Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok erken hafta canım karından gözükmeyebilir. 6-7 lerde anca görünüyor karından. Ama alttan muayenede de sorun olmuyor, korkma.

E Elifellam kuzum yarın inşâAllah senin günün olacak Rabbim yardımcın olsun dualarım seninle
Ay canım heyecanlandırdın beni :)
Ya bilmiyorum, klasik adet belirtilerim falan var bayağı. Pat diye adet sökülecek gibi geliyor bana. Zaten çok umutlu değilim, zaten hastanede herkes de modumu düşürdü embriyo kalitesi dondur çözde düştü biraz diye vs.. Bi tek Yücel Bey çok umutluydu sağolsun :)

Duaların için çoook ama çok teşekkür ederim. Bil mukabele aynı dualar benden sana geliyor. Biraz önce hatta aklımdan geçtin, bu kız bi kayboldu sanki diye. Bi girip yazsam mı diyordum.

Estagfrullah elifim olur mu öyle şey. Çok yardımcı oluyorsun bile sen. Hep nezaketli dilin hem iyi kalbindeki dualar ve umut verici destek sözlerin hep varol. Yüzümüze tanısam bu kadar severim hep gülsün yüzün. Benim hikaye şöyle , 33 yaşındayım, bu yıl çocuk sitemeye başladık. 3-4 ay kendimiz denedik ocakta amh yaptırdım düşük çıktı paniğe kapıldık ve kendimizi bu yolda bulduk. Hsg rahim küçük, tek tüp varmış doğuştan ama temiz diğeri açık. Sperm önce düşük çıktı ama sonra yükseldi sıkıntı yok. Embriyo havuzuydu,tedavi hazırlığıydı dinlenmeydi transferdi beklemeydi, derken 8 ay içinde 3. Denememdi. Diğerlerini kimse saymıyor yücel hoca bile. 2. Gün embriyosu verdiler diğer 2 sinde olmadı tabi. Çok acemiceydi onlar çok ayrı hikaye. Memorial da ilk defa 5. Gün blastosist verdiler işte biliosun olmadı. 3 embriyom elde ettik 3 üne de pgt yapılmadı. 2 si 5aaydı biri 5bb. Kromozom analizi temiz . Trombofili paneli (pıhtılaşma) önermediler (hala) ama ben çalıştığım laboratuvarda yaptırıcam bu hafta hemen. Düşüğüm hiç Yok hiç hamile kalmadım. Yücel hocaya göre pıhtılaşma ve pgt gerek yok. Kalite embriyo üretebiliyorum ama az oluyor. az olduğu için de riske atmıyor bizim de kafamız karışıyor, pgt yaptırsak mı ,dondurulmuş olan sağlıklı mı bilmiyoruz . Sadece umuyoruz

Diğer arkadaşlardan özür dilerim uzun olduğu çok affınıza sığınıyorum

Mesajını kacırmısım smdi gördüm :) artık merkeze devam etmek yerine o doktora devam edecegim ya o yüzden gideyim takibine gireyim dedim. Hoş maddi olarak cok farketmiycek bu doktor da tuzlu hem de nakit calısıyor en zor kısmı o ama en azından işini bilen ilgili bir doktor bayramda yazdım bu lekelenmeyi hemen döndü filan hosuma gitti koskoca cerrahpaşa kadın doğumda prof. Ne yapalım sağlıklı olsun da varımız yoğumuz bebeğimize feda

5+2 de karından keseyi, 6+5 te de karından kalp atışı gördüm ben. Test gününden 10 gün sonra gidersen kese gözükür en erken karından sanırım.

Bir zarar verse bakmazlar heralde vajinal diye düşünüyorum ama yine daha iyi bilenlere sormak lazım

Canım rica ederim bu yolda birine küçücük yardımım olsa ne ala. Sizler de baba çok bilgi ve daha önemlisi destek veriyorsunuz. Allah sizlerden razı olsun.
Canım bence şöyle doktorun yaklaşımı sana henüz ilk deneme olduğu için, genetiğiniz temiz çıktığı için ekstra masraf olmasın ve embriyolar da sonuçta parça alınmasında vs az da olsa kalite düşüşü yaşıyor. Bu nedenlerle gerek yo demiştir. Bir de onlar da çok ayrıntılı düşünüyorlar. Güveniyorum ben ama tabii biz yine aklımıza gelenleri tek tek soru işaretleri silinene kadar soruşturmak zorundayız napalım. Ben geçen ay negatiften sonra sorularımla gittim. Hepsini cevapladılar sağolsunlar. Düşük olmayınca da klasik olarak pıhtılaşma testi istemiyorlar. Ama işte sen kolay erken çıkacak bi yerde yaptırabileceksen pıhtılaşma yaptır dursun kenarda zararı olmayacağı kesin. Bi bakmışsın hamilesin yakın zamanda e pıhtılaşma varsa iğne vs kullanma işleri olacak mı bilmiş olursun. Benim tavsiyem bu tabii, doktorlardan iyi bilecek halimiz yok. Sadece denemeler sonuçta bizim üzerimizde oluyor ve her aşamayı tek tek birer transferde deneyecek ne zaman, ne bütçe oluyor en önemlisi de ruhumuz acı çekiyor. Bu nedenle bu hayatta herşeyi tek tek kendi tecrübe edecek zamanımız yok, başkalarının tecrübelernin de pay çıkarmalıyız sözü tam da şu an bize uyuyor..

Canım adı neydi? Yazmıştın ama hatırlayamadım merak ettim

Evet canım bakalım neler olacak yarın. Ama ben adet olacakmışımgibi çok belirtim var. Klasik belirtilerim baş gösterdi. Bakalım Mevlam neylerse güzel eyler..
Valla yavaştan bende de başladı regl belirtileri bu akşam ama umutsuzluğa kapılmayalım zaten regl belirtisine benziyor diyorlar hep..dualarımız seninle yarın inşallah cok güzel bir haberle daha şenlensin sayfamız

Bence mademki embriyolar zarar görüyor dondur çöz olayına hiç gerek yok eğer tekrar başlaman gerekirse ki inşallah gerekmeden kalanlardan biri sana evlat olur ozaman en baştan pgt mutlaka yaptırırsın canım

Hayırlısı canım hayırlısı hepimiz için. Ümitliyim tabii ama işte endişe daha çok olumsuz sonuca yaklaştırıyor. Ben aslında her konuda çok pozitif, aşırı güzel hayalperest bir karakterimdir ama bu konuda çok badire yaşadım artık hep bu döngüde kalacak, hiç mutlu sona erişemeyecek gibi bi endişe taşımaya başladım. Daha büyük korkumsa isyana düşmek, Allah'ın rızasını kazanamamak Allahım korusun.

Tam da bu zamanda allah muradına erdirecek belkide inşallah umut hep olsun bende aynı hislere kapılıyorum zaman zamann ama burası bu yüzden var kimin modu düşerse tutup kaldırcaz hep birlikte

bisey sormak istiyorum.benimde transfer gunune kadar en iyi ihtimalle 3 bilemediniz 2 embriyom kaliyo.neden pgt yaptirayimki saglikliysa tutar zaten.sagliksizsada vucut kendi atiyor
Benim daha önce düşüklerim oldu. Birini 11 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim. Yani tutan her bebek sağlıklı olmayabiliyor. Ardarda olan düşükler hem rahimi hem anne adayını olumsuz etkiliyor. Yani ben kendimi riske etmemek için pgt yaptırıyorum. Tercih sizin.

Bence mademki embriyolar zarar görüyor dondur çöz olayına hiç gerek yok eğer tekrar başlaman gerekirse ki inşallah gerekmeden kalanlardan biri sana evlat olur ozaman en baştan pgt mutlaka yaptırırsın canım
Amin inşallah arkadaşım inşaşlha Çarşamba günü sen de hayırlı haberler alırsın mevlam yüzünü güldürsün

Tam da bu zamanda allah muradına erdirecek belkide inşallah umut hep olsun bende aynı hislere kapılıyorum zaman zamann ama burası bu yüzden var kimin modu düşerse tutup kaldırcaz hep birlikte
Aynen öyle kaldıracağız tabi, mutlu ve umutlu olun kızlar. Sahip olduklarımıza şükredebilirsek beklediklerimiz daha çabuk gelir. Veren allah alan allah. Ne güzeldir ki O , bizim için ne hayırlı planlar çiziyordur . Güzel haberler almak ümidiyle

Allah gönlüne göre versin, güzel haberler al inşallah bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…