SedaUmut günaydın arkadaşım test yapabildin mi hayırlı müjdeler ver bize :)
İnşallah amin...Benim de eşimi tüp bebeğe ikna etmem bi seneyi buldu . Şimdi de keşke daha erken gitseydik diyor.erkekler ongorusuz biraz .ama ona kıyamaman bile o kadar güzel ki...şahsen lohusalikta eşimi kararttim hala da öyle :/ .Buraya bize yazmak rahatlatacaksa yaz içine atma ne olur .Rabbim büyüktür sevdiği kullarını daha çok sınıyor . Hediyesi de daha büyük olacak inşallah .güzel haberlerini almak nasip olsun ...
Amin inşallah. Tutunuyoruz çok şükür. Evet çok fazla strese giriyor tedavi sürecinde. Kendimi unutup onun derdine düşüyorum bir de. Bakalım hayırlısı...Canım biraz stres çekmişsin sen de herşey daha iyi olur inşallah sizin için. Erkekler de etkileniyor bu süreçlerde bazen doktorlar ve hatta biz bile onları unutabiliyoruz. Hakkınızda hayırlısı olsun, önce Allah'a sonra birbirinize sıkı sıkı tututunun inşallah
Amin inşallah. Temennim o yönde. Bayram sonu bi test verelim de bakalım ne göreceğiz. Artık plan yapmıyorum/yapAmıyorum. Ne olursa ne olur onu da kestiremiyorum. 6 ayı bekleyecegiz gibi hissediyorum. Hayırlısı. Evet sen de çok şey yaşadın dönüp bakınca kötü bir şaka gibi. Farkımız sen yanlış tedavilerin kurbanı olmuşsun biraz. Biz hep burda idik buna rağmen böyle olduk. Yaşadıklarımız son olsun. Bundan sonra hep güzel şeyler olsun. Güzel haberler verelim hep birbirimize inşallah.Bİze ilk üç ay ve son üç ay yasak demişlerdi
Canım Rabbim yüzünü güldürsün inşâAllah ne çok şey yaşamışsın sende benim gibi... umarım doğal yolla gelir minnakta dizi masraftan kurtarır
Canım çok güzel beklemek :) stres yapma bol bol dua et
Çok geçmiş olsun canım benim de 11 haftalık kaybım var kalbi durduğu için kürtaj oldum bende yaşadığın acıyı öyle iyi anlıyorum ki...turner sendromu çıktı genetiğe yolladık biz. benimde dondurulmuş emriyolarlm var semra hanım her genetik bozukluk tekrar etmez dedi inşâAllahta öyle olur çünkü maddi olarak pgt için hiç hazır değiliz sizin içinde herşey güzel olsun İnşâAllah
O bel ağrısı ah bende de olmuştu ve pozitif almıştım inşâAllah sende pozitifi görürsün:)
Bende jeli hep günde bi kere kullandım
İnşallah amin...
Aslında o kadar kalın kafalı bir insan değil. Düşüncelidir hassastır naziktir. Benim fikrime fazlasıyla önem ve değer verir. Memorial a gelmeden önce de 6 ay baya bi doktor gezdik uzak yakın. Kime gidelim dediyse itiraz etmedi. Hatta biran önce doktora gitme konusunda benden daha aceleci davrandı, direk tüpe geçme konusunda da. Onun ilk verdiği testte bir problem görünmediği için her gittiğimiz doktor bende bir sorun bulmaya şartlamışti kendini ve biz de tam olayı henüz kavrayamamıştık hiç bana senin yüzünden falan demedi. Benden de olabilir diyo ama kimse bi de üroloğa görünün demiyor sorduğumuz halde. Nasip yani ilk verdiği o test (gittiği lab yüzünden belki)bizi yanıltmasa her şey çok farklı gelişebilirdi. Doktor ne diyorsa o mantığı ile hareket ediyor bi çok insan ve o da onu yapıyor doğal olarak. Benim yapım biraz farklı illa anlamam lazım neyin ne olduğunu. Sonraki adımı önceden çözmem bilmem lazım. Belirsizliği minimuma indirmem lazım. Eşim bunu tam anlayamadı işte. Yani anlayışsızlıktan değil. Karşında dünyaca nam yapmış prof var gerek yok diyo tabi bana kızacak adam haklı. Neyse ki geç de olsa anladı. Hala anlamamakta ısrarcı olabilirdi. Buna da şükür diyorum. Biz geç evlendik. O bana Allah'ın lutfu. O da beni kendisi için öyle görüyor ne mutlu ki. Bu veya herhangi bir konu için tartışıp huzurumuzu bozmanın gereği yok diye düşünüyorum. Çocuk ya olacak ya olmayacak. Olmazsa olmayacak çocuklar için neden birbirimizi incitelim. Olursa zaten sağlam karakterli mutlu çocuklar uyumlu ailelerde yetişecek. Evliliğimiz mucize gibi oldu geç oldu ama güzel oldu. Allah beni seviyor dedim. Çocuk da olacak inanıyorum geç olsa da güzel olacak inşallah umudum var.
Al yaz dedin ne oldu yine destan yazmışım :)
Evet canım yanlış tedaviler hep yanlış teşhisler yüzünden problem hep bendeymiş ama hep eşime yüklenildi varikosel ameliyatı oldu değerler hiç değişmedi sayımız iyi ama morfoloji hep değişiyordu 1-2-3 arasında...Amin inşallah. Temennim o yönde. Bayram sonu bi test verelim de bakalım ne göreceğiz. Artık plan yapmıyorum/yapAmıyorum. Ne olursa ne olur onu da kestiremiyorum. 6 ayı bekleyecegiz gibi hissediyorum. Hayırlısı. Evet sen de çok şey yaşadın dönüp bakınca kötü bir şaka gibi. Farkımız sen yanlış tedavilerin kurbanı olmuşsun biraz. Biz hep burda idik buna rağmen böyle olduk. Yaşadıklarımız son olsun. Bundan sonra hep güzel şeyler olsun. Güzel haberler verelim hep birbirimize inşallah.
Evet belli canım sen de meraklı ve bilgilisin. Yarı kadın doğumcu sayılırsın bence :)Haklısın canım ben biraz anatomiye meraklıyım seviyorum da o yüzden detaylı inceliyorum. Keşke doktor olsaymışım kesin kadın doğumcu olurdum :)
Allah güzel haberler almaya devam ettirsin inşallah canımKızlar kızlar canım kızlar 3 embriyomuzun 2 si 5. Günü tamamlamış biyopsiler alınacak. Tembel tenekeyi de bu gün yarın takip edecekler.. belki o da toparlar:) 1. Level ok. Sıra pgt de inş temiz gelir :) dua edin bakın bensize her gün dua ediyorum :) özellikle gebelerden dua istiyorum
Canım çok tatlısın ya, nasıl herkesi takip edip soruyorsun maşallah.
Allah tamamına erdirsin, heveslik aldırsın canım. Sen arada böyle çok iyi gelecek olumlu mesajlar yazıyorsun. Çok iyi geliyor burada bizlere. Hamile kalıp bizi burada yalnız bırakmadığınız için de Allah razı olsun.Kızlar yanlış yapılan tedaviler hakkında benimde acım büyük 3 başarısız tüp bebek sayısız operasyon ve ameliyatlar ve kaybolan 8 yıl
Vee sonra Rabbim karşımıza Semra hm çıkardı
Daha önce yapılan tedavilere baktı dosyamızi inceledi bunların hepsi çöp hep yanlış tedavi görmüşsün dedi çok üzüldüm ama bi o kadar da sevindim artık doğru tedavi uygulanacak diye memoriladeki ilk tedavide hamile kaldim ama kısmet olmadı düşük yaptim üçünde tedavide çok şükür allahima 31 haftalık olduk
Düşük yaptığım tedavide çok kötü olmuştum kurtajdan sonra Semra hanimla durum değerlendirmesi için görüşmeye gittik ben tutamadım kendimi ağladım ve bana dedikı eğer sabredersen hangi tedavide olur bilemem ama bir gün anne olucaksin o zaman içimden inanasım gelmemişti ama rabbimin ol demesiyle oldu ve olmak üzere
Bu günlerde yapılan duaların önemi çok büyük kızlar kendinize etrafinizdakilere bol dua edin inşallah rabbimin hazinesi büyük olduramayaci hiç bir şey yok
Hayırlı uğurlu olsun inşallahCanım çok tatlısın ya, nasıl herkesi takip edip soruyorsun maşallah.
Ben bazı arkadaşları çok merak ediyorum ama karıştırıyorum kaçırıyorum.
Transfer bugün oldu evde uzanıyorum. Transfer öncesi işyerinde işleri bitireyim evde iş hiç kalmasın derken öyle yorulmuşum ki transferden sonra odada sızmışım, en son biz çıktık. Kibarca kovdular bizi 6. Kattan :)
Allah önce mutluluğunuzu sizin sağlığınızı daim etsin maşallah arkadaşım. Biraz duygusalsın belli. Kıyamam sana, bize, hepimize. Ben de iki gündür çok dıygusalım. Progesteron da yapıyor bunu biraz.İnşallah amin...
Aslında o kadar kalın kafalı bir insan değil. Düşüncelidir hassastır naziktir. Benim fikrime fazlasıyla önem ve değer verir. Memorial a gelmeden önce de 6 ay baya bi doktor gezdik uzak yakın. Kime gidelim dediyse itiraz etmedi. Hatta biran önce doktora gitme konusunda benden daha aceleci davrandı, direk tüpe geçme konusunda da. Onun ilk verdiği testte bir problem görünmediği için her gittiğimiz doktor bende bir sorun bulmaya şartlamışti kendini ve biz de tam olayı henüz kavrayamamıştık hiç bana senin yüzünden falan demedi. Benden de olabilir diyo ama kimse bi de üroloğa görünün demiyor sorduğumuz halde. Nasip yani ilk verdiği o test (gittiği lab yüzünden belki)bizi yanıltmasa her şey çok farklı gelişebilirdi. Doktor ne diyorsa o mantığı ile hareket ediyor bi çok insan ve o da onu yapıyor doğal olarak. Benim yapım biraz farklı illa anlamam lazım neyin ne olduğunu. Sonraki adımı önceden çözmem bilmem lazım. Belirsizliği minimuma indirmem lazım. Eşim bunu tam anlayamadı işte. Yani anlayışsızlıktan değil. Karşında dünyaca nam yapmış prof var gerek yok diyo tabi bana kızacak adam haklı. Neyse ki geç de olsa anladı. Hala anlamamakta ısrarcı olabilirdi. Buna da şükür diyorum. Biz geç evlendik. O bana Allah'ın lutfu. O da beni kendisi için öyle görüyor ne mutlu ki. Bu veya herhangi bir konu için tartışıp huzurumuzu bozmanın gereği yok diye düşünüyorum. Çocuk ya olacak ya olmayacak. Olmazsa olmayacak çocuklar için neden birbirimizi incitelim. Olursa zaten sağlam karakterli mutlu çocuklar uyumlu ailelerde yetişecek. Evliliğimiz mucize gibi oldu geç oldu ama güzel oldu. Allah beni seviyor dedim. Çocuk da olacak inanıyorum geç olsa da güzel olacak inşallah umudum var.
Al yaz dedin ne oldu yine destan yazmışım :)
Canım çok tatlısın ya, nasıl herkesi takip edip soruyorsun maşallah.
Transfer bugün oldu evde uzanıyorum. Transfer öncesi işyerinde işleri bitireyim evde iş hiç kalmasın derken öyle yorulmuşum ki transferden sonra odada sızmışım, en son biz çıktık. Kibarca kovdular bizi 6. Kattan :)
Bütün mesajları ara ara girip okumaya çalışıyorum çünkü benimde burda anılarım çok fazla ben iki sene önce ilk pozitif aldığım sonuçları idrar testleri bile atamamışım telefonumdan silemedim taa ki geçenlerde o tedaviden kalan herşeyi telefonumdan sildim dilerim Allahtan kimse evlat hasreti yüzünden boynu bükük kalmasın er yada geç Rabbim isteyen her kulun tez zamanda nasip etsinAllah tamamına erdirsin, heveslik aldırsın canım. Sen arada böyle çok iyi gelecek olumlu mesajlar yazıyorsun. Çok iyi geliyor burada bizlere. Hamile kalıp bizi burada yalnız bırakmadığınız için de Allah razı olsun.
Ne hevesler var içimizde, Allah önce en çok çekenlere versin, en üzülenlere. Hepimize nasip etsin. Benim 6.5 aylık gebeliğimi kaybettiğimde kızıma bi tanecik pembe tulum almıştım bi mağazadan. 2 yıl oldu bir sürü daha şey yaşadım üstüne ama o mağazanın yanından geçerken dönüp bakamıyorum, o tulumu sakladığım kutuyu açamıyorum evde. Yaşamayan bilemez. Allah hiçbirimizin boynunu bükük bırakmaz bu konuda inşallah
Kızlar yanlış yapılan tedaviler hakkında benimde acım büyük 3 başarısız tüp bebek sayısız operasyon ve ameliyatlar ve kaybolan 8 yıl
Vee sonra Rabbim karşımıza Semra hm çıkardı
Daha önce yapılan tedavilere baktı dosyamızi inceledi bunların hepsi çöp hep yanlış tedavi görmüşsün dedi çok üzüldüm ama bi o kadar da sevindim artık doğru tedavi uygulanacak diye memoriladeki ilk tedavide hamile kaldim ama kısmet olmadı düşük yaptim üçünde tedavide çok şükür allahima 31 haftalık olduk
Düşük yaptığım tedavide çok kötü olmuştum kurtajdan sonra Semra hanimla durum değerlendirmesi için görüşmeye gittik ben tutamadım kendimi ağladım ve bana dedikı eğer sabredersen hangi tedavide olur bilemem ama bir gün anne olucaksin o zaman içimden inanasım gelmemişti ama rabbimin ol demesiyle oldu ve olmak üzere
Bu günlerde yapılan duaların önemi çok büyük kızlar kendinize etrafinizdakilere bol dua edin inşallah rabbimin hazinesi büyük olduramayaci hiç bir şey yok
Ne güzel bak İstanbulda ezanda okunuyorNe güzel bir kadınsın sen. Çok duygusal bir anda yazını açıp okudum. O kadar iyi geldi ki. Sanki böyle yanımda biri teselli ediyormuş gibi. Allah razı olsun. Bir anlık düştüğüm gafletten uyandırdın bir anda.
Ne güzel bak İstanbulda ezanda okunuyor
Umarim iyisindir kanama ile ilgili bi sıkıntı yok değil mi
CanımmmCanım çok tatlısın ya, nasıl herkesi takip edip soruyorsun maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?