- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Hap da içiyorum ama hibor 24 saat clexane 12 saat etkiliymis. Senin hangi genlerde?Sadece iğne mi verdiler canım sana? Ben hem corasprin hem hibor iğne kullanıyorum hapı sabah iğneyi akşamları vuruluyorum. Tabi herkesin bünyesi farklı doktorun en iyisini bilir.
Rabbim hayırlı kapılar açsın hepimize cnm , endişe etme artık . Hepimiz ona emanetiz :) dediğin gibi ne nasip ederse başımız üstüneCanım benim bak geçen ay negatif diye üzüldüm bu ay hiç umudum yoktu ama Allah bize en güzel planları yapıyor. Sen de üzülme en yakın zamanda sana da nasip olsun inşallah. Zaten bi pozitif aldık diye herşey tamam mı bakalım Mevlam bundan sonra da ne nasip ederse.bizim en önemli işimiz dua, yakarma..
Aynen öyle canım. Sabrına, sadakatine maşallah. Ne gelirse Rabbimizden Elhamdilüllah..Rabbim hayırlı kapılar açsın hepimize cnm , endişe etme artık . Hepimiz ona emanetiz :) dediğin gibi ne nasip ederse başımız üstüne
Doğrudur canım tam bilgim yokHap da içiyorum ama hibor 24 saat clexane 12 saat etkiliymis. Senin hangi genlerde?
Yumurta toplamaya kadar yasaktı sonrasında serbest dediler bize iki ay geçti biz pgt bekledik vs şimdi bu ay natürel transfer olucak hiç bir şey demediler o konuda bende sormayı unutmuşumCanım umudunu niye kaybediyorsun Allah nasip ederse olucak inşalahhh dualarımız seninle .. ilişkiyi sormuşsun ama iğneler başlamadan itabrren yasak diye biliyorum benn
Bu senin/sizin vereceğiniz bir karar. Burda daha önce konusu oldu. Değerlendiren arkadaşlar da oldu. Kendi durumunu en iyi kendin bilirsin. Enfeksiyon gibi bir sıkıntın yoksa değerlendirebilirsiniz. Transferin de pgtli olmayacak. Bakarsın doğal çatlayanla da olur :) Tek mi transfer yapılacak?Yumurta toplamaya kadar yasaktı sonrasında serbest dediler bize iki ay geçti biz pgt bekledik vs şimdi bu ay natürel transfer olucak hiç bir şey demediler o konuda bende sormayı unutmuşum
Canım arkadaşım asıl benim sana söylemek istediklerimi sen bana söylemişsin çok teşekkür ederimCanım benim güzel kalpli sakin huylu sabırlı arkadaşım. İnşallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alacağımız o paha biçilemez anı yaşarız. Bi dahaki ay da senin çok güzel haberlerini alırız Allah'ın izniyle. Sağol varol..
Mthfr c677t heterozigot benim sadece bu gen de böyle yazıyor sende de böyle bir şey var da o yüzden mi verdiler iğne ya da coraspini? Merak ettim bana gerek yok hiç bir şey kullanma dediler de bende transfer oldu bekleme sürecindeyimDoğrudur canım tam bilgim yokbenim pıhtılaşma ile ilgili bi problem yok önlem amaçlı kullanıyorum 4 düşüğüm var transfer tarihlerimizde yakın sanırım seninle
Yanlış bişey söylemek istemem canım sonuçlar şuan elimin altında biyerde değil ama doktorların hiçbiri sende pıhtılaşma da var demedi son raddeye geldiğim için herşeyi deniyorlar sanırım 4 düşüğüm var benimMthfr c677t heterozigot benim sadece bu gen de böyle yazıyor sende de böyle bir şey var da o yüzden mi verdiler iğne ya da coraspini? Merak ettim bana gerek yok hiç bir şey kullanma dediler de bende transfer oldu bekleme sürecindeyim
Tamam teşekkürler İnşallah bu sefer güzel gider herşeyYanlış bişey söylemek istemem canım sonuçlar şuan elimin altında biyerde değil ama doktorların hiçbiri sende pıhtılaşma da var demedi son raddeye geldiğim için herşeyi deniyorlar sanırım 4 düşüğüm var benim
Canım çatlatma iğnesi biraz ağrı yapıyor bu arada dondurulmuş transfer mi yoksa taze mi tazede yasak çünkü bi çok yumurta oluyor çatlamaması için erkenden diye burada bi arkadaş yazmıştı tek embriyo ama ikiz belki seninde olur :)Kızlarrr benim de transferim cumartesi yapılacakmış çok umudum yok ama yinede dua edin işallah Rabbim nasip etsin hepimize, ben sormayı unuttum da bugün ovitrelle yaptım bundan sonra ilişki yasakmı acaba
Arkadaşım can kulağı ile dinledim desem yeridir ne faydalı yazmışsın rabbim yolunu açık etsin tekrarını yaşatmasın. Şimdi nasılsın peki tez zamanda anne olursun inşşalahSedaUmut sevgili arkadaşım değerlerinle ilgili sana daha önce yazmak istememiştim. İlk değer düşük çıkınca muhtemel 3 sonuç vardır.
1. Değer kat kat düzenli artar sağlıklı bi şekilde devam eder.
2. Değer fazla artmaz ve düşüşe geçer bu biyokimyasal gebeliktir. Düşükle sonuçlanır.
3. Değer azar azar ve düzensiz artışlarla artmaya devam eder. Dış gebelik...
Dış gebelik yaşamış ve konuyu biraz araştırmış biri olarak söylüyorum. Bugün tekrar kan testi versen iyi olurdu. Ya da yarın sabah ver. Eğer artış düzenli devam ediyorsa yani bugün 400 civarı ya da yarın sabah 500-600 civari bir değer çıkarsa endişe etmene gerek yok diye düşünüyorum. Değer 1500 civarına ulaşınca kese vajinal görünecektir o zaman bi oh çekebilirsin. Yani bu da aşağı yukarı perşembe gününe denk gelir. Doktor muayene ettiğinde rahim kalınlığına ve tüpler civarında sıvı var mı ona bakacak. Progesteron değerini de görmek isteyebilir. Kanama lekelenme veya kasık ağrısı gibi bir durumun var mı?
Teşekkür ederim cevap için biz hocaya ısrarla çift istiyoruz dedik ama oda duruma bakalım transfer günü karar verelim dedi hayırlısı olsun inşallahBu senin/sizin vereceğiniz bir karar. Burda daha önce konusu oldu. Değerlendiren arkadaşlar da oldu. Kendi durumunu en iyi kendin bilirsin. Enfeksiyon gibi bir sıkıntın yoksa değerlendirebilirsiniz. Transferin de pgtli olmayacak. Bakarsın doğal çatlayanla da olur :) Tek mi transfer yapılacak?
Benim dondurulmuş embriyo, valla ne güzel süpriz olur kendiliğinden gelseCanım çatlatma iğnesi biraz ağrı yapıyor bu arada dondurulmuş transfer mi yoksa taze mi tazede yasak çünkü bi çok yumurta oluyor çatlamaması için erkenden diye burada bi arkadaş yazmıştı tek embriyo ama ikiz belki seninde olur :)
Amin amin amin. Hiç kolay değil bu işler, Allah güç kuvvet versin hepimize. Bu imtihanların farkına varıp geçebilenlerden eylesin bizleri. Evlat çok istiyorum ama herşeyden önce Mevlamın rızasınu istiyorum. Allah şaşırtmasın, düşürmesin inşallahCanım arkadaşım asıl benim sana söylemek istediklerimi sen bana söylemişsin çok teşekkür ederim
Amin inşâAllah canım buradaki bütün arkadaşlarımıza nasip etsin yüce mevlam
Ben hepimize her zaman dua ediyorum ama çok zorluk çeken arkadaşlarımı böyle mutlu görünce çok umutlu oluyorum inşâAllah bi daha ki ay arkanızdan gelirim peş peşe doğumlarımız olur aminnn
Neden umudun yok arkadaşım kaçıncı denemen allah ol der ve olur. Umudun hep olsun hep:) ilişki çoklu gebelik olmasın die sen bilirsin için nasıl rahat edecekse kal sağlıcaklaKızlarrr benim de transferim cumartesi yapılacakmış çok umudum yok ama yinede dua edin işallah Rabbim nasip etsin hepimize, ben sormayı unuttum da bugün ovitrelle yaptım bundan sonra ilişki yasakmı acaba
Rica ederim canım umarım senin için ve bizim gibi isteyen herkes için her şey güzel giderTamam teşekkürler İnşallah bu sefer güzel gider herşey
Allah razı olsun canım, biz üç kez yaptık iki negatif üçüncü de onüç haftalık kalbi durdu kürtajla alındı, ve bu dördüncü denemem 9embriyo oluştu 6sı beşinci güne ulaştı üçünü pgt gönderdik üçüde kromozomal bozukluk transfer edilemez dendi şimdi elimizde üç tane dondurulmuş var ama genetik olarak nasıllar bilmiyoruz ve onlar transfer edilecek bizde genetik bakıldı bişey yok ama embriyolar malesef bozuk ondan umutsuzum dua edin çok yoruldum bidaha denemeyi göze alamıyorumNeden umudun yok arkadaşım kaçıncı denemen allah ol der ve olur. Umudun hep olsun hep:) ilişki çoklu gebelik olmasın die sen bilirsin için nasıl rahat edecekse kal sağlıcakla
Benim de 3 denemem oldu negatif. 4. Dondurulmuştan olacak nasipse. Pgt yapılmadı ve hala önerilmiyor da ben de bilmiyorum dondurulmuşlarımın akibetimizi, yaşın kaçtı senin? 3 ü de mi transfer edilecek, maddi olanağın varsa onlara da pgt yaptır. Bak E Elifellam nın 2 kez pgt yapılmasına rağmen maşallah tuttu rabbim ol dedi oldu.Allah razı olsun canım, biz üç kez yaptık iki negatif üçüncü de onüç haftalık kalbi durdu kürtajla alındı, ve bu dördüncü denemem 9embriyo oluştu 6sı beşinci güne ulaştı üçünü pgt gönderdik üçüde kromozomal bozukluk transfer edilemez dendi şimdi elimizde üç tane dondurulmuş var ama genetik olarak nasıllar bilmiyoruz ve onlar transfer edilecek bizde genetik bakıldı bişey yok ama embriyolar malesef bozuk ondan umutsuzum dua edin çok yoruldum bidaha denemeyi göze alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?