Ay maşallah bıcırık anne. Takvim de koymuş, takviminizi yerler senin. 41 kere maşallah canım benim çok stres yaptın, tedirgin oldun ama bak Allah ol dedi be oldu, nokta!Kızlar değerim 618 cıkmısyücel hocayı gördük tam o sırada bana artık gebesin hersey cok güzel lekelenmeleri kafana takma Eylül 15i gel kalp atısına dedi
Ay maşallah bıcırık anne. Takvim de koymuş, takviminizi yerler senin. 41 kere maşallah canım benim çok stres yaptın, tedirgin oldun ama bak Allah ol dedi be oldu, nokta!
Yücel Bey her zamanki gibi haklı. Leke mele stres yapma artık ikinize de. Haydi maşallah tekrar, keyfini çıkar.
O ozlemygt canım, şöyle örnek vereyim benim embriyolar mecburi pgt'li hem de iki aşamalı pgt. 5 güne gelenlerden iki parça alınmış, 2 ayrı yöntemle bakılmış. Ama bir noktada emin olamayıp tekrar çözüp parça alıp tekrar dondurmuşlar. Bu nedenle kalitesi düştü biraz daha dediler. Yaklaşık tutunma gücünde %5-10 azaltır şansı dediler.genetik testin var mıydı? Genetik testte kromozomal sıkıntınız yoksa pgt gerek yok diyeceklerdir sana. Pıhtılaşma testlerin eksikse acilen onları yaptır bence, direkt isterler ve haklılılar. Devlette 2 aya ancak çıkıyor pıhtılaşma.21 günde sonuc geldi benim. Yani bir sonraki adet dönemine yetişir ama çöz dondur durumu sakıncalı olabilir sanki öyle duymuştum burda
Ben de zaten belirti olmadıkça seni aklıma getiriyorum umutsuzluğa kapılmamak içinBenim hala belirtim yok bazen kasık ağrısı oluyor ama bence o da kendimi dinlediğim icin sabırla bekle inşallah seninledir. Benim kendimi farklı hissettiğim hicbirsey olmadı
2 aşamalı nasıl oluyor tatlım . Neden mecburiydi, Vallahi bugün düşünmekten kafayı patlattım. Eşimde nie dondurmadan genetik yapmadılar die sitemliydi. En son tekrar konuştuk yücel bey ile az önce sapolsun ilgiliydi. Genetik testten kastın ne senin, biz ikimize de kromozom analizi yaptırdık o da benim isteğimle oldu temiz çıktı bu da genetik test ama bu kromozomların morfolojik görünümleri hakkındaymış pgt kadar çok detaylı değilmiş. Yücel bey yine aynı şeyleri dedi pgt yine önermiyor biz istersek yapacak. Çöz pgt yap tekrar dondur kalitesi düşecek die kararsız kaldık ne yapsak diye. Gerçi bunu sorduğumda yücel bey biraz düşer ama çok etkilemez dior şaşırdım kaldım artık canım ya. Eşim zaten şu saatten sonra hem çözme kalitesi düşeceğinden hem pgt den dolayı düşme riskinden yapmak istemiyor dondurulmadan deselerdi tabiki yapardık dior artık ne gelirse bahtımıza diyeceğiz olmazsa da diğer tedavide yapacağız mecburen dior . Pıhtılaşmayı da sizlerden duyup dedim ona da gerek yok dior istemediler ki ama yapacağım hemen ben. (Yarındı dimi senin test günün çok çok çok çok istiyorum hayırlı pozitif haberini yüce Eabbim yüzünü güldürsün inşşalah)O ozlemygt canım, şöyle örnek vereyim benim embriyolar mecburi pgt'li hem de iki aşamalı pgt. 5 güne gelenlerden iki parça alınmış, 2 ayrı yöntemle bakılmış. Ama bir noktada emin olamayıp tekrar çözüp parça alıp tekrar dondurmuşlar. Bu nedenle kalitesi düştü biraz daha dediler. Yaklaşık tutunma gücünde %5-10 azaltır şansı dediler.genetik testin var mıydı? Genetik testte kromozomal sıkıntınız yoksa pgt gerek yok diyeceklerdir sana. Pıhtılaşma testlerin eksikse acilen onları yaptır bence, direkt isterler ve haklılılar. Devlette 2 aya ancak çıkıyor pıhtılaşma.
Eylülün 15i dedi Yücel hoca. Ama bugünki test sonucumla ilgili arayan bile olmadı ben mi arasam?Ben de zaten belirti olmadıkça seni aklıma getiriyorum umutsuzluğa kapılmamak içinİnşallah benimledir minik..kese görmek için daha erken gitmicek misin
Ben buradakilerden test sonucundan bir hafta sonra kese görmeye ondan da bir hafta sonra kalp atışına gidiyorlar diye okudum genelde tabi herkes farklı yerlere gidiyor .yücel bey ikisi bir arada olsun diye düşündü demekki sen ordan mı devam ediceksin kontrol işlerine başka bir yerden miEylülün 15i dedi Yücel hoca. Ama bugünki test sonucumla ilgili arayan bile olmadı ben mi arasam?
Bu pıhtılaşma durumu icin görüstügüm profa yazdım test sonucum cıktı ne zaman geleyim dedim bugün, o da haftaya cuma gel dedi belki ona giderim. Sonucu aldıktan sonra sudan cıkmıs balık oldum ne yapacagımı bilmiyorumBen buradakilerden test sonucundan bir hafta sonra kese görmeye ondan da bir hafta sonra kalp atışına gidiyorlar diye okudum genelde tabi herkes farklı yerlere gidiyor .yücel bey ikisi bir arada olsun diye düşündü demekki sen ordan mı devam ediceksin kontrol işlerine başka bir yerden mi
Bu pıhtılaşma durumu icin görüstügüm profa yazdım test sonucum cıktı ne zaman geleyim dedim bugün, o da haftaya cuma gel dedi belki ona giderim. Sonucu aldıktan sonra sudan cıkmıs balık oldum ne yapacagımı bilmiyorum
hadi yaaa Allahin mucizesi iste yarin mi gidiceksin hastaneye ne zaman gidiceksin belkide gec tutundu benim arkadasimin tup bebegi oyle olmustu bebek 2 hafta geriden geliyodu olsun bizi habersiz birakm
Allahın mucizelerinden sual olmuyormuş. Bir kez daha görüyoruz. Düşük çıkması az yükselmesi aynı sonucu vermiyormuş. Allah hayırlısını nasip etsin. İnşallah sağlıklı devam eden bir gebeliğin olur.
Umut dolu bir örnek olacaksın inşallah.
İnşallah canım dua et bana inşallah artar .Aaa ne güzel bir haber, inşallah kat be kat artar değerin :))
Evet ona gitmen cok iyi olur bence bi kontrol etmiş olursun kullanacağın şeyleri..okadar cok bekledikten sonra pozitif alınca da insan napıcağını şaşırıyor heraldeBu pıhtılaşma durumu icin görüstügüm profa yazdım test sonucum cıktı ne zaman geleyim dedim bugün, o da haftaya cuma gel dedi belki ona giderim. Sonucu aldıktan sonra sudan cıkmıs balık oldum ne yapacagımı bilmiyorum
Ay sorma takvimi koydum da tarihi tam ayarlayamadım neyse artık. İnşallah sizi de bekliyorum Allahım nasip etsin sağlıkla kucagımıza alalım peşpeşe. Yarın dmi test günü
Canım kromozom testleriniz temiz çıktıysa tamam genetik açıdan sizin sıkıntınız yok demek bu cepte zaten, maşallah.2 aşamalı nasıl oluyor tatlım . Neden mecburiydi, Vallahi bugün düşünmekten kafayı patlattım. Eşimde nie dondurmadan genetik yapmadılar die sitemliydi. En son tekrar konuştuk yücel bey ile az önce sapolsun ilgiliydi. Genetik testten kastın ne senin, biz ikimize de kromozom analizi yaptırdık o da benim isteğimle oldu temiz çıktı bu da genetik test ama bu kromozomların morfolojik görünümleri hakkındaymış pgt kadar çok detaylı değilmiş. Yücel bey yine aynı şeyleri dedi pgt yine önermiyor biz istersek yapacak. Çöz pgt yap tekrar dondur kalitesi düşecek die kararsız kaldık ne yapsak diye. Gerçi bunu sorduğumda yücel bey biraz düşer ama çok etkilemez dior şaşırdım kaldım artık canım ya. Eşim zaten şu saatten sonra hem çözme kalitesi düşeceğinden hem pgt den dolayı düşme riskinden yapmak istemiyor dondurulmadan deselerdi tabiki yapardık dior artık ne gelirse bahtımıza diyeceğiz olmazsa da diğer tedavide yapacağız mecburen dior . Pıhtılaşmayı da sizlerden duyup dedim ona da gerek yok dior istemediler ki ama yapacağım hemen ben. (Yarındı dimi senin test günün çok çok çok çok istiyorum hayırlı pozitif haberini yüce Eabbim yüzünü güldürsün inşşalah)
Dualarım seninle Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Allahın izniyle hayırlı sağlıklı evlat olsun karnındaki embriyo sanaCanım kromozom testleriniz temiz çıktıysa tamam genetik açıdan sizin sıkıntınız yok demek bu cepte zaten, maşallah.
Ben baştan orada takılıyorum. Translokasyon taşıyıcı olduğum için genetik sıkıntılı embriyo oluşma ihtimali çok yüksek maalesef. Zaten iki tedavimde de embriyolardan sadece 9'da3 ve 8'de 2 sağlıklı çıktı. İki aşama olayı da benim kromozom yapıma bağlı olarak özel bir uygulama yaptılar, ücreti de ona göre iki kat oldu tabii.
Neyse sizin ilk deneme miydi? O yüzden önermiyor olabilir. Pıhtılaşma da düşük hikayeniz varsa öneriyorlar canım. Düşük oldu mu hiç canım? Hikayeni ayrıntılı bilmediğim için soruyorum en azından anlayabildiğim yerlerde yardımcı olayım diye.
Birden fazla embriyo varsa belki bi tur daha pgt siz deneyebilirsin, yine olmazsa embriyo kalitesini düşürse de pgt denersin artık. Bu arada da pıhtılaşma testlerini de yaptır ileride başla bir adımda lazım olur, kafan o açıdan rahat olur bence.
Benim test günüm yarın, hayırlısı artık nasip kısmet. Çoook teşekkür ederim duaların için. Allah razı olsun
Aynen sanki hersey buraya kadaemıs gibi halbuki yeni başlıyor. En iyisi ben haftaya cuma gideyim o profa takibimi de hep o yapsın kafam rahat olsun. Ama sanki vajinal muayeneyle mi bakar yoksa karından mı? Vajinal muayene gebelikte korkutuyor beniEvet ona gitmen cok iyi olur bence bi kontrol etmiş olursun kullanacağın şeyleri..okadar cok bekledikten sonra pozitif alınca da insan napıcağını şaşırıyor heraldeNeyseki bundan sonrası hep tatlı bekleyişler olsun
Kanama varsa baktırma alttan biraz sabretmek gerek bu konuda ben test günümden 1 hafta sonra keseyi görmüştüm değerlerim seninki gibi yüksekti seninde hemen görünür karından merak etme benim yolk sac gözükmediği için alttan bakmıştı boş gebelik mi diye korkudan iki kere alttan muayene olmuştum zarar vermemiştiAynen sanki hersey buraya kadaemıs gibi halbuki yeni başlıyor. En iyisi ben haftaya cuma gideyim o profa takibimi de hep o yapsın kafam rahat olsun. Ama sanki vajinal muayeneyle mi bakar yoksa karından mı? Vajinal muayene gebelikte korkutuyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?