Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

YAaaaa süperrrrr rabbim daim etsin mutlulukla kollarına al yavrunu :) rabbim hepimize nasip etsin

Eliffffff çok çok çok sevindim hamdolsun şükürler olsun. Ay maşallah yaaa nasıl mutlu oldum. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.

kizla 5+5 haftalik hamileyim ve belim cok fena kipirdayamiyorum hamilelikle.alakalimi yoksa ters hareketten mi.anlamadim ama tutuldu belim acile gittim.parol serum.takip gonderdi napicam bilmiyorum yerimden kipirdiyamiyorum bitkisel.yagla falan masaj yapsammiki

Canım benimde olmuştu tutulmuş gibiydi öne doğru eğilemiyordum. Banyoda sabunlu lifle biraz ovdum belimi bide günde 2 kere saf zeytinyağıyla masaj yaptım 1 haftada geçti. Doktora sıcak havlu koyabilir miyim diye sordum beline koy ama karnına gelmesin sıcak havlu dedi. Bende korktum ne olur ne olmaz diye küçük el havlulularından ısıtmadan masajdan sonra koyuyordum belimi sıcak tutsun diye. Tam geçmesi 10 gün buldu ama 1 haftada sancısı baya azalmıştı.

Allah razı olsun canım. Çrş da kalbimiz seninle inşallah canım.
Canım çok sevindim Allah kucağına almayi nasip etsin bende transferden çıktım senin hayırlı haberlerini aldım çok mutlu oldum rabbim bu sefer bana da nasip etsin inslalah

Ah canım cokk sevindim gerçekten Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah .
Çok mutlu oldum ağrılarımı unutturdun bana :)

Çok çokkk sevindim canım gözünüz aydın sağlıkla kucağınada alırsın inşâAllah hepimize umut oldun

150 çıktı canım. Darısı başına olsun. Hep birlikte devam ederiz devam edebilirsem ben de. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inşallah

Tatlııım çook sevindim . Allah daim etsin inşallah. Allah kucagına alacağın günleride gösterir.hayırlı olsun

Kızlar benim merak ettiğim bişey var dünden beri kafama takıldı . Yücel hoca beni hafta içi görmek istedi ısrarla biz bursada yaşadığımız için yarın burdaki kadın doğum doktoruma gidicez zaten ilaç yazdırmak amacıyla burdaki doktora görünmelimiyim? Kadın doğum doktoruna hangi soruları sorayım.zaten durumumuz hakkında bilgisi var ? Fikir alsam da düşünüyorum .

Yok ablacım hafta içi gidecez salı günü galiba . Beni neden görmek istedi hayla anlamadım burda bursada ben kadın doğum doktoruma gidicektim ama şimdi böle olunca sevinemiyorum bile korkuyorum bişey mi var diye ?
İnşallah güzel sonuç alıcaksın canım... moralini yüksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…