Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım ben geçenli transferde çok aşırı sıkışmıştım çok rahatsız olmuştum. Çok içmedim bu sefer. Sonra 3 bardak daha iç dediler. Ben bi 2 bardak daha içtim yetti, yaklaşık 1.5 saat sonra tuvalete gittim

Allah razı olsun canım.
Mübarek vakitlerde mübarek günde olduk transferi. Transferden önce Eyüp Sultan'a gittik, cuma kıldık. Hepinize dus ettim. Gebelik bekleyen, gebeliği olan.. Allah şu mübarek vakitlerde hayır versin hepimize. Senin herşey iyidir umarım. Kanama vs yolunda mı?

Hayırlısı olsun hakkınızda. Mesajını yeni gördüm. Evet transferi olduk, şimdi bayramda sabretme vakti.
Senin de en kısa zamanda bir bir süreçlerin ilerleyecek inşallah

Maşallah canım. Allah tamamına erdirsin. 9. Gün için iyi bence benzer değerler vardı burada. İnşallah Allah hayırlısı ile sevinçlerini artırarak devam ettirir

Timsah mııı:))) bilinçaltım korkularımı rüyaya çevirip sunuyo bazen ama şimdi bir dua öğrendim güzel rüya görmek içinmiş her gece onu okucam :))) şimdi şeytan düşünsün
Canım duanı bizimle de paylaşır mısın? Pis şey uğraşıyor benle bu ara, hep ona karşı okuyorum. Pis şey hiç sevmiyorum kendisini.

Tebrikler benimde 9. Günde 35ti katlanarak devam etti:) seninde yükselecek merak etme:))
Rabbim kucağımıza alacağımız günleri de göstersin

Yaaaa süper süper gözünüz aydın cnm bnm :) tebrik ederimmmmm bütün gün girip girip baktım yazdın mı acaba die sabırsızlıkla bekledim vallahi. Diorumm işte bunlar güçlü çocuklar die hadi maşallah devamı gelir Eminim. Bir kaç arkadaşında böyleydi hepsi yükseldi katlandı değer senin de öyle olacak inşallah darısı bize

Şimdilik bir sıkıntı yok canım inşallah da olmaz Allah büyüktür diyip ona sığınıyoruz.

Kızlar bir şey sormak istiyorum, hangi folik asisti kullanıyorsunuz? Bitti benim önceki tedaviden bu hastanede ne öneriyorlar ?

Kızlar bir şey sormak istiyorum, hangi folik asisti kullanıyorsunuz? Bitti benim önceki tedaviden bu hastanede ne öneriyorlar ?
Folidoce folik asit ve b12 bir arada. Ben de buradan önce yıllarca solgar ın folik asitini kullanıyordum, onu da kullanabilirsiniz demişti doktor. O bitince folidoce başladım ben de

23ünde test günüm regl de o aralar yani daha var. Jeli yerleştirirken bi acı hissettim rahim ağzının biraz ilerisinde acaba tahriş mi ettim lütfen tahriş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…