- 15 Eylül 2012
- 8.438
- 6.897
- 398
Çok şükür canım sağlıkla gelsin hayırlı uzun ömrünüz olsunKızlar yanlış yapılan tedaviler hakkında benimde acım büyük 3 başarısız tüp bebek sayısız operasyon ve ameliyatlar ve kaybolan 8 yıl
Vee sonra Rabbim karşımıza Semra hm çıkardı
Daha önce yapılan tedavilere baktı dosyamızi inceledi bunların hepsi çöp hep yanlış tedavi görmüşsün dedi çok üzüldüm ama bi o kadar da sevindim artık doğru tedavi uygulanacak diye memoriladeki ilk tedavide hamile kaldim ama kısmet olmadı düşük yaptim üçünde tedavide çok şükür allahima 31 haftalık olduk
Düşük yaptığım tedavide çok kötü olmuştum kurtajdan sonra Semra hanimla durum değerlendirmesi için görüşmeye gittik ben tutamadım kendimi ağladım ve bana dedikı eğer sabredersen hangi tedavide olur bilemem ama bir gün anne olucaksin o zaman içimden inanasım gelmemişti ama rabbimin ol demesiyle oldu ve olmak üzere
Bu günlerde yapılan duaların önemi çok büyük kızlar kendinize etrafinizdakilere bol dua edin inşallah rabbimin hazinesi büyük olduramayaci hiç bir şey yok
Aynen beni de uyandırdı gafletten Allah razı olsunNe güzel bir kadınsın sen. Çok duygusal bir anda yazını açıp okudum. O kadar iyi geldi ki. Sanki böyle yanımda biri teselli ediyormuş gibi. Allah razı olsun. Bir anlık düştüğüm gafletten uyandırdın bir anda.
Canım bilinçaltımız o kadar dolu ki napsın zavallı :) hep iyiye yorumla rüyalarınıYok çok şükür o geçti ama biraz sıkıntılı günler geçiriyorum bazen bilinçaltının etkisiyle kötü rüyalar görebiliyorum. Onlara kapılmış ağlarken sayfayı açtım ve yazın denk geldi. Çok iyi geldi bana bilmiyorum içimi ferahlattı. Bu arada bende senin yazını Trabzon’da ezan okunurken okudum :)
Amin canım allah razı olsun bıliyorum canım senin durumunu benim son 3 tedavimde dondurulmuş oldu ilk ikisi natürel oldu folik asitten başka birşey kullanmadım ama bu suanki ilaçlı oldu tanı ilaçlı derken yine folik asit estrofem tablet crinon jel kullandımÇok şükür canım sağlıkla gelsin hayırlı uzun ömrünüz olsun
Bende iki ay önce kürtaj oldum beni en iyi anlayabilecek kişisin Rabbim kimseye yaşatmasın benimde memorialde ki ilk tedavimde pozitif oldu siz dondurulmuşlarla mı denediniz? Bende nasipse eylül sonu gibi düşünüyorum inşâAllah bu sefer olur
Canım duygusallık sagolsun hamilelik boyunca hiç birakmdi peşimi hatta dün bile sebepsiz şekilde eşimle tartıştım adam artık şoklarda sana ne oldu diyor durup durup ağlıyorum her şeye alınıyorumYok çok şükür o geçti ama biraz sıkıntılı günler geçiriyorum bazen bilinçaltının etkisiyle kötü rüyalar görebiliyorum. Onlara kapılmış ağlarken sayfayı açtım ve yazın denk geldi. Çok iyi geldi bana bilmiyorum içimi ferahlattı. Bu arada bende senin yazını Trabzon’da ezan okunurken okudum :)
Hep vesvese bunlar, her an bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı hayal edin o anı yaşayın bence yüzünüz bile gülecek göreceksiniz Allah’a emanet olun bebeğinizle :)Canım duygusallık sagolsun hamilelik boyunca hiç birakmdi peşimi hatta dün bile sebepsiz şekilde eşimle tartıştım adam artık şoklarda sana ne oldu diyor durup durup ağlıyorum her şeye alınıyorum
Rüyalar zaten ayrı bir dert düşün en son timsah gördüm rüyamda
Sanırım hep bilincaltı korkuyoruz bişey mi olacak diye ve böyle kötü rüyalar görüyoruz
Bence artık tadını çıkar arkadaşım sen hep bize destek olmaya çalışıyorsun allah razı olsun senden. Bu yaptığın iyilikler kat kat dönsün sanaYok çok şükür o geçti ama biraz sıkıntılı günler geçiriyorum bazen bilinçaltının etkisiyle kötü rüyalar görebiliyorum. Onlara kapılmış ağlarken sayfayı açtım ve yazın denk geldi. Çok iyi geldi bana bilmiyorum içimi ferahlattı. Bu arada bende senin yazını Trabzon’da ezan okunurken okudum :)
Bence artık tadını çıkar arkadaşım sen hep bize destek olmaya çalışıyorsun allah razı olsun senden. Bu yaptığın iyilikler kat kat dönsün sana
Canım duygusallık sagolsun hamilelik boyunca hiç birakmdi peşimi hatta dün bile sebepsiz şekilde eşimle tartıştım adam artık şoklarda sana ne oldu diyor durup durup ağlıyorum her şeye alınıyorum
Rüyalar zaten ayrı bir dert düşün en son timsah gördüm rüyamda
Sanırım hep bilincaltı korkuyoruz bişey mi olacak diye ve böyle kötü rüyalar görüyoruz
Timsah mııı:))) bilinçaltım korkularımı rüyaya çevirip sunuyo bazen ama şimdi bir dua öğrendim güzel rüya görmek içinmiş her gece onu okucam :))) şimdi şeytan düşünsün
Kuzum tebrik ediyorum bak burda bi kaç arkadaşta aynı değerlerle başlamıştı umut olsun sanada sağlıkla artsın inşâAllah içini ferah tutKızlarrrrrr hamileyim mmmmm
Pozitif çıktı tabi daha çok küçükmüş bebeğim annesini bırakmamışçok şükür teyzeleri her ne kadar doktor bu hormon dan falan da olabilir dedi ama inşallah yükselir değilmi ? Beta hcg değerim 32.07 çıktı sizce nasıll.
Amin canım amin inşâAllahAmin canım allah razı olsun bıliyorum canım senin durumunu benim son 3 tedavimde dondurulmuş oldu ilk ikisi natürel oldu folik asitten başka birşey kullanmadım ama bu suanki ilaçlı oldu tanı ilaçlı derken yine folik asit estrofem tablet crinon jel kullandım
Darısı isteyen herkese olsun inşallah
Kuzum tebrik ediyorum bak burda bi kaç arkadaşta aynı değerlerle başlamıştı umut olsun sanada sağlıkla artsın inşâAllah içini ferah tut
Bahçeci klinik 15. Gün test yaptırıyormuş 5. Gün embriyo transferinde bi arkadaşım orada yaptırdı 9. Günde düşük çıkıyor ya böyle üzülmemek için ama 9. Gün olması daha mantıklı zor bekliyoruz 9 günü zaten bi 6 gün daha günler bitmek bilmez:) tekrar hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşâAllah
Transferden sonraki günler sayılıyor canım için ferah olsun bugün 9. Gün yaniKuzummmm çok teşekkür ederim .. teyzesi inşallah Allah devamını getirsin inşallah. Ama kuzum benim yumurta toplamından itabrren 14. Gün oluyor ama transfer 12 .gün oluyor niye o kadar geç ki tam net çıksın diye mi . Ama şuan iyi değilmi ?ben hayla şoktayım biliyormusun o negatif ler yaşayan ben değilmişim gibi inşallah sonu güzel olur
Canımm tanımıyorum hiç birinizi ama inanın her birinizin hamilelik haberiyle kalbim kuş gibi çırpınıyor inanılmaz heyecanlanıyorum, işallah Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin gözün aydınKızlarrrrrr hamileyim mmmmm
Pozitif çıktı tabi daha çok küçükmüş bebeğim annesini bırakmamışçok şükür teyzeleri her ne kadar doktor bu hormon dan falan da olabilir dedi ama inşallah yükselir değilmi ? Beta hcg değerim 32.07 çıktı sizce nasıll.
Cok sevindim sağlıkla artsın inşallah değerin gözün aydınKızlarrrrrr hamileyim mmmmm
Cok sevindim sağlıkla artsın inşallah değerin gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?