Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım biraz stres çekmişsin sen de herşey daha iyi olur inşallah sizin için. Erkekler de etkileniyor bu süreçlerde bazen doktorlar ve hatta biz bile onları unutabiliyoruz. Hakkınızda hayırlısı olsun, önce Allah'a sonra birbirinize sıkı sıkı tututunun inşallah

Canım o kadar tabii ayrıntısını bilemiyoruz ama içeride neler var nelet. Birşeyle etkileşime girip renk atıyor olabilir, hafif yerleşme bs kanamaları oluo kremi renklendirenilir vs. Çok aşırı üzerine düşünmemek lazım sanki. Yazılanı söyleneni yapacağız, gerisi Allah'a kalmış. Zaten krengi gelmesin vs diye biz ne yapabiliriz ki? Hiçç. O yüzden bari kendimizi strese sokmayalım diyorum, başarabilirsek tabii

Naturel transfer ozaman seninkide..niye bana günde bir dedilerki ozaman telefonla söylediler 2 kere de sordum aslında ama yanlışlık olmasın başka naturel transfer olanlar size günde kaç kere verildi jel
ya ben naturel falan pek anlamiyorum ben estrofem hap ta kullaniyorum bide jel kullaniyorum naturel mi oluyo

ya ben naturel falan pek anlamiyorum ben estrofem hap ta kullaniyorum bide jel kullaniyorum naturel mi oluyo
ben hiç hap fln kullanmadım bu süreçte sadece folik asit naturel o şekilde galiba bugün rulid prednol ve jel başladım hepsi günde bir tane transfer pazartesi olcak

Canım benim de naturel ama günde 2 kez başlamıştım transferden önce, hala da günde 2 kez kullanıyorum
Opu sonrası bana da günde 2 kez demişlerdi ama şiimdi bir kez dediler bugün sabah yaptım acaba akşamda yapıyımmı ki sonra bi yanlışlık varsa bide yarın banada 2 kez derlerse ne yapsam

peki kızlar transfer sonrası süreçte ilişki için ne dediler? uzak mı durmak gerek :)
Bİze ilk üç ay ve son üç ay yasak demişlerdi
Canım Rabbim yüzünü güldürsün inşâAllah ne çok şey yaşamışsın sende benim gibi... umarım doğal yolla gelir minnakta dizi masraftan kurtarır
Canım çok güzel beklemek :) stres yapma bol bol dua et

Çok geçmiş olsun canım benim de 11 haftalık kaybım var kalbi durduğu için kürtaj oldum bende yaşadığın acıyı öyle iyi anlıyorum ki... turner sendromu çıktı genetiğe yolladık biz. benimde dondurulmuş emriyolarlm var semra hanım her genetik bozukluk tekrar etmez dedi inşâAllahta öyle olur çünkü maddi olarak pgt için hiç hazır değiliz sizin içinde herşey güzel olsun İnşâAllah
Üfff az önce benimde jel ucu minicik kahve oldu bir de karnım belim ağrıoo, normal mi ki yaaa, tutunmada ağrırmı ki ;(
O bel ağrısı ah bende de olmuştu ve pozitif almıştım inşâAllah sende pozitifi görürsün:)
Naturel transfer ozaman seninkide..niye bana günde bir dedilerki ozaman telefonla söylediler 2 kere de sordum aslında ama yanlışlık olmasın başka naturel transfer olanlar size günde kaç kere verildi jel
Bende jeli hep günde bi kere kullandım

a an

Ben de 2 kere kullanıyorum sabah akşam

Rabbim muvaffak eylesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşalah darısı başımıza ne büyük mutluluk

Anladım canım çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın. Bu tedavinle sağlıkla hayırla kavuş evladına inşallah

Haklısın canım ben biraz anatomiye meraklıyım seviyorum da o yüzden detaylı inceliyorum. Keşke doktor olsaymışım kesin kadın doğumcu olurdum :)

Jel kullanan ve transferi yapılan arkadaşlara bi önerim var. Ben halay çekiyorum malum transfer olmadı henüz :) sizin hareketleriniz kısıtlı olacağı için sırt üstü yerde uzanıp bisiklet pedalı çevirebilirseniz eğer bacaklar çok hareket ettiği için tortu falan gelmiyor. Deneyebilirsiniz :)

Kızlar kızlar canım kızlar 3 embriyomuzun 2 si 5. Günü tamamlamış biyopsiler alınacak. Tembel tenekeyi de bu gün yarın takip edecekler.. belki o da toparlar:) 1. Level ok. Sıra pgt de inş temiz gelir :) dua edin bakın bensize her gün dua ediyorum :) özellikle gebelerden dua istiyorum

Gözün aydın canım inşallah o tembel teneke de yetişir ve hepsi sağlıklı gelir Bende aradım günde bir kez kullanıyomuşum ben jeli kesin olarak öğrendim rahatladım

Maşallah tatlım sevindim . İnşallah pgt den de sağlam gelirler dualarımız sizinle merak etmeyin

Gözün aydın, benim de 3 yumoştan biri geriden geliyordu sonra yetişti ve dondurduk :) inşşalah senin de öyle olur duaların için amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…