel bey ile ama kafama birşey takılıyor.. son adet tarihim 1 temmuz transfer tarihim 27 temmuz kese görünecek mi şimdi de bu telaş sardı bu grubun en evhamlısı benim gibi geliyor bana birde günseli hoca dosyama not almış değer düşük başladığı içim erken ultrason diye, gerçi bana da 2. Kan sonucu sonrası demişti ama. Yarın transferin 19. Günü oluyor Yani
Siz keseyi ne zaman gördünüz ?

Görünür tatlım Allahın izniyle stres yapma . 19. Gün gayet güzel bekleyebilmissin sağlıkla devam etsin inşallah .

Evham konusunda mütevazı olamıcam bende :))) Defrent ve B BiYesilBiKahve arkadaşlarım bilir çok kahrımı çekmişlerdir :)) 19. Gün görülür canım merak etme çok da güzel sabretmişsin maşallah. Değerin düşük başlamasına canını çıkma benimde 53’le başlamıştı .

Canımsın

Gayet iyi moral aşiliyorsun ama arkadaşlara

Kızlar dondurulmuş embriyo transferi öncesi çatlatma iğnesi yapıldığındaki 36 saat sonrasını değerlendirdiniz mi yoksa yasak mı bilemedim

Kızlar dondurulmuş embriyo transferi öncesi çatlatma iğnesi yapıldığındaki 36 saat sonrasını değerlendirdiniz mi yoksa yasak mı bilemedim

Önermiyorlar doktorlar canım. Bir arkadaş daha sormuştu Yücel Bey önermiyoruz demişti. Ama yapan var mı bir şey oldu mubir fikrim yok açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…