Allah razı olsun, hepimize hayırlısını versin AllahÇok sevindim tebrik ederim. Gerçekten umut oluyorsunuz
İnşallah inşallahEvet ben varım sırada inşallah pozitif haberlerimiz ardarda gelmeye devam eder cok sağol
YAaaaa süperrrrr rabbim daim etsin mutlulukla kollarına al yavrunu :) rabbim hepimize nasip etsinCanlarım Allahıma hamd olsun, bin şükür. Sonuç pozitif.
Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum dualarınız, destekleriniz için. Allah hepinizden razı olsun, her aşamada bekleyen herkese hayırlı güzel sonuçlar versin inşallah Mevlam.
Allah razı olsun canım. Çrş da kalbimiz seninle inşallah canım.Gözün aydınnnn cok cok ama cok sevindimmmm allah tamamına erdirsin
Canlarım Allahıma hamd olsun, bin şükür. Sonuç pozitif.
Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum dualarınız, destekleriniz için. Allah hepinizden razı olsun, her aşamada bekleyen herkese hayırlı güzel sonuçlar versin inşallah Mevlam.
Canım Allah razı olsun sizden. Biraz şaşkınım, Allah büyük. Hayırlısı ile devamlarımız gelsin inşallahGözün aydın çok çok çok sevindim. Dedim sana boş yere üzdün kendini:) İnşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olsun bu sefer.
150 çıktı canım. Darısı başına olsun. Hep birlikte devam ederiz devam edebilirsem ben de. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inşallahKaç çıktı değerin? Ay cok sevindim canım yaaa 5 dakka da bir bakıyodum sana belli oldu mu diye
Yaa cok da iyi cıkmış değerin maşallah150 çıktı canım. Darısı başına olsun. Hep birlikte devam ederiz devam edebilirsem ben de. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inşallah
kizla 5+5 haftalik hamileyim ve belim cok fena kipirdayamiyorum hamilelikle.alakalimi yoksa ters hareketten mi.anlamadim ama tutuldu belim acile gittim.parol serum.takip gonderdi napicam bilmiyorum yerimden kipirdiyamiyorum bitkisel.yagla falan masaj yapsammiki
Canım çok sevindim Allah kucağına almayi nasip etsin bende transferden çıktım senin hayırlı haberlerini aldım çok mutlu oldum rabbim bu sefer bana da nasip etsin inslalahAllah razı olsun canım. Çrş da kalbimiz seninle inşallah canım.
Canlarım Allahıma hamd olsun, bin şükür. Sonuç pozitif.
Canımmmm Allah tamamına erdirsin..Canlarım Allahıma hamd olsun, bin şükür. Sonuç pozitif.
Çok çokkk sevindim canım gözünüz aydın sağlıkla kucağınada alırsın inşâAllah hepimize umut oldunCanlarım Allahıma hamd olsun, bin şükür. Sonuç pozitif.
150 çıktı canım. Darısı başına olsun. Hep birlikte devam ederiz devam edebilirsem ben de. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inşallah
SedaUmut naptın tatlış? Gidebildin mi hastaneye?
İnşallah güzel sonuç alıcaksın canım... moralini yüksek tutYok ablacım hafta içi gidecez salı günü galiba . Beni neden görmek istedi hayla anlamadım burda bursada ben kadın doğum doktoruma gidicektim ama şimdi böle olunca sevinemiyorum bile korkuyorum bişey mi var diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?