Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hadi bakalım hayırlısı olsun yücel bey herkese güzel umutlar veriyor sağolsun umut olmasa zaten yaşanmaz ben tatildeyim fena grip oldum artı adetim gelecek gibi o yüzden tatilden de bişey anlamadım bu arada kan verdin mi seni bekliyoruz

Hayirli olsun. Acaba takip icin giitigin prof. Adi ne.
Prof dr Altay Gezer. Cerrahpaşada hoca ama orda hasta bakmıyormuş sadece sanırım haftada 1 gün randevu veriliyormus ona orda da saat belirsiz beklemek gerekiyormus. Riskli gebeliklerde tekrarlayan kaybı olanlarda uzman. Ayrıca hemen sorularına dönüş yapıyor yani bana yaptı bayramda whatsaptan

Çok sevindim tebrik ederim. Gerçekten umut oluyorsunuz

Gözün aydınnnn cok cok ama cok sevindimmmm allah tamamına erdirsin

Maşallah yaa çok mutlu oldum, inşallah sonuç bekleyenlerden sırayla alalım pozitif haberlerini:) H Holly06 sen varsın sanırım di mi şimdi ?

Gözün aydın çok çok çok sevindim. Dedim sana boş yere üzdün kendini:) İnşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olsun bu sefer.

Kaç çıktı değerin? Ay cok sevindim canım yaaa 5 dakka da bir bakıyodum sana belli oldu mu diye

Ayy cok mutlu oldumm cok tebrik ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…