Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlaaaar şuan hayla şoktayım hayla ben daha sabah buraya yazdım 0 bekliyoruz derken değerimiz 191,89 çıktı . Yücel hoca düşmesini bekliyoruz derken bu da ney böle anlamadım . Yücel hoca hemen sonucu ögrenir ögrebmez yazdım hoca hemen döndü ve msj attı düzensiz arttı ve artmaya devam ediyor dedi ve hoca bile şoka girdi resmen beni görmek istedi hatta kan testini hastane de yapmak istedi kızlar Allahtan umut kesilmez ama ben 0 beklerken 191.89 çıktı ilk kan 32.07 2.kan 38.03 sizce neler oluyor ki

Mucize resmen canım bırakmadı seni bebeğin

Bende pkos olduğu için zaten yumurta gelişmiyor canım direk 2.gün iğne ile basyacaz hemşireyi aradım 3.gün de olsa olur ama 2.gün olması için şartları uygun hale getirsen iyi olur dedi bilet değiştircem mecbur

Anladım canım teşekkür ederim

Ayyy canımm çook sevindimm inşaallahh sağlıklı bi şekildee yükselmeye devamm ederr mucizee gibi resmen. Allah halinee baksın emeğini boşa çıkarmasın inşaallah.

Canım yaa nasıl heyecanlı bişey bu, tam vazgeçmişken tekrar umutlanmak, işallah bebişin sürprizli bi şekilde hayatına gidiyordur

İnanmıyorummm bu nasıl iş Resmen allahtan umut kesilmiyor yaa cok sevindim inşşşallah hayırla sonuçlanır

Merhaba arkadaslar
Bi sorum olcak yaklasık on iki gundur kahverengı tortulu regli oluyorum ama rengı reglı gıbı degıl camur gıbı
Acaba bu ne olabılır
Hormonlarla alakalı mı
Gecen hafta adett gununden once baslayan kahverengi lekeler olunca beta hcg testı yaptırmıstım 0.100 çıkmıştı sonra akıntı bı gun geldı bı gun gelmedı sonrakı gunler parmak ucu kekelenmeler oldu bı tek
Ama ne gogus agrısı ne karın agrısı hıc bısey yok
Kötu hastalık olmasından korkuyorum
Cunku sın reglılerım 18 gunde bır olmaya basladı
Bekleyeyım mı doktora mı gudeyım

Korkma canım bazen bende de oluyor hormonal tamamen yani hormonlar dengesizlesince ya da ufak bir kist oluşunca olabiliyor ama geçici öyle kötü hastalık falan değil yani yine de için rahat etsin doktora görün

Mucize resmen canım bırakmadı seni bebeğin

Evet tatlımm ben hayla inanamıyorumki hayla .01 falan bekliyordum bir anda çok şaşırdım Allahım ne büyük asla umudumuzu asla kaybrtmemeliyiz demekki .
Ayyy canımm çook sevindimm inşaallahh sağlıklı bi şekildee yükselmeye devamm ederr mucizee gibi resmen. Allah halinee baksın emeğini boşa çıkarmasın inşaallah.

Allah razı olsun cnm önemli olan sağlıklı sıhhatli olmasu geç olsun da bu kadar üzüldüm 1 hafta içinde sağlıklı olması için elimde geleni yptık brn artık dedim 0 çıkar düşünürken ve hayla hasta olmayı beklerken . Hakkımızda hayırlısı olsun. .
İnanmıyorummm bu nasıl iş Resmen allahtan umut kesilmiyor yaa cok sevindim inşşşallah hayırla sonuçlanır
Ya tatlım bende inanamıyorum daha yücel hoca görmedi görmek istedi haftaiçi İstanbula gidicez belki kese görürmüyüz bilmiyorum kalp sesimi ilk duyuyoruz Bilmiyorum ki tabi beni bırakmazsa çok üzüldük belki dediğiniz gibi mucize mi olur bilmiyorum ki sağlıklı mıdır hiç bişey bilmiyorum iyi mi kötü hiç bişey bilmiyorum resmen umudumu kaybetmiştim şuan hayla ne yapıcagımı bilmiyorum . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Canım bana özelden yücel hocanın nosunu atarmsn ben ulaşamıyorum bu lekelenmelerimi sorucam

hadi yaaa Allahin mucizesi iste yarin mi gidiceksin hastaneye ne zaman gidiceksin belkide gec tutundu benim arkadasimin tup bebegi oyle olmustu bebek 2 hafta geriden geliyodu olsun bizi habersiz birakm

hadi yaaa Allahin mucizesi iste yarin mi gidiceksin hastaneye ne zaman gidiceksin belkide gec tutundu benim arkadasimin tup bebegi oyle olmustu bebek 2 hafta geriden geliyodu olsun bizi habersiz birakm

Hoca hafta içi gelmemizi istedi . Canım kan ve muayne için galiba . Olabilirmi yani öyle bişey şuan bebek nasıl doğdumu peki belki de öyle oldu bizimkiside belki .

İnanamıorumm gerçek bir mucizeeee tebrik ederim canım inşşalah böyle devam eder 4. Kan testinderabbim işte korkma bırakma üzülme devam et dior ben varım

Anladım canım hayırlı olsun bence de değiştir o zaman söylenenden çıkma dışarı ki aklın kalmasın

Canım işte belli olmuyor pek. Göreceğiz artık. Napalım ne gelirse kabulüz. Allah yardımcımız olsun inşallah

Canım şu anda şok oldum maşallah ya ne güzel. Allah biliyor ya normalde 32 olan değer biyokimyasal ise düşmesi lazım 5-10 lara. Ya dedim bu kızın düşmemiş azıcık da artmış bi de artarmış gibilerinden içimden geçtiydi. Töbe Allahım benim içime böyle şeyler doğmaz ama aklımdan geçti bu şekilde ister inan ister inanma. Ya inşallah hayırlı sağlıklı gebeliktir ve devam eder inşallah. Doktor başka birşey dedi mi? Bu sağlıklı gebelik miymiş yani?
Allahım inşallah öyledir canım ya inşallah!!

Durumun ne bilmiyorum cnm yani tedaviye başlayacakmısın tüp bebeğe hazırlanıyormusun bilmiyorum ama eğer tedaviye başlayacaksan bence doktora görünmende fayda var . Herşey temiz olsun, problem varsa giderilsin diye . 18 günde bir olman ise bence önemli, kısa bir süre. İlk evlendiğim yıl böyle bir şey 3-4 ay olunca gitmiştim kist oluşmuştu. Kist kanatıyor demişti doktor .

İnanamıorumm gerçek bir mucizeeee tebrik ederim canım inşşalah böyle devam eder 4. Kan testinderabbim işte korkma bırakma üzülme devam et dior ben varım

Bende inanamıyorum hayla korkuyorum da hatta yanlışlık mı oldu desem bu sefer devlet hastanesinde verdik bide ben zaten sonucunoluösuz beklerken . Allah gördü galiba o ağlamamazı asla isyan etmedim ama çok üzüldüm . 3 dü işte sanırım bugünde ararlar tekrar yücel bey görelim dedi 4.cüyü de memorial da vericez herhalde tam da bilmiyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur .

Canımmm ya temiz kalbinden kaynaklanıyor neden inanmayayyım ben zaten inanmasam sizlerle paylaşamaz ,böyle sevinemez üzülmezdim. Acaba artması böle iyi mi hiç bilmiyorum ilk defa tüp bebek denememiz daha önce hiç gebelik yaşamadım zaten hiç bi tecrübem yok korkmuyor değilim . Eşim ve en büyük destekçilerim ailem oldu ve sizler .en önemlisi dediğin gibi sağlıklı gebelik mi değilmi diyede bi an düşünüyorum inşallah bebeğime bişey olmaz .doktor gel bakarız dedi ama hani arıyorlar bence bugün yine arıyacaklarını umuyorum .hayırlısı hakkımızda Allah büyüktür .

Allahın mucizelerinden sual olmuyormuş. Bir kez daha görüyoruz. Düşük çıkması az yükselmesi aynı sonucu vermiyormuş. Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah sağlıklı devam eden bir gebeliğin olur.
Umut dolu bir örnek olacaksın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…