Mucize resmen canım bırakmadı seni bebeğinKızlaaaar şuan hayla şoktayımhayla ben daha sabah buraya yazdım 0 bekliyoruz derken değerimiz 191,89 çıktı . Yücel hoca düşmesini bekliyoruz derken bu da ney böle anlamadım . Yücel hoca hemen sonucu ögrenir ögrebmez yazdım hoca hemen döndü ve msj attı düzensiz arttı ve artmaya devam ediyor dedi ve hoca bile şoka girdi resmen beni görmek istedi hatta kan testini hastane de yapmak istedi kızlar Allahtan umut kesilmez ama ben 0 beklerken 191.89 çıktı ilk kan 32.07 2.kan 38.03 sizce neler oluyor ki
Bende pkos olduğu için zaten yumurta gelişmiyor canım direk 2.gün iğne ile basyacaz hemşireyi aradım 3.gün de olsa olur ama 2.gün olması için şartları uygun hale getirsen iyi olur dedi bilet değiştircem mecburTatlım alabilirsen erkene al bileti o saatte pek olmuorlar. Ama şunu da ekleyeyim benim son tedavi femara tablet ile başlamıştı baktılar iyi gidiyor iğneleri adetim bitmişti başladılar hemen yani adetin 5.günü (benim 4 gün sürer) hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Anladım canım teşekkür ederimTedaviye adetin 2.günü başlanıyor. Aslında o saatte hala orada birileri olabilir ama sabah bakmalarının sebebi kan alıyorlar hormonlara bakıyorlar dediğin saat baya geç olur.
Yalnız şu var; eğer adetin öğleden sonra başlamışsa o günü değil ertesi günü 1 sayıyorlar. Yani ayın 2 sinde öğleden sonra başlamışsa aktif kanaman 3ü 1.gün 4ü 2.gün sayıldığı için 4ünde başlamanda bi sakınca olmaz.
Ayyy canımm çook sevindimm inşaallahh sağlıklı bi şekildee yükselmeye devamm ederr mucizee gibi resmen. Allah halinee baksın emeğini boşa çıkarmasın inşaallah.Kızlaaaar şuan hayla şoktayımhayla ben daha sabah buraya yazdım 0 bekliyoruz derken değerimiz 191,89 çıktı . Yücel hoca düşmesini bekliyoruz derken bu da ney böle anlamadım . Yücel hoca hemen sonucu ögrenir ögrebmez yazdım hoca hemen döndü ve msj attı düzensiz arttı ve artmaya devam ediyor dedi ve hoca bile şoka girdi resmen beni görmek istedi hatta kan testini hastane de yapmak istedi kızlar Allahtan umut kesilmez ama ben 0 beklerken 191.89 çıktı ilk kan 32.07 2.kan 38.03 sizce neler oluyor ki
Canım yaa nasıl heyecanlı bişey bu, tam vazgeçmişken tekrar umutlanmak,Kızlaaaar şuan hayla şoktayımhayla ben daha sabah buraya yazdım 0 bekliyoruz derken değerimiz 191,89 çıktı . Yücel hoca düşmesini bekliyoruz derken bu da ney böle anlamadım . Yücel hoca hemen sonucu ögrenir ögrebmez yazdım hoca hemen döndü ve msj attı düzensiz arttı ve artmaya devam ediyor dedi ve hoca bile şoka girdi resmen beni görmek istedi hatta kan testini hastane de yapmak istedi kızlar Allahtan umut kesilmez ama ben 0 beklerken 191.89 çıktı ilk kan 32.07 2.kan 38.03 sizce neler oluyor ki
İnanmıyorummm bu nasıl işKızlaaaar şuan hayla şoktayımhayla ben daha sabah buraya yazdım 0 bekliyoruz derken değerimiz 191,89 çıktı . Yücel hoca düşmesini bekliyoruz derken bu da ney böle anlamadım . Yücel hoca hemen sonucu ögrenir ögrebmez yazdım hoca hemen döndü ve msj attı düzensiz arttı ve artmaya devam ediyor dedi ve hoca bile şoka girdi resmen beni görmek istedi hatta kan testini hastane de yapmak istedi kızlar Allahtan umut kesilmez ama ben 0 beklerken 191.89 çıktı ilk kan 32.07 2.kan 38.03 sizce neler oluyor ki
Korkma canım bazen bende de oluyor hormonal tamamen yani hormonlar dengesizlesince ya da ufak bir kist oluşunca olabiliyor ama geçici öyle kötü hastalık falan değil yani yine de için rahat etsin doktora görünMerhaba arkadaslar
Bi sorum olcak yaklasık on iki gundur kahverengı tortulu regli oluyorum ama rengı reglı gıbı degıl camur gıbı
Acaba bu ne olabılır
Hormonlarla alakalı mı
Gecen hafta adett gununden once baslayan kahverengi lekeler olunca beta hcg testı yaptırmıstım 0.100 çıkmıştı sonra akıntı bı gun geldı bı gun gelmedı sonrakı gunler parmak ucu kekelenmeler oldu bı tek
Ama ne gogus agrısı ne karın agrısı hıc bısey yok
Kötu hastalık olmasından korkuyorum
Cunku sın reglılerım 18 gunde bır olmaya basladı
Bekleyeyım mı doktora mı gudeyım
Mucize resmen canım bırakmadı seni bebeğin
Ayyy canımm çook sevindimm inşaallahh sağlıklı bi şekildee yükselmeye devamm ederr mucizee gibi resmen. Allah halinee baksın emeğini boşa çıkarmasın inşaallah.
Ya tatlım bende inanamıyorum daha yücel hoca görmedi görmek istedi haftaiçi İstanbula gidicez belki kese görürmüyüz bilmiyorum kalp sesimi ilk duyuyoruz Bilmiyorum ki tabi beni bırakmazsa çok üzüldük belki dediğiniz gibi mucize mi olur bilmiyorum ki sağlıklı mıdır hiç bişey bilmiyorum iyi mi kötü hiç bişey bilmiyorum resmen umudumu kaybetmiştim şuan hayla ne yapıcagımı bilmiyorum . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahİnanmıyorummm bu nasıl işResmen allahtan umut kesilmiyor yaa cok sevindim inşşşallah hayırla sonuçlanır
Canım bana özelden yücel hocanın nosunu atarmsn ben ulaşamıyorum bu lekelenmelerimi sorucamKızlaaaar şuan hayla şoktayımhayla ben daha sabah buraya yazdım 0 bekliyoruz derken değerimiz 191,89 çıktı . Yücel hoca düşmesini bekliyoruz derken bu da ney böle anlamadım . Yücel hoca hemen sonucu ögrenir ögrebmez yazdım hoca hemen döndü ve msj attı düzensiz arttı ve artmaya devam ediyor dedi ve hoca bile şoka girdi resmen beni görmek istedi hatta kan testini hastane de yapmak istedi kızlar Allahtan umut kesilmez ama ben 0 beklerken 191.89 çıktı ilk kan 32.07 2.kan 38.03 sizce neler oluyor ki
hadi yaaa Allahin mucizesi iste yarin mi gidiceksin hastaneye ne zaman gidiceksin belkide gec tutundu benim arkadasimin tup bebegi oyle olmustu bebek 2 hafta geriden geliyodu olsun bizi habersiz birakmKızlaaaar şuan hayla şoktayımhayla ben daha sabah buraya yazdım 0 bekliyoruz derken değerimiz 191,89 çıktı . Yücel hoca düşmesini bekliyoruz derken bu da ney böle anlamadım . Yücel hoca hemen sonucu ögrenir ögrebmez yazdım hoca hemen döndü ve msj attı düzensiz arttı ve artmaya devam ediyor dedi ve hoca bile şoka girdi resmen beni görmek istedi hatta kan testini hastane de yapmak istedi kızlar Allahtan umut kesilmez ama ben 0 beklerken 191.89 çıktı ilk kan 32.07 2.kan 38.03 sizce neler oluyor ki
hadi yaaa Allahin mucizesi iste yarin mi gidiceksin hastaneye ne zaman gidiceksin belkide gec tutundu benim arkadasimin tup bebegi oyle olmustu bebek 2 hafta geriden geliyodu olsun bizi habersiz birakm
İnanamıorumm gerçek bir mucizeeeeKızlaaaar şuan hayla şoktayımhayla ben daha sabah buraya yazdım 0 bekliyoruz derken değerimiz 191,89 çıktı . Yücel hoca düşmesini bekliyoruz derken bu da ney böle anlamadım . Yücel hoca hemen sonucu ögrenir ögrebmez yazdım hoca hemen döndü ve msj attı düzensiz arttı ve artmaya devam ediyor dedi ve hoca bile şoka girdi resmen beni görmek istedi hatta kan testini hastane de yapmak istedi kızlar Allahtan umut kesilmez ama ben 0 beklerken 191.89 çıktı ilk kan 32.07 2.kan 38.03 sizce neler oluyor ki
Anladım canım hayırlı olsun bence de değiştir o zaman söylenenden çıkma dışarı ki aklın kalmasınBende pkos olduğu için zaten yumurta gelişmiyor canım direk 2.gün iğne ile basyacaz hemşireyi aradım 3.gün de olsa olur ama 2.gün olması için şartları uygun hale getirsen iyi olur dedi bilet değiştircem mecbur
Canım işte belli olmuyor pek. Göreceğiz artık. Napalım ne gelirse kabulüz. Allah yardımcımız olsun inşallahİnşallah tutunmuştur minnoşlar ya..bende hiç yok ya sadece sol tarafımda hafif bi kramp hissi var ara ara ama onun dışında hiçbişey yok genel de yatıyorum bide bayrama denk geldi biz gidemedik tabi ailelerin yanına burda da pek kimsemiz yok eşimde evde olunca ben rahat rahat yatma fırsatı buldum...ama cok korkuyorumm test günü gelmesin istiyorum resmen..
Canım şu anda şok oldum maşallah ya ne güzel. Allah biliyor ya normalde 32 olan değer biyokimyasal ise düşmesi lazım 5-10 lara. Ya dedim bu kızın düşmemiş azıcık da artmış bi de artarmış gibilerinden içimden geçtiydi. Töbe Allahım benim içime böyle şeyler doğmaz ama aklımdan geçti bu şekilde ister inan ister inanma. Ya inşallah hayırlı sağlıklı gebeliktir ve devam eder inşallah. Doktor başka birşey dedi mi? Bu sağlıklı gebelik miymiş yani?Kızlaaaar şuan hayla şoktayımhayla ben daha sabah buraya yazdım 0 bekliyoruz derken değerimiz 191,89 çıktı . Yücel hoca düşmesini bekliyoruz derken bu da ney böle anlamadım . Yücel hoca hemen sonucu ögrenir ögrebmez yazdım hoca hemen döndü ve msj attı düzensiz arttı ve artmaya devam ediyor dedi ve hoca bile şoka girdi resmen beni görmek istedi hatta kan testini hastane de yapmak istedi kızlar Allahtan umut kesilmez ama ben 0 beklerken 191.89 çıktı ilk kan 32.07 2.kan 38.03 sizce neler oluyor ki
Durumun ne bilmiyorum cnm yani tedaviye başlayacakmısın tüp bebeğe hazırlanıyormusun bilmiyorum ama eğer tedaviye başlayacaksan bence doktora görünmende fayda var . Herşey temiz olsun, problem varsa giderilsin diye . 18 günde bir olman ise bence önemli, kısa bir süre. İlk evlendiğim yıl böyle bir şey 3-4 ay olunca gitmiştim kist oluşmuştu. Kist kanatıyor demişti doktor .Merhaba arkadaslar
Bi sorum olcak yaklasık on iki gundur kahverengı tortulu regli oluyorum ama rengı reglı gıbı degıl camur gıbı
Acaba bu ne olabılır
Hormonlarla alakalı mı
Gecen hafta adett gununden once baslayan kahverengi lekeler olunca beta hcg testı yaptırmıstım 0.100 çıkmıştı sonra akıntı bı gun geldı bı gun gelmedı sonrakı gunler parmak ucu kekelenmeler oldu bı tek
Ama ne gogus agrısı ne karın agrısı hıc bısey yok
Kötu hastalık olmasından korkuyorum
Cunku sın reglılerım 18 gunde bır olmaya basladı
Bekleyeyım mı doktora mı gudeyım
İnanamıorumm gerçek bir mucizeeeetebrik ederim canım inşşalah böyle devam eder 4. Kan testinde rabbim işte korkma bırakma üzülme devam et dior ben varım
Canım şu anda şok oldum maşallah ya ne güzel. Allah biliyor ya normalde 32 olan değer biyokimyasal ise düşmesi lazım 5-10 lara. Ya dedim bu kızın düşmemiş azıcık da artmış bi de artarmış gibilerinden içimden geçtiydi. Töbe Allahım benim içime böyle şeyler doğmaz ama aklımdan geçti bu şekilde ister inan ister inanma. Ya inşallah hayırlı sağlıklı gebeliktir ve devam eder inşallah. Doktor başka birşey dedi mi? Bu sağlıklı gebelik miymiş yani?
Allahım inşallah öyledir canım ya inşallah!!
Allahın mucizelerinden sual olmuyormuş. Bir kez daha görüyoruz. Düşük çıkması az yükselmesi aynı sonucu vermiyormuş. Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah sağlıklı devam eden bir gebeliğin olur.Kızlaaaar şuan hayla şoktayımhayla ben daha sabah buraya yazdım 0 bekliyoruz derken değerimiz 191,89 çıktı . Yücel hoca düşmesini bekliyoruz derken bu da ney böle anlamadım . Yücel hoca hemen sonucu ögrenir ögrebmez yazdım hoca hemen döndü ve msj attı düzensiz arttı ve artmaya devam ediyor dedi ve hoca bile şoka girdi resmen beni görmek istedi hatta kan testini hastane de yapmak istedi kızlar Allahtan umut kesilmez ama ben 0 beklerken 191.89 çıktı ilk kan 32.07 2.kan 38.03 sizce neler oluyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?