Allah kaldıramayacağımız yük yüklemezmiş bize canım. Bunlar mutlu sondan önceki son burukluklarımızdır inşallah. Allah ne verirse razı olanlardan eylesin bizi.Sağol canım çok teşekkürler . Eğer ben güçlü olmasaydım asla buralara kadar gelemez asla o kadar gemişte dede şimdide güçlü olamazdım ben hayatta çok şey yaşamama rağmen en güçsüz hisettiğim tek şey annelikmiş bunu çok iyi anladım ama Rabbim o kadar büyükki sabırını beklemeyi ögretti bana . inaşşlah nice bayramlar görürüz hep birlikte bebeişlerimizleAllah razı olsun sende canım allaha emanet ol Aminnnnn
Duygulandırdın beni, hepimiz aynıyız burda. Birimiz gebe olsa hepimize umut.. olmasa da ilkeli bir gün olacak. Kötü sonuçlandı deme Mevlam sana daha güzelini hazırlıyor emin olÇok teşekkür ederim allah razı olsub sende her defasında kibar bi şekilde cevap verdin hep çok teşekkür edrim bende sanırım öyle daha zamanı değildi belkide .beklemek çok zoor işte ama nasipten öte köy yokmuş derler herşey nasipp.
Teşeküür ederim . bende çok üzgünüm elimden hiçbişey gelmiyor .taransfer demi biraz sizde bahsederseniz bnde hatırlarım brlki o gün transefr heycanımı sayenizde orda ki arkadaşlarla çok eğlenmiştim hayatımında en özel anlardandı .2 embriyomdan sadece 1 kaldı diğeri 5 günü oluştu ama ertesi gün oluşamadı ileri gidemeditek umudum zaten 1 embriyom ve yaşımız genç olması demekki Allah zamanı değildir diyo kulum bekle daha diyor belki .
Ablacım teşekkür ederim çok sağol bende öyle düşünüyorum kendimmi öyle avutuyorum zaten . asla pes etmedim sonuna kadar gidicem zaten . evet 1 tane daha var inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Allah razı olsun canımm evet bizim hep umudumuz var eşim adı da umut asla umudumuzu yitirmedik bugünnlere geldik şükür .ben bugünleri görmeyi bile hayal edemedim. ama bebegimmi gördüm hamile kaldım ama hissedemeden giiti .öle olsa daha zor olurdu belki ama annelik başka bişeyaminnn inşallah hepimizin hakkında hayırlısı
ahhh canımm allah razı olsun çok tşk ederim .dün çok zordu benim için haylada öle kendimde değilim ne biliyim bir boşluktayıım gibii .ahhh gerçektenmi hiç farkında olamadım inşallah gene o enerjiye dönebilirim .elimden geleni yapmaya çalışcam inşallah hemde çok hiç böle hissetmedim kendimii hakkımızda hayırlısı olur
canımmm teşekkür ederim Allah razı olsun .biliyorum zaten o yüzden sizinle paylaştıkça daha çok hafifliyor gibi geliyor acılarım .inşallah vericek inanıyorum Allahıma güveniyorum inşallah geçicek iyiki varsınız
İnşallah canım inşallah sende bende arkadaşlarda hepimizin en güzeli olsun hakkımızda
Kızlar , ablalarımın, arkadaşlarım hepinize çokkk teşekkür ederim şuan o kadar mutlu oldumki daha görmeden nasıl bu kadar sevilmişim bu kadar sevmişim sizleri kader arkadaşlarım yolumuz belli o güzel günler inşallah çok yakında ..
Ne diyeceğimi bilmiyorum bir tarafım buruk , daralıyor içim ama bu yazıları okuduktan sonra bir an iyi insanlarda var diyebiliyorum . hakkınızda hep en iyileri sizinle olsun sağlıklı bebekler kucagımıza almayı nasip etsin . ilk tecrübemi edindim kötü sonnuçlansa da asla pes etmeyeceğim asla vazgeçmeyeceğim çünkü biz anneyiz, anne olacağızönce rabbim sonra doktorlardan sonra benim her ne kadar bayramın çifte bayram olucak diye umarken buruk geçicek ama inşallah sizlerin en güzel bayramınız olsun şimdiden bayramınız mübarek olsun . iyiki varsınız
ŞişliMemorialTüpbebekAnneleri
Sence crionell jel bu kadar etki yapar mı tatlım ?Bir de folik asit alıorum :/ inşşalah tatlım hepimizinki bizimledirİlacların etkisi gitmiştir belki sende öyle düşün inşallah hala seninledir. Ay cok stresli
Dondurulmuşlardan 2. Kez tekrar kullandığımızda kalanı dondurmak içim de mi ayrı para? İlk dondurduğumuzda ödememize rağmenGecen sene 7.600 tl paket fiyatla başladım tedaviye 2000 tl küsür ilaçlarım tutmuştu. Devlet hastanesinden 1 defaya mahsus raporum alamamıştım. Aceleye geldi işimiz. 1. Transfer zaten pakete dahildi. Daha sonra 2. Transfer için 3.850 tl dediler ben indirim istedim biraz 3.500tl ye cektiler fiyatı. + dondurma fiyatınıda aynı gün istediler tek bir embriyo kalmıştı zaten onada aynı gün 2.100 tl aldılar. Bu ay yapılan son transfer öncesi kontroldede 2 kez kan testi e2 istediler (137 tl x 2 ) siz şimdi ödeyin transfer ücretinden düşeriz diye. 3.850 tl den 2 kan testimi ve yıllık embriyo bakım ücretini düştüler ( artık embriyom kalmadığı için) toplamda 2.750 tl gibi bir rakkam ediyordu. Benim yine biraz indirim rica ettim. 3. Transferi 2.500 tl ye gercekleştiler. Biraz uzun oldu anlatım ama söylemek istediğim biraz pazarlık yapabiliyorsunuz. Bilginiz olsun kızlar.
Hadi hayırlısı olsun canım sımsıkı tutunsun inşâAllahKızlar transferim oldu hayırlısıyla dualarınızı bekliyorum
Ya çok saçma ama ilk testi ben zaten orada vermemiştim yine de vermem mahalledeki hastaneye giderim yineCanım 3850 şu anda en sonyakındır 4000e sabitlemeleri. Altı üstü 10 dk transfer 2 defa sadece muayene ve tahli, bir de 2 saat hasta oda kullanımı. Gerçekten bu ralam çooook fazla. Bi de üstüne 1. Gebelik testi bile yok. Çok ayıp ya çok şaşırdım ve hoşuma gitmedi hiç
Canım benim sen burda bizim küçük kardeşimizsin nolur üzme artık kendini bayramımız buruk geçiyor evet güzel hayallerimiz vardı ama dünyanın sonu değil Rabbim beterinden korusun daha zorlarını yaşayanlar oluyor burda okuyunca utanıyor insan ama elde değil üzülüyoruz yine de belki aynı zamanda transfer sürecine gireriz beraber pozitif sonuçlar alırız inşâAllahÇok teşekkür ederim allah razı olsub sende her defasında kibar bi şekilde cevap verdin hep çok teşekkür edrim bende sanırım öyle daha zamanı değildi belkide .beklemek çok zoor işte ama nasipten öte köy yokmuş derler herşey nasipp.
Teşeküür ederim . bende çok üzgünüm elimden hiçbişey gelmiyor .taransfer demi biraz sizde bahsederseniz bnde hatırlarım brlki o gün transefr heycanımı sayenizde orda ki arkadaşlarla çok eğlenmiştim hayatımında en özel anlardandı .2 embriyomdan sadece 1 kaldı diğeri 5 günü oluştu ama ertesi gün oluşamadı ileri gidemeditek umudum zaten 1 embriyom ve yaşımız genç olması demekki Allah zamanı değildir diyo kulum bekle daha diyor belki .
Ablacım teşekkür ederim çok sağol bende öyle düşünüyorum kendimmi öyle avutuyorum zaten . asla pes etmedim sonuna kadar gidicem zaten . evet 1 tane daha var inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Allah razı olsun canımm evet bizim hep umudumuz var eşim adı da umut asla umudumuzu yitirmedik bugünnlere geldik şükür .ben bugünleri görmeyi bile hayal edemedim. ama bebegimmi gördüm hamile kaldım ama hissedemeden giiti .öle olsa daha zor olurdu belki ama annelik başka bişeyaminnn inşallah hepimizin hakkında hayırlısı
ahhh canımm allah razı olsun çok tşk ederim .dün çok zordu benim için haylada öle kendimde değilim ne biliyim bir boşluktayıım gibii .ahhh gerçektenmi hiç farkında olamadım inşallah gene o enerjiye dönebilirim .elimden geleni yapmaya çalışcam inşallah hemde çok hiç böle hissetmedim kendimii hakkımızda hayırlısı olur
canımmm teşekkür ederim Allah razı olsun .biliyorum zaten o yüzden sizinle paylaştıkça daha çok hafifliyor gibi geliyor acılarım .inşallah vericek inanıyorum Allahıma güveniyorum inşallah geçicek iyiki varsınız
İnşallah canım inşallah sende bende arkadaşlarda hepimizin en güzeli olsun hakkımızda
Kızlar , ablalarımın, arkadaşlarım hepinize çokkk teşekkür ederim şuan o kadar mutlu oldumki daha görmeden nasıl bu kadar sevilmişim bu kadar sevmişim sizleri kader arkadaşlarım yolumuz belli o güzel günler inşallah çok yakında ..
Ne diyeceğimi bilmiyorum bir tarafım buruk , daralıyor içim ama bu yazıları okuduktan sonra bir an iyi insanlarda var diyebiliyorum . hakkınızda hep en iyileri sizinle olsun sağlıklı bebekler kucagımıza almayı nasip etsin . ilk tecrübemi edindim kötü sonnuçlansa da asla pes etmeyeceğim asla vazgeçmeyeceğim çünkü biz anneyiz, anne olacağızönce rabbim sonra doktorlardan sonra benim her ne kadar bayramın çifte bayram olucak diye umarken buruk geçicek ama inşallah sizlerin en güzel bayramınız olsun şimdiden bayramınız mübarek olsun . iyiki varsınız
ŞişliMemorialTüpbebekAnneleri
Bizden ilk transferden sonra almayı unutmuşlar canım sanırsam. 2. transferde aldılar Öyle bir karışıklık oldu.Dondurulmuşlardan 2. Kez tekrar kullandığımızda kalanı dondurmak içim de mi ayrı para? İlk dondurduğumuzda ödememize rağmen
Bilmiyorum ki ben zaten hic öyle seyler yasamadım gayet normal ilerliyor hersey bilmiyorum umudum cok kırıkSence crionell jel bu kadar etki yapar mı tatlım ?Bir de folik asit alıorum :/ inşşalah tatlım hepimizinki bizimledir
Kırma umudunu biliosun ki hiç bir şey hissetmeyeler hamile oluor hakkımızda hayırlısı tatlım yaBilmiyorum ki ben zaten hic öyle seyler yasamadım gayet normal ilerliyor hersey bilmiyorum umudum cok kırık
Öyle hakkımızda hayırlısı kafam dağılsın diye kurbanlık secimine kesim yerine filan geldim eşimle ben de napıyim evde dedim. Sen kanı memorialde mi verceksin?Kırma umudunu biliosun ki hiç bir şey hissetmeyeler hamile oluor hakkımızda hayırlısı tatlım ya
Arkadaşlar bence crinone ciddi etkisi var. Ben geçen ayki negatif transferimde hep kasık ağrısı vs hissetmiştim, tamam oldu bu sefer dedim. Ama negatif oldu. Crinone jeli kesince nırmale döndü. Yani yan etkisi çok net. Bi de konsantrasyon bozukluğu ve depresyon yapıyor biraz. Yan etkilerinde de hep bunlar yazıyorSence crionell jel bu kadar etki yapar mı tatlım ?Bir de folik asit alıorum :/ inşşalah tatlım hepimizinki bizimledir
Amiiiiin bin kere :)Herkese iyi bayramlar dilerim bende, sonuç bekleyenler umarım hepsi pozitif olur. Umarım Anne olmadığımız son bayram olur bu bayram sevgiler...
Olabilir depresyona zaten hep eğilimliyim ben :)) ama öyle cok bi kasık ağrısı yapmadı bende. Hem günler gecsin sonucu alayım ya herro ya merro diyorum hem de korkuyorum sonuctanArkadaşlar bence crinone ciddi etkisi var. Ben geçen ayki negatif transferimde hep kasık ağrısı vs hissetmiştim, tamam oldu bu sefer dedim. Ama negatif oldu. Crinone jeli kesince nırmale döndü. Yani yan etkisi çok net. Bi de konsantrasyon bozukluğu ve depresyon yapıyor biraz. Yan etkilerinde de hep bunlar yazıyor
Canım benim, mutlu sona ulaştın ne güzel :) inşallah kolaylıkla doğumun gerçekleşir sağlıkla alırsın kuzunu kucağına. Bize de o günleri görmek nasip olsun inşallah.
- Merhaba herkese çok takip edemesemde. Herkese iyi bayramlar dilerim. Allah sıradaki bayramı herkesin muradını vermiş olarak kutlamayı nasip etsin. Hamileler sağlıkla kıcaklasın. Tedavi olanlar hamile kalsın tez zamanda. Bizde 37+6 olduk şafak sayıyoruz. Herzaman dualarımdasınız. Doğum yaparken dua kapısı açık olurmuş. Allah nasip ederse herkes için dua edeceğim. Tüm emek verenler yaşasın bu güzel mucizeyi. İnşallah bende son günlerimi sağlıkla atlatır kızımı kucağıma alırım.
Mutlu sonun kapılarındayız allahın izniyle kucağımıza alınca daha rahat huzurlu olacağım. İnşallah sende ve şimdi sayamayacağım ama takip ettiğim baya hamiş var ve hergün yenileri katılıyor. İnşallah hamile olmak herkese nasip olacak. Buna inanıyorum. Sanada bin kere maşallah baya ilerledin. Rabbim 37 li 40lı haftaları nasip etsin sağlıkla. Sabrının emeğinin evlat aşkının karşılığı vaktinde sağlıkla kucağında olacak allahın izniyle. Hep güzel günler yaşatsın allahCanım benim, mutlu sona ulaştın ne güzel :) inşallah kolaylıkla doğumun gerçekleşir sağlıkla alırsın kuzunu kucağına. Bize de o günleri görmek nasip olsun inşallah.
Allah korkunu mutluluğa çevirsin inşallah pozitip göresin.Olabilir depresyona zaten hep eğilimliyim ben :)) ama öyle cok bi kasık ağrısı yapmadı bende. Hem günler gecsin sonucu alayım ya herro ya merro diyorum hem de korkuyorum sonuctan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?