Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Geçmiş olsun canım.. şimdi çok üzüleceksin ama sonra seni bekleyen 2 bebeğin daha var onlar için daha güçlü olup ayağa kalkacaksın.. içimizdeki bu yaradılışımızda olan anne olma iç güdüsü ve gücü bizi hep ayaklandırdı. Seni de ayaklandıracak yine..Şanslısın çünkü seni bekleyen bebişlerin var. Ben her defasında yeni tedavi oldum ama içimdeki umuda sığındım... Bana hep umudunu kaybettiğinde olacak diyorlardı ama ben hiç kaybetmedim kaybedemedim ve zamanı geldiğinde rabbim nasip etti. Gerçekten ben bu tedavimde anladım herşeyin bir zamanı olduğunu, çünkü eşimle aramız kötüleşiyordu, her zaman konuşacak birşeyleri olan biz sessizleşiyorduk, 10. Yıl ve tedavilerin maddi manevi yorgunluğu ile çok yıpranmıştık, bir gece o kadar çok ağladımki rabbim eşimi bırakmak istemiyorum bana yol göster yardım et diye( sonra bu tedavi ve güzel haber.. şükürler olsun ki herşey sıfırlandı, eski neşemiz geldi.. okadar çok dua ediyorum ki rabbim bu yolda emek veren isteyen herkese nasip et diye inşallah sen ve isteyen herkes kavuşacak evlatlarına

Canım yerleşme kanaması dedikleri bu olsa gerek tamda adet günlerinden olurmuş öyle bu son olsun inşâAllah bi 9 ay kızkardeşimde ilki tüp bebekti onda olmuştu oda kan sulandırıcı hibor ve coraspin içiyordu sonra geçti ikinci hiç beklemedikleri bi anda geldi ilkin adet oldu sanmış ama ertesi gün gelmeyince devamı direk kan vermiş ve pozitif çok şükür 4-5 aylık oldu şimdi mâşâAllah hala hibora devam

Canımm o profa yazdım muayenehanesine gittiğim, maalesef memorialde doktorlara ulaşamadım hemşireler anca bakıyor. Doktor da yerleşme kanamasıdır o sakın iğneni coraspini aksatma dedi. Suan da cok sükür bir sıkıntım yok cumartesiyi bekleyecegim dört gözle :) hic kesmedi dmi o da ilacını coraspini bu yerleşme durumunu yaşasa bile

Normalde acile gelen hastadan para almak yasak. Ama özel hastaneler çaktırmadan bizi normal polikliniğe sokuyor ve ücret alıyor. Ayıp valla. Şikayet etmek lazım aslında. Ama hangi biriyle uğraşacaksın sistem bu. Neyse durum düzelmiş ya o önemli. Geçmiş olsun. Sakin kalmaya çalış.

pgt yapıldı canım. Translokasyon var bende. 2 embriyo sağlam geldi genetikten ama tutmadı geçen ay. Hayırlısı artık bakalım bu sefer de.
Allah senden de razı olsun bu arada.
Görüşmede onlar zaten anlatacak edecek, bu arada senin de sorun varsa sorarsın, konuşursunuz. Belki dondurulmuşlarına pgt yapılır.

M Mucizemolsan canım sen transfer oldun mu bu ay? Embriyon vardı senin de. Bizi güncelle, merak ettim seni de.
Canımmm teşekkür ederim düşündüğün için giriyorum kk ya ama pek yazamiyorum öncelikle senin ve transfer olan herkesin hayırlı sonuçlar alması için dua ediyorum rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah bende pazar günü transferi olucam hayırlısı ile 5aa 4ab 2 adet embriyo koyulacak rabbim hayırlısıni nasip etsin ne diyeyım yine pek umudum yok

Canım her negatife insan biraz daha fazla yıkılıyor ama işallah mükafatı daha büyük olacak üzülme daha fazla olurmu sadece kendini yıpratorsın başka hiç bir şey değişmez, Rabbim işallah en kısa zamanda yüzünü güldürsün canı gönülden diliyorum bunu

Çookk etkilendim, rabbim neşenizi daim etsin inşallah hatta katlanarak arttırsın duan için allah razı olsun. Yine beni ayağa kaldıracak yüce rabbim tabi ne gelirse ondan güzel gelir

Ben de onu soracaktım , pıhtılaşma, translokasyon gibi pek çok sebebi ayrı ayrı test yaparak mı buluyorlar . Yoksa hepsi pgt de mi yapılıyor . Bu kez olacak Allah’ın en hayırlı izniyle

Allah razı olsun haklısın üzülmekte de düşünmekte de sonucu değiştiremiyorsun, amin hepimizin yüzü gülsün

Elimde değil ablacım ne kadarda olsa unutmuş gibi yapıyorum . Ama hep aynı sahne gözümün önünde belki diğer arkadaşlarım gibi çok kötü şeyler yaşamadım ama bu yaşadığım içinde üzülüyorum .

Evet doğru söylüyorsun biliyorum nerelerden geçenler var .bu brnimki çok ufak kalıyor farkındayım ama elden me geliyor
Bayramı amcalar kuzenler gelldi bursaya onlarla belli etmeden hep mutlu gibi hiçbişey olmamış gibi davranmaya devam ettim .iyiki varsınız siz olmasanız zaten iyiki varsın .ay keşke inşallah ugurlu gelirsin belki bize

SedaUmut aynı asansörde indik aşağı canım. Aşağıda da yanında oturuyordum sana çok su içme sonra yapmak zorunda kalıyorsun diyen ablayım ben :)

Aa evet ablacım ben sevinçten duygulanmıştım . Sonra beraber girdik . Cesaretlenip ameliyat narkoz girmeyen olarak tarihte ilk ben oldum zaten bu kadar aksiliken sonra sonuç böle oldu çok üzgünüz . Sizin sonuç pozitif mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…