- 15 Eylül 2012
- 8.438
- 6.897
- 398
Duaların için sağol bıcırık, Allah razı olsun. Hamilelerin duası kabul olurmuş. İlk duan bana belki de :) SağolasınDualarım seninle Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Allahın izniyle hayırlı sağlıklı evlat olsun karnındaki embriyo sana
Çok erken hafta canım karından gözükmeyebilir. 6-7 lerde anca görünüyor karından. Ama alttan muayenede de sorun olmuyor, korkma.Aynen sanki hersey buraya kadaemıs gibi halbuki yeni başlıyor. En iyisi ben haftaya cuma gideyim o profa takibimi de hep o yapsın kafam rahat olsun. Ama sanki vajinal muayeneyle mi bakar yoksa karından mı? Vajinal muayene gebelikte korkutuyor beni
Ay canım heyecanlandırdın beni :)
Estagfrullah elifim olur mu öyle şey. Çok yardımcı oluyorsun bile sen. Hep nezaketli dilin hem iyi kalbindeki dualar ve umut verici destek sözlerin hep varol. Yüzümüze tanısam bu kadar severim hep gülsün yüzün. Benim hikaye şöyle , 33 yaşındayım, bu yıl çocuk sitemeye başladık. 3-4 ay kendimiz denedik ocakta amh yaptırdım düşük çıktı paniğe kapıldık ve kendimizi bu yolda bulduk. Hsg rahim küçük, tek tüp varmış doğuştan ama temiz diğeri açık. Sperm önce düşük çıktı ama sonra yükseldi sıkıntı yok. Embriyo havuzuydu,tedavi hazırlığıydı dinlenmeydi transferdi beklemeydi, derken 8 ay içinde 3. Denememdi. Diğerlerini kimse saymıyor yücel hoca bile. 2. Gün embriyosu verdiler diğer 2 sinde olmadı tabi. Çok acemiceydi onlar çok ayrı hikaye. Memorial da ilk defa 5. Gün blastosist verdiler işte biliosun olmadı. 3 embriyom elde ettik 3 üne de pgt yapılmadı. 2 si 5aaydı biri 5bb. Kromozom analizi temiz . Trombofili paneli (pıhtılaşma) önermediler (hala) ama ben çalıştığım laboratuvarda yaptırıcam bu hafta hemen. Düşüğüm hiç Yok hiç hamile kalmadım. Yücel hocaya göre pıhtılaşma ve pgt gerek yok. Kalite embriyo üretebiliyorum ama az oluyor. az olduğu için de riske atmıyor bizim de kafamız karışıyor, pgt yaptırsak mı ,dondurulmuş olan sağlıklı mı bilmiyoruz . Sadece umuyoruzCanım kromozom testleriniz temiz çıktıysa tamam genetik açıdan sizin sıkıntınız yok demek bu cepte zaten, maşallah.
Ben baştan orada takılıyorum. Translokasyon taşıyıcı olduğum için genetik sıkıntılı embriyo oluşma ihtimali çok yüksek maalesef. Zaten iki tedavimde de embriyolardan sadece 9'da3 ve 8'de 2 sağlıklı çıktı. İki aşama olayı da benim kromozom yapıma bağlı olarak özel bir uygulama yaptılar, ücreti de ona göre iki kat oldu tabii.
Neyse sizin ilk deneme miydi? O yüzden önermiyor olabilir. Pıhtılaşma da düşük hikayeniz varsa öneriyorlar canım. Düşük oldu mu hiç canım? Hikayeni ayrıntılı bilmediğim için soruyorum en azından anlayabildiğim yerlerde yardımcı olayım diye.
Birden fazla embriyo varsa belki bi tur daha pgt siz deneyebilirsin, yine olmazsa embriyo kalitesini düşürse de pgt denersin artık. Bu arada da pıhtılaşma testlerini de yaptır ileride başla bir adımda lazım olur, kafan o açıdan rahat olur bence.
Benim test günüm yarın, hayırlısı artık nasip kısmet. Çoook teşekkür ederim duaların için. Allah razı olsun
Anladım cuma günü görürüm inşallah keseyi hayırlısıyla :) sen yarın kacta gidiceksin kana?Çok erken hafta canım karından gözükmeyebilir. 6-7 lerde anca görünüyor karından. Ama alttan muayenede de sorun olmuyor, korkma.
Mesajını kacırmısım smdi gördüm :) artık merkeze devam etmek yerine o doktora devam edecegim ya o yüzden gideyim takibine gireyim dedim. Hoş maddi olarak cok farketmiycek bu doktor da tuzlu hem de nakit calısıyor en zor kısmı o ama en azından işini bilen ilgili bir doktor bayramda yazdım bu lekelenmeyi hemen döndü filan hosuma gitti koskoca cerrahpaşa kadın doğumda prof. Ne yapalım sağlıklı olsun da varımız yoğumuz bebeğimize fedaCanım bizim merkez kalp atışı ve keseyi aynı anda görmek için 3 hafta sonraya gün veriyor otomatik. AMa genel kadın doğumcular önce kese görmek için çağırıyolar bir hafta sonrada kalp atışı için. Bence biraz sabredip ikisini bir arada görmek en güzeli. Ben ayrı ayrı gittim çok stresli oluyor . Ama sen bilirsin önce keseyi göreyim biraz heyecanım gitsin diyorsan önce kese 1 hafta sonrada kalp için gidebilirsin :)
5+2 de karından keseyi, 6+5 te de karından kalp atışı gördüm ben. Test gününden 10 gün sonra gidersen kese gözükür en erken karından sanırım.Aynen sanki hersey buraya kadaemıs gibi halbuki yeni başlıyor. En iyisi ben haftaya cuma gideyim o profa takibimi de hep o yapsın kafam rahat olsun. Ama sanki vajinal muayeneyle mi bakar yoksa karından mı? Vajinal muayene gebelikte korkutuyor beni
Bir zarar verse bakmazlar heralde vajinal diye düşünüyorum ama yine daha iyi bilenlere sormak lazımAynen sanki hersey buraya kadaemıs gibi halbuki yeni başlıyor. En iyisi ben haftaya cuma gideyim o profa takibimi de hep o yapsın kafam rahat olsun. Ama sanki vajinal muayeneyle mi bakar yoksa karından mı? Vajinal muayene gebelikte korkutuyor beni
Canım rica ederim bu yolda birine küçücük yardımım olsa ne ala. Sizler de baba çok bilgi ve daha önemlisi destek veriyorsunuz. Allah sizlerden razı olsun.Estagfrullah elifim olur mu öyle şey. Çok yardımcı oluyorsun bile sen. Hep nezaketli dilin hem iyi kalbindeki dualar ve umut verici destek sözlerin hep varol. Yüzümüze tanısam bu kadar severim hep gülsün yüzün. Benim hikaye şöyle , 33 yaşındayım, bu yıl çocuk sitemeye başladık. 3-4 ay kendimiz denedik ocakta amh yaptırdım düşük çıktı paniğe kapıldık ve kendimizi bu yolda bulduk. Hsg rahim küçük, tek tüp varmış doğuştan ama temiz diğeri açık. Sperm önce düşük çıktı ama sonra yükseldi sıkıntı yok. Embriyo havuzuydu,tedavi hazırlığıydı dinlenmeydi transferdi beklemeydi, derken 8 ay içinde 3. Denememdi. Diğerlerini kimse saymıyor yücel hoca bile. 2. Gün embriyosu verdiler diğer 2 sinde olmadı tabi. Çok acemiceydi onlar çok ayrı hikaye. Memorial da ilk defa 5. Gün blastosist verdiler işte biliosun olmadı. 3 embriyom elde ettik 3 üne de pgt yapılmadı. 2 si 5aaydı biri 5bb. Kromozom analizi temiz . Trombofili paneli (pıhtılaşma) önermediler (hala) ama ben çalıştığım laboratuvarda yaptırıcam bu hafta hemen. Düşüğüm hiç Yok hiç hamile kalmadım. Yücel hocaya göre pıhtılaşma ve pgt gerek yok. Kalite embriyo üretebiliyorum ama az oluyor. az olduğu için de riske atmıyor bizim de kafamız karışıyor, pgt yaptırsak mı ,dondurulmuş olan sağlıklı mı bilmiyoruz . Sadece umuyoruz
Diğer arkadaşlardan özür dilerim uzun olduğu çok affınıza sığınıyorum
Anladım cuma günü görürüm inşallah keseyi hayırlısıyla :) sen yarın kacta gidiceksin kana?
Canım adı neydi? Yazmıştın ama hatırlayamadım merak ettimMesajını kacırmısım smdi gördüm :) artık merkeze devam etmek yerine o doktora devam edecegim ya o yüzden gideyim takibine gireyim dedim. Hoş maddi olarak cok farketmiycek bu doktor da tuzlu hem de nakit calısıyor en zor kısmı o ama en azından işini bilen ilgili bir doktor bayramda yazdım bu lekelenmeyi hemen döndü filan hosuma gitti koskoca cerrahpaşa kadın doğumda prof. Ne yapalım sağlıklı olsun da varımız yoğumuz bebeğimize feda
Valla yavaştan bende de başladı regl belirtileri bu akşam ama umutsuzluğa kapılmayalım zaten regl belirtisine benziyor diyorlar hep..dualarımız seninle yarın inşallah cok güzel bir haberle daha şenlensin sayfamızEvet canım bakalım neler olacak yarın. Ama ben adet olacakmışımgibi çok belirtim var. Klasik belirtilerim baş gösterdi. Bakalım Mevlam neylerse güzel eyler..
Bence mademki embriyolar zarar görüyor dondur çöz olayına hiç gerek yok eğer tekrar başlaman gerekirse ki inşallah gerekmeden kalanlardan biri sana evlat olur ozaman en baştan pgt mutlaka yaptırırsın canımEstagfrullah elifim olur mu öyle şey. Çok yardımcı oluyorsun bile sen. Hep nezaketli dilin hem iyi kalbindeki dualar ve umut verici destek sözlerin hep varol. Yüzümüze tanısam bu kadar severim hep gülsün yüzün. Benim hikaye şöyle , 33 yaşındayım, bu yıl çocuk sitemeye başladık. 3-4 ay kendimiz denedik ocakta amh yaptırdım düşük çıktı paniğe kapıldık ve kendimizi bu yolda bulduk. Hsg rahim küçük, tek tüp varmış doğuştan ama temiz diğeri açık. Sperm önce düşük çıktı ama sonra yükseldi sıkıntı yok. Embriyo havuzuydu,tedavi hazırlığıydı dinlenmeydi transferdi beklemeydi, derken 8 ay içinde 3. Denememdi. Diğerlerini kimse saymıyor yücel hoca bile. 2. Gün embriyosu verdiler diğer 2 sinde olmadı tabi. Çok acemiceydi onlar çok ayrı hikaye. Memorial da ilk defa 5. Gün blastosist verdiler işte biliosun olmadı. 3 embriyom elde ettik 3 üne de pgt yapılmadı. 2 si 5aaydı biri 5bb. Kromozom analizi temiz . Trombofili paneli (pıhtılaşma) önermediler (hala) ama ben çalıştığım laboratuvarda yaptırıcam bu hafta hemen. Düşüğüm hiç Yok hiç hamile kalmadım. Yücel hocaya göre pıhtılaşma ve pgt gerek yok. Kalite embriyo üretebiliyorum ama az oluyor. az olduğu için de riske atmıyor bizim de kafamız karışıyor, pgt yaptırsak mı ,dondurulmuş olan sağlıklı mı bilmiyoruz . Sadece umuyoruz
Diğer arkadaşlardan özür dilerim uzun olduğu çok affınıza sığınıyorum
Hayırlısı canım hayırlısı hepimiz için. Ümitliyim tabii ama işte endişe daha çok olumsuz sonuca yaklaştırıyor. Ben aslında her konuda çok pozitif, aşırı güzel hayalperest bir karakterimdir ama bu konuda çok badire yaşadım artık hep bu döngüde kalacak, hiç mutlu sona erişemeyecek gibi bi endişe taşımaya başladım. Daha büyük korkumsa isyana düşmek, Allah'ın rızasını kazanamamak Allahım korusun.Valla yavaştan bende de başladı regl belirtileri bu akşam ama umutsuzluğa kapılmayalım zaten regl belirtisine benziyor diyorlar hep..dualarımız seninle yarın inşallah cok güzel bir haberle daha şenlensin sayfamız
Tam da bu zamanda allah muradına erdirecek belkide inşallah umut hep olsun bende aynı hislere kapılıyorum zaman zamann ama burası bu yüzden var kimin modu düşerse tutup kaldırcaz hep birlikteHayırlısı canım hayırlısı hepimiz için. Ümitliyim tabii ama işte endişe daha çok olumsuz sonuca yaklaştırıyor. Ben aslında her konuda çok pozitif, aşırı güzel hayalperest bir karakterimdir ama bu konuda çok badire yaşadım artık hep bu döngüde kalacak, hiç mutlu sona erişemeyecek gibi bi endişe taşımaya başladım. Daha büyük korkumsa isyana düşmek, Allah'ın rızasını kazanamamak Allahım korusun.
Benim daha önce düşüklerim oldu. Birini 11 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim. Yani tutan her bebek sağlıklı olmayabiliyor. Ardarda olan düşükler hem rahimi hem anne adayını olumsuz etkiliyor. Yani ben kendimi riske etmemek için pgt yaptırıyorum. Tercih sizin.bisey sormak istiyorum.benimde transfer gunune kadar en iyi ihtimalle 3 bilemediniz 2 embriyom kaliyo.neden pgt yaptirayimki saglikliysa tutar zaten.sagliksizsada vucut kendi atiyor
Amin inşallah arkadaşım inşaşlha Çarşamba günü sen de hayırlı haberler alırsın mevlam yüzünü güldürsünBence mademki embriyolar zarar görüyor dondur çöz olayına hiç gerek yok eğer tekrar başlaman gerekirse ki inşallah gerekmeden kalanlardan biri sana evlat olur ozaman en baştan pgt mutlaka yaptırırsın canım
Aynen öyle kaldıracağız tabi, mutlu ve umutlu olun kızlar. Sahip olduklarımıza şükredebilirsek beklediklerimiz daha çabuk gelir. Veren allah alan allah. Ne güzeldir ki O , bizim için ne hayırlı planlar çiziyordur . Güzel haberler almak ümidiyleTam da bu zamanda allah muradına erdirecek belkide inşallah umut hep olsun bende aynı hislere kapılıyorum zaman zamann ama burası bu yüzden var kimin modu düşerse tutup kaldırcaz hep birlikte
Allah gönlüne göre versin, güzel haberler al inşallah bugün.Hayırlısı canım hayırlısı hepimiz için. Ümitliyim tabii ama işte endişe daha çok olumsuz sonuca yaklaştırıyor. Ben aslında her konuda çok pozitif, aşırı güzel hayalperest bir karakterimdir ama bu konuda çok badire yaşadım artık hep bu döngüde kalacak, hiç mutlu sona erişemeyecek gibi bi endişe taşımaya başladım. Daha büyük korkumsa isyana düşmek, Allah'ın rızasını kazanamamak Allahım korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?