Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Rabbim bu mübarek Perşembe günü ,bayramda hepimizi selamete çıkarsın,dualarımızı kabul edilenlerden eylesin,hepimize kucaklarımızda seveceğimiz sağlıklı sıhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah...bugünkü test sonuçları bekleyen arkadaşlardan da hayırlı haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle

Ay cok heycanlı verdim kanı inşallah peşpeşe güzel haberler alırız
Ay ben de adınıza çok heyecanlandım, sürekli bakıyorum kızçeler yazdı mı diye.Hadi bakalım güzel haberler inşallah. Ama ne olursa olsun elbet hayırlısıdır bizler için, bunu unutmayalım.
Bekliyoruz canım..

Yaaaaaaaaaaa cokkkk sevindimmm hem de nasıl yüksek cıkmış maşallahhh allah tamamına erdirsin rahat bir nefes alabilirsin şimdi gelsin seminerler mutlu başlangıçlar
İnan ağlamamı durduramıyorum Allah tamamına erdirsin hayatımda böyle mutlu an yaşamadım

Tabikii çok güzel maşallah. Şimdi cumartesi aynı saatte aynı yerde bir daha vericeksin. Sonrada biraz beklemeli süreçler :)
Allahım tamamına erdirsin bekleyişte olan herkese nasip etsin. Memorialden cıktık kafamız dağılsın diye balata kahvaltıya gittik tam arabaya bindik cıkıcaz bi baktım sonuc cıkmıs arabada ağla ağla eşim de bi yandan. Sonra Eyüp Sultan Hazretlerine kırdık direksiyonu duaya geldik Allah hepimize sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin

inan okuyunca benim bile gözlerim doldu seni düşünemiyorum bile..allah cok daha mutlu anlar da yaşatıcak inşallah canımm

Allah sana da nasip etsin herkese herkese nasip etsin onca sınav kazandım okul bitirdim evlendim hic böyle mutlu olmadım

Canım şu an kalbim küt küt atıyor. Sonucunu öğrenmek için sayfaya girdim, açılana kadar titredim heyecandan. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Maşallah bin kere. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.güzel haberlerinin devamları gelsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…