Geçmiş olsun canım.. şimdi çok üzüleceksin ama sonra seni bekleyen 2 bebeğin daha var onlar için daha güçlü olup ayağa kalkacaksın.. içimizdeki bu yaradılışımızda olan anne olma iç güdüsü ve gücü bizi hep ayaklandırdı. Seni de ayaklandıracak yine..Şanslısın çünkü seni bekleyen bebişlerin var. Ben her defasında yeni tedavi oldum ama içimdeki umuda sığındım... Bana hep umudunu kaybettiğinde olacak diyorlardı ama ben hiç kaybetmedim kaybedemedimSelamım kızlarrr, dün eşimle kamp yapmaya karar verdik, yaramazlık yapıp dün kan da verdik, negatif çıktı 1.20 . Sonucu tam netten öğrendik ve tel çkmedi orda İyi de oldu çok ağladım çok düşündüm neden olmadı die . Bulamadım tabi. Ben anlattım eşim dinledi ben ağladım o dinledi allahtan o daha dirayetliydi. Bu 3. Denememdi. Memorialda ilk. Bu kez fazzla yıkıldım ve fazla üzüldüm . Çok üzülmem demiştim ama öyle Olmuyormuş. Şimdi ne yapacağım pek bir fikrim yok açıkçası. Biraz yorgun hissediyorum kendimi.
Şimdi yolda olduğum için mesajlarınızı göz gezdirebildim. Öncelikle @Eylul41213 gönlümdennnn çok sevindim ve hayırlı olmasını dilerim umut oldun şuan bana yaşadıkların zordu mükafatını yüce rabbim verdi sağlıkla kucağına almak nasip olsun arkadaşım.
@CigdemAsya ahh arkadaşım hep destek oldun hiç eksik olma hep varol @Elifellam dua etmişşsin inşşalah Allah razı olsun ve bekleyişin mutlulukla son bulsun . Bana ettiğin dua bundan sonrası için mevlaya ulaşmış olsun. Ve şimdi adını haturlamayadıklarım mazur görsün beni hepinize çokçok teşekkür ederim benim için duanız için heyecanınız için merakınız için allah razı olsun hepinizden . Böyle durumu olanlar akıl verirse sevinirim şimdi bundan sonra buradaki sistemde ne oluyor ne yapıyoruz ?
Anladım canım sağolİki kişilik oda evet canım. Ama zam gelmiş olabilir usd euro arttı ya bir sorarsın. Biz ramazanda kalmıştık kahvaltı olayını hiç sormamıştım o yüzden
Canım yerleşme kanaması dedikleri bu olsa gerek tamda adet günlerinden olurmuş öyle bu son olsun inşâAllah bi 9 ay kızkardeşimde ilki tüp bebekti onda olmuştu oda kan sulandırıcı hibor ve coraspin içiyordu sonra geçti ikinci hiç beklemedikleri bi anda geldi ilkin adet oldu sanmış ama ertesi gün gelmeyince devamı direk kan vermiş ve pozitif çok şükür 4-5 aylık oldu şimdi mâşâAllah hala hibora devamKızlar iğne vuruldum geldim cook tesekkur ederim cok sükür kesildi daha doğrusu peçeteyi doldurcak kadar gelen pembe turuncu akıntı şimdi koyulaştı muhtemelen durdu icimdeki kalan cıkıyor peçeteye. İç çamaşarımı bile kirletmedi ama beni korkudan mahvetmeye yetti. Memorial acile gittim iğne vurmadılar tüp bebek hastasıyım zaten dedim. Kadın dogumcu görmeli önce öyle vuramayız hemen desi. Tüp bebek hemşiresiyle konusturdum ordaki hemşireyi yok olmadı. Vee asıl olay doktor da muayene icin acilde 380 tl aldılar, doktor bilmediğim hicbirsey söylemedi sadece bugün kan sulandırıcıları kullanma dedi. Ayrıca 32,5 tl de enjeksiyon parası aldılar. İğne zaten yanımdaydı ilaca para vermedim. Ne oldugumuzu anlamadık akşam akşam. Allaha şükürler olsun ki kıpkırmızı kanama görmeden yırttım ne yapayım sağlık olsun parası da
Canımm o profa yazdım muayenehanesine gittiğim, maalesef memorialde doktorlara ulaşamadım hemşireler anca bakıyor. Doktor da yerleşme kanamasıdır o sakın iğneni coraspini aksatma dedi. Suan da cok sükür bir sıkıntım yok cumartesiyi bekleyecegim dört gözle :) hic kesmedi dmi o da ilacını coraspini bu yerleşme durumunu yaşasa bileCanım yerleşme kanaması dedikleri bu olsa gerek tamda adet günlerinden olurmuş öyle bu son olsun inşâAllah bi 9 ay kızkardeşimde ilki tüp bebekti onda olmuştu oda kan sulandırıcı hibor ve coraspin içiyordu sonra geçti ikinci hiç beklemedikleri bi anda geldi ilkin adet oldu sanmış ama ertesi gün gelmeyince devamı direk kan vermiş ve pozitif çok şükür 4-5 aylık oldu şimdi mâşâAllah hala hibora devam
Sağol canım 29unda benim de test günü bakalım allah nasip eder inşallahSenin ne zamandı cnm sonuç inşşalah hayırlı pozitif haberler alırsın :)
Amin inşallah hepimizin Artık daha cok dinlenecegim :)Çok sevindim canım Rabbim kucağınıza aldığın günü de göstersin inşallah:) kendini yorma dinlen keyfini çıkar
Öyle valla sevincim kursagımda kaldı o korkuyla bizim gibi zorlu anne adaylarının telaşı hic bitmiyorgiden para olsun cnm ya minnoş iyi sağlıklı olsun da
Normalde acile gelen hastadan para almak yasak. Ama özel hastaneler çaktırmadan bizi normal polikliniğe sokuyor ve ücret alıyor. Ayıp valla. Şikayet etmek lazım aslında. Ama hangi biriyle uğraşacaksın sistem bu. Neyse durum düzelmiş ya o önemli. Geçmiş olsun. Sakin kalmaya çalış.Kızlar iğne vuruldum geldim cook tesekkur ederim cok sükür kesildi daha doğrusu peçeteyi doldurcak kadar gelen pembe turuncu akıntı şimdi koyulaştı muhtemelen durdu icimdeki kalan cıkıyor peçeteye. İç çamaşarımı bile kirletmedi ama beni korkudan mahvetmeye yetti. Memorial acile gittim iğne vurmadılar tüp bebek hastasıyım zaten dedim. Kadın dogumcu görmeli önce öyle vuramayız hemen desi. Tüp bebek hemşiresiyle konusturdum ordaki hemşireyi yok olmadı. Vee asıl olay doktor da muayene icin acilde 380 tl aldılar, doktor bilmediğim hicbirsey söylemedi sadece bugün kan sulandırıcıları kullanma dedi. Ayrıca 32,5 tl de enjeksiyon parası aldılar. İğne zaten yanımdaydı ilaca para vermedim. Ne oldugumuzu anlamadık akşam akşam. Allaha şükürler olsun ki kıpkırmızı kanama görmeden yırttım ne yapayım sağlık olsun parası da
pgt yapıldı canım. Translokasyon var bende. 2 embriyo sağlam geldi genetikten ama tutmadı geçen ay. Hayırlısı artık bakalım bu sefer de.Nası içime su serper gibi yazmışsın. Rabbim razı olsun senden. Öyle tabiki haklısın, ilk günlerin şoku gibi bu biraz uzak kalmak istiyorum ama hayırlısı bir konuşayım da ne diyecekler aslında biliomusun ne soracağımı da bilmiyorum niye olmadı denir miki?
Sakınnn haaa negatif deme Rabbim tez elden sana 2 gün sonra hayırlı pozitif sonuç versin inşallah. Daha geçen ay aldığını bilmiodum ben hemen transfer önerdiler yani. Bu durumda hiç birşey kullanmadan kaçıncı günü bekliyoruz. Pgt falan yaptırdın mı, neydi sizin sebep. Kim yaptı transferini inşialhh uğurlu gelir
Gelsin canım. Sana iyi gelecekse gelsin tabii. Allah senin de en kısa zamanda yüzüne gülsün inşallah.Bu yazdıkların bana da gelsin canım arkadaşım
Canımmm teşekkür ederim düşündüğün için giriyorum kk ya ama pek yazamiyorum öncelikle senin ve transfer olan herkesin hayırlı sonuçlar alması için dua ediyorum rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah bende pazar günü transferi olucam hayırlısı ile 5aa 4ab 2 adet embriyo koyulacak rabbim hayırlısıni nasip etsin ne diyeyım yine pek umudum yokM Mucizemolsan canım sen transfer oldun mu bu ay? Embriyon vardı senin de. Bizi güncelle, merak ettim seni de.
Hayirli olsun canım çok sevindimmKızlar sonucum 222 cıkmıs
Hayırlı olsun canım işallah sağlıkla güzelliklerle gelsin bebişinKızlar sonucum 222 cıkmıs
Canım her negatife insan biraz daha fazla yıkılıyor ama işallah mükafatı daha büyük olacak üzülme daha fazla olurmu sadece kendini yıpratorsın başka hiç bir şey değişmez, Rabbim işallah en kısa zamanda yüzünü güldürsün canı gönülden diliyorum bunuSelamım kızlarrr, dün eşimle kamp yapmaya karar verdik, yaramazlık yapıp dün kan da verdik, negatif çıktı 1.20 . Sonucu tam netten öğrendik ve tel çkmedi orda İyi de oldu çok ağladım çok düşündüm neden olmadı die . Bulamadım tabi. Ben anlattım eşim dinledi ben ağladım o dinledi allahtan o daha dirayetliydi. Bu 3. Denememdi. Memorialda ilk. Bu kez fazzla yıkıldım ve fazla üzüldüm . Çok üzülmem demiştim ama öyle Olmuyormuş. Şimdi ne yapacağım pek bir fikrim yok açıkçası. Biraz yorgun hissediyorum kendimi.
Şimdi yolda olduğum için mesajlarınızı göz gezdirebildim. Öncelikle @Eylul41213 gönlümdennnn çok sevindim ve hayırlı olmasını dilerim umut oldun şuan bana yaşadıkların zordu mükafatını yüce rabbim verdi sağlıkla kucağına almak nasip olsun arkadaşım.
@CigdemAsya ahh arkadaşım hep destek oldun hiç eksik olma hep varol @Elifellam dua etmişşsin inşşalah Allah razı olsun ve bekleyişin mutlulukla son bulsun . Bana ettiğin dua bundan sonrası için mevlaya ulaşmış olsun. Ve şimdi adını haturlamayadıklarım mazur görsün beni hepinize çokçok teşekkür ederim benim için duanız için heyecanınız için merakınız için allah razı olsun hepinizden . Böyle durumu olanlar akıl verirse sevinirim şimdi bundan sonra buradaki sistemde ne oluyor ne yapıyoruz ?
Çookk etkilendim, rabbim neşenizi daim etsin inşallah hatta katlanarak arttırsın duan için allah razı olsun. Yine beni ayağa kaldıracak yüce rabbim tabi ne gelirse ondan güzel gelirGeçmiş olsun canım.. şimdi çok üzüleceksin ama sonra seni bekleyen 2 bebeğin daha var onlar için daha güçlü olup ayağa kalkacaksın.. içimizdeki bu yaradılışımızda olan anne olma iç güdüsü ve gücü bizi hep ayaklandırdı. Seni de ayaklandıracak yine..Şanslısın çünkü seni bekleyen bebişlerin var. Ben her defasında yeni tedavi oldum ama içimdeki umuda sığındım... Bana hep umudunu kaybettiğinde olacak diyorlardı ama ben hiç kaybetmedim kaybedemedimve zamanı geldiğinde rabbim nasip etti. Gerçekten ben bu tedavimde anladım herşeyin bir zamanı olduğunu, çünkü eşimle aramız kötüleşiyordu, her zaman konuşacak birşeyleri olan biz sessizleşiyorduk, 10. Yıl ve tedavilerin maddi manevi yorgunluğu ile çok yıpranmıştık, bir gece o kadar çok ağladımki rabbim eşimi bırakmak istemiyorum bana yol göster yardım et diye ( sonra bu tedavi ve güzel haber.. şükürler olsun ki herşey sıfırlandı, eski neşemiz geldi.. okadar çok dua ediyorum ki rabbim bu yolda emek veren isteyen herkese nasip et diye inşallah sen ve isteyen herkes kavuşacak evlatlarına
İnşaallahhhh aminnnSağol canım 29unda benim de test günü bakalım allah nasip eder inşallah
Ben de onu soracaktım , pıhtılaşma, translokasyon gibi pek çok sebebi ayrı ayrı test yaparak mı buluyorlar . Yoksa hepsi pgt de mi yapılıyor . Bu kez olacak Allah’ın en hayırlı izniylepgt yapıldı canım. Translokasyon var bende. 2 embriyo sağlam geldi genetikten ama tutmadı geçen ay. Hayırlısı artık bakalım bu sefer de.
Allah senden de razı olsun bu arada.
Görüşmede onlar zaten anlatacak edecek, bu arada senin de sorun varsa sorarsın, konuşursunuz. Belki dondurulmuşlarına pgt yapılır.
Allah razı olsun haklısın üzülmekte de düşünmekte de sonucu değiştiremiyorsun, amin hepimizin yüzü gülsünCanım her negatife insan biraz daha fazla yıkılıyor ama işallah mükafatı daha büyük olacak üzülme daha fazla olurmu sadece kendini yıpratorsın başka hiç bir şey değişmez, Rabbim işallah en kısa zamanda yüzünü güldürsün canı gönülden diliyorum bunu
Elimde değil ablacım ne kadarda olsa unutmuş gibi yapıyorum . Ama hep aynı sahne gözümün önünde belki diğer arkadaşlarım gibi çok kötü şeyler yaşamadım ama bu yaşadığım içinde üzülüyorum .Duygulandırdın beni, hepimiz aynıyız burda. Birimiz gebe olsa hepimize umut.. olmasa da ilkeli bir gün olacak. Kötü sonuçlandı deme Mevlam sana daha güzelini hazırlıyor emin ol
Tüm arkadaşlarımın da bayramı mübarek olsun inşallaj . Bu mübarek Bayram günü niyetleriniz ve dualarınız kabul olsun sizleri seviroum :)
Canım arkadaşlarım hepinize hayırlı bayramlar diliyorum seneye inşâAllah bebeklerimizle ve sevdiklerimizle geçireceğimiz nice bayramlarımız olsun inşâAllah
Canım benim sen burda bizim küçük kardeşimizsin nolur üzme artık kendini bayramımız buruk geçiyor evet güzel hayallerimiz vardı ama dünyanın sonu değil Rabbim beterinden korusun daha zorlarını yaşayanlar oluyor burda okuyunca utanıyor insan ama elde değil üzülüyoruz yine de belki aynı zamanda transfer sürecine gireriz beraber pozitif sonuçlar alırız inşâAllah
SedaUmut aynı asansörde indik aşağı canım. Aşağıda da yanında oturuyordum sana çok su içme sonra yapmak zorunda kalıyorsun diyen ablayım ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?