Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah kaldıramayacağımız yük yüklemezmiş bize canım. Bunlar mutlu sondan önceki son burukluklarımızdır inşallah. Allah ne verirse razı olanlardan eylesin bizi.

Duygulandırdın beni, hepimiz aynıyız burda. Birimiz gebe olsa hepimize umut.. olmasa da ilkeli bir gün olacak. Kötü sonuçlandı deme Mevlam sana daha güzelini hazırlıyor emin ol

Tüm arkadaşlarımın da bayramı mübarek olsun inşallaj . Bu mübarek Bayram günü niyetleriniz ve dualarınız kabul olsun sizleri seviroum :)

Dondurulmuşlardan 2. Kez tekrar kullandığımızda kalanı dondurmak içim de mi ayrı para? İlk dondurduğumuzda ödememize rağmen

Canım arkadaşlarım hepinize hayırlı bayramlar diliyorum seneye inşâAllah bebeklerimizle ve sevdiklerimizle geçireceğimiz nice bayramlarımız olsun inşâAllah

Kızlar transferim oldu hayırlısıyla dualarınızı bekliyorum
Hadi hayırlısı olsun canım sımsıkı tutunsun inşâAllah
Ya çok saçma ama ilk testi ben zaten orada vermemiştim yine de vermem mahalledeki hastaneye giderim yine

Canım benim sen burda bizim küçük kardeşimizsin nolur üzme artık kendini bayramımız buruk geçiyor evet güzel hayallerimiz vardı ama dünyanın sonu değil Rabbim beterinden korusun daha zorlarını yaşayanlar oluyor burda okuyunca utanıyor insan ama elde değil üzülüyoruz yine de belki aynı zamanda transfer sürecine gireriz beraber pozitif sonuçlar alırız inşâAllah

Kırma umudunu biliosun ki hiç bir şey hissetmeyeler hamile oluor hakkımızda hayırlısı tatlım ya
Öyle hakkımızda hayırlısı kafam dağılsın diye kurbanlık secimine kesim yerine filan geldim eşimle ben de napıyim evde dedim. Sen kanı memorialde mi verceksin?

Sence crionell jel bu kadar etki yapar mı tatlım ?Bir de folik asit alıorum :/ inşşalah tatlım hepimizinki bizimledir
Arkadaşlar bence crinone ciddi etkisi var. Ben geçen ayki negatif transferimde hep kasık ağrısı vs hissetmiştim, tamam oldu bu sefer dedim. Ama negatif oldu. Crinone jeli kesince nırmale döndü. Yani yan etkisi çok net. Bi de konsantrasyon bozukluğu ve depresyon yapıyor biraz. Yan etkilerinde de hep bunlar yazıyor

1. Merhaba herkese çok takip edemesemde. Herkese iyi bayramlar dilerim. Allah sıradaki bayramı herkesin muradını vermiş olarak kutlamayı nasip etsin. Hamileler sağlıkla kıcaklasın. Tedavi olanlar hamile kalsın tez zamanda. Bizde 37+6 olduk şafak sayıyoruz. Herzaman dualarımdasınız. Doğum yaparken dua kapısı açık olurmuş. Allah nasip ederse herkes için dua edeceğim. Tüm emek verenler yaşasın bu güzel mucizeyi. İnşallah bende son günlerimi sağlıkla atlatır kızımı kucağıma alırım.

Olabilir depresyona zaten hep eğilimliyim ben :)) ama öyle cok bi kasık ağrısı yapmadı bende. Hem günler gecsin sonucu alayım ya herro ya merro diyorum hem de korkuyorum sonuctan

Canım benim, mutlu sona ulaştın ne güzel :) inşallah kolaylıkla doğumun gerçekleşir sağlıkla alırsın kuzunu kucağına. Bize de o günleri görmek nasip olsun inşallah.

Canım benim, mutlu sona ulaştın ne güzel :) inşallah kolaylıkla doğumun gerçekleşir sağlıkla alırsın kuzunu kucağına. Bize de o günleri görmek nasip olsun inşallah.
Mutlu sonun kapılarındayız allahın izniyle kucağımıza alınca daha rahat huzurlu olacağım. İnşallah sende ve şimdi sayamayacağım ama takip ettiğim baya hamiş var ve hergün yenileri katılıyor. İnşallah hamile olmak herkese nasip olacak. Buna inanıyorum. Sanada bin kere maşallah baya ilerledin. Rabbim 37 li 40lı haftaları nasip etsin sağlıkla. Sabrının emeğinin evlat aşkının karşılığı vaktinde sağlıkla kucağında olacak allahın izniyle. Hep güzel günler yaşatsın allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…