Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayyy çok duygulandımm. Aynı dönemde tedaviye başlamıştık. Çok şükür sen tavruna kavuşuyorsun Allahın izniyle. Allah sağlıklı sıhhatli kolay bir doğum nasip etsin. Darısı hepimize inşallah.

Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin tamamına erdirsin :)

Evet aynı dönem başlamıştık şükür o dönem başlayanlar takip ettiklerim yani hamile sen cemile biryeşilbirkahve bu harika bir şey allah herkese yaşatsın inşallah

Geçmiş olsun canım ne söylesek boş rabbim gönül rahatlığı ve sağlık versin .. ben 4. Denememde ve 34 yaşımda ilk defa hamile kaldım. Rabbim inşallah sana bir sonraki tedavinde bu mutluluğu yaşatsın. Umut hep var, güçlüsün daha da güçlü olacaksın inşallah..

Kızlar nasılsınız? Bayram nasıl geciyor? Bende bugün bi heyecan başladı :) acaba olabilir mi gercekten ben de anne olabilir miyim diye :) yarın tesst günüm hic idrar testi yapmadım korkumdan bakalım neler olcak pek bi his de yok ama nasip Allahın mucizelerinden sual olmaz :) dün gece Meryem suresinin Türkcesine göz attım öyle güzel ki içime umut doldu

İşallah canım Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın ve yarın seninde sevinç çığlıklarını duyalım sayfada

CANIM az önce O ozlemygt ve sen aklımdan geçtiniz, boş geçmiyim dedim İstanbul'un yatsı ezanında bi duacık gönderdim, kabul olur inşallah. Bugün uzun yazmayayım İstanbul'un mükemmel boş halinden yararlanıp bir kaç mübarek güzel noktaya gittik, hepimize dua ettim. Bunu da reklam bıdı bıdı laf için değil, yalnız olmadığımızı bilin diye yazdım. Kimin için kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. O yüzden söylemek istedim, nolur kimse yanlış anlamasın.
Yarın güzel hayırlı haberler almak duası ile sizden.

Allah bin kere razı olsun yüzümüzü güldürsün kucagımızı sağlıklı bebeklerimizle doldursun inşallah

O ozlemygt Cankiriklarim ponçiklerrr sizin kadar bende heyecanlıyım :) yarın hem mübarek perşembe hem bayram. Hayırlı haberlerle geleceksiniz inşallah. Dualar kalpler şimdi sizinle. Rabbim gönül muradınızı hakkınızda hayırlı, hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze razı etsin.

Canlarım! Desteğinize cook tesekkur ederim amin Allah razı olsun. Hayırlısıyla muradımızı elimize versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…