Canım biraz stres çekmişsin sen de herşey daha iyi olur inşallah sizin için. Erkekler de etkileniyor bu süreçlerde bazen doktorlar ve hatta biz bile onları unutabiliyoruz. Hakkınızda hayırlısı olsun, önce Allah'a sonra birbirinize sıkı sıkı tututunun inşallahEvet eşim kendimi bildim bileli var diyor ama ben memorialda ilk tedaviye başladığımızda öğrendim. Aslında ilk dosya sebepsiz görünürken şiddetli erkek faktörüne dönüştü. İlk tedavi öyle karambole gitti ama 2. öncesi ameliyat olsun çok istedim eşim ameliyatı geçtim doktora görünmeye bile yanaşmadi. Semra hoca da önermedi gerek yok dedi. 2.tedavi sürecini biliyorsun... Dış gebelik ve ameliyat sonrası zaten 6 ay zorunlu bekliyecegiz o da olsun şu ameliyatı o sorun da ortadan kalksın dedim yine yanaşmadı doktora görünmeye bile. Yani yaşadıklarıma ayrı üzülüyorum onun bu tavrına ayrı üzülüyorum kimseye bişey anlatamıyorum ayrı üzülüyorum. Dedim işin maddi yükünü o çekiyor çok şükür yumurtam var sağlıklı embriyo buluyor artık ona bişey demiycem. 3.tedaviyi olduk martta. 13 yumurtadan tek blast genetiğe gitti o da mozaik geldi. Durum böyle olunca hoca ile görüşmede eşimden tekrar tahlil istediler. Kötü olan değerlerimiz iyice dibe vurmuş. Neyse o görüşmede eşim artık benim haklılığımı anlamış oldu biraz daha ve biz 5 farklı doktorla görüştük. Hepsi istisnasız ameliyat dedi ki buna memorial ın androloğu Murat hoca da dahil. Şu son tedaviden önce yönlendirselermiş hiç değilse dedi hatta. Bakırcıoğlu na gittik mesela anlatıyorum süreci adam ikinciyi de mi denediniz diyo şaşkınlıkla yok dedim 3. yü de denedik. Neyse çok uzattım başlangıçta 3.1mm olan varikosel olmuş 4.2mm değerler hepten perişan. 1.5 milyona düşmüş ileri hız %1 e. Benim ameliyatın 6 ayı doldu eşim anca ameliyat oldu. Artık bundan sonraki süreç nasıl olacak hiç bilemiyorum. Hayırlısı artık. Teşekkürler iyi dileklerin için.
Kafana takma herkeste benzer şeyler. Kendini de minnoşu da strese sokma lütfenBeyaz renge alışmıştım tortularda ama kahverengilik olunca korktum. Yürüyorum artık tam dk tutup 15 20 dk yürüyorım:)
Canım o kadar tabii ayrıntısını bilemiyoruz ama içeride neler var nelet. Birşeyle etkileşime girip renk atıyor olabilir, hafif yerleşme bs kanamaları oluo kremi renklendirenilir vs. Çok aşırı üzerine düşünmemek lazım sanki. Yazılanı söyleneni yapacağız, gerisi Allah'a kalmış. Zaten krengi gelmesin vs diye biz ne yapabiliriz ki? Hiçç. O yüzden bari kendimizi strese sokmayalım diyorum, başarabilirsek tabiiBen hesapladımda canım yaklaşık 12 haftasıe kullanıyorum. Artık ben makineye bağldım salla ucunu kopar ve yerleştir sık:) ama o kahverengilikleri görünce bende hiç hoşlanmamıştım. Beyaz gelsin istediği kadar ama o kahveler gelmesin :) nasıl renk değiştiriyor ki içeride rahim nerden hava alıyor hiç anlamadım:))
Amiiin canım amincok saol Allah razi olsun biz burda dert ortagiyiz cunku bizi bir biz anlariz baskasi anlamaz cektigimiz acilari biliyoruz rabbim hepimizin kucaklarini doldursuinsllah
ya ben naturel falan pek anlamiyorum ben estrofem hap ta kullaniyorum bide jel kullaniyorum naturel mi oluyoNaturel transfer ozaman seninkide..niye bana günde bir dedilerki ozaman telefonla söylediler 2 kere de sordum aslında ama yanlışlık olmasın başka naturel transfer olanlar size günde kaç kere verildi jel
oyle bi bilgi vermiyolar zaten transfer gunu saba embriyonun resmi olan bi evrak veriyolar orda yaziyo hepsi canimYa bana embriyolojıyi bilgi almak için aradığımda hiç yokk 5 aa yok 5 bb falan bişey demiyorlar.Kalitesi iyi diyip kapatıyolar
ben hiç hap fln kullanmadım bu süreçte sadece folik asit naturel o şekilde galiba bugün rulid prednol ve jel başladım hepsi günde bir tane transfer pazartesi olcakya ben naturel falan pek anlamiyorum ben estrofem hap ta kullaniyorum bide jel kullaniyorum naturel mi oluyo
Opu sonrası bana da günde 2 kez demişlerdi ama şiimdi bir kez dediler bugün sabah yaptım acaba akşamda yapıyımmı ki sonra bi yanlışlık varsa bide yarın banada 2 kez derlerse ne yapsamCanım benim de naturel ama günde 2 kez başlamıştım transferden önce, hala da günde 2 kez kullanıyorum
Bİze ilk üç ay ve son üç ay yasak demişlerdipeki kızlar transfer sonrası süreçte ilişki için ne dediler? uzak mı durmak gerek :)
Canım Rabbim yüzünü güldürsün inşâAllah ne çok şey yaşamışsın sende benim gibi... umarım doğal yolla gelir minnakta dizi masraftan kurtarırEvet eşim kendimi bildim bileli var diyor ama ben memorialda ilk tedaviye başladığımızda öğrendim. Aslında ilk dosya sebepsiz görünürken şiddetli erkek faktörüne dönüştü. İlk tedavi öyle karambole gitti ama 2. öncesi ameliyat olsun çok istedim eşim ameliyatı geçtim doktora görünmeye bile yanaşmadi. Semra hoca da önermedi gerek yok dedi. 2.tedavi sürecini biliyorsun... Dış gebelik ve ameliyat sonrası zaten 6 ay zorunlu bekliyecegiz o da olsun şu ameliyatı o sorun da ortadan kalksın dedim yine yanaşmadı doktora görünmeye bile. Yani yaşadıklarıma ayrı üzülüyorum onun bu tavrına ayrı üzülüyorum kimseye bişey anlatamıyorum ayrı üzülüyorum. Dedim işin maddi yükünü o çekiyor çok şükür yumurtam var sağlıklı embriyo buluyor artık ona bişey demiycem. 3.tedaviyi olduk martta. 13 yumurtadan tek blast genetiğe gitti o da mozaik geldi. Durum böyle olunca hoca ile görüşmede eşimden tekrar tahlil istediler. Kötü olan değerlerimiz iyice dibe vurmuş. Neyse o görüşmede eşim artık benim haklılığımı anlamış oldu biraz daha ve biz 5 farklı doktorla görüştük. Hepsi istisnasız ameliyat dedi ki buna memorial ın androloğu Murat hoca da dahil. Şu son tedaviden önce yönlendirselermiş hiç değilse dedi hatta. Bakırcıoğlu na gittik mesela anlatıyorum süreci adam ikinciyi de mi denediniz diyo şaşkınlıkla yok dedim 3. yü de denedik. Neyse çok uzattım başlangıçta 3.1mm olan varikosel olmuş 4.2mm değerler hepten perişan. 1.5 milyona düşmüş ileri hız %1 e. Benim ameliyatın 6 ayı doldu eşim anca ameliyat oldu. Artık bundan sonraki süreç nasıl olacak hiç bilemiyorum. Hayırlısı artık. Teşekkürler iyi dileklerin için.
Canım çok güzel beklemek :) stres yapma bol bol dua etKızlar merhaba bu hafta nasıl geçti şu cuma günü yavaş yavaş illeriyor ben mi anlamadım ...Cumartesi eve döndükten sonra hep uzandım oturdum ev içinde ufak ufak bişler yapmaya başladım tabi eşimden kayınvaliden izin çıktığı kadar :) ilk üç gün şiddetli ağrılarım lavabaya çıkamamıştım sonra kavrulmmaış kabak çekirdeği kayısı kompstosu içtim . kendimi dinlememeye çalıştım ama adet ağrısı gibi kısa süreli agrılar oldu gögüsler şiş balon gibi oldu :)))))eşim en büyük destekçim kayınvalidem kayınbederim şimdiden alıştırdı bile kendilerini onlar öyle düşündükçe içim bir tuhaf oluyor inşallah pozitif olur da üzülmeyiz diye kendimi kitap okumaya , müzik dinlemeye filmler dizilere verdim .bir kaç hareketten dolayı yanlış yaptıımmı acaba diye düşündüm inşallah bebeğimi ürkütüp korkutmamışdır . düşünmemek için canım arkadaşım benim her zaman yanımda olduğu için teşekkür ediyorumStrongmom_ Allah sanada en kısa zamanda kucagını boş bırakmasın . İyiki birbirimizi anladığımız bir grubumuz var çok teşekkür ederim .bugün daha rahattım gögüsler indi gibi adet agrısı belrtide yok iyi mi blmiyorum içim rahat tabiki herşeyin hayırlısı olsun ne diyeyim :.
Çok geçmiş olsun canım benim de 11 haftalık kaybım var kalbi durduğu için kürtaj oldum bende yaşadığın acıyı öyle iyi anlıyorum ki...Evet ilaçları başladılar her ihtimale karşı transfer yapılabilir diye.fakat benim kafamı kurcalayan şu ki; semra hanımın pgt istemesinin sebebe doğal yolla yaşadığım düşükle sonuçlanan 2 gebelik ve sonrasındaki 2 tüp bebek denemesindeki pgt sonuçları 1 i kedi gözü sendromu diğeri down sendromlu çıkmıştı. Bu durumda biyopsi alınamayan embriyoyu transfer etmeleri riskli değil mi? Benim 3 aylık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. Yaşadığım acıyı anlatamam. O bu riske girmeyi göze alınca ben de kaliteli olursa yaptırmasak mı diye geçirdim aklımdan. Neyseki gerçek hayata döndüm. Acılarımı hatırlayınca. Biyopsi alınabilecek tüm emnriyoların pgt sini yaptıracağım..
O bel ağrısı ah bende de olmuştu ve pozitif almıştım inşâAllah sende pozitifi görürsün:)Üfff az önce benimde jel ucu minicik kahve oldubir de karnım belim ağrıoo, normal mi ki yaaa, tutunmada ağrırmı ki ;(
Bende jeli hep günde bi kere kullandımNaturel transfer ozaman seninkide..niye bana günde bir dedilerki ozaman telefonla söylediler 2 kere de sordum aslında ama yanlışlık olmasın başka naturel transfer olanlar size günde kaç kere verildi jel
a anBİze ilk üç ay ve son üç ay yasak demişlerdi
Canım Rabbim yüzünü güldürsün inşâAllah ne çok şey yaşamışsın sende benim gibi... umarım doğal yolla gelir minnakta dizi masraftan kurtarır
Canım çok güzel beklemek :) stres yapma bol bol dua et
Çok geçmiş olsun canım benim de 11 haftalık kaybım var kalbi durduğu için kürtaj oldum bende yaşadığın acıyı öyle iyi anlıyorum ki...turner sendromu çıktı genetiğe yolladık biz. benimde dondurulmuş emriyolarlm var semra hanım her genetik bozukluk tekrar etmez dedi inşâAllahta öyle olur çünkü maddi olarak pgt için hiç hazır değiliz sizin içinde herşey güzel olsun İnşâAllah
O bel ağrısı ah bende de olmuştu ve pozitif almıştım inşâAllah sende pozitifi görürsün:)
İnşallah tatlım ya umut oldun bana şimdi moralim bozuktu:) regldeki gibi bir ağrımıydı karın şişkinliğin varmıydıı
Bende jeli hep günde bi kere kullandım
Transfer gününsöyleyecekelr cnmYa bana embriyolojıyi bilgi almak için aradığımda hiç yokk 5 aa yok 5 bb falan bişey demiyorlar.Kalitesi iyi diyip kapatıyolar
Rabbim muvaffak eylesinKızlar bugün keseyi gördük ve ailelerimize haber verdik 10. Yılımızda mucizemiz bize geldi. Haftaya kalp atışı yine heyecan yine bekleyiş.. Bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun.. hepinize dua ediyorum isteyen herkese rabbim bu Sevinci yaşatsın
Canım o zaman biz bişey bilmiyoruz takip eden dr kürtajdan sonra patolojiye parça göndermedi. Ama kromozom anomalisi olmuştur %99 u bu sebebten düşüyor dedi. Eşimle benden genetik ve yine benden pıhtılaşma testleri istedi. yaptırdık. Sonuçlar normal çıktı.
Canım o kadar tabii ayrıntısını bilemiyoruz ama içeride neler var nelet. Birşeyle etkileşime girip renk atıyor olabilir, hafif yerleşme bs kanamaları oluo kremi renklendirenilir vs. Çok aşırı üzerine düşünmemek lazım sanki. Yazılanı söyleneni yapacağız, gerisi Allah'a kalmış. Zaten krengi gelmesin vs diye biz ne yapabiliriz ki? Hiçç. O yüzden bari kendimizi strese sokmayalım diyorum, başarabilirsek tabii
Gözün aydın canım inşallah o tembel teneke de yetişir ve hepsi sağlıklı gelirKızlar kızlar canım kızlar 3 embriyomuzun 2 si 5. Günü tamamlamış biyopsiler alınacak. Tembel tenekeyi de bu gün yarın takip edecekler.. belki o da toparlar:) 1. Level ok. Sıra pgt de inş temiz gelir :) dua edin bakın bensize her gün dua ediyorum :) özellikle gebelerden dua istiyorum
Kızlar kızlar canım kızlar 3 embriyomuzun 2 si 5. Günü tamamlamış biyopsiler alınacak. Tembel tenekeyi de bu gün yarın takip edecekler.. belki o da toparlar:) 1. Level ok. Sıra pgt de inş temiz gelir :) dua edin bakın bensize her gün dua ediyorum :) özellikle gebelerden dua istiyorum
Kızlar kızlar canım kızlar 3 embriyomuzun 2 si 5. Günü tamamlamış biyopsiler alınacak. Tembel tenekeyi de bu gün yarın takip edecekler.. belki o da toparlar:) 1. Level ok. Sıra pgt de inş temiz gelir :) dua edin bakın bensize her gün dua ediyorum :) özellikle gebelerden dua istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?