Aminnnnnn arkadaşımmmm aminnn hepimiz için amin bugün yarım gün çalıştım şimdi tatil aetık rabbim hayırlısını versin 2 güne öğreneceğiz zaten inşallah az daha sabırBen geçen transferde bayağı ağrı sızı vs hissetmiştim, bu sefer olacak galiba dedim, sonuç negatif. Gerçekten belli olmuyor yani. Kendini o kadar dinleme. Oyalanacak birşeyler bul. Ben bayrama denk gelip evde olduğum için çok mutluyum. İşim çok stresli beni deli edecek bir sürü konu geliyor gün içinde önüme, stres olacaktım. Şimdi evde biraz ibadet, ufak tefer işler evde çok az hareketle, italyan filmlerine sardım bir de :) böyle geçer geçer günler yeter k sonu hayırlı olsun. 8. Gün test yapanlar idrarda silik çizgi görenler oldu kanda da 0 çıkmaz herhalde ama sadece 1 gün daha sabret istersen. Emin olursun sonuçtan. Allah bu mübarek günde hakkında hayırlısını versin inşallah
Hiiiiiçç sormaaa en büyük skandallldı yayın yasağı almışlar haber kaynağını aramıştım kanalı, susturmuşlar bilgi alamadımbahçeçi umut zaten embriyoları karıştırarak çok büyük bir skandala imza atmış bir merkez. Bir de bu konu var.
Ay inşallah gün yaklaştıkca korkum artıyor belirtim de pek yok. Senin var mıydı?Seninle aynıyız 25 gün döngüsü ve test günü adet gününe denk gelmesi:)inşâAllah hayırlısı ile olur canım
Çok geçmiş olsun canım bende senşnle benzer durumlar yaşadım buraya yazarsam roman olur inan:) bende üçüncü tedavimde ilk defa memorialde pozitif aldım 10000de bi görülen kromozom bozukluğu sebebiyle kaybettim bi çok hastane gezdim memorial kadar bana güven veren bi hastane olmadı size de tavsiye ederim gerçekten
Hepimiz aklıselim insanlarız , gebelik elde edemesek de küstüm oynamıoruz burası kötü bir merkez demeyiz bence. Bu tamamen gebelik elde Etsek de edemesek de orada yapılan muameleye karşı refere etmemizle ilgili . Ben orda gebelik elde etseydim kesinlikle şans eseri derdim yine de önermezdimo kadar dikte ettiler ki bana bahceci için arkadaşlarım hatta bütün ünlülerin tüp bebek merkezi vs. diye duyumlar aldım. demekki insan secerek muamele yapıyorlar. memnun kalmakta tabii ki göreceli bir kavram ilk tüp bebek denememde herhangi bir merkezden canlı doğum elde etsem bende memnun kalırdım heralde...
İnşşalah amin cnm, buradaki herkes o pozitifliği alsın inşallah. Kavuşalım birer birer :)
Oyle demek istemedim yalnış anlaşıldı ilk denemede o kadar tecrübesiz oluyor ki insan mesela ben acıbademdeki acı tecrübemi düşünüyorum gercekten safmışım. güzel bir amaç var ve ona koştuğumu hissediyorum. Eşim beni uyarıyor bak şuan bu dr. saçmaladı diyor. Ben hemen hayır hayır... diyorum. Sonradan düşününce eşime hak veriyorum. Negatif sonuç insanı düşünmeye itiyor. Hayal alemindeymişim o zamanlar... Pozitif olsa bunları sorgulamazdım hatta belki tavsiye ederdim.Hepimiz aklıselim insanlarız , gebelik elde edemesek de küstüm oynamıoruz burası kötü bir merkez demeyiz bence. Bu tamamen gebelik elde Etsek de edemesek de orada yapılan muameleye karşı refere etmemizle ilgili . Ben orda gebelik elde etseydim kesinlikle şans eseri derdim yine de önermezdim
Acıbademe ben de gittim sadece bülent traşla ön görüşme yaptım, diyorum 24 günde bir regl oluyorum bazen 25 oluyor diyorki cok kısa döngün onu ilacla uzatacagız. Benim sağ tarafımda yumurta biraz fazla ama pco değilim yani hormon sonuclarım normal bu lh fsh dengesi filan normal diyor sen pcosun adet söktürücü de yazalım, diyorum ben her ay düzenli oluyorum sancım bile olmaz regl dönemi ama analatamadım kendisine. Eşime de mikrocip dedi ama ileri hızlı yok eşimde nasıl yüzecekler o cipte belli değil. Öyle bir korktum kactım ki. Bahcecide de güvenc beyle görüstüm eşimde baş anomalisi yüzde 96 normal morfoloji yüzde 2. Diyor cok normal bekleyin bir sene daha. Cok istiyorsan aşılama yapalım diyorum bir negatif aşılamam var, ben ovulasyon testiyle zaten 1 yıl takip edip denedim. Baktım orası da cok bastan savma gibi. En son memoriale gecmisimi anlattım bende herşeyin normal oldugunu söyledi semre hoca, aşılama vs önermem zaten ovulasyon testi kullanmışsın tüpe gecelim dedi. Tek makul konusan oydu gercekten deOyle demek istemedim yalnış anlaşıldı ilk denemede o kadar tecrübesiz oluyor ki insan mesela ben acıbademdeki acı tecrübemi düşünüyorum gercekten safmışım. güzel bir amaç var ve ona koştuğumu hissediyorum. Eşim beni uyarıyor bak şuan bu dr. saçmaladı diyor. Ben hemen hayır hayır... diyorum. Sonradan düşününce eşime hak veriyorum. Negatif sonuç insanı düşünmeye itiyor. Hayal alemindeymişim o zamanlar... Pozitif olsa bunları sorgulamazdım hatta belki tavsiye ederdim.
6. Cnm bari 8. Gün falan yapayım dedim
Cok üzüldüm cıvıl cıvıldın gözlerin solmasın nolur tekrar denersiniz sende yumurta onda sperm oldukca caresiz değil Allahın izniyle elbet olacak sadece zaman, beklemek yorucuKızlar dün büyük bir hayal kırıklığı yaşayıp eve dönerken ne yapacagımı bilemedim siteye bile yazamadım. Konuşamadım yutkunamadım sanki boğazım düğüm düğüm oldu . Değere gelince 32.07 yken 38.03 çıktı ve ben anladım o an onu görünce anladım artık sağlıklı olmadığını. Tabi eve gelince ağlamamak için her ne kadar zor tutsamda ağlamadan yapamadım biliyorum .eşim ailesi hepimiz çok üzüldük böle olsun asla ama asla istemezdim . Akşam yücel hoca msj attım hoca yazdı hemen ve şöyle dedi malasef düşük başlamış artış göstermemiş . Sağlıklı bir gebelik gibi görmediğini ilaçları bırakmamı sıfırlanmasını beklememizi söyledi .az öncede ipek hanım aradı tatlı nazik bir bayan beni kırmamak için herşeyi söyledi sağlıklı bir gebelik olmadığını adet olunca atabilecegimi biokimysal olabilir dedi bende neden olur dediğimde embriyodan kaynaklandığını belki embriyo kromozomumdan olabileceğini söledi . 4 gün sonra kan vermemi 0 sonucunu bekleriz dedi. O kadar üzgün olduğum için de kafam allak bulak oldu .herşeyde vardır bir hayır tabiki Allah böyle uygun gördü demekki .
Ay belirtim yok bişeyim yok aklıma kötüyü getirmek istemiyorum ama test gününden cok korkuyorum hatta varya 9.gün bile test veresim yok sonucu görmemek icinSöylemesi kolay biliyorum ama @CigdemAsya nin da dediği gibi en güzeli vaktinde kan testi yapmak .
Ha gayret az kalmış bayram telaşıyla daha çabuk geçer diye düşünüyorum inşallah güzel haberlerinizi alırız hepinizden.
Bazı doktorlara gercekten ifade edememek kendini çok kötü bir durum. merkezlerin vakti çok kısıtlı drlar oldukca yogun. acıkcası memorialdan bu konuda gercekten memnun kaldım. iletişim konusunda keske biraz daha sorularımız yanıtlansa özellikle hormonlar tavanken bir cok cevapsız soru oluşuyor insanın kafasında... inşallah kendinden olur canım yada tedavi olursan hemen ilkinde tutar.Acıbademe ben de gittim sadece bülent traşla ön görüşme yaptım, diyorum 24 günde bir regl oluyorum bazen 25 oluyor diyorki cok kısa döngün onu ilacla uzatacagız. Benim sağ tarafımda yumurta biraz fazla ama pco değilim yani hormon sonuclarım normal bu lh fsh dengesi filan normal diyor sen pcosun adet söktürücü de yazalım, diyorum ben her ay düzenli oluyorum sancım bile olmaz regl dönemi ama analatamadım kendisine. Eşime de mikrocip dedi ama ileri hızlı yok eşimde nasıl yüzecekler o cipte belli değil. Öyle bir korktum kactım ki. Bahcecide de güvenc beyle görüstüm eşimde baş anomalisi yüzde 96 normal morfoloji yüzde 2. Diyor cok normal bekleyin bir sene daha. Cok istiyorsan aşılama yapalım diyorum bir negatif aşılamam var, ben ovulasyon testiyle zaten 1 yıl takip edip denedim. Baktım orası da cok bastan savma gibi. En son memoriale gecmisimi anlattım bende herşeyin normal oldugunu söyledi semre hoca, aşılama vs önermem zaten ovulasyon testi kullanmışsın tüpe gecelim dedi. Tek makul konusan oydu gercekten de
Anlıyorum ben seni cnm merak etme, yanlış anlaşılmadı:) haklısın dediklerinde lakin bahçeci çok amatördü ayan beyan ticariydi orası ve bundan çekinmiorlar . gebelik elde etsek de önermeZdim.Oyle demek istemedim yalnış anlaşıldı ilk denemede o kadar tecrübesiz oluyor ki insan mesela ben acıbademdeki acı tecrübemi düşünüyorum gercekten safmışım. güzel bir amaç var ve ona koştuğumu hissediyorum. Eşim beni uyarıyor bak şuan bu dr. saçmaladı diyor. Ben hemen hayır hayır... diyorum. Sonradan düşününce eşime hak veriyorum. Negatif sonuç insanı düşünmeye itiyor. Hayal alemindeymişim o zamanlar... Pozitif olsa bunları sorgulamazdım hatta belki tavsiye ederdim.
Çok geçmiş olsun ufaklıkKızlar dün büyük bir hayal kırıklığı yaşayıp eve dönerken ne yapacagımı bilemedim siteye bile yazamadım. Konuşamadım yutkunamadım sanki boğazım düğüm düğüm oldu . Değere gelince 32.07 yken 38.03 çıktı ve ben anladım o an onu görünce anladım artık sağlıklı olmadığını. Tabi eve gelince ağlamamak için her ne kadar zor tutsamda ağlamadan yapamadım biliyorum .eşim ailesi hepimiz çok üzüldük böle olsun asla ama asla istemezdim . Akşam yücel hoca msj attım hoca yazdı hemen ve şöyle dedi malasef düşük başlamış artış göstermemiş . Sağlıklı bir gebelik gibi görmediğini ilaçları bırakmamı sıfırlanmasını beklememizi söyledi .az öncede ipek hanım aradı tatlı nazik bir bayan beni kırmamak için herşeyi söyledi sağlıklı bir gebelik olmadığını adet olunca atabilecegimi biokimysal olabilir dedi bende neden olur dediğimde embriyodan kaynaklandığını belki embriyo kromozomumdan olabileceğini söledi . 4 gün sonra kan vermemi 0 sonucunu bekleriz dedi. O kadar üzgün olduğum için de kafam allak bulak oldu .herşeyde vardır bir hayır tabiki Allah böyle uygun gördü demekki .
Tatlımmmm üzülme demeyeceğim öyle haklısınkiii ama şöyle düşün demekki hayırlı değilmiş ve Güzel Mevlam sana hayırlısını hazırlıyor emin ol tevekkül et...bu ilkti toparlandıkça sonra tekrar deneyeceksin hem dondurulmuşun da vardı senin yanlış hatırlamıyorsam adet sonrası tekrar denersin cnm bnmmmKızlar dün büyük bir hayal kırıklığı yaşayıp eve dönerken ne yapacagımı bilemedim siteye bile yazamadım. Konuşamadım yutkunamadım sanki boğazım düğüm düğüm oldu . Değere gelince 32.07 yken 38.03 çıktı ve ben anladım o an onu görünce anladım artık sağlıklı olmadığını. Tabi eve gelince ağlamamak için her ne kadar zor tutsamda ağlamadan yapamadım biliyorum .eşim ailesi hepimiz çok üzüldük böle olsun asla ama asla istemezdim . Akşam yücel hoca msj attım hoca yazdı hemen ve şöyle dedi malasef düşük başlamış artış göstermemiş . Sağlıklı bir gebelik gibi görmediğini ilaçları bırakmamı sıfırlanmasını beklememizi söyledi .az öncede ipek hanım aradı tatlı nazik bir bayan beni kırmamak için herşeyi söyledi sağlıklı bir gebelik olmadığını adet olunca atabilecegimi biokimysal olabilir dedi bende neden olur dediğimde embriyodan kaynaklandığını belki embriyo kromozomumdan olabileceğini söledi . 4 gün sonra kan vermemi 0 sonucunu bekleriz dedi. O kadar üzgün olduğum için de kafam allak bulak oldu .herşeyde vardır bir hayır tabiki Allah böyle uygun gördü demekki .
Kızlar dün büyük bir hayal kırıklığı yaşayıp eve dönerken ne yapacagımı bilemedim siteye bile yazamadım. Konuşamadım yutkunamadım sanki boğazım düğüm düğüm oldu . Değere gelince 32.07 yken 38.03 çıktı ve ben anladım o an onu görünce anladım artık sağlıklı olmadığını. Tabi eve gelince ağlamamak için her ne kadar zor tutsamda ağlamadan yapamadım biliyorum .eşim ailesi hepimiz çok üzüldük böle olsun asla ama asla istemezdim . Akşam yücel hoca msj attım hoca yazdı hemen ve şöyle dedi malasef düşük başlamış artış göstermemiş . Sağlıklı bir gebelik gibi görmediğini ilaçları bırakmamı sıfırlanmasını beklememizi söyledi .az öncede ipek hanım aradı tatlı nazik bir bayan beni kırmamak için herşeyi söyledi sağlıklı bir gebelik olmadığını adet olunca atabilecegimi biokimysal olabilir dedi bende neden olur dediğimde embriyodan kaynaklandığını belki embriyo kromozomumdan olabileceğini söledi . 4 gün sonra kan vermemi 0 sonucunu bekleriz dedi. O kadar üzgün olduğum için de kafam allak bulak oldu .herşeyde vardır bir hayır tabiki Allah böyle uygun gördü demekki .
Bahçeçiyi çıkardım kafamdan, tecrübe önemli benim içinAnlıyorum ben seni cnm merak etme, yanlış anlaşılmadı:) haklısın dediklerinde lakin bahçeci çok amatördü ayan beyan ticariydi orası ve bundan çekinmiorlar . gebelik elde etsek de önermeZdim.
Söylemesi kolay biliyorum ama @CigdemAsya nin da dediği gibi en güzeli vaktinde kan testi yapmak .
Ha gayret az kalmış bayram telaşıyla daha çabuk geçer diye düşünüyorum inşallah güzel haberlerinizi alırız hepinizden.
Dünden beri girdim çıktım senin sonucunu merak ettim.. Bir şey yazmayınca iyiye yormuştum güzel haberler bekliyordum senden.. Enerjinle burada birçok kişiye de umut oluyordun bence. Sakın hevesini ümidini yitirme. Şu an çok yeni olduğu için kafanın içinde koca bir boşluk olması normalKızlar dün büyük bir hayal kırıklığı yaşayıp eve dönerken ne yapacagımı bilemedim siteye bile yazamadım. Konuşamadım yutkunamadım sanki boğazım düğüm düğüm oldu . Değere gelince 32.07 yken 38.03 çıktı ve ben anladım o an onu görünce anladım artık sağlıklı olmadığını. Tabi eve gelince ağlamamak için her ne kadar zor tutsamda ağlamadan yapamadım biliyorum .eşim ailesi hepimiz çok üzüldük böle olsun asla ama asla istemezdim . Akşam yücel hoca msj attım hoca yazdı hemen ve şöyle dedi malasef düşük başlamış artış göstermemiş . Sağlıklı bir gebelik gibi görmediğini ilaçları bırakmamı sıfırlanmasını beklememizi söyledi .az öncede ipek hanım aradı tatlı nazik bir bayan beni kırmamak için herşeyi söyledi sağlıklı bir gebelik olmadığını adet olunca atabilecegimi biokimysal olabilir dedi bende neden olur dediğimde embriyodan kaynaklandığını belki embriyo kromozomumdan olabileceğini söledi . 4 gün sonra kan vermemi 0 sonucunu bekleriz dedi. O kadar üzgün olduğum için de kafam allak bulak oldu .herşeyde vardır bir hayır tabiki Allah böyle uygun gördü demekki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?