- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Canım şu an kalbim küt küt atıyor. Sonucunu öğrenmek için sayfaya girdim, açılana kadar titredim heyecandan. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Maşallah bin kere. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.güzel haberlerinin devamları gelsin inşallah.
Allah sizden bin kere razı olsun inşallah hicbirimizin kucagını bos koymasın. Benden kurtulamayacaksınız ama daha heep buralarda olacagım inşallah hepiniz güzel haberlerini duyacagım birlikte gebeliğimizi sağlıkla gecirecegiz. Hee buarada bugün crinone jel biraz koyu kahve geldi sanki kurumus kan gibi. Acaba coraspin mi agır geliyor clexane ile birlikte :/Tebrikler çok güzel bir haber. İnşallah katlanarak artsın sağlıkla güzellikle geçen bir hamileliğin olsun.
Ya ama ya nasıl sevindim kuzum mâşâAllah gözlerim doldu okurken bi merakla açtım sayfayı kalbim çarpa çarpa öyle mutlu oluyorum ki önce Allah sonra memorial her zaman diyorum Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşâAllahKızlar sonucum 222 cıkmıs
Jel bazen kahverengi gelebiliyor doktorum endişe etme demişti bana mâşâAllah değerinde çok çok güzel katlanarak artsın inşâAllahAllah sizden bin kere razı olsun inşallah hicbirimizin kucagını bos koymasın. Benden kurtulamayacaksınız ama daha heep buralarda olacagım inşallah hepiniz güzel haberlerini duyacagım birlikte gebeliğimizi sağlıkla gecirecegiz. Hee buarada bugün crinone jel biraz koyu kahve geldi sanki kurumus kan gibi. Acaba coraspin mi agır geliyor clexane ile birlikte :/
Clexan rengarenk geliyor o normal. Benim uzun süre simsiyah geldi, takma onu kafana. Açık kırmızı renk görülmediği sürece sıkıntı yok, inşallah da görmeyeceksin..Allah sizden bin kere razı olsun inşallah hicbirimizin kucagını bos koymasın. Benden kurtulamayacaksınız ama daha heep buralarda olacagım inşallah hepiniz güzel haberlerini duyacagım birlikte gebeliğimizi sağlıkla gecirecegiz. Hee buarada bugün crinone jel biraz koyu kahve geldi sanki kurumus kan gibi. Acaba coraspin mi agır geliyor clexane ile birlikte :/
Ağlamaktan konusamadım bir süre Allah vesile olandan birlikte ağlayıp güldüğüm herkesten razı olsun. İnşallah sağlıkla kucagıma da alırım Allah sizlere de nasip etsin hepiniz bana en yakınımdan yakın oldunuz. Cok korktum jeli öyle kuru kan gibi görünce Allah esirgesin içimi rahatlattınızYa ama ya nasıl sevindim kuzum mâşâAllah gözlerim doldu okurken bi merakla açtım sayfayı kalbim çarpa çarpa öyle mutlu oluyorum ki önce Allah sonra memorial her zaman diyorum Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşâAllah
Jel bazen kahverengi gelebiliyor doktorum endişe etme demişti bana mâşâAllah değerinde çok çok güzel katlanarak artsın inşâAllah
Ay cok korktum bian öyle kurumus kan gibi görünce jel tortusunu. İnşallah sağlıklı gebelik olur hepimiz icin. Her dönemi ayrı heyecanlı ama en güzel heyecanlar başlıyor sankiClexan rengarenk geliyor o normal. Benim uzun süre simsiyah geldi, takma onu kafana. Açık kırmızı renk görülmediği sürece sıkıntı yok, inşallah da görmeyeceksin..
Çok sevindim güzel bir haber aldık bayramınız şenlenmiştir şimdi, tadını çıkarın :) cumartesi günü de güzel bir sonuç, sonra biraz bekleyiş kalp atışı VS.. Ama bundan sonrası daha rahat inşallah, sen ne kadar sabırlı ne kadar kafan rahat beklersen o kadar hızlı geçiyor zaman.. Allah tamamına erdirsin inşallah canım tekrardan
Canım çok sevindim rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin çok şükürAy cok korktum bian öyle kurumus kan gibi görünce jel tortusunu. İnşallah sağlıklı gebelik olur hepimiz icin. Her dönemi ayrı heyecanlı ama en güzel heyecanlar başlıyor sankiAminn
Kızlar mamorial in misafirhanesi var mı acaba
Var canım ama çok pahalı. Geceliği 70 euro’ydu 4 ay önce.[/QUOT
Çok saçma bir pahalılık değil mi ya bu nebiz de eşimle varsa orda kalırız diye düşünüyorduk artık apart falan kiralayacaz ne yapalım
Ne diyeceğimi bilemedim bi mutlu olacağımız bide üzüleceğimiz haber aldık..canım benimm umudunuu yitirme hiç bi zaman en kısaa zamandaa sendende güzel bi haber alırız inşaallah.Selamım kızlarrr, dün eşimle kamp yapmaya karar verdik, yaramazlık yapıp dün kan da verdik, negatif çıktı 1.20 . Sonucu tam netten öğrendik ve tel çkmedi orda İyi de oldu çok ağladım çok düşündüm neden olmadı die . Bulamadım tabi. Ben anlattım eşim dinledi ben ağladım o dinledi allahtan o daha dirayetliydi. Bu 3. Denememdi. Memorialda ilk. Bu kez fazzla yıkıldım ve fazla üzüldüm . Çok üzülmem demiştim ama öyle Olmuyormuş. Şimdi ne yapacağım pek bir fikrim yok açıkçası. Biraz yorgun hissediyorum kendimi.
Şimdi yolda olduğum için mesajlarınızı göz gezdirebildim. Öncelikle @Eylul41213 gönlümdennnn çok sevindim ve hayırlı olmasını dilerim umut oldun şuan bana yaşadıkların zordu mükafatını yüce rabbim verdi sağlıkla kucağına almak nasip olsun arkadaşım.
@CigdemAsya ahh arkadaşım hep destek oldun hiç eksik olma hep varol @Elifellam dua etmişşsin inşşalah Allah razı olsun ve bekleyişin mutlulukla son bulsun . Bana ettiğin dua bundan sonrası için mevlaya ulaşmış olsun. Ve şimdi adını haturlamayadıklarım mazur görsün beni hepinize çokçok teşekkür ederim benim için duanız için heyecanınız için merakınız için allah razı olsun hepinizden . Böyle durumu olanlar akıl verirse sevinirim şimdi bundan sonra buradaki sistemde ne oluyor ne yapıyoruz ?
Selamım kızlarrr, dün eşimle kamp yapmaya karar verdik, yaramazlık yapıp dün kan da verdik, negatif çıktı 1.20 . Sonucu tam netten öğrendik ve tel çkmedi orda İyi de oldu çok ağladım çok düşündüm neden olmadı die . Bulamadım tabi. Ben anlattım eşim dinledi ben ağladım o dinledi allahtan o daha dirayetliydi. Bu 3. Denememdi. Memorialda ilk. Bu kez fazzla yıkıldım ve fazla üzüldüm . Çok üzülmem demiştim ama öyle Olmuyormuş. Şimdi ne yapacağım pek bir fikrim yok açıkçası. Biraz yorgun hissediyorum kendimi.
Şimdi yolda olduğum için mesajlarınızı göz gezdirebildim. Öncelikle @Eylul41213 gönlümdennnn çok sevindim ve hayırlı olmasını dilerim umut oldun şuan bana yaşadıkların zordu mükafatını yüce rabbim verdi sağlıkla kucağına almak nasip olsun arkadaşım.
@CigdemAsya ahh arkadaşım hep destek oldun hiç eksik olma hep varol @Elifellam dua etmişşsin inşşalah Allah razı olsun ve bekleyişin mutlulukla son bulsun . Bana ettiğin dua bundan sonrası için mevlaya ulaşmış olsun. Ve şimdi adını haturlamayadıklarım mazur görsün beni hepinize çokçok teşekkür ederim benim için duanız için heyecanınız için merakınız için allah razı olsun hepinizden . Böyle durumu olanlar akıl verirse sevinirim şimdi bundan sonra buradaki sistemde ne oluyor ne yapıyoruz ?
Canım iki kişilik oda mi 180 tl bir de kahvaltı falan dahil miBen hastaneyr çok yakın tempo çağlayan otel vardı orada kalmıştım. Haziranda geceliği 180 tl idi. Çok temiz çok da güzel bir yer. Hastaneye taksiyle 3 dakika yürüyerek 15 dakika falan.Mojo44
Hayırlı olsun. Çok güzel sonuç katlanarak devam etsin. Tebrik ederim arkadaşımKızlar sonucum 222 cıkmıs
Canım iki kişilik oda mi 180 tl bir de kahvaltı falan dahil mi
Çok değil sadece 6 gün önce bende negatif sonucu aldım. Seni çok iyi anlıyorum neler hissettiğini bende üzülmeyecegim demiştim ama 8,63 sonucu bir kez daha yıktı beni. Biz her transfere gidilimizde biliçaltımızla bir umutla gidiyoruz. Ne kadar telkin edersek edelim kendimizi bizi bu negatifler yıkıyor. Birde artık bu transferleri cevremle paylaşmayan ben mecburen daha güçlü durmak zorunda bırakıyor beni. Sana tavsiyem bugun üzüntünü yaşa eşine ağla anlat ama yarın güçlü olmak zorundayız. Vazgeçmemek zorundayız. Yarın daha iyi olucak herşey...Selamım kızlarrr, dün eşimle kamp yapmaya karar verdik, yaramazlık yapıp dün kan da verdik, negatif çıktı 1.20 . Sonucu tam netten öğrendik ve tel çkmedi orda İyi de oldu çok ağladım çok düşündüm neden olmadı die . Bulamadım tabi. Ben anlattım eşim dinledi ben ağladım o dinledi allahtan o daha dirayetliydi. Bu 3. Denememdi. Memorialda ilk. Bu kez fazzla yıkıldım ve fazla üzüldüm . Çok üzülmem demiştim ama öyle Olmuyormuş. Şimdi ne yapacağım pek bir fikrim yok açıkçası. Biraz yorgun hissediyorum kendimi.
Canım hakkında hayırlısı üzülme lütfen. Şimdi şu an zamanı değilmiş. Bundan sonra ilk denemende olur inşallah.Selamım kızlarrr, dün eşimle kamp yapmaya karar verdik, yaramazlık yapıp dün kan da verdik, negatif çıktı 1.20 . Sonucu tam netten öğrendik ve tel çkmedi orda İyi de oldu çok ağladım çok düşündüm neden olmadı die . Bulamadım tabi. Ben anlattım eşim dinledi ben ağladım o dinledi allahtan o daha dirayetliydi. Bu 3. Denememdi. Memorialda ilk. Bu kez fazzla yıkıldım ve fazla üzüldüm . Çok üzülmem demiştim ama öyle Olmuyormuş. Şimdi ne yapacağım pek bir fikrim yok açıkçası. Biraz yorgun hissediyorum kendimi.
Bende pozitif aldığımda çok ağlamıştım öyle bi duygu ki Rabbim isteyen herkese nasip etsinAğlamaktan konusamadım bir süre Allah vesile olandan birlikte ağlayıp güldüğüm herkesten razı olsun. İnşallah sağlıkla kucagıma da alırım Allah sizlere de nasip etsin hepiniz bana en yakınımdan yakın oldunuz. Cok korktum jeli öyle kuru kan gibi görünce Allah esirgesin içimi rahatlattınız
Kuzum ne denir ki üzüntünü içtenlikle paylaşıyorumSelamım kızlarrr, dün eşimle kamp yapmaya karar verdik, yaramazlık yapıp dün kan da verdik, negatif çıktı 1.20 . Sonucu tam netten öğrendik ve tel çkmedi orda İyi de oldu çok ağladım çok düşündüm neden olmadı die . Bulamadım tabi. Ben anlattım eşim dinledi ben ağladım o dinledi allahtan o daha dirayetliydi. Bu 3. Denememdi. Memorialda ilk. Bu kez fazzla yıkıldım ve fazla üzüldüm . Çok üzülmem demiştim ama öyle Olmuyormuş. Şimdi ne yapacağım pek bir fikrim yok açıkçası. Biraz yorgun hissediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?