Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sen en çok neyi merak ediyorsun? Sanki buradakiler daha net konuşabilir sonuçta tüp bebek sürecini onlar yaptı . Ama yine de sen bilirdin korkma allah büyüktür

Canım benim çok güzel çok sevindim Rabbim sağlıkla size bağışlasın miniğinizi

Canım rabbim sana bagislasin bebeğini canım

Sen en çok neyi merak ediyorsun? Sanki buradakiler daha net konuşabilir sonuçta tüp bebek sürecini onlar yaptı . Ama yine de sen bilirdin korkma allah büyüktür

Yani burada da gözükeyeyimmi demek istedim. Sanırım altan muayne gibi bakıcak yücel hocada bursAdaki doktor bir daha baksın mı diye

Kızlarrr benim de transferim cumartesi yapılacakmış çok umudum yok ama yinede dua edin işallah Rabbim nasip etsin hepimize, ben sormayı unuttum da bugün ovitrelle yaptım bundan sonra ilişki yasakmı acaba

Canım umudunu niye kaybediyorsun Allah nasip ederse olucak inşalahhh dualarımız seninle .. ilişkiyi sormuşsun ama iğneler başlamadan itabrren yasak diye biliyorum benn

YAaaaa süperrrrr rabbim daim etsin mutlulukla kollarına al yavrunu :) rabbim hepimize nasip etsin
Canım benim bak geçen ay negatif diye üzüldüm bu ay hiç umudum yoktu ama Allah bize en güzel planları yapıyor. Sen de üzülme en yakın zamanda sana da nasip olsun inşallah. Zaten bi pozitif aldık diye herşey tamam mı bakalım Mevlam bundan sonra da ne nasip ederse.bizim en önemli işimiz dua, yakarma..

Canım çok sevindim Allah kucağına almayi nasip etsin bende transferden çıktım senin hayırlı haberlerini aldım çok mutlu oldum rabbim bu sefer bana da nasip etsin inslalah
Allah razı olsun canım. 9 gün sonra senden güzel haberler alalım inşallah, şimdiden hayırlı olsun canım.

Kızlar pıhtılaşma hastalarına bir şey soracagım, clexane 12 saat etkili diye okudum o halde günde iki kez kullanılması gerekmiyor mu?

SedaUmut canım benim fikrimce şuan muayene olmak yerine kan testinı bir gun arayla tekrarlaman daha mantıklı şuan kese oluşmamış yada oluşmak üzere bişey görünmeye bilir en azından yücel hocaya gorunene kadar kan değerlerini takip edebilirsin

E Elifellam hayırlı uğurlu olsun allahım tamamına erdirsin inşallah
Sağlıkla kucağına alıp kokusunu çekersin içine inşallah
Ah arkadaşım ne güzel dua. Hayal gibi kokusunu çekmek bizlere de nasip olur mu bilmem.. Allah nasip eder hepimize inşallah. Senin az kalmış, hayırlısı ile kucağına al sen de kokusunu çek dediğin gibi inşallah

Çok çokkk sevindim canım gözünüz aydın sağlıkla kucağınada alırsın inşâAllah hepimize umut oldun
Canım benim güzel kalpli sakin huylu sabırlı arkadaşım. İnşallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alacağımız o paha biçilemez anı yaşarız. Bi dahaki ay da senin çok güzel haberlerini alırız Allah'ın izniyle. Sağol varol..

Kızlar pıhtılaşma hastalarına bir şey soracagım, clexane 12 saat etkili diye okudum o halde günde iki kez kullanılması gerekmiyor mu?
Sadece iğne mi verdiler canım sana? Ben hem corasprin hem hibor iğne kullanıyorum hapı sabah iğneyi akşamları vuruluyorum. Tabi herkesin bünyesi farklı doktorun en iyisini bilir.

Eliffffff çok çok çok sevindim hamdolsun şükürler olsun. Ay maşallah yaaa nasıl mutlu oldum. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.
Çiğdemciiim çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun senden de arkadaşım. Mesajın gözümden kaçmış, bugün sağolsun kabul günü gibi, maşallah yaza yaza bitiremedim. Hepinizden Allah razı olsun bin kere.
Ben de biraz şaşkın çokça mutlu ve ilerisi için merak doluyum. Hayırlısı hakkımızda.
Öpüyorum çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…