Herşey mümkü, Mevlam ol der ve olur. Benim işyerinde iki arkadaşım hiç gebe kalamamış, tüp bebek ile gebe kalmışlar, ikisi de bir sene sonra doğal gebe kalmışlar. Olmayacak şey yok yani. Hakkımızda en hayırlısını Allah bilirBenim dondurulmuş embriyo, valla ne güzel süpriz olur kendiliğinden gelse
Ben de bugün kafam gitmiş aklımdaydı hepSedaUmut sevgili arkadaşım değerlerinle ilgili sana daha önce yazmak istememiştim. İlk değer düşük çıkınca muhtemel 3 sonuç vardır.
1. Değer kat kat düzenli artar sağlıklı bi şekilde devam eder.
2. Değer fazla artmaz ve düşüşe geçer bu biyokimyasal gebeliktir. Düşükle sonuçlanır.
3. Değer azar azar ve düzensiz artışlarla artmaya devam eder. Dış gebelik...
Dış gebelik yaşamış ve konuyu biraz araştırmış biri olarak söylüyorum. Bugün tekrar kan testi versen iyi olurdu. Ya da yarın sabah ver. Eğer artış düzenli devam ediyorsa yani bugün 400 civarı ya da yarın sabah 500-600 civari bir değer çıkarsa endişe etmene gerek yok diye düşünüyorum. Değer 1500 civarına ulaşınca kese vajinal görünecektir o zaman bi oh çekebilirsin. Yani bu da aşağı yukarı perşembe gününe denk gelir. Doktor muayene ettiğinde rahim kalınlığına ve tüpler civarında sıvı var mı ona bakacak. Progesteron değerini de görmek isteyebilir. Kanama lekelenme veya kasık ağrısı gibi bir durumun var mı?
Amin inşallah kimse yaşamasın ve herkes en kısa zamanda ulaşsın dileğine.Arkadaşım can kulağı ile dinledim desem yeridir ne faydalı yazmışsın rabbim yolunu açık etsin tekrarını yaşatmasın. Şimdi nasılsın peki tez zamanda anne olursun inşşalah
Canım inşallah bunları unutturacak güzellikleri en kısa sürede yaşarsın.Amin inşallah kimse yaşamasın ve herkes en kısa zamanda ulaşsın dileğine.
Yaşamasaydım da öğrenmemiş olsaydım keşke bunları. Geçen yıl kasım ayında dış gebelik laparoskopi ile sonlandırıldı sağ tüpüm alındı. Martta tekrar tedavi olduk ama tek embriyo mozaik geldi. Mayısta eşim ameliyat oldu. İşte onun sonucunu bekliyoruz.
Geçmiş olsun çoookk vardır bunda da bir hayır, edinmemiz gereken bir tecrübe demekki. Tüp için üzülme olur mu, benim biri doğuştan yokmuşAmin inşallah kimse yaşamasın ve herkes en kısa zamanda ulaşsın dileğine.
Yaşamasaydım da öğrenmemiş olsaydım keşke bunları. Geçen yıl kasım ayında dış gebelik laparoskopi ile sonlandırıldı sağ tüpüm alındı. Martta tekrar tedavi olduk ama tek embriyo mozaik geldi. Mayısta eşim ameliyat oldu. İşte onun sonucunu bekliyoruz.
Malesef maddi anlamda karşılayamayız zaten 15bin gitti tedaviye, hemde günseli hanım da önermedi çöz tekrar dondurucaz tekrar çözücez iyice şansın azalır dedi 40 yaşına girdim kaç transfer edileceğine çözünce karar verelim dedi hoca embriyo durumuna göre. teslimiyetten başka çaremiz yok zaten her denemede dibe vurup tekrar güçleniyıruz işallah bu son olur zaten yaş sorunuyla karşı karşıyayım bundan sonra zor Allâh razı olsun yazdıkların içinBenim de 3 denemem oldu negatif. 4. Dondurulmuştan olacak nasipse. Pgt yapılmadı ve hala önerilmiyor da ben de bilmiyorum dondurulmuşlarımın akibetimizi, yaşın kaçtı senin? 3 ü de mi transfer edilecek, maddi olanağın varsa onlara da pgt yaptır. Bak E Elifellam nın 2 kez pgt yapılmasına rağmen maşallah tuttu rabbim ol dedi oldu.
Bu arada kalbin ferahlasın, Çok düşündüm ama Anladım ki korkunun ecele hiç faydası olmuor arkadaşım. Akışına bırak, ne kadar gücümüz Yok yorulduk desekte olana kadar devam edeceğiz Allah’ın izniyle. teslimiyette olursak yaradanımıza emanet edersek bu konuyu o işini bilir ve en güzelini bize sunar diye düşünüyorum. Ve teslimiyet işlerimizin daha kolaylaşmasını rast gitmesini sağlar bence .
bebegimi kaybettim.canim bu gece dustu bebegim bel agrisi da onun sinyaliymis sanirimCanım benimde olmuştu tutulmuş gibiydi öne doğru eğilemiyordum. Banyoda sabunlu lifle biraz ovdum belimi bide günde 2 kere saf zeytinyağıyla masaj yaptım 1 haftada geçti. Doktora sıcak havlu koyabilir miyim diye sordum beline koy ama karnına gelmesin sıcak havlu dedi. Bende korktum ne olur ne olmaz diye küçük el havlulularından ısıtmadan masajdan sonra koyuyordum belimi sıcak tutsun diye. Tam geçmesi 10 gün buldu ama 1 haftada sancısı baya azalmıştı.
Nası ya cookkk üzüldümmmmmm tatlımmm rabbim sabır versin başka belirti falan Yok muydu ne bileyim lekelenme kanama falan. Üzülme diyeceğim ama elde değil biliorum aama şunu bil ki senin suçun değil. Yaptığın eksik veya yanlış bir davranış yüzünden değildir Eminim. Bir sonrakinde daha güçlü bir şekilde devam eder inşşalah sonuçta hamile kalkabilmişsin . Rabbim esirgesin senibebegimi kaybettim.canim bu gece dustu bebegim bel agrisi da onun sinyaliymis sanirim
Üzüldüm gerçekten canım benim çok geçmiş olsun işallah daha güzel bir şekilde gelir bebeğinbebegimi kaybettim.canim bu gece dustu bebegim bel agrisi da onun sinyaliymis sanirim
2 gun once bi bel agrisi geldi bebegimi aldi bendenNası ya cookkk üzüldümmmmmm tatlımmm rabbim sabır versin başka belirti falan Yok muydu ne bileyim lekelenme kanama falan. Üzülme diyeceğim ama elde değil biliorum aama şunu bil ki senin suçun değil. Yaptığın eksik veya yanlış bir davranış yüzünden değildir Eminim. Bir sonrakinde daha güçlü bir şekilde devam eder inşşalah sonuçta hamile kalkabilmişsin . Rabbim esirgesin seni
CAnım geçmiş olsun. Çok üzüldüm adına. Allah en kısa sürede hayırlısı ile tekrar be sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah. Doktora göründün mü? Kaç haftalıktı canım? Tekrar çok geçmiş olsun, vardır bunda bile bi hayır, çok üzülme nolur..bebegimi kaybettim.canim bu gece dustu bebegim bel agrisi da onun sinyaliymis sanirim
Arkadaşım uzun hikayeni bilmiyorum ama sanırım 3 embriyon var. Birini tranafer ettirip yine olmazsa bi şekilde diğerleri ne pgt yaptırmayı sonra düşünsen. Maddi açıdan açılır bi kapı canım, endişelenme. Ama bilmiyorum daha önce genetik tarama yaptırdınız mı hiç embriyolara ama başka neden yoksa genetik kayıp mı anlaşılır en azından belki.yani sadece öneri olarak aklıma geleni söylüyorum.Malesef maddi anlamda karşılayamayız zaten 15bin gitti tedaviye, hemde günseli hanım da önermedi çöz tekrar dondurucaz tekrar çözücez iyice şansın azalır dedi 40 yaşına girdim kaç transfer edileceğine çözünce karar verelim dedi hoca embriyo durumuna göre. teslimiyetten başka çaremiz yok zaten her denemede dibe vurup tekrar güçleniyıruz işallah bu son olur zaten yaş sorunuyla karşı karşıyayım bundan sonra zor Allâh razı olsun yazdıkların için
Çok geçmiş olsun arkadaşımbebegimi kaybettim.canim bu gece dustu bebegim bel agrisi da onun sinyaliymis sanirim
İnşâAllahBenim dondurulmuş embriyo, valla ne güzel süpriz olur kendiliğinden gelse
Amin canım amin gaflete düşüyoruz bazen ama toparlıyoruz Rabbim yardımcımız olsunAmin amin amin. Hiç kolay değil bu işler, Allah güç kuvvet versin hepimize. Bu imtihanların farkına varıp geçebilenlerden eylesin bizleri. Evlat çok istiyorum ama herşeyden önce Mevlamın rızasınu istiyorum. Allah şaşırtmasın, düşürmesin inşallah
Aslında benzer durumdayız benimde 3. Denemede tuttu 11. Haftada kaybettim pgt önerilmedi inşâAllah sağlıklı embriyolardan nasip etsin RabbimAllah razı olsun canım, biz üç kez yaptık iki negatif üçüncü de onüç haftalık kalbi durdu kürtajla alındı, ve bu dördüncü denemem 9embriyo oluştu 6sı beşinci güne ulaştı üçünü pgt gönderdik üçüde kromozomal bozukluk transfer edilemez dendi şimdi elimizde üç tane dondurulmuş var ama genetik olarak nasıllar bilmiyoruz ve onlar transfer edilecek bizde genetik bakıldı bişey yok ama embriyolar malesef bozuk ondan umutsuzum dua edin çok yoruldum bidaha denemeyi göze alamıyorum
Ya kuzumbebegimi kaybettim.canim bu gece dustu bebegim bel agrisi da onun sinyaliymis sanirim
bebegimi kaybettim.canim bu gece dustu bebegim bel agrisi da onun sinyaliymis sanirim
Canım allah en kısa zamanda yerini doldursun acını unuttursun inşallahbebegimi kaybettim.canim bu gece dustu bebegim bel agrisi da onun sinyaliymis sanirim
Maşaallah maşaallahh rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin sayfamızz şenlendii devamıı gelir inşaallah diğer sonuç bekleyen arkadaşlardanda güzel haberler gelir inşaallahCanlarım Allahıma hamd olsun, bin şükür. Sonuç pozitif.
Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum dualarınız, destekleriniz için. Allah hepinizden razı olsun, her aşamada bekleyen herkese hayırlı güzel sonuçlar versin inşallah Mevlam.
Demin sayfamız şenlendi yazmıştım haberini şimdi okudum ksuuruma bakma çook ama çook üzüldüm brnimde daha önce pozitif sonuç aldıktan sonra düşüğüm olmuştu acısını çok iyi biliyorum rabbim sabrını versin . En kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallahbebegimi kaybettim.canim bu gece dustu bebegim bel agrisi da onun sinyaliymis sanirim
6. Gün embriyosu da pgt için uygun bulunabiliyor mesela bende 6. Gün 2 embriyo daha uygun hale geldi demişlerdi cok sevinmiştim pgt den sağlıklı gelmedi o embriyolar ama gelenler vardı bende sormuştum ozaman..inşallah yarın uygun bulunur o embriyo da ve sağlıklı gelirMerhaba arkadaşlar,
Uzun süredir sessiz sedasız forumu takip ediyorum. Gebelik haberini alanları canı gönülden tebrik ederim. Tedavinin her aşamasındaki arkadaşlarıma da sabır ve bol şans...
Bana gelecek olursak, yüksek fsh ve düşük rezerv sebebiyle tedaviye başlamıştık. Buna ek olarak yapılan testlerde benim kromozomlarımda inversiyon olduğu ve embriyolara genetik test yaptırmamın önemli ve hatta kaçınılmaz olduğu ortaya çıktı. Tedavi sonucunda sadece 3 yumurta toplandı, 2'si döllendi. Bugün 5. gün oldu. Embriyolardan birisi gelişimini tamamladı ve genetik test için işleme alındı. Diğeri bugün itibariyle hazır değilmiş; durumu yarın değerlendirilecekmiş. Maddi ve manevi bütün umudumuzu 2 tanecik embriyoya bağlamışken bugün aldığım bu habere üzüldüm açıkçası. Sizlere sorum bu geride kalan embriyom için hala umut var mı? Aranızda embriyosu geç olgunlaşan var mı?
Hepimizin dertleri endişeleri ayrı ayrı... Kimimiz 5 yumurtaya az oldu diye üzülür; kimimiz 1 yumurtaya razıdır. Kimimiz de bunları okurken "ben neler yaşadım bunlar da problem mi" diye düşünür... Allah'tan hayırlısını istemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok; ben de hepimiz için hayırlısını diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?