Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok sağol canım.esinde önceden var miydi bu ? Ben hatırlamadım sanki . Inşallah güzel sonuçlar alacaksın Burda herkese o kadar yardımcı oldun ki Rabbim de senin dileğini kabul etsin inşallah
Evet eşim kendimi bildim bileli var diyor ama ben memorialda ilk tedaviye başladığımızda öğrendim. Aslında ilk dosya sebepsiz görünürken şiddetli erkek faktörüne dönüştü. İlk tedavi öyle karambole gitti ama 2. öncesi ameliyat olsun çok istedim eşim ameliyatı geçtim doktora görünmeye bile yanaşmadi. Semra hoca da önermedi gerek yok dedi. 2.tedavi sürecini biliyorsun... Dış gebelik ve ameliyat sonrası zaten 6 ay zorunlu bekliyecegiz o da olsun şu ameliyatı o sorun da ortadan kalksın dedim yine yanaşmadı doktora görünmeye bile. Yani yaşadıklarıma ayrı üzülüyorum onun bu tavrına ayrı üzülüyorum kimseye bişey anlatamıyorum ayrı üzülüyorum. Dedim işin maddi yükünü o çekiyor çok şükür yumurtam var sağlıklı embriyo buluyor artık ona bişey demiycem. 3.tedaviyi olduk martta. 13 yumurtadan tek blast genetiğe gitti o da mozaik geldi. Durum böyle olunca hoca ile görüşmede eşimden tekrar tahlil istediler. Kötü olan değerlerimiz iyice dibe vurmuş. Neyse o görüşmede eşim artık benim haklılığımı anlamış oldu biraz daha ve biz 5 farklı doktorla görüştük. Hepsi istisnasız ameliyat dedi ki buna memorial ın androloğu Murat hoca da dahil. Şu son tedaviden önce yönlendirselermiş hiç değilse dedi hatta. Bakırcıoğlu na gittik mesela anlatıyorum süreci adam ikinciyi de mi denediniz diyo şaşkınlıkla yok dedim 3. yü de denedik. Neyse çok uzattım başlangıçta 3.1mm olan varikosel olmuş 4.2mm değerler hepten perişan. 1.5 milyona düşmüş ileri hız %1 e. Benim ameliyatın 6 ayı doldu eşim anca ameliyat oldu. Artık bundan sonraki süreç nasıl olacak hiç bilemiyorum. Hayırlısı artık. Teşekkürler iyi dileklerin için.

Arkadaşlar bana bir akıl verin hastaneyi aradım bugün embriyolarımızın dördüncü günü üç tane embriyomız vardı iki tanesinin kalitesi iyiymiş bir tanesi biraz daha geriden geliyor dedi şimdi doktorumuz biz de Pgt önerdi daha önce ki tüp bebeklerde yaptırdığımız Pgtlerde kromozom anomalilerine rastlandı fakat hiçbir zaman embriyolarımız kaliteli olmadı ve beşinci günde gelişimini tamamlamamıştı.altıncı ve yedinci gün embriyoları vardı şimdi iyi gidiyor deniyor ve kaliteli deniyor sizce p gt yaptırmalı mıyım yoksa taze transfer mı istemeliyim bana bir akıl verin ne olur

Defrent cım sen hala sayfayı bekliyorsun maşallah sana. Senin doğum yaklaşmış olması lazım. Nasılsın kaçıncı haftadasın heyacan hazırlıklar ne durumda?

Canım benim mesajlarını okudum xra221 in de dediği gibi çok emeğin var burada üstümüzde Rabbim sizin de emeklerinizin karşılığını verecek inşallah çok içten inanıyorum buna .

Evet hala buralardayım sanırım olmaya da devam edeceğim :)
34+3 deyiz az kaldı hayirlisiyla . Sıcaklar bunaltıcı oluyor bu zamanlar da ondan sıkıntılarım var ama çok şükür bi sorunumuz yok herşey yolunda canım.

Tatlım inan bu zor bir karar hem maddi hem manevi eşinle karar vermelisiniz diye düşünüyorum.

Maşallah diyelim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Burdaki muhabbet destek çok kıymetli. Herkes belli bir mücadelenin içinde. Her an herkes farklı bir stresle iyi veya kötü bişeyler yaşayabiliyor. Her gün mutlu olan da var dibe vuran da. Çaresiz bişeyler soran da. Aslında cevap bekleyen sorular ya da tartışılan mevzular gördüğümde yazmak istiyorum ama elim varmıyor çok zaman. Sizin durum ne diye soracak yine birileri diye. Hep diyorum kötü örneğim hikayemi anlatmak ancak moralini bozacak birilerinin. Ondan ziyade ben kötü oluyorum baştan yaşıyorum hepsini...
İnşallah güzel şeyler yazacağım/ yaşayacağım günler de yakındır.

Canım benim o kadar haklısın ki üstüne söylenecek söz yok gerçekten .

Rabbim tez zaman da güzel günleri yaşatsın sana inşallah .

Burda 5.gün veya 6.gün blast olmuşsa embriyo ancak o zaman biopsi alıyorlar pgt için. Yani gelişimini tamamlamamışsa yani blastokist görünümüne ulaşmamışsa direk transfer öneriyorlar ki bunun için jele falan başlamış olmanız lazım.
Pgt için ücretlendirmeyi en son nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Normal şartlarda güncel döviz kuru üzerinden hesapliyorlardi ama şimdi de o şekilde ise dolar aldı başını gitti cidden çok para. Ama yine de eğer pgt için uygun derlerse yaptırmanız iyi olur diye düşünüyorum daha önce bu tür sorunlar yaşadığınız için.

Selam, biz pgt yaptırdık yaşımız 26 ve kromozomlarımızla ilgili testlerimiz normal olmasına ragmen. 6 tane 5.gün embriyosu gitti 3ü sağlıklı geldi biri mozaik ikisi kromozomal anomali. Ve tek tek su hafta düserdi bunlar olsaydı gibi acıkladılar. İyi ki yaptırmısız diyorum. Buarada pgtde cok yüklü miktar ödediğimizden 5 yıllık dondurma icin 2 embriyoya 850 tl ödedik. He bir de gec gelişene canını sıkma

Kızlar merhaba bu hafta nasıl geçti şu cuma günü yavaş yavaş illeriyor ben mi anlamadım ...Cumartesi eve döndükten sonra hep uzandım oturdum ev içinde ufak ufak bişler yapmaya başladım tabi eşimden kayınvaliden izin çıktığı kadar :) ilk üç gün şiddetli ağrılarım lavabaya çıkamamıştım sonra kavrulmmaış kabak çekirdeği kayısı kompstosu içtim . kendimi dinlememeye çalıştım ama adet ağrısı gibi kısa süreli agrılar oldu gögüsler şiş balon gibi oldu :)))))eşim en büyük destekçim kayınvalidem kayınbederim şimdiden alıştırdı bile kendilerini onlar öyle düşündükçe içim bir tuhaf oluyor inşallah pozitif olur da üzülmeyiz diye kendimi kitap okumaya , müzik dinlemeye filmler dizilere verdim .bir kaç hareketten dolayı yanlış yaptıımmı acaba diye düşündüm inşallah bebeğimi ürkütüp korkutmamışdır . düşünmemek için canım arkadaşım benim her zaman yanımda olduğu için teşekkür ediyorum @kanaryamm Allah sanada en kısa zamanda kucagını boş bırakmasın . İyiki birbirimizi anladığımız bir grubumuz var çok teşekkür ederim .bugün daha rahattım gögüsler indi gibi adet agrısı belrtide yok iyi mi blmiyorum içim rahat tabiki herşeyin hayırlısı olsun ne diyeyim :.

Ay içimiz çıktı para vermekten. Allahın zoruna gitmesin..ama çok pahalı herşey. Tutup da sonra kaybetmek de istemem. Yarın karar vermemiz lazım. Offf off
Bende 5 tane gönderdim 2 tane sağlıklı pgt sonucları hiç belli olmuyomus geç gelişen de sağlıklı cıkabiliyomuş bu arada sonradan ben genetik yaptırmıştım bisey cıkmadı yalnız eşim bıkmıştı artık o istemedi yaptırmadı genetik.bizde cok zorlandık ödemede ama şimdi iyiki yaptırmısım diyorum transferde diğer embriyo için sadece bakım parası 850 alcaklarmış.pgt ücretide en son 295 dolardı en hayırlı kararı alırsın inşallah

Nasıl hissediyosun bende hicbisi yok, sadece jelde biraz kahverengilik oluyor bazen
Ben de o bile Yok:)) temiz, sabahları karnım çok şiş oluor rahatsız. Gün içinde arada bel veya karın ağrısı oluor regldekine benzer gibi ama çok hafif uzun sürmüyor. Belirtiler için erken sanırım tutunuorlarmıdır sence bugün

Rabbim korur onları merak etme :) güzel hayırlı Haberlerini bekliyoruz yarın inşşalah . Güldür yüzümüzü :) bugün idrar testi yapacakmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…