Ay cok heycanlı verdim kanıO ozlemygtCankiriklarim sabaha hayırlı haberlerinizi alıcaz inşallahh kızlarrr sonra da ben arkanızdayımmm
Ay ben de adınıza çok heyecanlandım, sürekli bakıyorum kızçeler yazdı mı diye.Hadi bakalım güzel haberler inşallah. Ama ne olursa olsun elbet hayırlısıdır bizler için, bunu unutmayalım.Ay cok heycanlı verdim kanıinşallah peşpeşe güzel haberler alırız
Beni unuttun arada ben varım :)O ozlemygtCankiriklarim sabaha hayırlı haberlerinizi alıcaz inşallahh kızlarrr sonra da ben arkanızdayımmm
Ayyy evet sen vardın arada hemen kendimi koydum sıraya bak görüyo musun...arkandayım hadi inşallahBeni unuttun arada ben varım :)
Kızlar sonucum 222 cıkmıs
Yaa cok tesekkur ederim amiin hepimiz inşallah nasıl sonucum iyi dmii smdi tekrar nezaman kan vercemCanımmm hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim. Sağ salim Rabbim kucağına almayı nasip etsin maşallah maşallah
Yaaaaaaaaaaa cokkkk sevindimmm hem de nasıl yüksek cıkmış maşallahhh allah tamamına erdirsin rahat bir nefes alabilirsin şimdi gelsin seminerler mutlu başlangıçlarKızlar sonucum 222 cıkmıs
Yaa cok tesekkur ederim amiin hepimiz inşallah nasıl sonucum iyi dmii smdi tekrar nezaman kan vercem
İnan ağlamamı durduramıyorum Allah tamamına erdirsin hayatımda böyle mutlu an yaşamadımYaaaaaaaaaaa cokkkk sevindimmm hem de nasıl yüksek cıkmış maşallahhh allah tamamına erdirsin rahat bir nefes alabilirsin şimdi gelsin seminerler mutlu başlangıçlar
İnan ağlamamı durduramıyorum Allah tamamına erdirsin hayatımda böyle mutlu an yaşamadım
inan okuyunca benim bile gözlerim doldu seni düşünemiyorum bile..allah cok daha mutlu anlar da yaşatıcak inşallah canımmİnan ağlamamı durduramıyorum Allah tamamına erdirsin hayatımda böyle mutlu an yaşamadım
Allahım tamamına erdirsin bekleyişte olan herkese nasip etsin. Memorialden cıktık kafamız dağılsın diye balata kahvaltıya gittik tam arabaya bindik cıkıcaz bi baktım sonuc cıkmıs arabada ağla ağla eşim de bi yandan. Sonra Eyüp Sultan Hazretlerine kırdık direksiyonu duaya geldik Allah hepimize sağ salim kucagımıza almayı nasip etsinTabikii çok güzel maşallah. Şimdi cumartesi aynı saatte aynı yerde bir daha vericeksin. Sonrada biraz beklemeli süreçler :)
inan okuyunca benim bile gözlerim doldu seni düşünemiyorum bile..allah cok daha mutlu anlar da yaşatıcak inşallah canımm
Tebrikler çok güzel bir haber. İnşallah katlanarak artsın sağlıkla güzellikle geçen bir hamileliğin olsun.Kızlar sonucum 222 cıkmıs
Canım şu an kalbim küt küt atıyor. Sonucunu öğrenmek için sayfaya girdim, açılana kadar titredim heyecandan. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Maşallah bin kere. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.güzel haberlerinin devamları gelsin inşallah.Allahım tamamına erdirsin bekleyişte olan herkese nasip etsin. Memorialden cıktık kafamız dağılsın diye balata kahvaltıya gittik tam arabaya bindik cıkıcaz bi baktım sonuc cıkmıs arabada ağla ağla eşim de bi yandan. Sonra Eyüp Sultan Hazretlerine kırdık direksiyonu duaya geldik Allah hepimize sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?