Şimdi sana bişey dicem sakın gülme. Jeli yaptıgım ilk gün evde bi ileri bi geri yürüdüm. Baktım bi işe yaramıyor olduğu gibi çamaşırda rezil durum. Dedim kızım bu iş böle olmaz. Koydum müziği çekiyom halayı:) ne tortu ne bişeyKızlar ya bugünki jel tamamen tortu olarak gelmiş ne yapcam ben
ya adına bilmiyorum ama ÇiğdemAsya allah razı olsun çok etkilendim, namazında bizlere de dua etmene . çok çok çok teşekkür ederim kendi adıma, duygulandım biraz da. hani herkes kendi için dua eder tabi de başkasının sizler için ettiği dua çok kıymetlidir. bir de annelerimizin duası çok olur ya üzerimizde. ne bileyim ben annemi 5yıl önce kaybettim, sanki arkam duasız gibi. bu tüp bebek sürecini de eşimin tarafı ile paylaşamıyorum. sağlık sonuçta tabi bu da ama işte nasıl dedikodular çıkar kötülüğünden değil ama kimse kimsenin halinden anlamaz bir laf eder kırılırım die korkuyor insan. O yüzden allah razı olsun senden , bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah . almadan da oh demeyeceksin galiba :) onu artık rabbim koruyor endişe etme.
Maşallah canım yaa, zaman çabuk geçiyor.. Bir sıkıntım yok çok şükür ilk haftalardaki kanamam sonrası bi problem yaşamadım Yarın da kontrolüm var inşallah her şey yolunda geçer yine.. Bol duaya ihtiyacımız var, prenses uyutmadığında aklına düşmek nasip olsun :))Son mesajlara bi bakayım dedim genelde yeni kişiler yazmış sizi merak ettim kızlar @sinkar nasıl gidiyo hamilelik yol arkadaşımsın çok şey yaşadık ben doğum yaptım iki aylık oldu bile Allah im ne zaman olacak diye göz yaşları dökerken şimdi bizi uyutmuyor kızım hep aklimdasiniz Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin @Jalapenoo B BiYesilBiKahveMutlu1anne @ShEagle sizler nasılsınız inşallah her şey yolundadır. Olacak inşallah olmayanlar dualarımda hamile olanları da Rabbim tamamına erdirsin
Canım ben de çok baktım normal yapan nadirdi sezaryen oldum ben de maşallah bebeğin iyiymiş bizimki küçük doğdu biraz 2 kilo 800 gram rahmim dardislm yol arkadaşım sende benım aklımdasın herşey yolundaymış şükürler olsun
ben 31. haftadayım, en son 29. haftada kontrole gittim kızım 1 kg 805 gr , 42 cm olmuş doktor gelişimi önde dedi hersey normal gidiyor şu an için , ayın 27 sinde tekrar kontrolüm var... ben normal doğum istiyordum biliyorsun ama doktorum sezaryandan yana bakalım ne olacak
Çok şükür her şey yolunda . Kanama çoğu kişide oldu olmayan gormedim neredeyse bebeginle konuş bol bol bence hissediyorlar yakında sizde yanyana olacaksınız :)Canımm teşekkür ederim. Biraz kanamam oldu geçenlerde raporluyum evde dinleniyorum. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Sen nasılsın kızımız nasıl her şey yolunda dimi canım ? Sizler bizim için iyi örneklersiniz, umutsunuz. İnsan rahatlıyor şuan sizin evlatlarınızla yan yana olduğunuzu bildikçe .
Rabbim mutlu sona ulastirsin inşallah güzel kalplim :) tanimamama rağmen senin için çok iyi hislerim var . Seninki uysal bi bebis olsun inşallah :)Tabi ki buradaki herkese dua ediyoruz, birbirimize hep desteğiz, bu ara iş yogunlupundan dolayı çok yazamıyorum ama dua ederken sıradan adını bildiklerim rumuzunu hatırladıklarıma sonra da yazan herkese dua ediyorum. İnşallah burada daha çok pozitif haberine sevineceğiz vakti geldikçe..
Maşallah canım yaa, zaman çabuk geçiyor.. Bir sıkıntım yok çok şükür ilk haftalardaki kanamam sonrası bi problem yaşamadım Yarın da kontrolüm var inşallah her şey yolunda geçer yine.. Bol duaya ihtiyacımız var, prenses uyutmadığında aklına düşmek nasip olsun :))
Yaa benim de son 2 gündür sabah olduğu gibi gelmiş oluordu 1 saat sonra falan yürümem yeterli gelmedi sanmıştımCanım korkma çok çok normal. Bazen gelir bazen hiç gelmez bak ben 12 haftadır kullanıyorum. Artık kahverengi tortular geliyor. Korkma canım o alacağını alıyor. Ama yaptıktan sorna yürüyorsun dimi? Bu önemli. Jel baş belası maalesef .
Yaa benim de son 2 gündür sabah olduğu gibi gelmiş oluordu 1 saat sonra falan yürümem yeterli gelmedi sanmıştımMutlu1anne saolasın yorumun beni de rahatlattı
Hayırlı olsun gözün aydınevet verdim 87.7 cikti cok sukur Rabbim yuzumuze bakti insallah isteyen herkese yasatsin kucagima almayi nasip etsin Rabbim
Bi yerde tutunmanın 7. Gün olduğunu okumuştum sanıyorum hatta demek o yüzden 6. Güne kadat bakıyolar embriyoya diye gecmişti aklımdan ama tabi ne kadar doğru bilmiyorumZor bulunca işte böyle oluyor :) ya bişeyi cok merak ediyorum, iceriye bırakıyolar ya hani blastosisti o hangi gün tutunuyor bırakılır bırakmaz tutunmuyor dmi rahimin icinde gezinip kendine yer arıyor ilk gün
Şimdi sana bişey dicem sakın gülme. Jeli yaptıgım ilk gün evde bi ileri bi geri yürüdüm. Baktım bi işe yaramıyor olduğu gibi çamaşırda rezil durum. Dedim kızım bu iş böle olmaz. Koydum müziği çekiyom halayı:) ne tortu ne bişey
Ben sanıyordum ki transfer anında bırakıldıgı yere tutunursa tutunurBi yerde tutunmanın 7. Gün olduğunu okumuştum sanıyorum hatta demek o yüzden 6. Güne kadat bakıyolar embriyoya diye gecmişti aklımdan ama tabi ne kadar doğru bilmiyorum
Selam Kızlar yarın keseyi görmeye gideceğiz randevum var yücel bey ile ama kafama birşey takılıyor.. son adet tarihim 1 temmuz transfer tarihim 27 temmuz kese görünecek mi şimdi de bu telaş sardıbu grubun en evhamlısı benim gibi geliyor bana birde günseli hoca dosyama not almış değer düşük başladığı içim erken ultrason diye, gerçi bana da 2. Kan sonucu sonrası demişti ama. Yarın transferin 19. Günü oluyor Yani
Siz keseyi ne zaman gördünüz ?
Selam Kızlar yarın keseyi görmeye gideceğiz randevum var yücel bey ile ama kafama birşey takılıyor.. son adet tarihim 1 temmuz transfer tarihim 27 temmuz kese görünecek mi şimdi de bu telaş sardıbu grubun en evhamlısı benim gibi geliyor bana birde günseli hoca dosyama not almış değer düşük başladığı içim erken ultrason diye, gerçi bana da 2. Kan sonucu sonrası demişti ama. Yarın transferin 19. Günü oluyor Yani
Siz keseyi ne zaman gördünüz ?
Evham konusunda mütevazı olamıcam bende :)))Defrent ve B BiYesilBiKahve arkadaşlarım bilir çok kahrımı çekmişlerdir :)) 19. Gün görülür canım merak etme çok da güzel sabretmişsin maşallah. Değerin düşük başlamasına canını çıkma benimde 53’le başlamıştı .
Canımsın
Gayet iyi moral aşiliyorsun ama arkadaşlara
Kızlar dondurulmuş embriyo transferi öncesi çatlatma iğnesi yapıldığındaki 36 saat sonrasını değerlendirdiniz mi yoksa yasak mı bilemedim
Tamam sağol ben sormamışımÖnermiyorlar doktorlar canım. Bir arkadaş daha sormuştu Yücel Bey önermiyoruz demişti. Ama yapan var mı bir şey oldu mubir fikrim yok açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?