Ben güzel cümle, rabbim içini ferahlatsın tez vakitte hem de . Tam da ihtiyacım olan Bu sanırım. Allah razı olsun. Ne diyeceğimi ben düşüneceğimi Nası dua edeceğimi bile bilmiyorum şuan hayırlısı sadece . Hayırlı sonuç ver diye dua etmiştim ben. Demeli benim hayrına olan bu. Tek istediğim artık odak noktamdan çıkarmak istediğim bu durumu. Dinlenmek de istiyorum açıkçası hemen transfer yapıyorlar koli bu durumda bekletiyorlar mı?3. Denememdi, yaşım 33 ilk defa 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Düşük vs olmadığı için de pgt önermemişlerdi elimde bir 5aa bir de 5bb minnoş var. Şimdi onlar mı çağırıyor beni tahmini bir sebep söylüyorlar mı şunu şunu yapıcaz diye bir rota çiziyorlar mı peki? Sizleri seviyorumÇok geçmiş olsun Özlem’cim. Ne denir ki , ne desem kalbindeki ateşe su dökebilirim ki. Çok çok istedim güzel haberlerle dönmeni. Nasip kısmet. Her şeyin bir vakti saati var. Yılmak pes etmek yok hiçbir zaman. Yolumuz ulvi bir yol Allah bir gün Ol diyecek ve olacak .
Büyük ihtimal daha önce yapılmadıysa pgt önerilebilir. Kan pıhtılaşma testi yapılabilir. Histeroskopi isteyebilirler. Şimdi daha sıkı sarılman lazım. Eksiklikler varsa farkedilecek ve tüm olumsuzluklar ekarte edilecek. Bazen de her şey yapılmış olduğu halde olmayabiliyor.
Biraz dinlen acını yaşa sonra dimdik kalk ayağa. En hızlı çıkışlar en büyük çöküşlerden sonra olur. Rabbim gönlünü ferahlatsın tez vakitte.
Haklısın arkadaşım nasipten öte köy yok . Ol der olur ya da zamanı vardır daha güzeli için . Rabbim kaldıramayacağımız yük vermezmiş. Tabiki kimseye anlatmamak daha acı. Hiç birşeyin yokmuş gibi de görünmeye çalışmak daha zor. Ama biliomusun senden önemli bir şey yok şu hayatında . Kim nasıl düşünmek isterse öyle düşünsün bırak. Olumsuz düşünüyorsa da kendi ayıbı..bir daha deneyeceksin dimi umarım birlikte görürüz güzel haberlerimizi :)Çok değil sadece 6 gün önce bende negatif sonucu aldım. Seni çok iyi anlıyorum neler hissettiğini bende üzülmeyecegim demiştim ama 8,63 sonucu bir kez daha yıktı beni. Biz her transfere gidilimizde biliçaltımızla bir umutla gidiyoruz. Ne kadar telkin edersek edelim kendimizi bizi bu negatifler yıkıyor. Birde artık bu transferleri cevremle paylaşmayan ben mecburen daha güçlü durmak zorunda bırakıyor beni. Sana tavsiyem bugun üzüntünü yaşa eşine ağla anlat ama yarın güçlü olmak zorundayız. Vazgeçmemek zorundayız. Yarın daha iyi olucak herşey...
Ekim de tekrar deneyecegim canım...Haklısın arkadaşım nasipten öte köy yok . Ol der olur ya da zamanı vardır daha güzeli için . Rabbim kaldıramayacağımız yük vermezmiş. Tabiki kimseye anlatmamak daha acı. Hiç birşeyin yokmuş gibi de görünmeye çalışmak daha zor. Ama biliomusun senden önemli bir şey yok şu hayatında . Kim nasıl düşünmek isterse öyle düşünsün bırak. Olumsuz düşünüyorsa da kendi ayıbı..bir daha deneyeceksin dimi umarım birlikte görürüz güzel haberlerimizi :)
Ben güzel cümle, rabbim içini ferahlatsın tez vakitte hem de . Tam da ihtiyacım olan Bu sanırım. Allah razı olsun. Ne diyeceğimi ben düşüneceğimi Nası dua edeceğimi bile bilmiyorum şuan hayırlısı sadece . Hayırlı sonuç ver diye dua etmiştim ben. Demeli benim hayrına olan bu. Tek istediğim artık odak noktamdan çıkarmak istediğim bu durumu. Dinlenmek de istiyorum açıkçası hemen transfer yapıyorlar koli bu durumda bekletiyorlar mı?3. Denememdi, yaşım 33 ilk defa 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Düşük vs olmadığı için de pgt önermemişlerdi elimde bir 5aa bir de 5bb minnoş var. Şimdi onlar mı çağırıyor beni tahmini bir sebep söylüyorlar mı şunu şunu yapıcaz diye bir rota çiziyorlar mı peki? Sizleri seviyorum
Tatlım teşekkür ederim desteğin için , tavsiyemi kalır alırmışım bilmem ama kafan bu kadar dolu ise başlama derim acele ile. Şuan iç sesimi duyamıorum ben. Ama net duyduğum zaman için huzurlu ikilem başlamak istiyorum . o başla diyen sabırsız tarafın ciddi iç sesin ise tabii dinle. Lakin böyle korkuların var ise acabalrın endişelerin bi şekilde etkiliyor olacakları. Bn Hun’a inanıyorum tamamen iyi umutlu huzurlu düşünmeden, olumsuz duygularımı temizlemeden başlamıcam. Bunun için de nefes egzersizine başlıcam hemen . Bu olay odak noktam oldukça kısır döngüye giriyor.Bende pozitif aldığımda çok ağlamıştım öyle bi duygu ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kuzum ne denir ki üzüntünü içtenlikle paylaşıyorumçok çok zor
Ama elden bişey gelmiyor maalesef bende 4. Tedavime başlayacağım donmuşlarla
Çok korkuyorum şu an psikolojim çok bozuk belki destek alırım o dereceye geldim bi yandan tedavi hemen başlasın istiyorum bi yandan da çok korkuyorum ya tutmazsa diye aynı şeyleri yaşıyoruz arkadaşım Rabbim dayanma gücü versin hepimize sizin pgt yapılmış mıydı?
Desteğin için çooook teşekkür ederim arkadaşım allah razı olsun . Rabnim kimseye yaşatmasın bu durumları. İyili varsınlz yaaa . 2 minimi var Cnm biri 5aa biri 5bbCanım hakkında hayırlısı üzülme lütfen. Şimdi şu an zamanı değilmiş. Bundan sonra ilk denemende olur inşallah.
Bundan sonra negatif sonuç için görüşme yapıyorsun doktorunla ve istersen Semra Hoca ile. Onlar fikrini ve bundan sonraki adım için planlarını söylüyorlar. Sen de aklındakileri yaz git bence. Tertemiz ve yeni deneme için motive çıkmış ol.
Yılmıyoruz, ümidimizi yitirmiyoruz asla.
Başka embriyon var mıydı? Sıfırdan mu başlayacaksın?
Kiminin ilk denemede kimin bir çok deneme sonrası oluyor, Allah en iyisini bilir. Güçlü ol, umudunu hiç yitirme. Zor, kolay değil biliyorum ama umudumuzu korumak, Allah'tan hayırlısını ısrarla istemek zırundayız.
Allah razı olsun amin hepimizden inşşalahNe diyeceğimi bilemedim bi mutlu olacağımız bide üzüleceğimiz haber aldık..canım benimm umudunuu yitirme hiç bi zaman en kısaa zamandaa sendende güzel bi haber alırız inşaallah.
Canım allahın senin için beklettiği daha güzel mutluluklar var inşallah en güzel zamanda nasip edicek sana da o mutluluğu bütün kalbimle inanıyorum bu kadar yürekten isteyen insanların kucağını boş bırakmaz allah..yeniden güçlü olup başlamak için toparlamaya çalış kendini..bak 2 minnoşun daha varmış inşallah onlar evlat olssun sanaTatlım teşekkür ederim desteğin için , tavsiyemi kalır alırmışım bilmem ama kafan bu kadar dolu ise başlama derim acele ile. Şuan iç sesimi duyamıorum ben. Ama net duyduğum zaman için huzurlu ikilem başlamak istiyorum . o başla diyen sabırsız tarafın ciddi iç sesin ise tabii dinle. Lakin böyle korkuların var ise acabalrın endişelerin bi şekilde etkiliyor olacakları. Bn Hun’a inanıyorum tamamen iyi umutlu huzurlu düşünmeden, olumsuz duygularımı temizlemeden başlamıcam. Bunun için de nefes egzersizine başlıcam hemen . Bu olay odak noktam oldukça kısır döngüye giriyor.
Hayır tatlım pgt yapılmadı, 3. Denemem 33 yaşındayım 5. Gün embriyosu ilk defa burda transfer edildi 5aa ydı. Rahimim biraz küçük ve tek tüpüm doğuştan yokmuş. Ama bu durum tüp bebeğe engel değil zaten biliyorsun. Düşüğüm falan da yok, bildiğimiz genetik hastalık yok . Kromozom analizi yapmıştık kendimize o da temizdi . Ama embriyoya yapılmadı henüz.
Amin H Holly06 amin doğru diosun elbet bizim de mutlu olacağımız günler nasip olacak . Allah razı olsun kimsenin kucağı boş kalmasınCanım allahın senin için beklettiği daha güzel mutluluklar var inşallah en güzel zamanda nasip edicek sana da o mutluluğu bütün kalbimle inanıyorum bu kadar yürekten isteyen insanların kucağını boş bırakmaz allah..yeniden güçlü olup başlamak için toparlamaya çalış kendini..bak 2 minnoşun daha varmış inşallah onlar evlat olssun sana
Kızlar pembe akıntı başladı dua edin... hemsire progestan iğne vur dedi
Canım sıfırdan başlamaktn bir adım önde ve şanslısın, bunu düşün biraz ferahla canım. Ben de geçen ay negatif almıştım biliyorsun şimdi 2 gün kaldı yine alabilirim ama pozitif de alabilirim. Belli olmuyor. Ben de negatif alınca sormuştum burda arkadaşlarımıza. Negatif alıp bi dahaki ay pozitif alan var mı diye bi arkadaş aldığını söylemişti. Belli olmuyor işte. Lütfen olumlu düşün, kendini dibe çekme. İlk 1-2 gün elbette kafanı kemirecek neden negatif diye. Bi kaç gün sonra da soğutmadan görüşme için randevu al bence. Aklındakileri sır en azından biraz rahatlarsın. Bi de o görüşmeden çıkınca ben daha umut dolu çıktım. Şimdi olmazsa da başka embriyom yok ama napim baştan başlayacağız. Elindeki minnoşlar tesellimiz olsun, bak bekliyorlar seni orda mini minnacık anneleri üzme vücudunu, ruhunu. Allahım en hayırlısını verir bize her zaman da biz anlayamayabiliriz..Desteğin için çooook teşekkür ederim arkadaşım allah razı olsun . Rabnim kimseye yaşatmasın bu durumları. İyili varsınlz yaaa . 2 minimi var Cnm biri 5aa biri 5bb
Canım biraz stres çektin ya ondan olmuştur belki. Sakin ol, gevşe. Çok tatlı bir minnoş var bedeninde düşün bunu ve gülümse. Tedirginlik iyi gelmez. Onunla yapacaklarını düşün ve bol dua et. 99 kere Ya Mübdi, Ya Musavvir çekebilirsin bebişini tutarak. Sana da O na da iyi gelecektir. İkinizde Allah'a emanet olun inşallahKızlar pembe akıntı başladı dua edin... hemsire progestan iğne vur dedi
Canım sakin ol korkma iğneni vur ayaklarının altına yastık koyarak uzan . Bana doktorum kanamam olduğunda dedi ki kanamaların sadece yüzde 5i düşer yüzde 95i devam eder. Hafif knamalardan korkup panik yapma yat dinlen demişti. Tabi insan görünce çok korkuyor seni anlıyorum. Ama geçecek Allah’ın izniyle korkma.
Kızlar iğne vuruldum geldim cook tesekkur ederim cok sükür kesildi daha doğrusu peçeteyi doldurcak kadar gelen pembe turuncu akıntı şimdi koyulaştı muhtemelen durdu icimdeki kalan cıkıyor peçeteye. İç çamaşarımı bile kirletmedi ama beni korkudan mahvetmeye yetti. Memorial acile gittim iğne vurmadılar tüp bebek hastasıyım zaten dedim. Kadın dogumcu görmeli önce öyle vuramayız hemen desi. Tüp bebek hemşiresiyle konusturdum ordaki hemşireyi yok olmadı. Vee asıl olay doktor da muayene icin acilde 380 tl aldılar, doktor bilmediğim hicbirsey söylemedi sadece bugün kan sulandırıcıları kullanma dedi. Ayrıca 32,5 tl de enjeksiyon parası aldılar. İğne zaten yanımdaydı ilaca para vermedim. Ne oldugumuzu anlamadık akşam akşam. Allaha şükürler olsun ki kıpkırmızı kanama görmeden yırttım ne yapayım sağlık olsun parası daCanım biraz stres çektin ya ondan olmuştur belki. Sakin ol, gevşe. Çok tatlı bir minnoş var bedeninde düşün bunu ve gülümse. Tedirginlik iyi gelmez. Onunla yapacaklarını düşün ve bol dua et. 99 kere Ya Mübdi, Ya Musavvir çekebilirsin bebişini tutarak. Sana da O na da iyi gelecektir. İkinizde Allah'a emanet olun inşallah
Nası içime su serper gibi yazmışsın. Rabbim razı olsun senden. Öyle tabiki haklısın, ilk günlerin şoku gibi bu biraz uzak kalmak istiyorum ama hayırlısı bir konuşayım da ne diyecekler aslında biliomusun ne soracağımı da bilmiyorum Canım sıfırdan başlamaktn bir adım önde ve şanslısın, bunu düşün biraz ferahla canım. Ben de geçen ay negatif almıştım biliyorsun şimdi 2 gün kaldı yine alabilirim ama pozitif de alabilirim. Belli olmuyor. Ben de negatif alınca sormuştum burda arkadaşlarımıza. Negatif alıp bi dahaki ay pozitif alan var mı diye bi arkadaş aldığını söylemişti. Belli olmuyor işte. Lütfen olumlu düşün, kendini dibe çekme. İlk 1-2 gün elbette kafanı kemirecek neden negatif diye. Bi kaç gün sonra da soğutmadan görüşme için randevu al bence. Aklındakileri sır en azından biraz rahatlarsın. Bi de o görüşmeden çıkınca ben daha umut dolu çıktım. Şimdi olmazsa da başka embriyom yok ama napim baştan başlayacağız. Elindeki minnoşlar tesellimiz olsun, bak bekliyorlar seni orda mini minnacık anneleri üzme vücudunu, ruhunu. Allahım en hayırlısını verir bize her zaman da biz anlayamayabiliriz..
giden para olsun cnm ya minnoş iyi sağlıklı olsun daKızlar iğne vuruldum geldim cook tesekkur ederim cok sükür kesildi daha doğrusu peçeteyi doldurcak kadar gelen pembe turuncu akıntı şimdi koyulaştı muhtemelen durdu icimdeki kalan cıkıyor peçeteye. İç çamaşarımı bile kirletmedi ama beni korkudan mahvetmeye yetti. Memorial acile gittim iğne vurmadılar tüp bebek hastasıyım zaten dedim. Kadın dogumcu görmeli önce öyle vuramayız hemen desi. Tüp bebek hemşiresiyle konusturdum ordaki hemşireyi yok olmadı. Vee asıl olay doktor da muayene icin acilde 380 tl aldılar, doktor bilmediğim hicbirsey söylemedi sadece bugün kan sulandırıcıları kullanma dedi. Ayrıca 32,5 tl de enjeksiyon parası aldılar. İğne zaten yanımdaydı ilaca para vermedim. Ne oldugumuzu anlamadık akşam akşam. Allaha şükürler olsun ki kıpkırmızı kanama görmeden yırttım ne yapayım sağlık olsun parası da
Senin ne zamandı cnm sonuç inşşalah hayırlı pozitif haberler alırsın :)O ozlemygtCankiriklarim sabaha hayırlı haberlerinizi alıcaz inşallahh kızlarrr sonra da ben arkanızdayımmm
Çok sevindim canım Rabbim kucağınıza aldığın günü de göstersin inşallah:) kendini yorma dinlen keyfini çıkarKızlar sonucum 222 cıkmıs
Gerçekten bu kendini hazır hissetmek konusu çok doğru ben hazırım aslında sabırsızım şu an tatildeyim ama bi dk bile aklımdan çıkmıyor hemen olsun istiyorum benim iki tüpümde Yok hidrosalpenks yüzünden alındılar çok büyük miyom ameliyatı oldum ayrıca bana da rahmin küçülür ameliyat sonrası dediler ama tutundu meleğim tutundu ahhhh tutundu ama gitti ben onu tutamadımTatlım teşekkür ederim desteğin için , tavsiyemi kalır alırmışım bilmem ama kafan bu kadar dolu ise başlama derim acele ile. Şuan iç sesimi duyamıorum ben. Ama net duyduğum zaman için huzurlu ikilem başlamak istiyorum . o başla diyen sabırsız tarafın ciddi iç sesin ise tabii dinle. Lakin böyle korkuların var ise acabalrın endişelerin bi şekilde etkiliyor olacakları. Bn Hun’a inanıyorum tamamen iyi umutlu huzurlu düşünmeden, olumsuz duygularımı temizlemeden başlamıcam. Bunun için de nefes egzersizine başlıcam hemen . Bu olay odak noktam oldukça kısır döngüye giriyor.
Hayır tatlım pgt yapılmadı, 3. Denemem 33 yaşındayım 5. Gün embriyosu ilk defa burda transfer edildi 5aa ydı. Rahimim biraz küçük ve tek tüpüm doğuştan yokmuş. Ama bu durum tüp bebeğe engel değil zaten biliyorsun. Düşüğüm falan da yok, bildiğimiz genetik hastalık yok . Kromozom analizi yapmıştık kendimize o da temizdi . Ama embriyoya yapılmadı henüz. Sen dondurulmuşlar mı devam edicen cnm hayırlısı inşşalah
Bu yazdıkların bana da gelsin canım arkadaşımCanım sıfırdan başlamaktn bir adım önde ve şanslısın, bunu düşün biraz ferahla canım. Ben de geçen ay negatif almıştım biliyorsun şimdi 2 gün kaldı yine alabilirim ama pozitif de alabilirim. Belli olmuyor. Ben de negatif alınca sormuştum burda arkadaşlarımıza. Negatif alıp bi dahaki ay pozitif alan var mı diye bi arkadaş aldığını söylemişti. Belli olmuyor işte. Lütfen olumlu düşün, kendini dibe çekme. İlk 1-2 gün elbette kafanı kemirecek neden negatif diye. Bi kaç gün sonra da soğutmadan görüşme için randevu al bence. Aklındakileri sır en azından biraz rahatlarsın. Bi de o görüşmeden çıkınca ben daha umut dolu çıktım. Şimdi olmazsa da başka embriyom yok ama napim baştan başlayacağız. Elindeki minnoşlar tesellimiz olsun, bak bekliyorlar seni orda mini minnacık anneleri üzme vücudunu, ruhunu. Allahım en hayırlısını verir bize her zaman da biz anlayamayabiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?