Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Normalde regl günün ne zaman? Ay daha akşam yeni oldu haklısın gecmiyor. Ama sabır son 3 gün kaldı. Sabahtan gidelim kana 23ünde :)
Normalde regl günüm 24 ü. Canım vala ağrısa tırsıyorum arımasa tırsıorum zaman yaklaştıkça kan vermekten de korkuyorum. Sen de var mı birşey

Normalde regl günüm 24 ü. Canım vala ağrısa tırsıyorum arımasa tırsıorum zaman yaklaştıkça kan vermekten de korkuyorum. Sen de var mı birşey
Ah o korku benim de o civarda regl tarihim fena tırsıyorum test gününden hani kasık ağrısı hani göğüs hassasiyeti hani uyku basması hicbiri yok

İnşallah seminerlere pozitif haberini almış olarak girerizz
Ay inşallahh her sene gidiyorum birilerinin karnı şişmiş (okul kalabalık 120 öğretmen var Türkiyenin en kalabalık okullarından biriyiz. ) cok özeniyorum onları tebrik ederken. İnşallah bu sene karnım henüz şişmese de biz de sağlıkla evladımızla gideriz :) Allah yüzümüzü güldürsün :)

Gecen sene 7.600 tl paket fiyatla başladım tedaviye 2000 tl küsür ilaçlarım tutmuştu. Devlet hastanesinden 1 defaya mahsus raporum alamamıştım. Aceleye geldi işimiz. 1. Transfer zaten pakete dahildi. Daha sonra 2. Transfer için 3.850 tl dediler ben indirim istedim biraz 3.500tl ye cektiler fiyatı. + dondurma fiyatınıda aynı gün istediler tek bir embriyo kalmıştı zaten onada aynı gün 2.100 tl aldılar. Bu ay yapılan son transfer öncesi kontroldede 2 kez kan testi e2 istediler (137 tl x 2 ) siz şimdi ödeyin transfer ücretinden düşeriz diye. 3.850 tl den 2 kan testimi ve yıllık embriyo bakım ücretini düştüler ( artık embriyom kalmadığı için) toplamda 2.750 tl gibi bir rakkam ediyordu. Benim yine biraz indirim rica ettim. 3. Transferi 2.500 tl ye gercekleştiler. Biraz uzun oldu anlatım ama söylemek istediğim biraz pazarlık yapabiliyorsunuz. Bilginiz olsun kızlar.

Aynısını bende yaşıyorum hep bu sefer bizede nasip olsun

Cok üzüldüm cıvıl cıvıldın gözlerin solmasın nolur tekrar denersiniz sende yumurta onda sperm oldukca caresiz değil Allahın izniyle elbet olacak sadece zaman, beklemek yorucu
Çok teşekkür ederim allah razı olsub sende her defasında kibar bi şekilde cevap verdin hep çok teşekkür edrim bende sanırım öyle daha zamanı değildi belkide .beklemek çok zoor işte ama nasipten öte köy yokmuş derler herşey nasipp.
Teşeküür ederim . bende çok üzgünüm elimden hiçbişey gelmiyor .taransfer demi biraz sizde bahsederseniz bnde hatırlarım brlki o gün transefr heycanımı sayenizde orda ki arkadaşlarla çok eğlenmiştim hayatımında en özel anlardandı .2 embriyomdan sadece 1 kaldı diğeri 5 günü oluştu ama ertesi gün oluşamadı ileri gidemedi tek umudum zaten 1 embriyom ve yaşımız genç olması demekki Allah zamanı değildir diyo kulum bekle daha diyor belki .
Ablacım teşekkür ederim çok sağol bende öyle düşünüyorum kendimmi öyle avutuyorum zaten . asla pes etmedim sonuna kadar gidicem zaten . evet 1 tane daha var inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Allah razı olsun canımm evet bizim hep umudumuz var eşim adı da umut asla umudumuzu yitirmedik bugünnlere geldik şükür .ben bugünleri görmeyi bile hayal edemedim. ama bebegimmi gördüm hamile kaldım ama hissedemeden giiti .öle olsa daha zor olurdu belki ama annelik başka bişey aminnn inşallah hepimizin hakkında hayırlısı

ahhh canımm allah razı olsun çok tşk ederim .dün çok zordu benim için haylada öle kendimde değilim ne biliyim bir boşluktayıım gibii .ahhh gerçektenmi hiç farkında olamadım inşallah gene o enerjiye dönebilirim .elimden geleni yapmaya çalışcam inşallah hemde çok hiç böle hissetmedim kendimii hakkımızda hayırlısı olur

canımmm teşekkür ederim Allah razı olsun .biliyorum zaten o yüzden sizinle paylaştıkça daha çok hafifliyor gibi geliyor acılarım .inşallah vericek inanıyorum Allahıma güveniyorum inşallah geçicek iyiki varsınız
Kuzum çok üzüldüm hayırlısı olsun elden hiç bişey gelmiyor yeniden deneyeceksin olacak inşâAllah

İnşallah canım inşallah sende bende arkadaşlarda hepimizin en güzeli olsun hakkımızda

Kızlar , ablalarımın, arkadaşlarım hepinize çokkk teşekkür ederim şuan o kadar mutlu oldumki daha görmeden nasıl bu kadar sevilmişim bu kadar sevmişim sizleri kader arkadaşlarım yolumuz belli o güzel günler inşallah çok yakında ..
Ne diyeceğimi bilmiyorum bir tarafım buruk , daralıyor içim ama bu yazıları okuduktan sonra bir an iyi insanlarda var diyebiliyorum . hakkınızda hep en iyileri sizinle olsun sağlıklı bebekler kucagımıza almayı nasip etsin . ilk tecrübemi edindim kötü sonnuçlansa da asla pes etmeyeceğim asla vazgeçmeyeceğim çünkü biz anneyiz, anne olacağız önce rabbim sonra doktorlardan sonra benim her ne kadar bayramın çifte bayram olucak diye umarken buruk geçicek ama inşallah sizlerin en güzel bayramınız olsun şimdiden bayramınız mübarek olsun .iyiki varsınız

ŞişliMemorialTüpbebekAnneleri

Biz de pazarlık yapıyoruz her defasında ne kadar indirim olsa bizim için iyi napalım. Kredi kartı elimizde dolaşıyoruz:)
Allah hayırlısı ile maddi manevi emeklerimizi mutluluğa dönüştürsün inşallah

Canım çok geçmiş olsun. Üzgünsün ama maşallah çok güçlüsün. Birlikte daha güçlü olacağız mecburuz. Embriyon da varmış bu da büyük bir şans. İnşallah en kısa zamanda bayram burukluğun sevinçlere dönüşür canım. Allah'a emanet ol. Allahım bu mübarek vakitlerde buradaki herkesin gönlündekini hayrına yazsın inşallah

Sağol canım çok teşekkürler . Eğer ben güçlü olmasaydım asla buralara kadar gelemez asla o kadar gemişte dede şimdide güçlü olamazdım ben hayatta çok şey yaşamama rağmen en güçsüz hisettiğim tek şey annelikmiş bunu çok iyi anladım ama Rabbim o kadar büyükki sabırını beklemeyi ögretti bana . inaşşlah nice bayramlar görürüz hep birlikte bebeişlerimizle Allah razı olsun sende canım allaha emanet ol Aminnnnn

Canım bir embriyon daha varmış inşallah o sana evlat olur en kısa zamanda muradına erersin inşallah

Canım bir embriyon daha varmış inşallah o sana evlat olur en kısa zamanda muradına erersin inşallah
İnşallah inşallah hakkımızda hayırlısı olsun inşallah evet nasipte varsa olur ne diyelim .darısı isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bayramınız mübarek olsun güzel arkadaşlarım. Dualar belli duyan belli. Güzel , musmutlu , eğlenceli , sevdiklerinizle birlikte güzel bayramlar diliyorum. İyi bayramlar

BEn de herkesin bayramını kutluyorum. Allah nice güzel bayramlara ailelerimiz sevdiklerimizle sağlıkla eriştirsin inşallah. Kucaklarımızda çiçek gibi giydirip el öpmelere götüreceğimiz heveslikler alacağımız hayırlı sağlıklı evlatlarımız olacal bayramlar nasip etsin inşallah Allah bize de arkadaşlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…