- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Teşekkür ederim hatırlayıp sorduğun için. Iyi olmaya çalışıyorum çok şükür. Eşim varikosel ameliyatı oldu 3 ay dolmak üzere. O nedenle zorunlu bekleme sürecindeyiz. Test vermek için sabırsızlanıyordu ama 3 ay tam dolsun derken sanırım bayram sonuna kaldı. Bu süreçte biraz uzak kalmak icabet burdan arada göz atsam da. Senin de doğum yaptığından haberim var ama yazdım mı hatırlamıyorum. Sanırım yazmadım kusura bakma. Gözün aydın olsun Allah hayırlı evlat etsin hayırlı sağlıklı ömür versin size hep beraber inşallah.Son mesajlara bi bakayım dedim genelde yeni kişiler yazmış sizi merak ettim kızlar S sinkar nasıl gidiyo hamilelik yol arkadaşımsın çok şey yaşadık ben doğum yaptım iki aylık oldu bile Allah im ne zaman olacak diye göz yaşları dökerken şimdi bizi uyutmuyor kızım hep aklimdasiniz Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesinJalapenoo B BiYesilBiKahve Mutlu1anne @ShEagle sizler nasılsınız inşallah her şey yolundadır. Olacak inşallah olmayanlar dualarımda hamile olanları da Rabbim tamamına erdirsin
Canım benim Rabbim korusun o evhamlar hiç bitmiyor o kalp atışı sesini duymak herşeye bedelAminn inşallah canım. Biz duamızı edelim Rabbim kabul buyursun inşallah. İnanın buradaki ismini bildiğim herkese bilmediklerimede toplu olarak her namazımda dua ediyorum. Hamile arkadaşlarımıza da sağlıklı sıhhatli hayırlı doğumlar diliyorum.
Bende uzun zamandır buraya yazmıyorum. Ben hamile kalınca her şey biticek sanıyordum heh tamam dicem sanıyordum. Ama olmuyormuş öyle . Hep stres devam ediyormuş. Cuma günü ne yazık ki kanamam oldu doktora gittim bebekte bir sıkıntı yok rahimde de kanama alanı yok ama anlamadım işte neden kanama oldu. Doktorumm da çok rahat bir kadın , ben panik o aşırı relax :) takılma öyle ufak tefek şeylere diyip geçti. Sonra jel tortuları hep kahverengi geldi geliyor cuma gününden beri onun için korktum durdum. Yani ne bilim tam böyle ohh diyemedim. Raporluyum evde durdukça da kuruyorum galiba. Doktorum dedi ki sen ğzerine ultrason cihazı taktırıp 24 saat bebekten haber almak istiyorsun ama olmaz böyle sakin ol dua et ve sabret dedi.
Öyle işte aman ne çok konuşasım varmış.
Hakkını helal et Elif’im çenem düştü :)
Benimde kalçam kafam heryerim kalkmıştı :) hiç endişe etme olacağı varsa oluyor canımHaklısın bir de transfer esnasında altına bişi seriyolar ya onu rahat alsınlar diye transferden hemen sonra kalcamı kaldırdım bacaklarımdan güc alıp sonra ben bir kork bir kork böyle yaptım tutmucak diye.. kafa gitti iyice :)
Çok şükür canım tebrik ederim sağlıkla artsın kucağınızda sevin inşâAllahevet verdim 87.7 cikti cok sukur Rabbim yuzumuze bakti insallah isteyen herkese yasatsin kucagima almayi nasip etsin Rabbim
Geliyor canım içeride bekleyince jel sonrası bol yürü ben bulaşık makinesini boşaltıyordum mesela yavaşça:) ya da ortalığı topluyordum pozitiften sonra midem çok bulanmıştı bişey yemediğim için halsiz düştüğümden hiç yürüyemiyordum sıkıp yatıyordum nasıl olsa hep yatıyordum :)Kızlar ya bugünki jel tamamen tortu olarak gelmiş ne yapcam ben
Görünür canım ben pozitiften bir hafta sonra görmüştümSelam Kızlar yarın keseyi görmeye gideceğiz randevum var yücel bey ile ama kafama birşey takılıyor.. son adet tarihim 1 temmuz transfer tarihim 27 temmuz kese görünecek mi şimdi de bu telaş sardıbu grubun en evhamlısı benim gibi geliyor bana birde günseli hoca dosyama not almış değer düşük başladığı içim erken ultrason diye, gerçi bana da 2. Kan sonucu sonrası demişti ama. Yarın transferin 19. Günü oluyor Yani
Siz keseyi ne zaman gördünüz ?
Burda bi arkadaş yazmıştı tek embriyo transferi oldu ama iki kese gözüktü diye :) Rabbim büyük neden olmasın ki bazı merkezlerde öneriyormuş spermler içerde rahmimizi hazırlarmış embriyoyu yabancı madde sanmasın atmasın diye ben denedim mi? Hayır çünkü tüplerim olmadığı için umudum da yok maalesef... :) burası önermiyormuş demiş bazı arkadaşlar dediğim gibi merkeze göre değişiyor hangisi doğru bilmiyoruzKızlar dondurulmuş embriyo transferi öncesi çatlatma iğnesi yapıldığındaki 36 saat sonrasını değerlendirdiniz mi yoksa yasak mı bilemedim
Canım benim Rabbim korusun o evhamlar hiç bitmiyor o kalp atışı sesini duymak herşeye bedelSağlıkla kucağına al inşâAllah kontrolün ne zaman cinsiyetini öğrenmeye az kaldı mâşâAllah
Benimde kalçam kafam heryerim kalkmıştı :) hiç endişe etme olacağı varsa oluyor canım
Çok şükür canım tebrik ederim sağlıkla artsın kucağınızda sevin inşâAllah
Geliyor canım içeride bekleyince jel sonrası bol yürü ben bulaşık makinesini boşaltıyordum mesela yavaşça:) ya da ortalığı topluyordum pozitiften sonra midem çok bulanmıştı bişey yemediğim için halsiz düştüğümden hiç yürüyemiyordum sıkıp yatıyordum nasıl olsa hep yatıyordum :)
Görünür canım ben pozitiften bir hafta sonra görmüştüm
Burda bi arkadaş yazmıştı tek embriyo transferi oldu ama iki kese gözüktü diye :) Rabbim büyük neden olmasın ki bazı merkezlerde öneriyormuş spermler içerde rahmimizi hazırlarmış embriyoyu yabancı madde sanmasın atmasın diye ben denedim mi? Hayır çünkü tüplerim olmadığı için umudum da yok maalesef... :) burası önermiyormuş demiş bazı arkadaşlar dediğim gibi merkeze göre değişiyor hangisi doğru bilmiyoruz
Nasıl sevindim nasıl mutlu olduumm Allahım şükürler olsun kucağına almayıda nasip etsin inşallah gözümüz aydın canım benimAy ben yazayım bari evet tatlım çok şükür pozitif ve herşey yolunda inşallah :)
Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah. B BiYesilBiKahve senin adına cevap verdim ama inan mutluluğunu canı gönülden paylaşıyorum sabredemedim :)
ben yaptım bir sakıncası olacagını sanmıyorum doktorlar her ihtimale karşı belkı ikiz olur diye istemiyor olabilirler ....Önermiyorlar doktorlar canım. Bir arkadaş daha sormuştu Yücel Bey önermiyoruz demişti. Ama yapan var mı bir şey oldu mubir fikrim yok açıkcası.
ben yaptım bir sakıncası olacagını sanmıyorum doktorlar her ihtimale karşı belkı ikiz olur diye istemiyor olabilirler ....
yok canım yaaa sanmıyorum bana özellıkle ilişkiye girme demediler ben de sormadım ... Kafama göre takıldım yane :))Bende öyle düşünüyorum ikiz olmasın diye istemiyorlardır bence. Yoksa ne gibi sakıncası olucak ki. Bilmiyorum enfeksiyon kapma riski var mıdır ?
yok canım yaaa sanmıyorum bana özellıkle ilişkiye girme demediler ben de sormadım ... Kafama göre takıldım yane :))
Amin cnm inş :)) Rabbim bu uğurda maddi manevi emek veren herkesin yardımcısı olsun ... sizin cindsiyet bellı oldu mu? bu arada kanaman olmuştu sanırım sakın korkma benım 2 defa oldu 7 ve 12 haftalıkken ... Ama şükür atlattım sende bol bol dinlen ve bebeğin için güzel şeyler düşünİyi yapmışsın bak prenses seninle :) Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Bizlerede o günleri göstersin inşallah.
Amin cnm inş :)) Rabbim bu uğurda maddi manevi emek veren herkesin yardımcısı olsun ... sizin cindsiyet bellı oldu mu? bu arada kanaman olmuştu sanırım sakın korkma benım 2 defa oldu 7 ve 12 haftalıkken ... Ama şükür atlattım sende bol bol dinlen ve bebeğin için güzel şeyler düşün
Çok sağol canım benim. Sabah kontrolüm vardı her şey yolundaydı çok şükür. Ekstra enerjiğim bugün o yüzden :)Nasıl sevindim nasıl mutlu olduumm Allahım şükürler olsun kucağına almayıda nasip etsin inşallah gözümüz aydın canım benim
Amin canım inşâAllah hep duamdasınSağolasın canım hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşalım evlatlarımıza . Kontrolüm 25’inde inşallah. Sanmıyorum cinsiyet erken gibi çünkü benim doktor biraz garantici ama yinede denerim şansımı sorarım :) sağlıklı sıhhatli olsunda cinsiyet en son aşama.
Amin canım inşâAllah hep duamdasınTabi ki hayırlı sağlıklı evlat olsun ben kendim için hiç merak etmemiştim ve sormayı da düşünmüyorum olunca dr söylerse söyler kız erkek hiç farketmez :) kıyafet falan almak için önemli öğrenince net olarak yoksa Allah'a şükür ne benim ne de eşimin ailesinde öyle bi sıkıntı yok çok şükür
çok sevındım senın adına canım kaç haftalıksın cinsiyet bellı mı?Çok sağol canım benim. Sabah kontrolüm vardı her şey yolundaydı çok şükür. Ekstra enerjiğim bugün o yüzden :)
Defrent tabi ki de benim yerime cevap yazabilirsin. Kimse merakta kalmasın:)
Çok sağol canım.esinde önceden var miydi bu ? Ben hatırlamadım sanki . Inşallah güzel sonuçlar alacaksın Burda herkese o kadar yardımcı oldun ki Rabbim de senin dileğini kabul etsin inşallahTeşekkür ederim hatırlayıp sorduğun için. Iyi olmaya çalışıyorum çok şükür. Eşim varikosel ameliyatı oldu 3 ay dolmak üzere. O nedenle zorunlu bekleme sürecindeyiz. Test vermek için sabırsızlanıyordu ama 3 ay tam dolsun derken sanırım bayram sonuna kaldı. Bu süreçte biraz uzak kalmak icabet burdan arada göz atsam da. Senin de doğum yaptığından haberim var ama yazdım mı hatırlamıyorum. Sanırım yazmadım kusura bakma. Gözün aydın olsun Allah hayırlı evlat etsin hayırlı sağlıklı ömür versin size hep beraber inşallah.
peki kızlar transfer sonrası süreçte ilişki için ne dediler? uzak mı durmak gerek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?