Semra hocaya güven , İnan o sektördeki duayenlerin başında geliyor. Rabbim yardımcın olsun elbet senin de sabahın olacak arkadaşımBu yazdıklarınızı çok iyi biliyorum en başından beri. Bizim olaylar biraz farklı gelişti. Uzun uzun tekrar yazmak istemiyorum şimdi çok yakından biliyor bi çok arkadaş. 2 yıldır çabalıyoruz benim bilmem bi anlam ifade etmiyor. Karşınızda Semra hoca gibi bir ekol olunca senin ismin şu dese ikna olacak durumda oluyor fazla araştırmayan biri. Ha şundan da şüphem yok genelde ne diyorsa cidden durum öyle çıkıyor nokta atışı yapıyor hoca. Karşısında çok soru soran söylediğine itiraz eden biri olunca da bu durumdan hoşlanmıyor. Bunu yaşadık 2.tedavi öncesinde. Ve eşim de bu durumdan rahatsız oldu bana daha çok kızdı. Karşında kim var ondan daha mı iyi bileceksin. Kendi dediğini kabul ettirmeye çalışıyorsun koskoca prof hocaya diye.
Neyse çok uzattım yine. 2 yıldır burdayız. Süreçteki her ayrıntıyı doktorla görüştük en son dosya üzerinden. Her ayrıntının gözden kaçan en ufak şeyin farkında olduğumu gördü doktor da eşim de. Cevabı yok cidden çok sorumun ve ben bunları hocaya sorma ihtiyacı duymadım yine aynı negatif atmosferi yaşamamak için. Yeni bir tedavi ne zaman olabilecek bilmiyorum ama yine burdayım gidecek güvenecek başka alternatifim yok. Benimki de böyle bir imtihan. Allah kaybedenlerden etmesin.
senin transferin olmustu dimi arkadasimKızlar ya jel kahverengi geri gelmiş korkuyorumm
Evet salı günü oldu canımmsenin transferin olmustu dimi arkadasim
Evet salı günü oldu canımm
normalde kahve rengi ve pembemsi gelebilirmis jel geriye ve suan senin lekelenmen bile normal jelden sonra yavas yavas en az 15 dk yuru benim lekelenmem ve jelin renginde deisiklik hoc olmadi ama senin gibi olan cok insan var agrin varmiEvet salı günü oldu canımm
Kuzum ya ağrın varmıydı peki senin ne zaman başlamıştınormalde kahve rengi ve pembemsi gelebilirmis jel geriye ve suan senin lekelenmen bile normal jelden sonra yavas yavas en az 15 dk yuru benim lekelenmem ve jelin renginde deisiklik hoc olmadi ama senin gibi olan cok insan var agrin varmi
Valla öyle bir haldeyim ki sanırım jel tortusu kahverengiCanım jelin tortusu mu khverengi geliyor yoksa akıntın mı kahverengi ?
Semra hocaya güvenmesem burda olmam. Ama onun sözünden çıktık ameliyat olduk. O son görüşmemizde bilr hala doğal gebelik beklenecekse olsun da burda 8-10 yumurta için gerek yok dedi yine. Semra hocaya güveneceğiz tabi ama onun alanı dışında bir durum varsa konunun uzmanına gideceğiz. O bir kere siz bir urulogla görüşün dese işler bu kadar sarpa sarmayacaktı.Semra hocaya güven , İnan o sektördeki duayenlerin başında geliyor. Rabbim yardımcın olsun elbet senin de sabahın olacak arkadaşım
Ya biraz fazla mı yürüyorum acaba yat yat sırtım ağrıyor diye mesela evdeyim güya ama sık sık yürüyorum yine de tortu geliyornormalde kahve rengi ve pembemsi gelebilirmis jel geriye ve suan senin lekelenmen bile normal jelden sonra yavas yavas en az 15 dk yuru benim lekelenmem ve jelin renginde deisiklik hoc olmadi ama senin gibi olan cok insan var agrin varmi
Biz kaan aydosa gittik eşimde de varikosel var 2016da grade 2 idi. Kaan aydos gerek yok elle gelmiyor dediSemra hocaya güvenmesem burda olmam. Ama onun sözünden çıktık ameliyat olduk. O son görüşmemizde bilr hala doğal gebelik beklenecekse olsun da burda 8-10 yumurta için gerek yok dedi yine. Semra hocaya güveneceğiz tabi ama onun alanı dışında bir durum varsa konunun uzmanına gideceğiz. O bir kere siz bir urulogla görüşün dese işler bu kadar sarpa sarmayacaktı.
Valla öyle bir haldeyim ki sanırım jel tortusu kahverengi
Ay rahatladım inan korktum acaba düştü mü embriyo diyeKorkma o zaman canım bak benimde son 1 haftadır öyle parça parça kahverengi jel tortusu geliyor. Havayla temas edince renk değişiyormuş.
Bizim ilk ultrasonda grade 4 yazıyordu 3.1mmdi. Sayı mlde 5 milyon ileri hareket %3 toplam hareket %30 civarı çıkıyordu morfoloji hep sıfır. Son testte sayı mlde 1.5 milyon ileri hareket %1 toplam hareket 12 çıktı. Varikosel 4.2 mm olmuş. Zaten ele geliyordu önce de. Her varikosel ameliyat gerektirmez bunun bi çok kriteri var uzun uzun yazmak istemiyorum şimdi. Biz kesin kesin ameliyatlık durumda idik ama eşime laf anlatamadım.Biz kaan aydosa gittik eşimde de varikosel var 2016da grade 2 idi. Kaan aydos gerek yok elle gelmiyor dedi
Kahverengi hatta siyahımsı bile olsa normal ama pembe kırmızı gibi taze kan rengi olursa o zaman kork ve hemen en yakın kadın doğum acile gidip progesteron igne yaptırt. Aklında olsun.Ay rahatladım inan korktum acaba düştü mü embriyo diye
Canım haklısın stresinde korkularında. Çok k emek harcıyoruz. Doktor haklı ama tabii birşeyi kaçırıyorlar onlar için bu iş, ama bizim hayatımızın merkezine oturuyor bu konu. Napalım endişeleniyoruz. Ama dediğin gibi doğana kadar oh diyemiyor insan galiba. Dua edip, Allah'a teslim olacağız. Kurma evde, kurcalama. Sürekli kanaması akıntısı olan oluyor. Benim hamileliğimde biraz lekelenmeler olurdu, doktorum bakardı heh tamam rahimde kanama bölgesi yok deyip rahatlardı. Bu işin standardı da yok. O yüzden kendini bunaltma. Allah sağlık sıhhatle yavrunu kucağına versin inşallah. Bak nerdeyse cinsiyet öğreneceksin :)Aminn inşallah canım. Biz duamızı edelim Rabbim kabul buyursun inşallah. İnanın buradaki ismini bildiğim herkese bilmediklerimede toplu olarak her namazımda dua ediyorum. Hamile arkadaşlarımıza da sağlıklı sıhhatli hayırlı doğumlar diliyorum.
Bende uzun zamandır buraya yazmıyorum. Ben hamile kalınca her şey biticek sanıyordum heh tamam dicem sanıyordum. Ama olmuyormuş öyle . Hep stres devam ediyormuş. Cuma günü ne yazık ki kanamam oldu doktora gittim bebekte bir sıkıntı yok rahimde de kanama alanı yok ama anlamadım işte neden kanama oldu. Doktorumm da çok rahat bir kadın , ben panik o aşırı relax :) takılma öyle ufak tefek şeylere diyip geçti. Sonra jel tortuları hep kahverengi geldi geliyor cuma gününden beri onun için korktum durdum. Yani ne bilim tam böyle ohh diyemedim. Raporluyum evde durdukça da kuruyorum galiba. Doktorum dedi ki sen ğzerine ultrason cihazı taktırıp 24 saat bebekten haber almak istiyorsun ama olmaz böyle sakin ol dua et ve sabret dedi.
Öyle işte aman ne çok konuşasım varmış.
Hakkını helal et Elif’im çenem düştü :)
Maşallah çok güzel haber!Kızlar hastaneden aradılar. 3. Güne olan 3 embriyomuz devam ediyormuş. Günü ile uyumlu kaliteleri de gayet iyi dediler başka detay vermediler allahıma şükür bir de beşinci günü gördüler mi benden iyisi yok
Bir güzel haber daha maşallah!evet verdim 87.7 cikti cok sukur Rabbim yuzumuze bakti insallah isteyen herkese yasatsin kucagima almayi nasip etsin Rabbim
Kızlar kullandıkça bazen topluca kocaman geliyordu benim. Normal yani endişe etmeyin. Zaten sizi tedavi edecek dozu ona göre fazlası ile koyuyorkar bu tarz kullanım zorluğu olan ilaçlarda be hastanın alacağı miktarlar hep analizle bakılıyor. Ben ilaç firmasında çalışıyorum, buna benzer çalışmaları çok yaptım zamanında. Açılın ben kimyagerim, bana güvenin :)Hiç merak etme canım çok normal ben mesela 12 haftadır kullanıyorum son 1 haftadır her gün geliyor tortu öncesinde haftada 1 kez gelirdi sadece.
Kızlar kullandıkça bazen topluca kocaman geliyordu benim. Normal yani endişe etmeyin. Zaten sizi tedavi edecek dozu ona göre fazlası ile koyuyorkar bu tarz kullanım zorluğu olan ilaçlarda be hastanın alacağı miktarlar hep analizle bakılıyor. Ben ilaç firmasında çalışıyorum, buna benzer çalışmaları çok yaptım zamanında. Açılın ben kimyagerim, bana güvenin :)
Ben de transfer için 4 gündür kullanıyorum henüz az az geliyor. Kullandıktan sonra saçma sapan hareketler yapıyorum dağılsım emsin diye tabii transferden sonra ancak efendi hareketlerle yürüyeceğim sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?