Hayirli olsun. Acaba takip icin giitigin prof. Adi ne.Anladım cuma günü görürüm inşallah keseyi hayırlısıyla :) sen yarın kacta gidiceksin kana?
Hadi bakalım hayırlısı olsun yücel bey herkese güzel umutlar veriyor sağolsun umut olmasa zaten yaşanmaz ben tatildeyim fena grip oldum artı adetim gelecek gibi o yüzden tatilden de bişey anlamadım bu arada kan verdin mi seni bekliyoruzAy canım heyecanlandırdın beni :)
Ya bilmiyorum, klasik adet belirtilerim falan var bayağı. Pat diye adet sökülecek gibi geliyor bana. Zaten çok umutlu değilim, zaten hastanede herkes de modumu düşürdü embriyo kalitesi dondur çözde düştü biraz diye vs.. Bi tek Yücel Bey çok umutluydu sağolsun :)
Duaların için çoook ama çok teşekkür ederim. Bil mukabele aynı dualar benden sana geliyor. Biraz önce hatta aklımdan geçtin, bu kız bi kayboldu sanki diye. Bi girip yazsam mı diyordum.
Prof dr Altay Gezer. Cerrahpaşada hoca ama orda hasta bakmıyormuş sadece sanırım haftada 1 gün randevu veriliyormus ona orda da saat belirsiz beklemek gerekiyormus. Riskli gebeliklerde tekrarlayan kaybı olanlarda uzman. Ayrıca hemen sorularına dönüş yapıyor yani bana yaptı bayramda whatsaptanHayirli olsun. Acaba takip icin giitigin prof. Adi ne.
Canım adı neydi? Yazmıştın ama hatırlayamadım merak ettim
Hadi inşâAllahKan verdim sonuç çıkmadı henüz kızlar. Bakalım Mevlam bize ne nasip edecek.
Hepinizi öpüyorum
Aiyy hadi inşallahhhhKan verdim sonuç çıkmadı henüz kızlar. Bakalım Mevlam bize ne nasip edecek.
Hepinizi öpüyorum
Kan verdim sonuç çıkmadı henüz kızlar. Bakalım Mevlam bize ne nasip edecek.
Hepinizi öpüyorum
Hayırlı ve mutlu haberlerini bekliyoruz inşallah Allahın izniyleKan verdim sonuç çıkmadı henüz kızlar. Bakalım Mevlam bize ne nasip edecek.
Hepinizi öpüyorum
Hayırlısı olsun umuyorum pozitif cıkar , pozitif devam ederKan verdim sonuç çıkmadı henüz kızlar. Bakalım Mevlam bize ne nasip edecek.
Hepinizi öpüyorum
Çok sevindim tebrik ederim. Gerçekten umut oluyorsunuzCanlarım Allahıma hamd olsun, bin şükür. Sonuç pozitif.
Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum dualarınız, destekleriniz için. Allah hepinizden razı olsun, her aşamada bekleyen herkese hayırlı güzel sonuçlar versin inşallah Mevlam.
Gözün aydınnnn cok cok ama cok sevindimmmm allah tamamına erdirsinCanlarım Allahıma hamd olsun, bin şükür. Sonuç pozitif.
Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum dualarınız, destekleriniz için. Allah hepinizden razı olsun, her aşamada bekleyen herkese hayırlı güzel sonuçlar versin inşallah Mevlam.
Maşallah yaa çok mutlu oldum, inşallah sonuç bekleyenlerden sırayla alalım pozitif haberlerini:) H Holly06 sen varsın sanırım di mi şimdi ?Canlarım Allahıma hamd olsun, bin şükür. Sonuç pozitif.
Gözün aydın çok çok çok sevindim. Dedim sana boş yere üzdün kendini:) İnşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olsun bu sefer.Canlarım Allahıma hamd olsun, bin şükür. Sonuç pozitif.
Kaç çıktı değerin? Ay cok sevindim canım yaaa 5 dakka da bir bakıyodum sana belli oldu mu diyeCanlarım Allahıma hamd olsun, bin şükür. Sonuç pozitif.
Ayy cok mutlu oldumm cok tebrik ederimmCanlarım Allahıma hamd olsun, bin şükür. Sonuç pozitif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?