Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Folidoce folik asit ve b12 bir arada. Ben de buradan önce yıllarca solgar ın folik asitini kullanıyordum, onu da kullanabilirsiniz demişti doktor. O bitince folidoce başladım ben de
Benim de solgardı önceki yerde, bitti sanki pahalı gibi. Folidoce ne kadar ? Bu arada sadece bilgi için paylaşayım. Kullandığımız crionel jeli allianz sigorta ödüyor. 2 kutu için 40 kira fark ödedim sadece bilginize .

23ünde test günüm regl de o aralar yani daha var. Jeli yerleştirirken bi acı hissettim rahim ağzının biraz ilerisinde acaba tahriş mi ettim lütfen tahriş olsun

Çok muhtemel tahriş olması canım. Bende transferden önce yaşamıştım böyle bir şey hatta yücel beyi aramıştım transfer olmadan adet mi olucam diye. Tahriş etmişsindir adet olmazsın korkma demişti.

Kızlar aciiilll bugün jelin ucunda kırmızı kan vardı ne yapıcam ben daha transferin 4.günü
Cnm benim de bugün 4. Günü 23 ünde test günüm, düne kadar kahverengilik falan oldu akşamdan beri bişi yok ben de bunu transfere bağladım açıkçası sonuçta rahim dokusuna giriliyor tahriş olabiliyor o yol. Parçaları da geliyor. Muhakkak takip et endişe etme yerleşme kanamasının bir parçası da olabilir . Bakalım akşam ya da gün içinde gelecek mi. Bir de tuvaletten sonra peçetelik falan geliyor mu bak . Onun dışında bel ağrısı vya karın ağrısı hissedior musun?

Tesekkur ederim cevaplarınız icin, hastaneyi aradım progestan iğne alın bulunsun kanama devam ederse iğneye geçilir dedi. Biraz ağrım var giriş kısmımda kasıklarımda değil de

Kızlar merhaba dünün şoku atlatamadan bugün hastaneden döndüler hatta dün geç sonucu ögrendik sonra geç mail attık oda gitmemiş falan hemşire hattını aradım açmadılar msj attım dönmediler dedim sabah olsun dedim . neyse aradım benden whatsaaptan istediler attım sonra döndüler biraz üzüldüm degerim düşükmüş 50 yukarısı olması lazımmış böle olunca kimysal gebelik olurmuş . gene takip ediceklermiş olumlu konuşmadılar . tabi evet bende farkındayım ama 9 gün daha reglme 2 gün var belki bekleseydik artardı ama bizden o gün istedikleri için bizde verdik . ya geçmişteki anılarım geldi aklıma 0.001 olduğunu biliyorum ben 32.07 hiç görmediğim bi değer Allahım da biliyor ya çok şükür bu mutluluğu yaşayacagımı bile tahmin edemiyordum ben bile bakamadım sonuca eşim ve kayınvalidem baktı ben ağladığımı hatırlıyorum inşallah hiçbirimizin emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim inşallah

Gözün aydın tatlım . Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah . Ne güzel hep iyi haberlerle devam edelim böyle gelsin bayram sekerleri :))
Teşekkür ederim inşallah olur artar bu bir mucize bence herkese nasip etsin inşallah
Maşallah canım. Allah tamamına erdirsin. 9. Gün için iyi bence benzer değerler vardı burada. İnşallah Allah hayırlısı ile sevinçlerini artırarak devam ettirir
Aminnn canımm çokkk teşekkür ederim .çok düşükte değil değilmi ? bende çok okudum sayfada evet sonradan artan çok kişi var .hayırlısıysa hep dediğim gibi olsun ..
Tebrikler benimde 9. Günde 35ti katlanarak devam etti:) seninde yükselecek merak etme:))
Rabbim kucağımıza alacağımız günleri de göstersin

Öylemi çokk güzel bişey o zaman benimde artabilir inşallah ezan okunuyor şuan dua ediyorum inşallah Allah sesimizi duyar . inşallah aminnn ne güzel insanlarsınız siz öyle

Bu arada kızlar Google da şöyle bir şey buldum işe yarar belki
Bence üzülme ve umudunu kaybetme, bugün çıkan sonuç için her türlü 2. Testi yapacaktın zaten ilk aşamayı geçmiş oldun. Hem bak nerelerden nerelere geldin hatırlaman çok güzel bu konuda sana en büyük umut S sevval_elif olacak dimi tatlım onun da 35 eleseydi yanlış hatırlamıyorsam maşallah şimdi katlandı bile sen de umutlu ol Allah’ın izniyle

Allah razı olsun canım bende tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum bak konuşa konuşa arkadaşlarım oldu ablalrım kardeşlerim sizlerin desteğiyle bu yola başladım gene sizlerin dedikleri yaparak yol katettim . benimde öyle eskiden okurdum çok üzülürdüm ama şimdi her okudukça kendim kadar seviniyorum rabbim şimdi nasip etti inşallah miniğimde annesini bırakmaz hep artar da sağlıkla alırım kucagıma . inşallah sizlerinde en güzel haberleribni alıcam bende :)isteyen herkese rabbim versin kucagını boş bırakmasın .

valla ablacım bende çok sabırsızlandım hatta hamileymiymişim diyip diyip durdum eşime sonra sarılıp ağladığımızı hatırlıyorum :) çok başka bir duyguymuş hani o an zaman dursun istiyorsun herekesin o anı yaşamsını tüm kalbimle istiyorum . değerimiz düşükmüş bugün hastaneden ardılar 50 ve üzeri daha kesin sonuçmuş bence beni miniğim bırakmaz diyorum inşallah bırakmaz

Yakın zamanda değeri düşük başlayıp yükselen çok örnek gördük burda. İnşallah sen de onlardan biri olacaksın. Yarın aynı yerde aynı saatte kan vermeye çalış mutlaka. Sakın moralini bozma hemşirelerin söylediklerinden dolayı, sen iyiyi düşün hep.

İnşallah canım morel zaten çok önemli zaten zorlu yollardan geçiyoruz tamam bizi herşeye alıştırıyolar evet ama bilemedim yani . şey bu arada aynı saat aynı yer önemlimi başka yer olmazmı .

İnşallah canım morel zaten çok önemli zaten zorlu yollardan geçiyoruz tamam bizi herşeye alıştırıyolar evet ama bilemedim yani . şey bu arada aynı saat aynı yer önemlimi başka yer olmazmı .
Aynı yer aynı saat çok önemli. İki katına artmış mı onu öğrenmek gerekiyor çünkü sağlıklı ilerlemesi için. Farklı lab ta değer daha farklı çıkabilir çalışma şekillerine göre. Çok zor olmayacaksa aynı yere git canım

Canım duanı bizimle de paylaşır mısın? Pis şey uğraşıyor benle bu ara, hep ona karşı okuyorum. Pis şey hiç sevmiyorum kendisini.

Canım bu mesajını gözden kaçırmışım kusura bakma. Dua şu ; Allahümme innî es’elüke rü’yen sâlihaten sâdikaten gayre kâzibetin nâfiaten gayre dârretin.

Sağol canın yok zorluktan değilde acaba orası düşük mü çıkardı diye düşündüm akşama doğru verdiğim için bide anladım cnm gidicez tabiki inşallah katlanır da herşeye razıyım benn . Çok teşekkür ederim canım sağol

Evet canım O ozlemygt benim değerimde düşük başladı 35,130,940 ile devam etti. Şükürler olsun bugünümüze
@SedaUmut’un değerini görünce hemen yazmıştım bende umut olsun bir nebze rahatlasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…