Sen en çok neyi merak ediyorsun? Sanki buradakiler daha net konuşabilir sonuçta tüp bebek sürecini onlar yaptı . Ama yine de sen bilirdin korkma allah büyüktürKızlar benim merak ettiğim bişey var dünden beri kafama takıldı . Yücel hoca beni hafta içi görmek istedi ısrarla biz bursada yaşadığımız için yarın burdaki kadın doğum doktoruma gidicez zaten ilaç yazdırmak amacıyla burdaki doktora görünmelimiyim? Kadın doğum doktoruna hangi soruları sorayım.zaten durumumuz hakkında bilgisi var ? Fikir alsam da düşünüyorum .
Canım benim çok güzel çok sevindim Rabbim sağlıkla size bağışlasın miniğiniziCanlarım Allahıma hamd olsun, bin şükür. Sonuç pozitif.
Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum dualarınız, destekleriniz için. Allah hepinizden razı olsun, her aşamada bekleyen herkese hayırlı güzel sonuçlar versin inşallah Mevlam.
Canım rabbim sana bagislasin bebeğini canımCanlarım Allahıma hamd olsun, bin şükür. Sonuç pozitif.
Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum dualarınız, destekleriniz için. Allah hepinizden razı olsun, her aşamada bekleyen herkese hayırlı güzel sonuçlar versin inşallah Mevlam.
Sen en çok neyi merak ediyorsun? Sanki buradakiler daha net konuşabilir sonuçta tüp bebek sürecini onlar yaptı . Ama yine de sen bilirdin korkma allah büyüktür
Kızlarrr benim de transferim cumartesi yapılacakmış çok umudum yok ama yinede dua edin işallah Rabbim nasip etsin hepimize, ben sormayı unuttum da bugün ovitrelle yaptım bundan sonra ilişki yasakmı acaba
Bıcırık anne çok teşekkürler desteğin için. Allah razı olsun sizden.Ayy cok mutlu oldumm cok tebrik ederimm
Canım benim bak geçen ay negatif diye üzüldüm bu ay hiç umudum yoktu ama Allah bize en güzel planları yapıyor. Sen de üzülme en yakın zamanda sana da nasip olsun inşallah. Zaten bi pozitif aldık diye herşey tamam mı bakalım Mevlam bundan sonra da ne nasip ederse.bizim en önemli işimiz dua, yakarma..YAaaaa süperrrrr rabbim daim etsin mutlulukla kollarına al yavrunu :) rabbim hepimize nasip etsin
Allah razı olsun canım. 9 gün sonra senden güzel haberler alalım inşallah, şimdiden hayırlı olsun canım.Canım çok sevindim Allah kucağına almayi nasip etsin bende transferden çıktım senin hayırlı haberlerini aldım çok mutlu oldum rabbim bu sefer bana da nasip etsin inslalah
Amin cümlemizin kucakları dolsun inşallahCanım benim çok güzel çok sevindim Rabbim sağlıkla size bağışlasın miniğinizi
Amin sağol canımCanım rabbim sana bagislasin bebeğini canım
Çok sağol canım. Desteğiniz için ayrıca teşekkürler. Senin de devam eden güzel haberlerini almaya devam edeceğiz inşallah. Gönlünü ferah tut canım benim.Tatlııım çook sevindim . Allah daim etsin inşallah. Allah kucagına alacağın günleride gösterir.hayırlı olsun
Ah arkadaşım ne güzel dua. Hayal gibi kokusunu çekmek bizlere de nasip olur mu bilmem.. Allah nasip eder hepimize inşallah. Senin az kalmış, hayırlısı ile kucağına al sen de kokusunu çek dediğin gibi inşallah
Canım benim güzel kalpli sakin huylu sabırlı arkadaşım. İnşallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alacağımız o paha biçilemez anı yaşarız. Bi dahaki ay da senin çok güzel haberlerini alırız Allah'ın izniyle. Sağol varol..Çok çokkk sevindim canım gözünüz aydın sağlıkla kucağınada alırsın inşâAllah hepimize umut oldun
hepimizin süreçleri sonuna hayırlısı ile ulaşsın inşallah canım sağolCanımmmm Allah tamamına erdirsin..
Canım çok sağol. Allah razı olsun. Allah hep güzel haberlerle burda kalp ağrılarımızı da unuttursun bize inşallah:)Ah canım cokk sevindim gerçekten Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah .
Çok mutlu oldum ağrılarımı unutturdun bana :)
Sadece iğne mi verdiler canım sana? Ben hem corasprin hem hibor iğne kullanıyorum hapı sabah iğneyi akşamları vuruluyorum. Tabi herkesin bünyesi farklı doktorun en iyisini bilir.Kızlar pıhtılaşma hastalarına bir şey soracagım, clexane 12 saat etkili diye okudum o halde günde iki kez kullanılması gerekmiyor mu?
Çiğdemciiim çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun senden de arkadaşım. Mesajın gözümden kaçmış, bugün sağolsun kabul günü gibi, maşallah yaza yaza bitiremedim. Hepinizden Allah razı olsun bin kere.Eliffffff çok çok çok sevindim hamdolsun şükürler olsun. Ay maşallah yaaa nasıl mutlu oldum. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?