- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
- Merhaba herkese çok takip edemesemde. Herkese iyi bayramlar dilerim. Allah sıradaki bayramı herkesin muradını vermiş olarak kutlamayı nasip etsin. Hamileler sağlıkla kıcaklasın. Tedavi olanlar hamile kalsın tez zamanda. Bizde 37+6 olduk şafak sayıyoruz. Herzaman dualarımdasınız. Doğum yaparken dua kapısı açık olurmuş. Allah nasip ederse herkes için dua edeceğim. Tüm emek verenler yaşasın bu güzel mucizeyi. İnşallah bende son günlerimi sağlıkla atlatır kızımı kucağıma alırım.
Amin inşallah Allah razı olsun :)Allah korkunu mutluluğa çevirsin inşallah pozitip göresin.
Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin tamamına erdirsin :)Mutlu sonun kapılarındayız allahın izniyle kucağımıza alınca daha rahat huzurlu olacağım. İnşallah sende ve şimdi sayamayacağım ama takip ettiğim baya hamiş var ve hergün yenileri katılıyor. İnşallah hamile olmak herkese nasip olacak. Buna inanıyorum. Sanada bin kere maşallah baya ilerledin. Rabbim 37 li 40lı haftaları nasip etsin sağlıkla. Sabrının emeğinin evlat aşkının karşılığı vaktinde sağlıkla kucağında olacak allahın izniyle. Hep güzel günler yaşatsın allah
Hayırlısı olsun sonuç inşallah.Olabilir depresyona zaten hep eğilimliyim ben :)) ama öyle cok bi kasık ağrısı yapmadı bende. Hem günler gecsin sonucu alayım ya herro ya merro diyorum hem de korkuyorum sonuctan
Evet aynı dönem başlamıştık şükür o dönem başlayanlar takip ettiklerim yani hamile sen cemile biryeşilbirkahve bu harika bir şey allah herkese yaşatsın inşallahAyyy çok duygulandımm. Aynı dönemde tedaviye başlamıştık. Çok şükür sen tavruna kavuşuyorsun Allahın izniyle. Allah sağlıklı sıhhatli kolay bir doğum nasip etsin. Darısı hepimize inşallah.
Geçmiş olsun canım ne söylesek boşKızlar dün büyük bir hayal kırıklığı yaşayıp eve dönerken ne yapacagımı bilemedim siteye bile yazamadım. Konuşamadım yutkunamadım sanki boğazım düğüm düğüm oldu . Değere gelince 32.07 yken 38.03 çıktı ve ben anladım o an onu görünce anladım artık sağlıklı olmadığını. Tabi eve gelince ağlamamak için her ne kadar zor tutsamda ağlamadan yapamadım biliyorum .eşim ailesi hepimiz çok üzüldük böle olsun asla ama asla istemezdim . Akşam yücel hoca msj attım hoca yazdı hemen ve şöyle dedi malasef düşük başlamış artış göstermemiş . Sağlıklı bir gebelik gibi görmediğini ilaçları bırakmamı sıfırlanmasını beklememizi söyledi .az öncede ipek hanım aradı tatlı nazik bir bayan beni kırmamak için herşeyi söyledi sağlıklı bir gebelik olmadığını adet olunca atabilecegimi biokimysal olabilir dedi bende neden olur dediğimde embriyodan kaynaklandığını belki embriyo kromozomumdan olabileceğini söledi . 4 gün sonra kan vermemi 0 sonucunu bekleriz dedi. O kadar üzgün olduğum için de kafam allak bulak oldu .herşeyde vardır bir hayır tabiki Allah böyle uygun gördü demekki .
İşallah canım Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın ve yarın seninde sevinç çığlıklarını duyalım sayfadaKızlar nasılsınız? Bayram nasıl geciyor? Bende bugün bi heyecan başladı :) acaba olabilir mi gercekten ben de anne olabilir miyim diye :) yarın tesst günüm hic idrar testi yapmadım korkumdan bakalım neler olcak pek bi his de yok ama nasip Allahın mucizelerinden sual olmaz :) dün gece Meryem suresinin Türkcesine göz attım öyle güzel ki içime umut doldu
Amin inşallah inşallahİşallah canım Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın ve yarın seninde sevinç çığlıklarını duyalım sayfada
Mübarek bir günde alacaksın inşallah mutlu haberi,inanıyorum :)Amin inşallah inşallah
Ay amiin inşallah :) ama hic belirtim yok normal mi ki buMübarek bir günde alacaksın inşallah mutlu haberi,inanıyorum :)
Adet belirtilerine benziyor o yüzden bişey anlaşılmıyor çoğu kişide belirti de olmuyor hayırlısı olsun inşâAllahAy amiin inşallah :) ama hic belirtim yok normal mi ki bu
İnşallah inşallah yarın büyük günAdet belirtilerine benziyor o yüzden bişey anlaşılmıyor çoğu kişide belirti de olmuyor hayırlısı olsun inşâAllah
CANIM az önce O ozlemygt ve sen aklımdan geçtiniz, boş geçmiyim dedim İstanbul'un yatsı ezanında bi duacık gönderdim, kabul olur inşallah. Bugün uzun yazmayayım İstanbul'un mükemmel boş halinden yararlanıp bir kaç mübarek güzel noktaya gittik, hepimize dua ettim. Bunu da reklam bıdı bıdı laf için değil, yalnız olmadığımızı bilin diye yazdım. Kimin için kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. O yüzden söylemek istedim, nolur kimse yanlış anlamasın.Kızlar nasılsınız? Bayram nasıl geciyor? Bende bugün bi heyecan başladı :) acaba olabilir mi gercekten ben de anne olabilir miyim diye :) yarın tesst günüm hic idrar testi yapmadım korkumdan bakalım neler olcak pek bi his de yok ama nasip Allahın mucizelerinden sual olmaz :) dün gece Meryem suresinin Türkcesine göz attım öyle güzel ki içime umut doldu
Allah bin kere razı olsun yüzümüzü güldürsün kucagımızı sağlıklı bebeklerimizle doldursun inşallahCANIM az önce O ozlemygt ve sen aklımdan geçtiniz, boş geçmiyim dedim İstanbul'un yatsı ezanında bi duacık gönderdim, kabul olur inşallah. Bugün uzun yazmayayım İstanbul'un mükemmel boş halinden yararlanıp bir kaç mübarek güzel noktaya gittik, hepimize dua ettim. Bunu da reklam bıdı bıdı laf için değil, yalnız olmadığımızı bilin diye yazdım. Kimin için kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. O yüzden söylemek istedim, nolur kimse yanlış anlamasın.
Yarın güzel hayırlı haberler almak duası ile sizden.
Canlarım! Desteğinize cook tesekkur ederim amin Allah razı olsun. Hayırlısıyla muradımızı elimize versinO ozlemygtCankiriklarim ponçiklerrr sizin kadar bende heyecanlıyım :) yarın hem mübarek perşembe hem bayram. Hayırlı haberlerle geleceksiniz inşallah. Dualar kalpler şimdi sizinle. Rabbim gönül muradınızı hakkınızda hayırlı, hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze razı etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?