Sağol canım inşallah artar .allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kızlar aranızda ilaçsı tedaviye başlanılan var mı?..
Amin sağolasın, sırada sen varsın ve sonra hayırlı haberler inşallahHayırlı uğurlu olsun inşallah
Canım ben geçenli transferde çok aşırı sıkışmıştım çok rahatsız olmuştum. Çok içmedim bu sefer. Sonra 3 bardak daha iç dediler. Ben bi 2 bardak daha içtim yetti, yaklaşık 1.5 saat sonra tuvalete gittimCanımmm
İyi yapmışsın canım dinlenmek çok önemli sıkışık değildin galiba ben 20-25 dk zor dayanmıştım aslında sürgü al dediler aşağıda ama çok sıkışık hissetmediğim için istemedim bekledim çok su içmemek lazım demekki :)
Allah razı olsun canım.Elif’imm canımm ne güzel bir günde transferini olmuşsun mübarek cuma günü. Rabbim mükafatını versin. O kadar içten o kadar gönlden istiyorum ki. 9 gün sonra çok güzel sonuçlar alalım inşallah. Ve sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun. Seninel birlikte bende duygulandım. Güçlü kadın. Allah yar ve yardımcın olsun.
Hayırlısı olsun hakkınızda. Mesajını yeni gördüm. Evet transferi olduk, şimdi bayramda sabretme vakti.Amin inşallah. Tutunuyoruz çok şükür. Evet çok fazla strese giriyor tedavi sürecinde. Kendimi unutup onun derdine düşüyorum bir de. Bakalım hayırlısı...
Senin transfer bugündü değil mi? Olacak bu sefer inanıyorum. Hadi inşallah.
Maşallah canım. Allah tamamına erdirsin. 9. Gün için iyi bence benzer değerler vardı burada. İnşallah Allah hayırlısı ile sevinçlerini artırarak devam ettirirKızlarrrrrr hamileyim mmmmm
Pozitif çıktı tabi daha çok küçükmüş bebeğim annesini bırakmamışçok şükür teyzeleri her ne kadar doktor bu hormon dan falan da olabilir dedi ama inşallah yükselir değilmi ? Beta hcg değerim 32.07 çıktı sizce nasıll.
Canım duanı bizimle de paylaşır mısın? Pis şey uğraşıyor benle bu ara, hep ona karşı okuyorum. Pis şey hiç sevmiyorum kendisini.Timsah mııı:))) bilinçaltım korkularımı rüyaya çevirip sunuyo bazen ama şimdi bir dua öğrendim güzel rüya görmek içinmiş her gece onu okucam :))) şimdi şeytan düşünsün
Tebrikler benimde 9. Günde 35ti katlanarak devam etti:) seninde yükselecek merak etme:))Kızlarrrrrr hamileyim mmmmm
Pozitif çıktı tabi daha çok küçükmüş bebeğim annesini bırakmamışçok şükür teyzeleri her ne kadar doktor bu hormon dan falan da olabilir dedi ama inşallah yükselir değilmi ? Beta hcg değerim 32.07 çıktı sizce nasıll.
İlaçsız tedavi derken natürel transferden bahsediyorsan evet ben başladım dün ilk kontrolüm vardıKızlar aranızda ilaçsı tedaviye başlanılan var mı?..
Yaaaa süper süper gözünüz aydın cnm bnm :) tebrik ederimmmmm bütün gün girip girip baktım yazdın mı acaba die sabırsızlıkla bekledim vallahi. Diorumm işte bunlar güçlü çocuklar die hadi maşallah devamı gelir Eminim. Bir kaç arkadaşında böyleydi hepsi yükseldi katlandı değer senin de öyle olacak inşallahKızlarrrrrr hamileyim mmmmm
Allah razı olsun canım.
Mübarek vakitlerde mübarek günde olduk transferi. Transferden önce Eyüp Sultan'a gittik, cuma kıldık. Hepinize dus ettim. Gebelik bekleyen, gebeliği olan.. Allah şu mübarek vakitlerde hayır versin hepimize. Senin herşey iyidir umarım. Kanama vs yolunda mı?
Çünkü temiz kalpli olmakCanımm tanımıyorum hiç birinizi ama inanın her birinizin hamilelik haberiyle kalbim kuş gibi çırpınıyor inanılmaz heyecanlanıyorum, işallah Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin gözün aydın
Folidoce kullanıyorum canım ben onu yazmışlardı hastanede Hale’n devamKızlar bir şey sormak istiyorum, hangi folik asisti kullanıyorsunuz? Bitti benim önceki tedaviden bu hastanede ne öneriyorlar ?
Kızlar bir şey sormak istiyorum, hangi folik asisti kullanıyorsunuz? Bitti benim önceki tedaviden bu hastanede ne öneriyorlar ?
Folidoce folik asit ve b12 bir arada. Ben de buradan önce yıllarca solgar ın folik asitini kullanıyordum, onu da kullanabilirsiniz demişti doktor. O bitince folidoce başladım ben deKızlar bir şey sormak istiyorum, hangi folik asisti kullanıyorsunuz? Bitti benim önceki tedaviden bu hastanede ne öneriyorlar ?
Kızlar aciiilll bugün jelin ucunda kırmızı kan vardı ne yapıcam bendaha transferin 4.günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?