Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkür ederim hatırlayıp sorduğun için. Iyi olmaya çalışıyorum çok şükür. Eşim varikosel ameliyatı oldu 3 ay dolmak üzere. O nedenle zorunlu bekleme sürecindeyiz. Test vermek için sabırsızlanıyordu ama 3 ay tam dolsun derken sanırım bayram sonuna kaldı. Bu süreçte biraz uzak kalmak icabet burdan arada göz atsam da. Senin de doğum yaptığından haberim var ama yazdım mı hatırlamıyorum. Sanırım yazmadım kusura bakma. Gözün aydın olsun Allah hayırlı evlat etsin hayırlı sağlıklı ömür versin size hep beraber inşallah.

Canım benim Rabbim korusun o evhamlar hiç bitmiyor o kalp atışı sesini duymak herşeye bedel Sağlıkla kucağına al inşâAllah kontrolün ne zaman cinsiyetini öğrenmeye az kaldı mâşâAllah
Benimde kalçam kafam heryerim kalkmıştı :) hiç endişe etme olacağı varsa oluyor canım
evet verdim 87.7 cikti cok sukur Rabbim yuzumuze bakti insallah isteyen herkese yasatsin kucagima almayi nasip etsin Rabbim
Çok şükür canım tebrik ederim sağlıkla artsın kucağınızda sevin inşâAllah
Kızlar ya bugünki jel tamamen tortu olarak gelmiş ne yapcam ben
Geliyor canım içeride bekleyince jel sonrası bol yürü ben bulaşık makinesini boşaltıyordum mesela yavaşça:) ya da ortalığı topluyordum pozitiften sonra midem çok bulanmıştı bişey yemediğim için halsiz düştüğümden hiç yürüyemiyordum sıkıp yatıyordum nasıl olsa hep yatıyordum :)
Görünür canım ben pozitiften bir hafta sonra görmüştüm
Kızlar dondurulmuş embriyo transferi öncesi çatlatma iğnesi yapıldığındaki 36 saat sonrasını değerlendirdiniz mi yoksa yasak mı bilemedim
Burda bi arkadaş yazmıştı tek embriyo transferi oldu ama iki kese gözüktü diye :) Rabbim büyük neden olmasın ki bazı merkezlerde öneriyormuş spermler içerde rahmimizi hazırlarmış embriyoyu yabancı madde sanmasın atmasın diye ben denedim mi? Hayır çünkü tüplerim olmadığı için umudum da yok maalesef... :) burası önermiyormuş demiş bazı arkadaşlar dediğim gibi merkeze göre değişiyor hangisi doğru bilmiyoruz

Sağolasın canım hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşalım evlatlarımıza . Kontrolüm 25’inde inşallah. Sanmıyorum cinsiyet erken gibi çünkü benim doktor biraz garantici ama yinede denerim şansımı sorarım :) sağlıklı sıhhatli olsunda cinsiyet en son aşama.

Nasıl sevindim nasıl mutlu olduumm Allahım şükürler olsun kucağına almayıda nasip etsin inşallah gözümüz aydın canım benim

Önermiyorlar doktorlar canım. Bir arkadaş daha sormuştu Yücel Bey önermiyoruz demişti. Ama yapan var mı bir şey oldu mubir fikrim yok açıkcası.
ben yaptım bir sakıncası olacagını sanmıyorum doktorlar her ihtimale karşı belkı ikiz olur diye istemiyor olabilirler ....

ben yaptım bir sakıncası olacagını sanmıyorum doktorlar her ihtimale karşı belkı ikiz olur diye istemiyor olabilirler ....

Bende öyle düşünüyorum ikiz olmasın diye istemiyorlardır bence. Yoksa ne gibi sakıncası olucak ki. Bilmiyorum enfeksiyon kapma riski var mıdır ?

Bende öyle düşünüyorum ikiz olmasın diye istemiyorlardır bence. Yoksa ne gibi sakıncası olucak ki. Bilmiyorum enfeksiyon kapma riski var mıdır ?
yok canım yaaa sanmıyorum bana özellıkle ilişkiye girme demediler ben de sormadım ... Kafama göre takıldım yane :))

yok canım yaaa sanmıyorum bana özellıkle ilişkiye girme demediler ben de sormadım ... Kafama göre takıldım yane :))

İyi yapmışsın bak prenses seninle :) Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Bizlerede o günleri göstersin inşallah.

İyi yapmışsın bak prenses seninle :) Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Bizlerede o günleri göstersin inşallah.
Amin cnm inş :)) Rabbim bu uğurda maddi manevi emek veren herkesin yardımcısı olsun ... sizin cindsiyet bellı oldu mu? bu arada kanaman olmuştu sanırım sakın korkma benım 2 defa oldu 7 ve 12 haftalıkken ... Ama şükür atlattım sende bol bol dinlen ve bebeğin için güzel şeyler düşün

Aminnn inşallah.Cinsiyet belli değil canım 25inde randevu var sanırım o zaman söyler. Bende de aynen 11 haftaşıkken oldu çok korktum ama şimdi iyiyim. Raporluyum evde dinleniyorum. Zaten günde 1 tanede jelim var transferden beri ona devam ediyorum

Nasıl sevindim nasıl mutlu olduumm Allahım şükürler olsun kucağına almayıda nasip etsin inşallah gözümüz aydın canım benim
Çok sağol canım benim. Sabah kontrolüm vardı her şey yolundaydı çok şükür. Ekstra enerjiğim bugün o yüzden :)
Defrent tabi ki de benim yerime cevap yazabilirsin. Kimse merakta kalmasın:)

Amin canım inşâAllah hep duamdasın Tabi ki hayırlı sağlıklı evlat olsun ben kendim için hiç merak etmemiştim ve sormayı da düşünmüyorum olunca dr söylerse söyler kız erkek hiç farketmez :) kıyafet falan almak için önemli öğrenince net olarak yoksa Allah'a şükür ne benim ne de eşimin ailesinde öyle bi sıkıntı yok çok şükür

Aynen canım ne önemi var ki cinsiyetin. Sende benim hep hep dualarımdasın arkadaşım

Çok sağol canım.esinde önceden var miydi bu ? Ben hatırlamadım sanki . Inşallah güzel sonuçlar alacaksın Burda herkese o kadar yardımcı oldun ki Rabbim de senin dileğini kabul etsin inşallah

peki kızlar transfer sonrası süreçte ilişki için ne dediler? uzak mı durmak gerek :)

Tatlım ilk 3 gün önermiyorlar sonrasında bir sıkıntın yoksa serbest normal hayatınıza dönün diyorlar ama biz bu psikolojiyle pek oralarını dusunemiyoruz sanırım :) Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah dualarimizdasiniz herzaman .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…