Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Semra hocaya güven , İnan o sektördeki duayenlerin başında geliyor. Rabbim yardımcın olsun elbet senin de sabahın olacak arkadaşım

Evet salı günü oldu canımm
normalde kahve rengi ve pembemsi gelebilirmis jel geriye ve suan senin lekelenmen bile normal jelden sonra yavas yavas en az 15 dk yuru benim lekelenmem ve jelin renginde deisiklik hoc olmadi ama senin gibi olan cok insan var agrin varmi

normalde kahve rengi ve pembemsi gelebilirmis jel geriye ve suan senin lekelenmen bile normal jelden sonra yavas yavas en az 15 dk yuru benim lekelenmem ve jelin renginde deisiklik hoc olmadi ama senin gibi olan cok insan var agrin varmi
Kuzum ya ağrın varmıydı peki senin ne zaman başlamıştı

Semra hocaya güven , İnan o sektördeki duayenlerin başında geliyor. Rabbim yardımcın olsun elbet senin de sabahın olacak arkadaşım
Semra hocaya güvenmesem burda olmam. Ama onun sözünden çıktık ameliyat olduk. O son görüşmemizde bilr hala doğal gebelik beklenecekse olsun da burda 8-10 yumurta için gerek yok dedi yine. Semra hocaya güveneceğiz tabi ama onun alanı dışında bir durum varsa konunun uzmanına gideceğiz. O bir kere siz bir urulogla görüşün dese işler bu kadar sarpa sarmayacaktı.

Ya biraz fazla mı yürüyorum acaba yat yat sırtım ağrıyor diye mesela evdeyim güya ama sık sık yürüyorum yine de tortu geliyor

Biz kaan aydosa gittik eşimde de varikosel var 2016da grade 2 idi. Kaan aydos gerek yok elle gelmiyor dedi

Biz kaan aydosa gittik eşimde de varikosel var 2016da grade 2 idi. Kaan aydos gerek yok elle gelmiyor dedi
Bizim ilk ultrasonda grade 4 yazıyordu 3.1mmdi. Sayı mlde 5 milyon ileri hareket %3 toplam hareket %30 civarı çıkıyordu morfoloji hep sıfır. Son testte sayı mlde 1.5 milyon ileri hareket %1 toplam hareket 12 çıktı. Varikosel 4.2 mm olmuş. Zaten ele geliyordu önce de. Her varikosel ameliyat gerektirmez bunun bi çok kriteri var uzun uzun yazmak istemiyorum şimdi. Biz kesin kesin ameliyatlık durumda idik ama eşime laf anlatamadım.

Jalapenoo sen yazınca sayfanın farklı bir havası oluyor. Bilmiyorum en başından beri öyle hissediyorum. Her zaman söylediğim gibi temenni ettiğim gibi umarım en kısa zamanda hatta bence bu sene tüümm bu tecrübelerden sonra hamilelik tecrübelerini paylaşmak nasip olsun yine bu sayfada.
Hiç eksik olma var ol inşallah..

Canım haklısın stresinde korkularında. Çok k emek harcıyoruz. Doktor haklı ama tabii birşeyi kaçırıyorlar onlar için bu iş, ama bizim hayatımızın merkezine oturuyor bu konu. Napalım endişeleniyoruz. Ama dediğin gibi doğana kadar oh diyemiyor insan galiba. Dua edip, Allah'a teslim olacağız. Kurma evde, kurcalama. Sürekli kanaması akıntısı olan oluyor. Benim hamileliğimde biraz lekelenmeler olurdu, doktorum bakardı heh tamam rahimde kanama bölgesi yok deyip rahatlardı. Bu işin standardı da yok. O yüzden kendini bunaltma. Allah sağlık sıhhatle yavrunu kucağına versin inşallah. Bak nerdeyse cinsiyet öğreneceksin :)

evet verdim 87.7 cikti cok sukur Rabbim yuzumuze bakti insallah isteyen herkese yasatsin kucagima almayi nasip etsin Rabbim
Bir güzel haber daha maşallah!
Çok seviniyorum burada pozitiflere. Dışarda etrafımdakilere bu kadar sevinemiyorum ama burada duyunca umut doluyorum, bi boynu büküğün daha yüzü güldü diyorum. Allah bizim de boynunu bükük bırakmasın inşallah

Hiç merak etme canım çok normal ben mesela 12 haftadır kullanıyorum son 1 haftadır her gün geliyor tortu öncesinde haftada 1 kez gelirdi sadece.
Kızlar kullandıkça bazen topluca kocaman geliyordu benim. Normal yani endişe etmeyin. Zaten sizi tedavi edecek dozu ona göre fazlası ile koyuyorkar bu tarz kullanım zorluğu olan ilaçlarda be hastanın alacağı miktarlar hep analizle bakılıyor. Ben ilaç firmasında çalışıyorum, buna benzer çalışmaları çok yaptım zamanında. Açılın ben kimyagerim, bana güvenin :)
Ben de transfer için 4 gündür kullanıyorum henüz az az geliyor. Kullandıktan sonra saçma sapan hareketler yapıyorum dağılsım emsin diye tabii transferden sonra ancak efendi hareketlerle yürüyeceğim sadece :)

Ben hesapladımda canım yaklaşık 12 haftasıe kullanıyorum. Artık ben makineye bağldım salla ucunu kopar ve yerleştir sık:) ama o kahverengilikleri görünce bende hiç hoşlanmamıştım. Beyaz gelsin istediği kadar ama o kahveler gelmesin :) nasıl renk değiştiriyor ki içeride rahim nerden hava alıyor hiç anlamadım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…